تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در شهر رشت بر حسب اتفاق در خیابان سعدی رشت به مزاری رسیدم و با سرگذشتی عجیب آشنا شدم.

منطقه ای بود متعلق به
    هموطنان ارمنی و در آن منطقه مزاری بود متعلق به یک انسان آزاده به نام آرسن‌ میناسیان

بعدها وقتی در مورد آرمن جستجو کردم بیشتر با این آزاده مرد آشنا شدم

آرسن در شهر رشت زاده شد دوران ابتدایی را در همان شهر سپری نمود در ایامی که فقر در ایران همه گیر شده بود روزی مادرش برای آرمن پالتویی خریداری می‌کند و در هنگام عزیمت به مدرسه به وی میپوشاند اما در برگشت آرسن پالتو را بهمراه نداشت وقتی با سوال مادر روبرو میشود می‌گوید یکی از همکلاسهای مسلمانش لباس مناسب نداشته پالتو را به وی بخشیده

بعدها آرمن به داروسازی تجربی رو آورد و شهرت آرمن از همینجا شروع شد آن مرد بزرگ متعدد مشاهده میکرد که افرادی هستند که هزینه داروهای خود را ندارند یا بدلیل فقر اصلا دسترسی به دارو ندارند و آن‌زمان هم ایران دچار فقری فراگیر بود

آرمن با هزینه خودش شبها نیمه شبها بسمت تهران راه می افتاد و صبح هنگام در تهران داروهای مورد نیاز نیازمندان را خریداری یا تهیه میکرد یا مواد آنرا تهیه میکرد و سپس ظهر هنگام خودش را به رشت میرساند و از بعد از ظهر داروهایی مورد نیاز مردم فقیر را به یکسوم قیمت واقعی بین ایشان توزیع میکرد ...

در ابتدا عده ای کوته فکر علیه آن ابرمرد دست به اتهام سازی و شایعه پراکنی زدند و با تاکید بر ارمنی بودن وی ،داروها را حرام و... می‌دانستند و چند مرتبه آرمن بخاطر همین ناجوانمردی‌های و اتهامات به زندان افتاد اما آن آزاده مرد عزم داشت که مسیح رشت شود زندگی خود را فروخت و داروخانه ای راه انداخت کم کم مردم رشت و نواحی اطراف آن به نیات آن آزاده مرد اعتماد کردند داروخانه آرمن تبدیل شد به قبله و ماوای بی‌پناهان و مستضعفان رشت اما آرسن خسته نشد آنقدر پیش رفت و بزرگ مردی به خرج داد تا علمای رشت به زیارت او رفتند ...

آن‌زمان امام جماعت مسجد جامع رشت در اختیار آیه الله ضیابری بود آیه الله به حریم و آزادگی آرمن اعتقاد پیدا کرد و دست در دست آن ابرمرد گذاشت و اولین داروخانه شبانه روزی ایران را در شهر رشت بنا نهادند مردم فقیر خطه گیلان از هر دین و مذهب به داروخانه آرمن هجوم می آوردند تجار شهر پول خود را به آیه الله ضیابری می‌دادند و آیه الله نیز پول را دودستی تقدیم آرمن می‌نمود تا صرف هزینه دارو و درمان فقرا شود

بعدها آیه الله ضیابری و آرمن میناسیان برای سر و سامان دادن سالمندان بی سرپرست اولین سرای سالمندان ایران را در شهر رشت و با هزینه شخصی و کمک بازاریان رشت تاسیس نمودند و بدون حتی یک ریال کمک از دولت وقت پذیرای سالمندان بیمار و بی کس و کار از سراسر ایران شدند

پس از رشت آرمن تلاشی وافر را برای سرای تاسیس سالمندان در تهران مبذول داشت و توانست با زحمت و مرارت زیاد سرای سالمندان کهریزک را بنا نهد که هر سه بنای خیر آرمن تا کنون به فعالیت خود ادامه میدهند

