تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

خیر ....

قبول ندارم ...

تحلیلی
    مجددا غلط انداز ...
    [COLOR=#000000][B][FONT=times new roman][SIZE=3]
    با آنکه سایپا ندارم ...
    ..................

دوست عزیز

از آنجا که روز به روز از شما بیشتر نا امید میشوم! واقعا قصد نداشتم چیزی بگم، چون تمام تلاشهای مخلص برای اصلاح رویه نادرست شما ظاهرا بی نتیجه است.

دوست عزیز Dexterous مطالبی را عنوان کردند و با آشنایی اندکی که با ایشان دارم، فرد قابلی است. دوست کاربلد دیگرمان جناب mohammad137 هم مطالب خوبی راجع به تحلیل گری چند روز قبل فرمودند لذا در این راستا و برای کمک به شما و خودم و دیگران!

و به عنوان تلاش آخر! و اینکه دوستان بیشتر با نحوه تحلیل های شما آشنا شوند عارضم که:

شما صرفا تحلیلی میزنید....نموداری میکشید و مثلا حمایتی را مشخص میکنید سپس دو حالت دارد:
    1-اگر سهم ریزش بکند...ابتدا دو سه روزی با ادیت کردن خط تان تا جایی که جا داشته باشد!!! همچنان معتقد به برگشت قیمت میشوید. ولی اگر ریزش بیشتر شد و با ادیت خط کاری از دستتان برنیامد آن پست و سوپر پیشبینی را فراموش میکنید:D
    2-اگر تصادفا سهم رشد هم کرد که دیگه چه بهتر! شروع میکنید سه هزار بار نقل قول کردن تحلیلتان که ببینید بهرام چه کرده و چه میکنه:D

دوست عزیز اینگونه سلکتیو و انتخابی نقل قول کردن چه ارزشی دارد؟ اصلا چه هدفی دارد؟ ارضای خودتان؟ دیگران؟ وگرنه فایده ای برای آن متصور نیست فدایتان!

-------------------------
    در سوپر تحلیل اخیرتان راجع به خودرو، شما به شکل مشخص بحث سهام بایدنی را داشتید و نه فقط گروه خودرو! فرمایش شما این بود که توافق نزدیک است و ای ملت سهام بایدنی بخرید! (که من نمیدانم تحلیلگر تکنیکال چرا باید حرف از سهام بایدنی و توافق بزند!)

از بخت شما! هفته قبل به بازار خودرو خبر خورد! خبر مصوبه افزایش قیمت کارخانه. و باعث صف خرید شدن گروه برای دو سه روز گردید. حال شما شروع کردید به اینکه دیدید سهام بایدنی! چه میکنه!! و چسبیدید فقط به خودرو برای اثبات سهام بایدنی! که هیچ ربطی به بایدن بینوا نداره البته:D

و کم کم ایده سهام بایدنی را فراموش کردید و صرفا مدهوش این سوپر تحلیلتان در خودرو هستید.:D

و البته این صفهای خرید دیروز تمام شد و کل گروه صف فروش شد. و اگر همینگونه میماند! احیانا شما مطلب جدیدی را برای تبلیغاتتان شروع میکردید و همه این پستها فراموش میشد!

ولی مجددا امروز خبر جدیدی به بازار خودرو خورد! و آن هم اجرای مصوبه افزایش قیمت خودرو بود. (قابل توجه دوستانی که نمیدانند چرا صف فروش دیروز به صف خرید امروز تبدیل شد!) بنابراین خودرو و سایپا بسته شدند و مجدد برای یک موج هیجان جدید کل گروه صف شده است.

و جالب است که انگار بایدن را و سهام بایدنی را کلهم فراموش کردید! دوست عزیز قرار بود سهام بایدنی بالا برود...نه اینکه خودرو که تصادفا با خبر بی ربط به توافق صف خرید شده است!

-------------------------------
    دوست عزیز رویه اشتباهتان را عوض کنید...

شما در تاپیک قبلی تان در محدوده 2میلیون تبلیغ سهامداری با ارتش خاص سهامدارانتان کردید و عرایض مخلص را آنجا نادیده گرفتید که بسیارانی به خاک سیاه خواهند نشست! و با حمله طرفدارانتان بیخیالش شدم!

حتی بعد از ریزش شاخص که گاها میدیدم افراد شما را لعن و نفرین میکنند! بیشتر این افراد را مقصر میدانستم تا شما! ولی ظاهرا حق با جماعت است دوست عزیز. اصرارهای بیهوده شما بر درستیه همیشگیه تحلیلهای سوپرتان! ممکن است کسانی را با زیانهای سنگین همراه کند.

