تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4138

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    تلاش برای حذف قیمت‌گذاری دستوری تا حمایت از سهامداران خرد در گفتگوی شادا با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار

من عینا متن را از لینک بالا کپی کردم
    در پاسخ به سوال زیر:
    به طور کلی درحال حاضر سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه را چگونه می‌بینید؟
    سرمایه‌گذاری در بورس یک سرمایه گذاری بلند مدت است و شخصا‌ً نگاه و سرمایه‌گذاری کوتاه مدت در این بازار را توصیه نمی‌کنم. چراکه بازار در کوتاه مدت با نوساناتی مواجه است که سهام‌داران را اسیر خواهد کرد و باعث ضرر آن‌ها می‌شود. بازار بورس در مقایسه با سایر بازارها در بلند مدت همیشه صعودی بوده اما در کوتاه مدت نوسانات غیرمنطقی داشته است. افرادی که سال قبل وارد این بازار شدند و به سرعت از آن خارج شدند، ضرر زیادی کردند درحالی که اگر این سرمایه گذاری ادامه پیدا می‌کرد قطعا به سود می‌رسید.
    بله درسته
    واقعا شرم است

اول فکر کردم گفته سه سال قبل ولی بعد دیدم نه ... گفته همون سال قبل
    یکی به این مردک دجال و مشت نمونه خروار از این یابوهای اشغال کننده صندلی و زالو صفتان که فقط حرف مفت میزنند اونم نه مفتی بلکه پولی ، بگه در چه نمادهائی و چه بخشی از این قمارخانه هر کی وارد شده و به سرعت خارج شده زیان کرده و در چه بخشیش اگر می موند الان در سود بود اونم قطعا ؟؟؟ !!!!/:.offtopic.:/
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/11/28, 23:29.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4138

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
      ما از خدامونه بره.....ایشالا ک بره....رفقا باهوش هستند و سهم خوبی رو پیدا کردن....بیاد نزدیک ۲۳۰-۲۳۵ اونجا می‌تونه استارت بزنه و شارپ تا ۳۰۰ بره....
      سیستم ندارم چارتش رو واست همین جا فردا میگذارم
      تا اینجا که شما گفتید میشه 10% افت که با توجه به اقبال به این گروه در شرایط فعلی بعید است به اینجا برسه و بخصوص نزدیک شدن به حمایت و توقف منفی های شاخص
      فقط یک موضوع میتونه به اینجا بکشونه و حتی زیر 230 که روزهای اینده خبر خوبی از مذاکرات به گوش نرسد

اون وقت برعکس میشه . همین رشد 1 ماه اخیر گروه خودروئی یا هاپولی میشه یا متوقف و متمایل به منفی و برعکس بازم مدار رشد و رونق برمیگرده رو دلاری ها
      در 1 ماه گذشته تنها بازدهی مثبت مربوط به همین گروه خودروئی است وگرنه کلیت بازار که تقریبا برگشته به همون 1ماه پیش بجز تک سهم ها از بازار اصلی و پایه

خلاصه کلام همش قمار است و هیچ قطعیتی در کار تحلیل ها نیست

نظر

• mohsen55
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 379

با سلام
        بقول اقای رضایی که عده ای شهد بازار را برداشتن و رفتن مگر چند وقت بود که وارد شده بودن ؟یا نمونه دیگر دولت که روز روشن دستش تو جیب اکثر سهامداران کرد و برداشت خورد.
        در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        بله درسته
        واقعا شرم است

اول فکر کردم گفته سه سال قبل ولی بعد دیدم نه ... گفته همون سال قبل
        یکی به این مردک دجال و مشت نمونه خروار از این یابوهای اشغال کننده صندلی و زالو صفتان که فقط حرف مفت میزنند اونم نه مفتی بلکه پولی ، بگه در چه نمادهائی و چه بخشی از این قمارخانه هر کی وارد شده و به سرعت خارج شده زیان کرده و در چه بخشیش اگر می موند الان در سود بود اونم قطعا ؟؟؟ !!!!/:.offtopic.:/