هم داروخانه شبانه روزی رشت و هم سرای سالمندان رشت و هم سرای سالمندان کهریزک

در سال ۱۳۵۶ آن آزاده مرد در حالی که در سرای سالمندان رشت در حال خدمات رسانی بود در هنگام کار درگذشت و مردم خطه گیلان را در عزای فراق خود گذاشت روز بعد شهر رشت از هجوم جمعیت به صحرای محشر تبدیل شد جا برای سوزن انداختن نبود مردم گیلان از هر فرقه و‌ایین آمدند و عظمتی خلق شد بنام تشیع‌مسیح‌رشت

جنازه ساعتها روی دست مردم بود و امکان دفن پیدا نمی‌کرد بر روی تابوت یک مسیحی چندین عمامه سادات بزرگ گیلان گذاشته شده بود مردم تکبیر گویان و صلوات فرستان جنازه یک ارمنی را تشییع میکردند....

در ابتدا مسلمانان اجازه دفن آن ابرمرد در قبرستان ارامنه را نمی‌دادند و می‌خواستند او را در قبرستان مسلمانان دفن کنند...

اما با میانجیگری علما و صرف وقت زیاد جنازه به کلیسای رشت رسید ساعتها مردم رشت کلیسا را مانند کعبه ای در برگرفتند و
    آنروز مسلمان و ارمنی یک کعبه داشتند و آنهم کلیسای کوچک رشت بود نهایتا جسد آن آزاده مرد را در همانجا دفن کردند

آری آرسن میناسیان عنوان مسیح رشت را پیدا کرد و در هنگام مرگ سر سوزنی مال یا اموال در این دنیا نداشت اما دنیایی را در سوگ خود نشاند...

آزادگی به دین و مذهب نیست ...

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/06/26, 12:57.
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      پاسا :

روی حمایت مهمی باز شد ...

تا 2250 مقاومتی در مسیر نمی بینم ...

p/e رفت زیر 8

البته p/e فوروارد حساب کنیم زیر 6 هست ...

کفِ کف پاسا 1800 بود ( حمایت همزمان داینامیکی و استاتیک بلند مدت )

اما
      همه نمی توانند در کفِ قیمتی ورود کنند و این قانون بازار است ....

.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

گفتم: در دلم امید نیست ؟
        گفت: هرگز از رحمتم نا امید نباش

(زمر آیه ۵۳)

گفتم: احساس تنهایی میکنم ؟
        گفت: از رگ گردن به تو نزدیک ترم
        (قاف آیه ۱۶)

گفتم: انگار مرا از یاد برده ای ؟
        گفت: مرا یاد کن
        (بقره آیه ۱۵۲)

گفتم: در دلم شادی نیست ؟
        گفت: باید به فضل رحمتم شادمان گردی
        (یونس آیه ۵۸)

گفتم: تا کی باید صبر کنم ؟
        گفت: همانا یاریم نزدیک است
        (بقره آیه ۲۱۴)

وچه کسی از او راستگوتر ...
        .

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

شما به من می‌گويي( احمق )
          و من بلافاصله دچار خشم می شوم ...

خشم و نفرت تا زمانى در من هست كه ذهن من به كلمه "احمق " می‌انديشد .

اگر من به كلمه " احمق " فكر نكنم احساسى هم كه حاصل آن و توام با آن است از بين می‌رود ...

احساسات فعلي ما حاصل انديشيدن به كلمات است يعنى پشت هر احساس يك
          کلمه است ...

وقتى دچار حالتى مثل خشم می‌شويد سعى كنيد بدون دخالت "كلمه" آن را لمس كنيد مثل دندان درد كه بدون انديشيدن به كلمه "درد " آنرا حس می‌كنيد .

( کریشنا مورتی)
          .

