تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

شاخص دارو

.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4212

درود . خسته ام خسته . اصلا حوصله ندارم کسی لطفا بهم گیر نده

دو تا سوال
      شاخص دارو در چه وضعیتی است ؟
      خکار کجا میتونه از سقوط نجات پیدا کنه و خریدش خوب باشه ؟ لامصببببببببب بد دارند میریزند این سهم های غیر شاخص ساز
      خدایا دارم فکر میکنم این بدبخت هائی که 1 ماه پیش این ات و اشغالها را خریدند و هر هفته منفی و منفی و الان 20-305 به بالا در زیان هستند چه زمانی به پولشون میرسند

مثل ماست راحت در یک هفته 4 تا منفی حداقل خوردند این کوچک ها . اینها کی میخوان هخمین 4 تا منفی را برگردونند؟ منفی های بی شمار ماه های قبلیشون پیشکش . همین چند تا منفی که راحت در یک هفته میخورند باور کنید ممکنه ماه ها طول بکشه تا برگرده

از این گروه اشغالی دارو من حق زهراوی خریدم . خود سهمش 400 تومنه و با احتساب افزایش سرمایه کمی که داشته تعدیل شده 500 تومن است . از سقفش 85% ریخته !!
      و جالبه این سهم 28 خرداد 98 و شاخص 240 هزار واحدی 500 تومن تعدیل شده فعلی بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی ؟ این دیگه چه بازار سرمایه ای است ؟

یعنی میشه نصف این زیان 16 ماه گذشته من در بیاد و از این کار کثیف برم بیرون . نمیدونم چرا خیلیییییییییییییییی حس بدی پیدا کردم به این کار کثیف که عمرم را به پاش هدر دادم
      امروز بخشی از نقدینگی را خارج کردم . البته زیاد نیست . این وضعیت ادامه پیدا کنه جسم و روح و روانم که فرسوده شده در این کثافت خونه را برمیدارم و میرم

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

دو تا سوال
        خکار کجا میتونه از سقوط نجات پیدا کنه و خریدش خوب باشه ؟ لامصببببببببب بد دارند میریزند این سهم های غیر شاخص ساز
        خدایا دارم فکر میکنم این بدبخت هائی که 1 ماه پیش این ات و اشغالها را خریدند و هر هفته منفی و منفی و الان 20-305 به بالا در زیان هستند چه زمانی به پولشون میرسند

مثل ماست راحت در یک هفته 4 تا منفی حداقل خوردند این کوچک ها . اینها کی میخوان هخمین 4 تا منفی را برگردونند؟ منفی های بی شمار ماه های قبلیشون پیشکش . همین چند تا منفی که راحت در یک هفته میخورند باور کنید ممکنه ماه ها طول بکشه تا برگرده

از این گروه اشغالی دارو من حق زهراوی خریدم . خود سهمش 400 تومنه و با احتساب افزایش سرمایه کمی که داشته تعدیل شده 500 تومن است . از سقفش 85% ریخته !!
        و جالبه این سهم 28 خرداد 98 و شاخص 240 هزار واحدی 500 تومن تعدیل شده فعلی بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی ؟ این دیگه چه بازار سرمایه ای است ؟

یعنی میشه نصف این زیان 16 ماه گذشته من در بیاد و از این کار کثیف برم بیرون . نمیدونم چرا خیلیییییییییییییییی حس بدی پیدا کردم به این کار کثیف که عمرم را به پاش هدر دادم
        امروز بخشی از نقدینگی را خارج کردم . البته زیاد نیست . این وضعیت ادامه پیدا کنه جسم و روح و روانم که فرسوده شده در این کثافت خونه را برمیدارم و میرم
        همه خسته شدیم همه ..‌

شیوه ی معاملات سهام طوری شده که بیشتر به بیرون انداختن شبیه هست ...

یه جورایی من و شما و خسته ها را میخوان بیرون بندازند ...

شاخص دارو روی حمایته و حمایت مهم تری حدود ۵ درصد پایین تر هم داره شاید پایینی دیگر نداشته باشند ...

خکار را باید دوباره ببینم چون حمایت ۳۵۰ را ظاهرا از دست داد ...

