تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • webbadboy
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 145

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    بیت کوین افتاده توی سراشیبی سقوط :D
    چه سرمایه هایی که در ارزهای دیجیتال نابود بشه، حسن چه بر سر مردم آورده که برای حفظ ارزش سرمایه میرن باد هوا میخرن ولی ریال نگه نمیدارن.
    بعضی ها برای جبران ضرر بورس سهامشون را در کف فروختن سکه ۱۵ میلیونی و بیت کوین ۵۰ هزار دلاری خریدن!
    خدارا شکر این یک مورد فعلن دست حسن نیفتاده وگرنه همینهایی که فرمودی قطعن می شد! بیت کوین که همین الان 51 هزار هست! پس فعلن 1000 دلار تو سودن اون بعضی ها !:D
    لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• webbadboy
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 145

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
      سلام ...

به نظرتون غبشهر و وصنا را هم با ضرر بدم تبدیل به لسرما کنم؟ در این بازار خونین واقعن تک ستاره بود! هنوز تو سودم /.:biggrinsmiley.:/
      لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• sundaaay
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 742

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
        بی خیال خان. دیگه بیا نگیم که گفتیم ضرر و زیان هرکس برعهده ی خودش است و ما فقط نظر خودمان را به اندازه ی سواد و عقل خودمان ابراز کردیم. شاید برای بعضی ها واقعن باید گفت به .... که ضرر کردید! می خواستید بازاری را انتخاب کنید که توش ضرر وجود نداشته باشه. می خواستید برید سهم های دیگر را بخرید نه آنهایی که اینجا گفته شد. قیمت خرید لسرما در امضای بنده وجود دارد، شهادت بدهید از چه زمانی وجود داشته! پایانی امروز را هم در سایت بورس ببینید. چندتا پست قبلتر هم نوشتم که چند درصد سبدم لسرما هست و با سیگنال خان در همین تاپیک خریدم. دیگه مرض اینا چیه من واقعن درک نمی کنم!!! همون شتوکا که سود معرکه ازش گرفتیم و به قول شما 7500 را هم دید، امروز چقدر از قله پایینتره مگه؟! 6 روز کاری پایینتره! فقط 6 روز. طرف زنگ زد نمایندگی ایران خودرو گفت خودتونو مسخره کردید با این ماشیناتون. نمایندگی گفت چطور مگه ؟ مشکل ماشین چیه؟! طرف گفت همش می خوره به درودیوار!

همه فهمیدن شما سهمی که صاحب تاپیک معرفی کرده رو خریدی و سود هم بردی... دیگه خودت رو اینقدر ضایع نکن...
        اینقدر ... نکن، اگر طرف سهم داشت باز بهت معرفی میکنه... نترس...
        خود صاحب تاپیک و بقیه میدونن منظور ما چیه، تو خودت رو میزنی به در و دیوار و چیز دیگه میگی.......

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

یک مطلب بی ربط!
          در دوران دانشجویی ام، اون موقع که هنوز اینترنت کسی نمیدونست چی چیه! و یاهومسنجر را فقط ما میدونستیم چیه! و کیف میکردیم که مثلا از سایت کامپیوتر دانشگاه که فقط به اینترنت وصل بود با یک دختر از آمریکا! چت میکنیم..اونم هر نیم ساعت مثلا یک کلمه های! هاو آر یو!! و کلی ذوق میکردیم از توسعه فن آوری!
          اون موقعا!
          بر و بچ که کامپیوترمیخوندن راجع به این داستان رمزارزها صحبت میکردند و حرفش بود که دنیای آینده مال اینها خواهد بود.....هر بیت کوین اشتباه نکنم در حد چند سنت بود! همان زمان این داستان شرکتهای هرمی گلد کوییست هم در خوابگاه های دانشجوی خیلی داغ بود. و البته این گلد کوییست هم هنوز برای کسی شناخته شده نبود.
          جالبش اینه که در صحبت های دانشجویی اون موقع ما بیشتر بر این باور بودیم که گلدکویست عجب ایده نابی هست ولی این رمزارزها کلاه برداریه!!!!