برای رد فرمایشات شما همین کافی است که شما الفبای معامله گری و بازار را که عدم قطعیت است را یا نمیفهمید...یا نمیخواهید بفهمید...یا دوست دارید که نفهمید:D
    به فرمایشتان پایبند باشید:

درود ...

بازار را نمیشه با
    خواسته های درونی
    و تمایلات خودمان تحلیل [COLOR=#000000][FONT=times new roman][SIZE=4]کنیم ...

اصلا!
    اگر ممکن است چند فقره از تحلیلهایتان را که بر خلاف انتظار شما بوده را ذکر کنید. من ممنون میشوم. اگر هم حتی یک تحلیلتان هم اشتباه نبوده؟!! پس اجازه بدهید شما را به عنوان سوپرتحلیل گری که سوپر پیشبینی هایش صددرصد محقق شده است به گینس و .... معرفی کنیم...:D
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

تمام سایت ها را
      زیر و رو کنیم ...

تمام کانالها را چک کنیم و بگردیم ...

تمام کارگزاری ها و سبدهایشان را ببینیم ...

صندوق ها را
      بررسی کنیم ...

هیچکس متوجه نشد , نسبت شاخص خودرو به کل , چه تحول تکنیکالی شگرفی را شاهد بوده است ...

..........................

( ما اینجا قوی ترین و به روزترین تحلیل های کل کشور و سوپر پیش بینی های بورسی را به رایگان به اشتراک قرار دادیم .... ))

.........................

سال 94 گروه خودرو در حال تکرار است ...

بهرام خان..دوست بزرگوار

باور کنید کسی که با الفبای بازار آشنا باشد با دیدن همین یک پست شما، کلهم اجمعین همه نظرات شما را نادیده خواهد گرفت!!!!

روی کره زمین شبیه شما وجود نداره ظاهرا!

خوب چه اشکال داره نظراتی که دارید را بیان کنید و نقاط احتمالی ریسک را هم بفرمایید .... خیلی هم خوب است...و قطعا سودمند است..

ولی اینگونه فرمایشات واقعا آدم میماند جسارتا نکند اینها خودشیفتگی است؟ یا هدف خاصی دارید..یا چه؟

واقعا شخص مخلص کمترین قصدی برای تخریب شما یا هیچ کس دیگر ندارم.

ولی شخص وارن بافت و جان مورفی و ..... هم تبخال میزنند که شبیه چنین ادعاهایی کنند برادر:D

ولی نهایتا اگر این عرایض که صادقانه و صرفا نقدی برای بهتر کردن خودم و شما و دیگران بیان میشود باب میلتان نیست....وفق امضای مخلص! حق با شماست
      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/11/11, 00:55.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

راه دور نرویم! و بیایید تصور کنیم من بخواهم مثل بهرام خان! عمل کنم:

طی معاملات امروز من دو پست در تاپیک دشیمی زدم:

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
        مقداری دشیمی خریدم به قیمت 25050 ریال که یادم بمونه چند باز شد:D

از فردا همه پایین های دشیمی را خریدارم...

عجله ای هم نداریم....فرقی هم نمیکنه که در کوتاه مدت 2500 باشه.....2000 بشه.... یا 3000تومن یا هرچی

کاش اصلا ارزون بشه به قیمت حق ها بخریم...زیر 2تومن :D

دشیمی دقیقا بعد از این پست من، از کف منفی 5درصد با رشدی حدود 7درصدی تا بالای 27000 هم رشد کرد! و اگر کسی از روی دست من میخرید فرصت هم داشت!

بچه زرنگا میتونن در همین لجظه صف خرید شنبه رو بچینن

دقیقا پس از چند ثانیه از پست فوق نگذشته صف خرید شنبه را چیدند!

---------------------------------------------

حالا فرض کنید من بیام اینها رو نقل قول کنم و دم از سوپر فوق پیشبینی بکنم آن هم لحظه ای و در فواصل زمانی کمتر از یک ساعت؟؟؟؟؟

قطعا بنده امروز ، بخصوص اول وقت بازار، انتظار قطعی از چنین رشدی و چنین صف خرید شدن دشیمی آن هم از صف فروش را نداشتم!!
        صرفا خرید دشیمی را ارزنده میدانستم....همین!
        و فهمیدن اینکه آخر بازار صف شنبه را خواهند چید هم تقریبا مشخص بود و کار شاقی نبود!