سهام کوچک حباب منفی گرفته اند و گاهی بازار دیوانه میشه ...

پول صندوق تثبیت میره داخل شاخص سازها البته ‌...

نمی خوام امید واهی بدم ...

اما بسیاری از سهام کوچک بالای قوی تری از شاخص سازان خواهند داشت به نظرم ...

تصمیم و مسئولیت اقدامات بعدی بر عهده ی خودتان ...

من این جا را کف می دونم ، البته نه برای کل بازار

برای سهام ارزنده و سودسازی که ناجوانمردانه پایین کشیده شده اند .
        .

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4212

خدا به داد و فریاد کسانی برسه که در یک سال و نیم گذشته وارد این بازی سراسر کثیف شدند و باختند اینجا و هم اصل سرمایه شون رفت و هم از تورم 100% جا موندند . خدایا این بدبختا باختند تا اخر عمر . اخه چرا ؟ چون کسر بودجه از جیب مردم تامین بشه و یک مشت بی فانوسی که هزار هزار میلیارد جیب مردم را زدند و بردند پر بشه ؟ و حالا اسمشون بشه 150 چتر باز ؟ بزرگ ترین غارت سرمایه مردم در کل تاریخ بشری در کل جهان صورت گرفت

خدا میدونه در سیستمی عادلانه و اینده که مشخص نیست چه زمانی باشه ، چند هزار نفر برای این بزرگ ترین کلاه برداری تاریخ 7 هزار ساله ایران باید دادگاهی شوند
          یه مهناز صادقی و امثالهم بسازند که هزاران مهناز دیگر از کنارش بزنه بیرون . من همون موقع که این داشت رجز میخوند از منتقدان سرسختش بودم

خیلی ناراحت کننده است ، بازندگان چطور در این تورم فزاینده قد علم کنند ؟ خوش بینانه پولشون نصف شده و یه تورم 100% هم عقب موندند . همین الان که پول باقیمانده شون 4 برابر بشه تازه میرسند به نقطه صفر مرزی . کی پول این بدبختا 4 برابر میشه ؟ اون موقعی که 4 برابر میشه نقطه صفر مرزی کجاست ؟ 3 برابر بالاتر . همینطور تا اخر باخت و باخت

روزی نیست که من با یکی دو تا از این بینواها سر و کار نداشته باشم . واقعا دردناکه . امروز عصر با یکی برخورد داشتم اشک تو چشمای یک مرد میان سال جمع شد و گفت دارم شرمنده زن و بچه ام میشم تو خرج زندگی هم موندم . حاصل 10 سال پس اندازم دود شد رفت هوا . خیلی اعصابم خرد و خراب شده

بازندگان تا اخر عمر باختند . حکایت همون غورباغه است که میندازی دنبالش ... شما دو قدم برمیداری و اون یا یه جهش بلند به اندازه 3 قدم شما برمیداره و همینطور باید دنبالش بدوی و بدوی و اخرش هم هیچ یعنی باخت بطور کلی . سالها بشینی تا زیانت در بیاتد برسی به نقطه صفر . بعد می بینی نقطه صفر بازم از شما دورتر و دورتر شده

اصلا چه معنی میده شما پولت را هر روز و هر ماه کم کنی ؟ اخه مگه ما دل درد داریم که مدام داریم کاری میکنیم که پولمون اب بره ؟ زیان دیگه چیه ؟ بابا کی حاضره 1 میلیون بده دست یکی و اخر ماه 900 هزار تومن پس بگیره ؟

من با اقشار مختلف جامعه کمابیش سرو کار دارم
          دوستان با مشاغل ازاد همه جوره دارم و با همه تیپی میتونم راحت ارتباط برقرار کنم و مچ شوم
          دوستی است که در 2 ماه گذشته که بازار ماشین های سواری جون گرفته حدود 20 حرید فروش ماشین داشته و بیش از 100 میلیون کار کرده