هر بیت کوین اشتباه نکنم 10 سنت بود. به ریال میشد کمتر از 100 تا تک تومن! یعنی نکردیم برای ریسک هم شده یا همینطوری واسه مسخره بازی! اقلا هزار تومن بدیم 10-15 تا بیت کوین بخریم!
          بعد بعضیا میان ازموقعیت های از دست رفته زندگی شون حرف میزنن! پس من چی بگم:D
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
            به نظرتون غبشهر و وصنا را هم با ضرر بدم تبدیل به لسرما کنم؟ در این بازار خونین واقعن تک ستاره بود! هنوز تو سودم /.:biggrinsmiley.:/

وصنا را نگهداری کنی بهتره ...
            الگویی شبیه کاپ داره تشکیل میده ...
            غبشهر خریدی ، تعجب کردم ، نمی ارزید و انتخاب درستی نبود ...
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
              همه اونها که گفتید من رفتم تو تاپیک انتقاد کردم بله کاربر پوچ گرا در گروه چی چرا که وملی تو 34000 سیگنال کرده و شپنای 2000 تومانی و یا خودروی 400 تومانی تو همین 1 ماهو اندی اخیر نه شاخص 2 میلیون که ادعا هم داشت و هر روز میگکفت بازار برمیگرده کلا تاپیگ رو تعطیل کرده ، اخه مگه تاپیک زدن بچه بازیه ، فکر کرده با دو تا از ادمین ها دوسته میتونه هرکاری کنه ، خیلی ها رو بدبخت کرد البته اخرا کسی که مطالعه نمیکرد مطالبشو

یا جناب تمام کسرام و چند سهم دیگر یا وحید 20 عزیز روی چندین نماد اسیا و بترانس و .... ولی خب اینها پیشنهاد دادن و بوق رو نمیدونم

اما شما مطالب ارزنده هم داری ولی بیشتر میری رو سهام پرزوژه ای و سفته بازی خودتم میدونی چی میگم

من تشکر کردم از مطالب ارزشمندت و هم انتقاد مثل سایر دوستان ، این باعث میشه هم احتیاط کنید هم پیشرفت

البته خود ما هم اشکال داریم در حدالمپیک اما سیگنال باز نیستم و بیشنر نوسان

اما امثال شما برای تالار نیاز هست اما تنها ایرادت سهام پروژه ای هست که همیشه یک عده بدبخت میشن وگرنه تکنیکالت حرف نداره
              حتی همان والبر که تحلیل شد ، و انتقاد هم شد به روند سهم، مشکل بنیادی ندارد و یکی از بهترین های گروه هست ...

هیچ وقت سهم زیان ده و با بنیاد ضعیف را تحلیل نکرده ام ، تا در دراز مدت اهداف سهم محقق شوند ...

بنیاد قوی سهم همیشه حامی قیمت سهم بوده و هست ...

همین لسرما فروش بهمن ماه رکورد زد ( این یعنی توجه بنده به بنیاد سهام تحلیل شده )
              آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/02/24, 15:02.
              .

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

حتی همان والبر که تحلیل شد ، و انتقاد هم شد به روند سهم، مشکل بنیادی ندارد و یکی از بهترین های گروه هست ...

هیچ وقت سهم زیان ده و با بنیاد ضعیف را تحلیل نکرده ام ، تا در دراز مدت اهداف سهم محقق شوند ...

بنیاد قوی سهم همیشه حامی قیمت سهم بوده و هست ...

همین لسرما فروش بهمن ماه رکورد زد ( این یعنی توجه بنده به بنیاد سهام تحلیل شده )
                والبر نسبت به 90 درصد بازار مفت است. با سود و بنیاد عالی.در اکثر روزهای قفل بازار هم براحتی می توان از این سهم خارج شد.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

او را ز گیسوان بلندش شناختند ...

ای خاک این همان تن پاک است؟

انسان همین خلاصه خاک است؟

( هوشنگ ابتهاج )

ششم اسفند زادروز شاعری پر احساس و پر شور " هوشنگ جان ابتهاج"
                  سرت سلامت استاد ...
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

کل نقدینگی کشور در حال حرکت به طرف ارز دیجیتال ... تا ارزهای دیجیتال به سراشیبی نیفتند , نقدینگی به طرف بازارهای دیگر نخواهد رفت ...

حجم معاملات دوج 300 میلیارد تومان !!

700 میلیارد تومان در بایننس و %25+

پول هنوز آنجاست ...

دامنه نوسان ندارند و در نتیجه تکنیکال پذیر ....

..............................................

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/02/24, 16:34.
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

پادشاهی هنگام پوست کندن سیبی با یک چاقوی تیز٬ انگشت خود را قطع کرد. وقتی که نالان طبیبان را می‌طلبید٬ وزیرش گفت: «هیچ کار خداوند بی‌حکمت نیست.»