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4138

در مورد مذاکرات هم این چیزی که من دارم می بینم از این تندروهای انقلابی ، خیلی سخت به نظر میاد توافقی صورت گیرد مگر اینکه از آرمانشون دست برداند و کمتر شعار بدهند ( منظورم اون آرمان که هفته قبل اعدام شد نیست ! ) منظور این ارمان است که انقلابشون نطفه اش باهاش بسته شده

والا این طرز برخورد با اصل مذاکره و این حرف و حدیث هاشون و کری خوندن ها از این طرف و صحبت هائی که از طرف های غربی میشه هیچیش به یک توافق بر سر هر موضوعی شباهت نداره
          انگار میخواند برند دعوا و چماق کشی نه مذاکره

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

‏قرار بود ‎برجامی که جان کری و ظریف تنظیم کردند را ‎ آتش بزنند ، ولى الان ٤٠ نفرى رفتن كه احياش كنن .....
            .

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4138

مگر اینکه این کری خونی ها و انقلابی و ارمان بازی های تندروانه و خانه خراب کن ، بیشتر برای مصرف داخلی باشد و پشت پرده خبری دیگر باشد . مهم پشت اون پرده حریر و ضخیم است که ما خبر ازش نداریم
              جالبه وزیر خارجه هم گفته برای یک توافق سریع و نمیدونم چی چی اماده ایم
              مذاکره کننده های قبلی که تندیشون کمتر بود و یه نمه راحت تر میشد باهاشون کنار بیای و به اصطلاح میانه راه میرفتند ، در طول 3 ماه 6 بار رفتند و اومدند و اخرشم هیچی وای به حال شما . حالا توافق سریعش را کجای دل بگذاریم ؟

در کل من از توافق بدم نمیاد و مخالف نیستم ولی چشم اندازی از اون متصور نیستم

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4138

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                ‏قرار بود ‎برجامی که جان کری و ظریف تنظیم کردند را ‎ آتش بزنند ، ولى الان ٤٠ نفرى رفتن كه احياش كنن .....
                خب همین دیگه . 40 نفر را فرستادند برا چی ؟ این یعنی سخت شدن کار و طولانی شدن و گره خوردن
                میگم انگار رفتند برا چماق کشی نه مذاکره یکیش همینه

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4138

بحث گروه خودرو داغ است در این تاپیک . یه مورد هم من بگم
                  این خرمحرکه را از بس جون کند و نتونست با گروهش بیاد بالا دیروز ردش کردم . حس کردم این اینقدر بد معامله میشه و از رشد گروهش جا مونده که اگر خگستر منفی شد این میخواد برگرده همون حدود 300 قبلی
                  امروز بازیگر نامردش که مدتی بازیش میداد در جا زد صفش کرد
                  نمودار این خر لنگ چی میگه ؟

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1471

ناراحتی رفتن یک گشتی بزنند شمارو نبردنند؟

حسودی ؟

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

خب همین دیگه . 40 نفر را فرستادند برا چی ؟ این یعنی سخت شدن کار و طولانی شدن و گره خوردن
                      میگم انگار رفتند برا چماق کشی نه مذاکره یکیش همینه
                      اگر می خواستند برجام احیا نشه ، دو یا سه نفر می رفتند و شرایط سخت را اعلام می کردند و خلاص ...

من فکر میکنم ۴۰ نفر فرستاده اند که OK را همین دور مذاکرات بگیرند ...

وضعیت اقتصاد را ما بورسی ها خوب میدونیم پوکیده است ، اون بالا هم می دونند از ما بهتر هم می دونند

طرف هم فکر کنه ایران برای توافق جدی هست ..

در داخل هم شعار می‌دهند که حساب شده توافق کردیم ملت ...

دیدین ۴۰ کارشناس با خودمون بردیم تا منافع ملی و از این شعارهای پرطمطراق ...!
                      .