یکیش هفته گذشته 3 میلیون بهش ضرر زده . اعصابش خراب که 3 میلیون را یه معامله مجبور شدنم ضرر بدم . حالا 100 میلیون سد کرده ها !!! ضرر معنی نمیده . فقط تو این کثافت خونه باید پول مردم اب بشه
          دیشب میوه فروشی بودم طرف به فروشنده گفت ارزون تر حساب کن . میوه فروش گفت این صندوق میوه 3 کیلوش دور ریز میشه و به هر حال باید یه قیمتی بدم که بصرفه برام . یعنی میگی باید ضرر بدم ؟
          ضرر معنی ندارهههههههههههه
          اخه این چه کاریه ما داریم میکنیم

ریدم تو هر چی بازار مالی و سرمایه است بخصوص دزد خونه کثیف و قمارخونه پست فطرت های بورس تهران
          اعصابم خرده معذرت میخوام از همگی

نظر

• ali_nostro
            ستاره‌دار (34)
            • Feb 2017
            • 863

دو تا سوال

ما هم مثل شما..
            قدیما بورس اندازه تورم سود میداد حداقل.صندوق ها یادتون باشه سالی بالای 20 درصد میدادن سود.
            ولی قیمت سهم ها الان رسیده به بهار 98..یعنی نزدیک دو سال و نیم..بالای 120 درصد تورم این مدت ولی قیمت سهم ها همان قیمت.
            بیچاره کردن مردم و

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

خدا به داد و فریاد کسانی برسه که در یک سال و نیم گذشته وارد این بازی سراسر کثیف شدند و باختند اینجا و هم اصل سرمایه شون رفت و هم از تورم 100% جا موندند . خدایا این بدبختا باختند تا اخر عمر . اخه چرا ؟ چون کسر بودجه از جیب مردم تامین بشه و یک مشت بی فانوسی که هزار هزار میلیارد جیب مردم را زدند و بردند پر بشه ؟ و حالا اسمشون بشه 150 چتر باز ؟ بزرگ ترین غارت سرمایه مردم در کل تاریخ بشری در کل جهان صورت گرفت

خدا میدونه در سیستمی عادلانه و اینده که مشخص نیست چه زمانی باشه ، چند هزار نفر برای این بزرگ ترین کلاه برداری تاریخ 7 هزار ساله ایران باید دادگاهی شوند
              یه مهناز صادقی و امثالهم بسازند که هزاران مهناز دیگر از کنارش بزنه بیرون . من همون موقع که این داشت رجز میخوند از منتقدان سرسختش بودم

خیلی ناراحت کننده است ، بازندگان چطور در این تورم فزاینده قد علم کنند ؟ خوش بینانه پولشون نصف شده و یه تورم 100% هم عقب موندند . همین الان که پول باقیمانده شون 4 برابر بشه تازه میرسند به نقطه صفر مرزی . کی پول این بدبختا 4 برابر میشه ؟ اون موقعی که 4 برابر میشه نقطه صفر مرزی کجاست ؟ 3 برابر بالاتر . همینطور تا اخر باخت و باخت

روزی نیست که من با یکی دو تا از این بینواها سر و کار نداشته باشم . واقعا دردناکه . امروز عصر با یکی برخورد داشتم اشک تو چشمای یک مرد میان سال جمع شد و گفت دارم شرمنده زن و بچه ام میشم تو خرج زندگی هم موندم . حاصل 10 سال پس اندازم دود شد رفت هوا . خیلی اعصابم خرد و خراب شده

بازندگان تا اخر عمر باختند . حکایت همون غورباغه است که میندازی دنبالش ... شما دو قدم برمیداری و اون یا یه جهش بلند به اندازه 3 قدم شما برمیداره و همینطور باید دنبالش بدوی و بدوی و اخرش هم هیچ یعنی باخت بطور کلی . سالها بشینی تا زیانت در بیاتد برسی به نقطه صفر . بعد می بینی نقطه صفر بازم از شما دورتر و دورتر شده

اصلا چه معنی میده شما پولت را هر روز و هر ماه کم کنی ؟ اخه مگه ما دل درد داریم که مدام داریم کاری میکنیم که پولمون اب بره ؟ زیان دیگه چیه ؟ بابا کی حاضره 1 میلیون بده دست یکی و اخر ماه 900 هزار تومن پس بگیره ؟