خودم که اینا رو میدونم! حالا بیام بگم ای ملت ببینید من چه مخی هستم؟!!!! خوب فقط خودم را گول زده ام....و احیانا میخوام عده ای ساده لوح دیگر را گول بزنم دیگه:D
        تازه سلکتیو و انتخابی هم پست نقل قول نکردم!! پس لابد من دیگه خیلی مخم :D و خلاصه سوپر تحلیل گر فوق معامله گری هستم که خودم خبر نداشتم! :D
        آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/11/11, 01:10.

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

تحلیلگری جسارت می خواهد و شهامت ...

بنده حسود و بخیل نیستم ...

انشااالله دشیمی مهدی 4 برابر شود ( ایضا ثاخت آن کاربر 8 برابر )

هیچوقت نیامدم و بگویم سهم بهرام 100 تومان خواهد شد و کار گروهی که بهرام روی آن فعال است تمام شده است ...

...................................

برویم 16 مرداد 1400 که بنده سایپا را تحلیل زدم :

قیمت 169 تومان بود و بلافاصله در همان روزها 30 درصد بازدهی داد ....

همین مهدی نظر غلط کاربر را تایید کرد ....

.....................................

بازدهی 31 درصدی سایپا در همان روزها ( 16 مرداد 1400 )

16 مرداد 1400

.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

چرا به ایده های بنده حمله می شود ؟!

مهدی که با
            علی رضا حسنی و بهروز وثوق و arta$$$ هم پیاله بود در یک کامنت مدعی شده است حق با زیان دیدگان بورس است که بنده را نفرین و لعن کنند ...

لابد خودتان مشغول نفرین و لعن بنده هستید
            ( اگر زیان دیده هستید )

چرا به کسی که
            ایده های جدید و نو و بکر می دهد باید حمله شود ؟!

روان شناس در سایت نداریم یک تحلیل روان شناختی از این
            عادت ما ایرانی ها قرار دهد ؟!

.................................................. ...........................

در تالار بورس هم مشابه چنین حملاتی را داشتیم ...

ببینید ....

.

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3073

.....

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

درود بر تمام خوانندگان تاپیک ...

تحلیلگری
                جسارت می خواهد و شهامت ...

بنده حسود و بخیل نیستم ...

انشااالله دشیمی مهدی 4 برابر شود ( ایضا ثاخت آن کاربر 8 برابر )

هیچوقت نیامدم و بگویم سهم بهرام 100 تومان خواهد شد و کار گروهی که بهرام روی آن فعال است تمام شده است ...

...................................

برویم 16 مرداد 1400 که بنده سایپا را تحلیل زدم :

قیمت 169 تومان بود و بلافاصله در همان روزها 30 درصد بازدهی داد ....

همین مهدی نظر غلط کاربر را تایید کرد ....

.....................................

آخرین کامنت بنده در این تاپیک با ارائه سند سند و نمودار

بازدهی 31 درصدی سایپا در همان روزها ( 16 مرداد 1400 )

16 مرداد 1400

این همه توضیحات و عرایض من را نادیده گرفتید و رفتید گشتید گشتید گشتید....و نهایتا بزرگترین خبط و خطای من را تشکر از یک پست!!! میدانید؟؟؟؟

مضحکتر اینه که خود شما هم که تشکر زده اید:D :D

راجع به تبلیغات وسیع شما در شاخص 2میلیون و هشدارهای من هم به اندازه کافی صحبت کردیم:D و شما هم خیلی خوب میدانید داستان چیست! من هم نه بهروز وثوق میشناسم کیه..نه تارا..و نه دارا...نه ...که آنها اشتباه گفته اند یا نگفته اند برایم مهم نیست....

راستش رو بگو بهرام! چقدر پست های من را زیر و رو کردید که مطلبی بیابید که خود من نوشته باشم و غلط باشد؟:D

بعد دنبال روانشناس هم میگردید برای کل ملت ایران؟؟:D

دوست عزیز تلاش بیهوده نکنید ...من خودم عرض میکنم که احیانا 50-60 درصد از تحلیلها و نظراتم نسبتا! درست و صحیح است نه بیشتر!

و این نمره مخلص تازه برای زمان حال است ، بعد از حدود 18 سال کار در عرصه بازار و مطالعه و ..... که البته نمره بسیار بالایی است که به خودم دادم..همچین بی تعارف:D

تحلیل گری که بیش از 60 درصد پوزیشن ها و تحلیلهایش محقق میشود جز تحلیلگران تاپ و صد نفر اول محسوب میشود بزرگوار! که من دو سه نفری را میشناسم فقط.

قطعا تاکنون تحلیل گری با ضریب موفقیت بیش از 70 درصد من سراغ ندارم!

بالای 90 درصد هم مختص ائمه اطهار و عرفای خاص و پیشگویان عالم! و ... میباشد.