نظر

• ذوالقرنین
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 273

پلوله پر زد و معیار فردا که 5 درصدی هست پرواز می کنه دیگه بجز برکت از بازار شاخص ساز فعلا دوری کرده و همین کوچولوها رو میخرم البته با اجازه استاد عارف بهرام نامدار

نظر

• Hssn_mohammadi
              عضو عادی
              • Sep 2020
              • 220

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
              پلوله پر زد و معیار فردا که 5 درصدی هست پرواز می کنه دیگه بجز برکت از بازار شاخص ساز فعلا دوری کرده و همین کوچولوها رو میخرم البته با اجازه استاد عارف بهرام نامدار
              سلام چه پیش بینی از پلوله دارید؟

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

ماجرای نبش قبر رودکی :

در سال ۱۹۴۰ یعنی هزار سال پس از مرگ رودکی، صدرالدین عینی، بنیانگذار ادبیات فارسی تاجیکی برآن شد که از شواهد موجود در تاریخ سمرقند قبر وی را بیابد. سرانجام پس از تلاش‌های بسیار وی موفق شد قبر وی را چنان‌ که در تمامی تذکره‌ها آمده در یک گورستان قدیمی در بنجرود شناسایی نماید. در سال ۱۹۶۵ گروهی باستان‌شناس روسی به رهبری گراسیموف ،پیکرتراش نامی روس قبر وی را شکافتند. پس از تحقیقاتی که بر پیکر وی انجام شد و با مبنا قرار دادن اشعار خود شاعر چهرهٔ وی را ترسیم نمودند. نتیجهٔ پژوهش‌ها این شد که کسی چشمان شاعر را درنیاورده‌است بلکه سر وی را روی آتش یا زغال گداخته گرفته‌اند که موجب سوختن و کوری چشم وی گشته‌است. همچنین شکستگی‌های متعدد در ستون مهره‌ها و دنده‌های وی از شکنجه شدنش پیش از مرگ حکایت می‌کند ...
                .

نظر

• ذوالقرنین
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 273

در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Post
                  سلام چه پیش بینی از پلوله دارید؟
                  با توجه به عقب ماندگی سهم در سالیان گذشته بخاطر بودن در بازار پایه قرمز و عدم رشد و بسته شدن طولانی و نظر به تحول بنیادین شرکت و رای دادگاه تجدید نظر و شناوری کم سهم و ورود به بازار زرد سهم می تونه در بازه یکساله جهش خوبی داشته باشه و بعنوان سهم زیر خاکی مطرح هست ... کوتاه مدت سهم 2940 فعلا در دسترس هست

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

اندر حکایت جاسوسی ...
                    (خاطره واقعی یک دانشجوی ایرانی تحصیل کرده در یوگسلاوی در دهه 70 میلادی)

در یوگسلاوی رسم بود که دانشجویان خارجی پس از فراغت از تحصیل به دیدار رهبر یوگسلاوی برده می شدند و ایشان برایشان سخنرانی می کرد.
                    مطابق همین رسم ما را هم بدیدار تیتو بردند و ایشان ضمن سخنرانی خاطره ای از دوران انقلاب در یوگسلاوی و پیروزی آن تعریف نمود
                    تیتو گفت : چندسال پس از پیروزی انقلاب و استقرار دولت از کا گ ب اطلاع دادند که در کابینه شما یک جاسوس سیا وجود دارد .وی را شناسایی و دستگیر کنید.

تیتو می گوید : تمام تلفن ها و مکاتبات و رفتار افراد کابینه را تحت کنترل قرار دادیم و پس از مدتی مایوس شدیم هیچ نشانی از جاسوس پیدا نکردیم.
                    (تیتو با ادعای استقلال از روسیه نمی خواست این جاسوس توسط روس ها شناسایی شود )

پس از مدتی جستجو ، نا امیدانه و عاجزانه درخواست شناسایی و معرفی جاسوس در کابینه را از روسیه می نماید.