من با اقشار مختلف جامعه کمابیش سرو کار دارم
              دوستان با مشاغل ازاد همه جوره دارم و با همه تیپی میتونم راحت ارتباط برقرار کنم و مچ شوم
              دوستی است که در 2 ماه گذشته که بازار ماشین های سواری جون گرفته حدود 20 حرید فروش ماشین داشته و بیش از 100 میلیون کار کرده

یکیش هفته گذشته 3 میلیون بهش ضرر زده . اعصابش خراب که 3 میلیون را یه معامله مجبور شدنم ضرر بدم . حالا 100 میلیون سد کرده ها !!! ضرر معنی نمیده . فقط تو این کثافت خونه باید پول مردم اب بشه
              دیشب میوه فروشی بودم طرف به فروشنده گفت ارزون تر حساب کن . میوه فروش گفت این صندوق میوه 3 کیلوش دور ریز میشه و به هر حال باید یه قیمتی بدم که بصرفه برام . یعنی میگی باید ضرر بدم ؟
              ضرر معنی ندارهههههههههههه
              اخه این چه کاریه ما داریم میکنیم

ریدم تو هر چی بازار مالی و سرمایه است بخصوص دزد خونه کثیف و قمارخونه پست فطرت های بورس تهران
              اعصابم خرده معذرت میخوام از همگی
              اینها به نصایح امامان خودشون هم عمل نکردند ...!!
              متن زیر را هم یک سهامدار نوشته برای بورس نیوز ....

آخرین وصیت امام حسین علیه السلام قبل از شهادت خطاب به‌ امام زین العابدین( ع)

يا بُنَيَّ إِيَّاكَ وَ ظُلْمَ مَنْ لَا يَجِدُ عَلَيْكَ نَاصِراً إِلَّا اللَّهَ»

ای فرزندم، از ظلم به کسی که در برابر تو ، هیچ یاری کننده‌ای به جز خداوند ندارد، بر حذر باش.

???????????

آیا دستورات قران ، حدیث ، روایات ، کلام بزرگان و .... برای آقایون مسئول هم هست یا فقط برای سعادتمند کردن ما بیان میشه؟؟ ??
              ...

آیا واقعا خداوند ما را کفایت میکند؟؟؟ خدایا پس اینها چرا با این همه ظلمی که میکنند و آه و ناله و نفرین یک ملت پشت سرشون هست ، هر روز فربه تر و پر رو تر میشن ،، اگر هستی و واقعیت داری ، معجزه ات رو نشونه بده !!!
              شاید حکمتی است و ما صبر نداریم ،، و یا ما ضعیف و سست عنصر شدیم ، یا اینکه مسلمونی ما مردم عادی ایراد داره ؟؟ اما خدایا من مقصر نیستم ، کم اوردم ، بریدم ، خسته شدم ،، چرا ؟؟ چون طبق روایات ، اگر فقر وارد خونه ای بشه ، ایمان از در دیگه بیرون میره ،، (بعضی از ) این اقایون که ادعای دین و مسلمونی دارند به اسم اسلام ، جوونی ، سرمایه ، زندگی و هستی ما رو تباه کردند ،،
              ما انسانهای ضعیفی هستیم و حکمت خیلی چیزها رو درک نمیکنیم ، ولی نزار اون یه ذره اعتقاد و ایمانی که از روی ترس و روز حساب و جزا و آخرت داریم بوسیله ی ( بعضی انسان‌های شیطان صفت) از بین بره ،،،
              خدایا من ضعیفم ، و جز تو پناهی ندارم ،،شر این شیاطین ( جن و انس) رو از مردم ما کم کن ، خدایا ، من بلد نیستم مثل اقایون (سخنان شیوا ) بگم ، خودمونی بگم ، معجزه و خدایت رو نشون بده ، دیگه چیزی واسه از دست دادن نداریم ،،
              خدایا من در ثابت قدم بودن در دین ضعیف هستم ، ایراد و اشکال از من است ، ولی خدایا با نشون دادن ، معجزه ات که این آقایونی (که ظلم و ستم کردن) رو رسوا کنی نزار کافر از دنیا برم ...

خدایا آیا آه و نفرین ما ، کسانیکه جز تو کسی رو ندارند ، نسبت به ظلم آقایون مستجاب میشه ؟؟
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

ثشاهد چرا ۸۰۰۰ تومان شد ؟!!