ادعای سوپر تحلیل گری و سوپر مافوق پیشبینی و آمار صددرصد و قطعی هم که فقط مختص شما بهرام خان خانان! یگانه عالم و ....است ظاهرا!

مانا باشید و این بحث تمام است.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

پس از کاربر محسن هو و میثم 2020 , آخرین حمله را کاربر Dextrouse انجام داد ...

از آنجا که ماه پشت ابر نمی ماند , پس از حمله ی این کاربر ,
                  سایپا 31 درصد بازدهی داد ( همان روزها همین کاربر در پستوها مخفی بود )

به قول احمدی نژاد که می گفت کسی که خطا کرده آزاد می چرخه و کسی که گزارش خطا را داده محاکمه میشه , شد حکایت اینجانب ...

ایول دارید ...

.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20665

ما گفتیم تارگت دلار رو در افق شهریور ۱۴۰۱ بده تا عیار تحلیلت رو ببینیم:D

چرا این سوالاتی ک ازت میپرسیم روجسارت نداری جواب بدی

هر وقت ک تاخیر بدی پاسخ رو .....یعنی خودت هم نمیدونی توافق میشه یا نه:)

از دیروز ک بنده اون سوالو پرسیدم ۱۰۰ تومن رفته رووقیمت دلار:D
                    ///

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

قطعا تاکنون تحلیل گری با ضریب موفقیت بیش از 70 درصد من سراغ ندارم!

مجبورند می کنند ریپلای کنی ....

بحث
                      ابرپیش بینی ها که حسابشان جداست ( سطح کلان اقتصادی و بورسی بود )

...........................

اما بحث تک سهم ها :

بد نیست مرور کنیم ...

روی سهامی کوتاه مدتی بوده ام و چون ربات نیستم پیگیر همه نبودم ...

..........................

فارغ از آن سهام کوتاه مدتی , 5 سهم را در اوج ریزش بورس تحلیل زدم و تاکید داشتم ...

4 تا خلاف جهت بازار به شدت خرسی آن روزها عمل کردند ...

1. کلوند

2. شکربن

3.شتوکا

4. لسرما

5. خمهر

فقط لسرما حد زیان ها را زد ...

80% این سبد عالی عمل کرد ( نه خوب ! )

(می توانیم آن 80 درصد را با هم مرور کنیم , همین الان ...!))
                      آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/11/11, 14:41.
                      .

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

پسر الدهنت سرویس ، چقدر اسکرین شات داری B-)

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

بهرام خان یکی از اون سوپر پیش بینی هات در مورد آینده قیمتی پارس موتور زانتیا اینجا بذار

ی گلگیر جلو سمت راننده بی رنگ در آوردم فقط

همه چیزش سالمه

کپسول ال پی جی هم روشه

مدل 92

ب نظرت قیمت پارس موتور زانتیا تا کجا میاد بالا ؟

ب نظرت بفروشمش یا نفروشمش ؟
                          آخرین ویرایش توسط تیدی آلفا؛ 2021/11/11, 15:03.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            ما گفتیم تارگت دلار رو در افق شهریور ۱۴۰۱ بده تا عیار تحلیلت رو ببینیم:D

چرا این سوالاتی ک ازت میپرسیم روجسارت نداری جواب بدی

هر وقت ک تاخیر بدی پاسخ رو .....یعنی خودت هم نمیدونی توافق میشه یا نه:)

از دیروز ک بنده اون سوالو پرسیدم ۱۰۰ تومن رفته رووقیمت دلار:D

درود ...

سهم دلاری سنگین خریده اید و می خواهی اطلاعات بسیار مهمی را به رایگان به دست بیاوری ... !
                            .

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20665

درود ...

سهم دلاری سنگین خریده اید و می خواهی اطلاعات بسیار مهمی را به رایگان به دست بیاوری ... !
                              نه میخوام شما رو به چالش بکشم

شما اگه جواب این سوال رو دادی....خیلی چیزا رونقض میکنی برا همین انتظاری نیست ک جواب بدی...منم چون میدانم جواب نمیدی در همون پستگفتم اگه جسارت و شهامت داری جواب بده.:)

چون خودت میدونی این سوال بسیار زیرکانه پرسیده شده...که تمام حرفای قبلیت یا بعدیت نقض میشه...

اگر بگی دلار زیر ۲۸۵۰۰ میمونه...

اگر بگی میره بالای ۳۰

هر کودوم یک داستانی داره:D

روز خوش
                              ///

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                نه میخوام شما رو به چالش بکشم

28,000 تومان
                                .

نظر

در حال کار...
                                X