پادشاه از شنیدن این حرف ناراحت‌تر شد و فریاد کشید: «در بریده شدن انگشت من چه حکمتی است؟» و دستور داد وزیر را زندانی کنند.
                      روزها گذشت تا اینکه پادشاه برای شکار به جنگل رفت و آن جا آن قدر از سربازانش دور شد که ناگهان خود را میان قبیله‌ای وحشی تنها یافت. آنان پادشاه را دستگیر کرده و به قصد کشتنش به درختی بستند.
                      اما رسم عجیبی هم داشتند که بدن قربانیانشان باید کاملاً سالم باشد و چون پادشاه یک انگشت نداشت او را رها کردند و او به قصر خود بازگشت.
                      در حالی که به سخن وزیر می‌اندیشید دستور آزادی وزیر را داد.
                      وقتی وزیر به خدمت شاه رسید٬ شاه گفت: «درست گفتی، قطع شدن انگشتم برای من حکمتی داشت ولی این زندان رفتن برای تو جز رنج کشیدن چه فایده‌ای داشته؟»
                      وزیر در پاسخ پادشاه لبخند زد و پاسخ داد: «برای من هم پر فایده بود چرا که من همیشه در همه حال با شما بودم و اگر آن روز در زندان نبودم حالا حتماً کشته شده بودم.»

( برگرفته از امثال و حکم )
                      .

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

بهرام خان از لحاظ تکنیکالی الان که شستا ۱۱ ماه هستش عرضه شده میشه گفت موج ۲ این سهم تموم شده؟ افزایش سرمایه ۷۸ درصدیش هم امروز فرداس که بیاد نظرتون چیه کلا ؟ من تو ۲۳۵۰ یه بار خارج شدم بعد این جریان دامنه نامتقارن دیدم نمیزارن اصلاح کنه تو ۲۱۸۰ خریدم رو این حساب موندم که موج ۲ شارپ تا ۷۲ درصد موج یک رو اصلاح کرده که تقریبا برابر بود با ۷۸.۶ فیبو از موج ۱ ولی چون تازه دارم الیوت یاد میگیرم گفتم شاید اشتباه باشه و نظر شما رو بپرسم
                        ممنون از وقتی که میزارید @};-
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                          بهرام خان از لحاظ تکنیکالی الان که شستا ۱۱ ماه هستش عرضه شده میشه گفت موج ۲ این سهم تموم شده؟ افزایش سرمایه ۷۸ درصدیش هم امروز فرداس که بیاد نظرتون چیه کلا ؟ من تو ۲۳۵۰ یه بار خارج شدم بعد این جریان دامنه نامتقارن دیدم نمیزارن اصلاح کنه تو ۲۱۸۰ خریدم رو این حساب موندم که موج ۲ شارپ تا ۷۲ درصد موج یک رو اصلاح کرده که تقریبا برابر بود با ۷۸.۶ فیبو از موج ۱ ولی چون تازه دارم الیوت یاد میگیرم گفتم شاید اشتباه باشه و نظر شما رو بپرسم
                          ممنون از وقتی که میزارید @};-
                          خدمت دکتر میلاد عرض کنم که مشکل اصلی شستا تکنیکالی نیست ...

مشکل اصلی پول و نقدینگی است که در بازار نیست ...

مثلا این سهم را ببین , کی باور میکنه کف کانال صف فروش باشه ؟

5 کانال ریزش داشته و بنیادی و سودساز هم هست !

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                            والبر نسبت به 90 درصد بازار مفت است. با سود و بنیاد عالی.در اکثر روزهای قفل بازار هم براحتی می توان از این سهم خارج شد.

اگر از کانال نزولی خارج بشه ( که محتمل هست )

عالی میشه ...

.

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1709

جناب بهرام نظرتون در مورد این موج شماری چی هست ؟؟
                              ممنون از پاسختون

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

تئوری بازار دستوری هم ممکنه درست باشه ...

مثلا شاخص مثبت تا عید و خروج سهامداران از زیان و حتی رسیدن به سود خوب و گل و بلبل و ...

نتیجه : سهامداران با سود و نقدینگی حاصل سهام فروش رفته , هوس مسافرت و گشت و گذار خواهند کرد ...

و ایرانگردی و جهانگردی را با خیالی آسوده و جیب پر پول در ایام نوروز شروع خواهند کرد ...

نتیجه ی نهایی : کرونا را یا سوغات خواهند برد , یا سوغات خواهند آورد ...

دارایی سهامداران قفل صف فروش باشد , و مسافرت ها به علت بی پولی کنسل شود می تواند یک سناریو باشد ...
                                .

نظر

در حال کار...
                                X