بانک دی هم از ۵۰ تومان رفت تا ۸۰۰۰ تومان و بیشتر ؟!!

حباب سازی بی سابقه ای دیدیم ...
                .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                  ثشاهد چرا ۸۰۰۰ تومان شد ؟!!

بانک دی هم از ۵۰ تومان رفت تا ۸۰۰۰ تومان و بیشتر ؟!!

حباب سازی بی سابقه ای دیدیم ...
                  وملی ۹۰ هزار تومان!!

غدام ۵۰ هزار تومان !!!

البته حباب در همه ی بورس های جهان ممکنه تشکیل بشه ...

۱۹۳۰ بورس نیویورک یا ۲۰۰۸ مجددا
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

سحرخیزها شادتر و اجتماعی‌تر از شب‌زنده‌دارها هستند ...

محققان دانشگاه ورشو یک هزار و ۶۷ بزرگسال بین ۱۸ تا ۵۵ سال را بررسی کردند.
                    از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا مجموعه‌ای از پرسشنامه‌ها را تکمیل کنند تا زمان موردعلاقه‌شان در روز و به دنبال آن میزان رضایت، احساس اخیر و رفاه خود را مشخص کنند.

این مطالعه که در مجله «ژورنال آو اسلیپ ریسرچ» منتشر شد، نشان داد که افراد سحرخیز سطوح بالاتری از حمایت اجتماعی دریافت می‌کنند
                    و بنابراین «از روابط اجتماعی خود رضایت بیشتری دارند و در نتیجه از رفاه بهتری برخوردارند».

این در حالی است که برای سطوح پایین‌تر شادی درشب‌بیداران توضیح بیولوژیکی وجود دارد که به گفته محققان، به دلیل نور طبیعی کمتر و خواب ناکافی است.

این دانشمندان دریافتند که حمایت اجتماعی «یک پیش‌بینی‌کننده قوی‌ برای سلامت و رفاه» است.

از آنجایی که کارکردن صبحگاهی ممکن است برای آدم‌های شب‌-محور دشوار باشد، احتمال دارد تنبل یا «بداخلاق» تلقی شوند.
                    در نتیجه ممکن است حمایت اجتماعی کمتری به آن‌ها ارائه شود.

این تحقیق یافته‌های قبلی را منعکس می‌کند که افراد سحرخیز احتمالا به طور کلی شادترند و کمتر در معرض خطر ابتلا به افسردگی‌اند.

مطالعه‌‌ دانشگاه اکستر روی بیش از ۴۵۰ هزار نفر نشان داد که مشخصات ژنی افراد سحرخیز کمی متفاوت است و هشت درصد کمتر به افسردگی مبتلا می‌شوند و پنج درصد بیشتر احتمال دارد که سطح بالایی از رفاه داشته باشند.

جسیکا اولولین، نویسنده اصلی این مطالعه، به دیلی میل گفت که تفاوت در رفاه بین سحرخیزان و شب‌بیداران را می‌توان با این واقعیت توضیح داد که خواسته‌های جامعه به این معنی است که آدم‌های شب‌بیدار به احتمال زیاد با زود بیدار شدن برای رفتن سر کار، از ساعت طبیعی بدن خود سرپیچی می‌کنند.»

کیت انگ
                    © The Independent
                    .

نظر

• امیر محمد ۲
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 789

دو تا سوال

سلام
                      بنده بیش از ۲ ماهه که مادرم رو از دست دادم

میدونم که شما هم در سالیان گذشته مادرتون مرحوم‌ شد و پدر گرامی هم در همین چنده ماه پیش امیدوارم در رحمت حق تعالی هردو عزیز ؛ قرارگیرند

با شما همدردم ؛ چون دو تامون مادر از دست دادیم

من قبل فوت مادر سهم خریده بودم البته من بیشتر نوسانی کار میکردم

بعد از وقوع این حادثه بهیچ وجه به پرتفوی نگاه نکردم که متاسفانه بعداز گذست ۱۰ روز دیدیم بیش از ۳۰ درصد از کل سرمایه ام رفته

با توجه به اینکه بنده سرمایه چندانی هم نداشتم
                      از یک طرف غم فقدان مادر و از طرفی آب شدن سرمایه و من شغلی غیر بورس ندارم