از "ک گ ب" به وی اطلاع می دهند "معاون اول تو در کابینه جاسوس سیا است."
                    تیتو از این خبر متحیر می شود و پس از اتمام یکی از جلسات کابینه از وی می خواهد بماند.
                    تیتو می گوید :
                    در یک جلسه دو نفری اسلحه را روی شقیقه معاون اول گذاشتم و از وی سوال کردم آیا تو جاسوس سیا هستی؟
                    او که متوجه شد قضیه لو رفته است به جاسوسی خود اعتراف نمود .
                    تیتو از او سوال می کند از چه وقت با سیا همکاری می کنی؟
                    پاسخ : از زمان دانشجویی قبل از پیروزی انقلاب در زمان جنگهای چریکی !
                    س : در این مدت با تمام کنترل های امنیتی ، هیچ ارتباطی با سیا، از تو کشف نشد ؟
                    ج : الان هم هیچ ارتباطی با سیا ندارم.
                    س: چگونه عضوی هستید که ارتباط ندارید ؟
                    ج: سیا مسئولیتی به من واگذار کرده که وظیفه ام را انجام می دهم
                    س: مسئولیت تو چیست ؟
                    ج: به من ماموریت داده شده تا "در سپردن پست ها به افراد غیر تخصصی عمل کنم " و تا کنون هم این گونه عمل کرده ام!

تیتو می گوید : نگاهی کردم به افراد کابینه و مدیران ارشد دیدم همین طور است!! هیچ کس سر جای خودش نیست !
                    مثلا طرف دکترای کشاورزی دارد ولی وزیر نیرو است و یا دیگری برق خوانده اما وزیر مسکن
                    است!
                    معاون تیتو می گوید:
                    تحلیل سیا این بود که با این روش، انقلاب بدون کودتا و حمله خارجی از درون متلاشی می شود...
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

کندل چکش وارونه ( inverted hammer ) نماد پلوله ...

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                      با توجه به عقب ماندگی سهم در سالیان گذشته بخاطر بودن در بازار پایه قرمز و عدم رشد و بسته شدن طولانی و نظر به تحول بنیادین شرکت و رای دادگاه تجدید نظر و شناوری کم سهم و ورود به بازار زرد سهم می تونه در بازه یکساله جهش خوبی داشته باشه و بعنوان سهم زیر خاکی مطرح هست ... کوتاه مدت سهم 2940 فعلا در دسترس هست
                      سلام...
                      پلوله دیروز تحلیل شد ...
                      ظاهرا بنیاد سهم تغییرات مهمی داشته ...

طبق معمول این نوشته توصیه ای به خرید یا فروش نیست ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

شاخص گروه لاستیک ( آپدیت ) :

.

نظر

• اسد-ص
                          ستاره دار(5)
                          • Feb 2011
                          • 664

تایپیک درباره بورسه یا داستان

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

انتظارات تورمی طبیعی است و کسری شدید بودجه این انتظارات را تشدید می کند...

ایران بیش از هر زمان دیگری
                            محتاج توافق اتمی با آمریکا و رفع تحریم های نفتی است ...

تحریم ها لغو نشوند ، دلار به سرعت ۶۰،۰۰۰ تومان را خواهد دید ...

دومین خروج پول سنگین از صندوق های ETF در آمد ثابت در سال 1400

خروج 351 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق های قابل معامله با درآمد ثابت ....
                            .

نظر

• اسماعیل52
                              عضو جدید
                              • Dec 2020
                              • 14

سلام روز بخیر جناب بهرام نامدار
                              لطفا اگه امکانش هست یه تحلیل از سهام پترول وسپه شلرد بفرمایید کوتاه مدت و میان مدت ممنون از زحمات جنابعالی .....

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                                سلام جناب بهرام خان نمودار پلاسک را زحمتش را می کشید ممنونم
                                سلام ...

حمایت ها به ترتیب :

600 ( 605 )

460

400

با تلرانس 2 درصد از اولین حمایت برگشت ...

.

نظر

در حال کار...
                                X