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4138

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                        ناراحتی رفتن یک گشتی بزنند شمارو نبردنند؟

حسودی ؟
                        شایدم هدف همین گشت زنی این بنده خداها باشه . این تندرو ها خیلی هاشون سالهاست خارج نرفتند . گفتند به این بهونه بریم اروپا /:.winksmiley02.:/
                        یاد احمدی نجات افتادم که نمیدونم چه سالی بود ، 120 نفر را با خودش برد نیویورک به بهانه اجلاس سازمان ملل
                        نصفشون فک و فامیلاشون بودند. حتی نوه اش که نوزاد بود را برده بود

بعد هم کاشف به عمل اومد اکثرشون در پاساژها و فروشگاه های لوکس نیویورک در حال گشت زنی و خرید هستند

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

بحث گروه خودرو داغ است در این تاپیک . یه مورد هم من بگم
                          این خرمحرکه را از بس جون کند و نتونست با گروهش بیاد بالا دیروز ردش کردم . حس کردم این اینقدر بد معامله میشه و از رشد گروهش جا مونده که اگر خگستر منفی شد این میخواد برگرده همون حدود 300 قبلی
                          امروز بازیگر نامردش که مدتی بازیش میداد در جا زد صفش کرد
                          نمودار این خر لنگ چی میگه ؟

گزارش توپی فرستاد + افشا هم زد نمیدونم الف بود یا ب
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

گزارش خودرو محشر بود ..‌

اگر قیمت اصلاح می شد از فولاد هم بیشتر می فروخت توی همین آبان !!

اونایی که زیر ۲۰۰ خودرو جمع کردند ...
                            کی بودن؟!
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

گزارش خودرو محشر بود ..‌

اگر قیمت اصلاح می شد از فولاد هم بیشتر می فروخت توی همین آبان !!

اونایی که زیر ۲۰۰ خودرو جمع کردند ...
                              کی بودن؟!
                              ۷۰۰۰ میلیارد تومان فروخت اون هم سمند ۱۳۲ میلیونی ، نه ۲۷۰ میلیونی ...

قیمت آزاد بشه، مثل آب خوردن بیشتر از فولاد و هر غول پتروشیمی می فروشه ...
                              .

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4138

اگر می خواستند برجام احیا نشه ، دو یا سه نفر می رفتند و شرایط سخت را اعلام می کردند و خلاص ...

من فکر میکنم ۴۰ نفر فرستاده اند که OK را همین دور مذاکرات بگیرند ...

وضعیت اقتصاد را ما بورسی ها خوب میدونیم پوکیده است ، اون بالا هم می دونند از ما بهتر هم می دونند

طرف هم فکر کنه ایران برای توافق جدی هست ..

در داخل هم شعار می‌دهند که حساب شده توافق کردیم ملت ...

دیدین ۴۰ کارشناس با خودمون بردیم تا منافع ملی و از این شعارهای پرطمطراق ...!
                                بیشتر همین پوکیده بودن اقتصاد و تورم افسار گسیخته و احساس خطر کردن را قبول دارم . سایر دلائل حواشی است
                                اینو خوب میدونم که اینا احساس خطر کنند از خیلی شعارهاشون عقب میشینند . به هر حال حفظ جایگاهشون اوجب واجباتشون است
                                ادامه این وضعیت ناگوار اقتصادی ، جایگاهی متزلزل تر از قبل ارمغان دارد

تنها امید اینه که برای بدتر نشدن اوضاع که دیگه نشه به هیچ طریقی جمعش کرد ممکنه از ارمان های شعاریشون عقب نشینی کنند . واقعا هم با این شرایط اداره کشور در میان مدت هم بسی سخت است چه برسد به بلند مدت و ادامه افسار گسیختگی رشد ارز و تورم

کار به استخوان مردم رسیده و اینو دیگه قطعی میدونند . حتی مقداری از استخوان را هم بریده و نفوذ کرده . با این شرایط تورمی و سخت اقتصادی زندگی واقعا داره به مرز محال میرسه
                                همینجوریش و بدون اقتصاد پوکیده هم بحران رو بحران دارند . بحران اب یکیش که خیلییییییییی هم جدی است

نظر

در حال کار...
                                X