سهم رو با ضرر حسابی فروختم وشروع کردم رو فیلتر حجم خرید وتابلو خوانی همچون گذشته ترید کردن

ضرر روی ضرر و متاسفانه با سابقه ۱۲ سال در کمال ناباوری در ۳ ماه گذشته نزدیک به ۵۰ درصد از سرمایه ام رو از دست دادم

که البته این ضرر از سودی بود که با خون دل از ۹۷ تا ۹۹ بدست اوردم واز اصل سرمایه ام نبود
                      ولی پول ؛ پول است
                      ؛ واقعا درد آور هست

میخام بگم تنها نییستی

من الان واقعا مستاصل شدم
                      برادر کوچکتر که ازدواج نکرده بود وبه مادر بسیار وابسته
                      پدر که ۲ بار عمل جراحی قلب کرده و اکتون تنها و مضطرب ؛ در کمال ناباوری گریه میکنه ؛ با توحه به اینکه ایشون شخصیت قوی داشت

همسر و اولاد خودم که نمیتونم بهشون بپردازم ضرر مالی که بسیار برام زجر آوره

من چه کنم؟

در آستانه ۵۰ سالگی ونا امید و مضطرب

فقط باید به خدا پناه ببریم
                      که خود خدا دستمونو بگیره

نه خواب دارم نه خوراک
                      هر لحظه نفس یاری نمیکنه

دوستان دعایم کنید

پدرم در آستانه ۷۵ سالگی مثل بچه ها از فراق مادرم میسوزه
                      برادرم کارش به رولنشناس و رولنپزشک کشیده

من باید سنگ صبور باشم وحتی نمیتونم بگم در کارم هم شکست خوردم

فقط اومدم با شما درد دل کتم شاید کمی آروم بشم

سهمی که خریدم غفارس بود از ۲۱۰۰ تومان شد ۱۰۰۰ تومان که بیش از ۵۰ درصد منفی شده بود در مدت کمتر از ۳ ماه....ومن فروختم ۷۰۰ تومان والان زیر ۵۰۰
                      که به قیمت تعدیل شده وبا توجه به افزایش سرمایه ۳۷۵ درصدی از تحدید داده به قیمت۲۷ ماه پیش شهریور ۹۸ با شاخص ۳۰۰ هزار معامله میشه

خوب ما چه کنیم چه گناهی کردیم که به این مکافات گرفتار شدیم

جناب نوام به من میگفت اگر بری مترو جوراب بفروشی بهتر از اینکه انقدر حرص بخوری

ببخشید من و ....

الان داره بارون میاد من دلشکسته ام از خدا میخام که خودش کمکمون کنه

الهی امیین

موفق باشید
                      آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2021/12/21, 02:42.

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

درود..
                        منم دلم خیلی پره..اما حوصله نوشتن ندارم...میدونم باختم..میدونم زندگی برای منم تمام شده..اما ته دلم امید واهی به خودم میدم..

باور کنید به مرده ها حسودیم میشه...کاش منم بمیرم...وقتی میشنوم کسی خودکشی کرده....میگم به اندازه اونم عرضه ندارم...خودم را حلاص کنم..

اصلا باورم نمیشه...چه رویاهایی داشتم!...رویاها پر کشید...الان دیگه یک زندگی ساده برایم رویا شده...

تامام شد..
                        دای بیزدن آدام اولوب آدملارا قوشولماز/:.wacsmiley.://:.wacsmiley.:/
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• Mehrsana
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1191

دوستان بزارید یه خاطره ای براتون بگم شاید براتون مفید باشه...

من سال 92 از طریق یکی از همکارانم با بورس آشنا شدم. بدون هیچ مطالعه ای وارد معامله شدم. اون زمان با سرمایه ای در حدود 10 میلیون تومان شروع کردم. در ابتدا یه سودی خوبی توی سهام خودرویی کردم. این باعث شد که کم کم پول بیشتری وارد بورس کنم. با امضای برجام بخش عمده اون پول رو سهام خودرویی خساپا، خودرو و خپارس خریدم که بعد از مدت کوتاهی با ریزش شاخص در اون زمان مواجه شدم. هیچ تجربه ای از ریزش نداشتم و به امید برگشت پولم چندین سال صبر کردم! به عبارت دقیقتر تا سال 97! ولی پولم برنگشت... خساپایی که 230 تومن خریده بودم روی 80-90تومن نوسان میکرد. اوایل سال 97 شده بود و هر روز دلارم بالا میرفت و من هر روز حال بدتری داشتم. طی این سالها چه ضرر سنگینی کرده بودم. از یک طرف یک سوم شدن سرمایه ام و از اون ور نگرفتن 4-5 سال سود بانکی بالای 20 درصد و حالا رشد دلار و جا موندن از تورم سنگین! اینم بگم که غیر از سهام خودرویی مقداری آکنتور و فایرا هم خریده بودم که از شانس من بعد حدود دو هفته از خریدم، بسته شدن! فایرا حدود 2-3 سال بسته شد و آکنتور هنوزم باز نشده!!!

جالب اینکه کم کم بازار سرمایه هم شروع به حرکت کرد اما سهام خودرویی لعنتی تکون نمیخورد! یادمه نزدیک مجمع، حقوقی سنگین خرید میکرد ولی حتی خساپا به 100 تومنم نرسید و من بلاخره سهام خودرویی سبدم رو با ضرر سنگین فروختم! /:.winksmiley02.:/

با اون پول، روی کلی از سهام نوسانگیری کردم و خب توی اون بازار و طی سال 97 تونستم ضرر قبلیمو جبران کنم و به یه سود منطقی هم رسیدم. سال 98 دل و جراتم بیشتر شد و با کلی وام و اعتبار تونستم سرمایه ام رو بیارم بالای یک میلیارد! و در سال 99 و در اوج شاخص، سرمایه ام به حدود 15 میلیارد تومان رسید!

الان در این لحظه که دارم این پست رو مینویسم دقیق نمیدونم ارزش روز پرتفوم چقدره ولی فکر کنم حدود 6-6.5 میلیارد شده! /:.weirdsmiley.:/ اما الان باز در حال گرفتن وام و اعتبار هستم و دارم هر پولی دستم میرسه رو سهم میخرم! چون برای من ارزش روز پرتفو مهم نیست! تعداد سهام پرتفو مهمه و شخصاً قصد خروج از این بازار رو تا زنده هستم ندارم. مطمئنم این قیمتها به زودی خاطره خواهد شد چون اکثریت سهام الان خیلی خیلی زیر ارزش واقعی دارن معامله میشن... باید از این فرصت ها استفاده کرد...

نظر

• اوشنوس
                            Banned
                            • Dec 2015
                            • 901

سلام

دقیقآ همین استراتژی معاملاتی شما را کاربر i177177 نیز در تاپیک چه کردید؟ و چرا؟ در آخرین پستتت ارسالی ایشان کاملآ توضیح داده و به نظر من هم همینطوره که به ارزش زیالی دارائی سبدمان توی این شرایط بد بازار نباید زیاد توجه کرد چون بار منفی شدیدی روی ذهن ما خواهد داشت و فقط باید به افزایش تعداد سهمهای سبدمان در مقایسه با قبل توجه ویژه کرد. چون در شرایط فعلی چاره ای بهتر از این نداریم و از نقد بودن با ضرر به مراتب بهتر است

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                            دوستان بزارید یه خاطره ای براتون بگم شاید براتون مفید باشه...

من سال 92 از طریق یکی از همکارانم با بورس آشنا شدم. بدون هیچ مطالعه ای وارد معامله شدم. اون زمان با سرمایه ای در حدود 10 میلیون تومان شروع کردم. در ابتدا یه سودی خوبی توی سهام خودرویی کردم. این باعث شد که کم کم پول بیشتری وارد بورس کنم. با امضای برجام بخش عمده اون پول رو سهام خودرویی خساپا، خودرو و خپارس خریدم که بعد از مدت کوتاهی با ریزش شاخص در اون زمان مواجه شدم. هیچ تجربه ای از ریزش نداشتم و به امید برگشت پولم چندین سال صبر کردم! به عبارت دقیقتر تا سال 97! ولی پولم برنگشت... خساپایی که 230 تومن خریده بودم روی 80-90تومن نوسان میکرد. اوایل سال 97 شده بود و هر روز دلارم بالا میرفت و من هر روز حال بدتری داشتم. طی این سالها چه ضرر سنگینی کرده بودم. از یک طرف یک سوم شدن سرمایه ام و از اون ور نگرفتن 4-5 سال سود بانکی بالای 20 درصد و حالا رشد دلار و جا موندن از تورم سنگین! اینم بگم که غیر از سهام خودرویی مقداری آکنتور و فایرا هم خریده بودم که از شانس من بعد حدود دو هفته از خریدم، بسته شدن! فایرا حدود 2-3 سال بسته شد و آکنتور هنوزم باز نشده!!!

جالب اینکه کم کم بازار سرمایه هم شروع به حرکت کرد اما سهام خودرویی لعنتی تکون نمیخورد! یادمه نزدیک مجمع، حقوقی سنگین خرید میکرد ولی حتی خساپا به 100 تومنم نرسید و من بلاخره سهام خودرویی سبدم رو با ضرر سنگین فروختم! /:.winksmiley02.:/

با اون پول، روی کلی از سهام نوسانگیری کردم و خب توی اون بازار و طی سال 97 تونستم ضرر قبلیمو جبران کنم و به یه سود منطقی هم رسیدم. سال 98 دل و جراتم بیشتر شد و با کلی وام و اعتبار تونستم سرمایه ام رو بیارم بالای یک میلیارد! و در سال 99 و در اوج شاخص، سرمایه ام به حدود 15 میلیارد تومان رسید!

الان در این لحظه که دارم این پست رو مینویسم دقیق نمیدونم ارزش روز پرتفوم چقدره ولی فکر کنم حدود 6-6.5 میلیارد شده! /:.weirdsmiley.:/ اما الان باز در حال گرفتن وام و اعتبار هستم و دارم هر پولی دستم میرسه رو سهم میخرم! چون برای من ارزش روز پرتفو مهم نیست! تعداد سهام پرتفو مهمه و شخصاً قصد خروج از این بازار رو تا زنده هستم ندارم. مطمئنم این قیمتها به زودی خاطره خواهد شد چون اکثریت سهام الان خیلی خیلی زیر ارزش واقعی دارن معامله میشن... باید از این فرصت ها استفاده کرد...

نظر

• اوشنوس
                              Banned
                              • Dec 2015
                              • 901

آخرین ویرایش توسط اوشنوس؛ 2021/12/21, 09:01. دلیل: دانلبود نمیشن

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

شاخص یکی از گروههای بایدنی بورس ( بانک ها )

شاخص یکی از گروههای بایدنی بورس (خودرو )

شاخص گروه سِد اِبی بورس ...

شاخص دارو

همه خسته شدیم همه ..‌

شیوه ی معاملات سهام طوری شده که بیشتر به بیرون انداختن شبیه هست ...

یه جورایی من و شما و خسته ها را میخوان بیرون بندازند ...

شاخص دارو روی حمایته و حمایت مهم تری حدود ۵ درصد پایین تر هم داره شاید پایینی دیگر نداشته باشند ...

خکار را باید دوباره ببینم چون حمایت ۳۵۰ را ظاهرا از دست داد ...

سهام کوچک حباب منفی گرفته اند و گاهی بازار دیوانه میشه ...

پول صندوق تثبیت میره داخل شاخص سازها البته ‌...

نمی خوام امید واهی بدم ...

اما بسیاری از سهام کوچک بالای قوی تری از شاخص سازان خواهند داشت به نظرم ...

تصمیم و مسئولیت اقدامات بعدی بر عهده ی خودتان ...

من این جا را کف می دونم ، البته نه برای کل بازار

برای سهام ارزنده و سودسازی که ناجوانمردانه پایین کشیده شده اند .

اگر سهامدار نا امید و زیان دیده ای را در کفِ کف بازار نگهداریم ( بر خلاف علی صالحی ها ) بزرگترین عبادت را انجام داده ایم ...

عبادت دولا خم شدن نیست ...

خداوند به دولا خم شدن ما نیازی ندارد ...

خلق الله را باید یاری رسانیم ...
                                .

نظر

در حال کار...
                                X