تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد.
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 810

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

سلام
    بهرام خان همینجا بابت سیگنال صدرا ازتون تشکر میکنم
    آخرین پست تحلیلی شما رو که درباره صدرا دیدم بدون تردید اضافه کردم

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      با این شاخصی که می بینیم مجددا شبیه قدیم ها در تالار بورس می توان گفت :

" هرکس سیمان ندارد , ایمان ندارد "

" هرکس سهم ندارد , ایمان ندارد "
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

" هرکس سهم ندارد , ایمان ندارد "

البته بازار مهندسی شده ی روزهای قبل , باعث شد بعضی سهامداران ایمان هایشان را از دست بدهند ....
        .

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

بهرام خان، بنواز که پا قدم علی صالحی خوب بود

حاج محسن هم مشاوران تکنیکال خوبی انتخاب کرده... برعکس واعظی ...
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post

بهرام پستامو بیار بالا رجز بخون

دیدی زمستون رفت و روسیاهی به زغال موند

میدونم هیچکی به هشدارهام توجه نکرد اما من وجدانم راحته که دونسته هامو با شما به اشتراک گذاشتم

درود بر علی صالحی ...

پاقدم شما همیشه برای بازار خیر و برکت داشته است ...

هروقت آفتابی شدید بازار
            30 درصدی بالا رفته ...

امیدوارم این دفعه
            40 درصدی بالا برویم ...

و امیدوارم
            شما هم همراهی کنید تا با هم بالا برویم ...
            در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

آقا میداس ...

وقتی می گفتم اندیک
            اتور علی صالحی , بعضی دوستان خرده می گرفتند که آقا بی خیال کاربران سایت شو ...

جدی می گفتم , باور نمی کردند ...!!
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

آقا محسن کارش درسته ...

کف ها را خوب تشخیص میده ...
              .

نظر

• محمدرض
                عضو فعال
                • May 2019
                • 394

سلام بهرام خان بازار رشد شاخص امروز واسه بازار سمه تويك هفته شاخص رابه 1700 مي رسانن در حاليكه كه پورتفوها 70 الي 80 درصد درضررن حالا 1700 رضايي شد مقاومت بتني عين مقاومت واعظي.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

هم وزن روی حمایت ...

اگر اینجور ببینیم : شاخص کل هم کفِ کف هست ...

هر کسی در کفِ کف تکنیکالی آمد و سهامدار زیان دیده را ترساند , مدیون است ...

حق الناس است ...

.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4193

هر کسی در کفِ کف تکنیکالی آمد و سهامدار زیان دیده را ترساند , مدیون است ...

حق الناس است ...

مدیون کسانی هستند که در سقف سال قبل انداختند به خیگ ملت و البته همانطور که گفتم این افراد از شانتاژی هاش و مهنازهاش تا دزد هاش و جیب برهای جیب مردم از دولتی هاش تا شخصی هاش روزی همگی محاکمه خواهند شد

این سایت های این مدلی را بکش بیرون ازش . مگر چند نفر بیننده داره یا چند نفر قرار است از رو دست دیگران عملی انجام دهند ؟
                    علی صالحی یا کسی دیگر هم نگفت اینجاها بفروشید . داشت واقعیات را میگفت

نه شما و نه من و نه صالحی و امثالهم ذره ای تاثیر گذار بر احد الناسی نیستیم . نعل وارونه میزنید . بگرد دنبال تاثیر گذارهای سال قبل
                    صالحی و من و این و اون و حتی شما همگی گفتند و گفتیم ابعاد حباب بزرگ بود که حرفی 100% درست بود بدون ذره ای خطا

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4193

بهرام خان درسته من و دیگران به شما خیلی گیر دادیم که پارسال چی گفتی و فلان و بهمان ولی این به دلیل تاثیر گذاری شما نیست . در مورد گپ های دور همی سایت قبلی گیر دادیم که چرا اینطور و اونطور ولی شما جوری دیگر فکر میکنید

شما فکر میکنید خود جناب عالی شخصی تاثیر گذار هستید ؟ هرگززززززززززززز اینطور نیست . خود جناب عالی ذره ای رو این بازار و سهامداران تاثیر گذار نیستید حتی در همین سایت
                      نظر سنجی بگذاری در همین سایت با این اعضای محدود تا ببینیم چند نفر از شما تاثیر گرفتند مشخص میشه

این بازار سرمایه با چند میلیون سهامدار است و داستانی و کلافی هزار تو دارد . این سناریوهای بچه گانه را بگذاریم کنار که علی صالحی چی گفت و من چی میگم و شما چی میگی اونم در چنین سایت هائی که داریم دور همی فقط با هم اختلاط میکنیم در حد چند ده نفر فعال و چند صد نفر بازدید کننده
                      مثل اینه که کسی بره در یک بیمارستان و با دیدن 4 تا پزشک بخواد در مورد 300 هزار پزشک کل کشور قضاوت کند . 500 تا کاربر فعال و غیر فعال این سایت چیکار به چند میلیون سهامدار داره با هزار داستان و کلاف سر به تو

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4193

خود جناب عالی 3 روز پیش در جو بازار ، قبل از اینکه 10 فرمان بیاد بیرون داشتی از بی انگیزگی برای بورس و تبلیغ مخفی برای اوراق و اخزا میکردی . حالا گیر میدی به دیگران
                        کامنت های اوراق و اخزاتون در دسترس است بدون نیاز به تصویر برداری و استفاده از ارشیو که منم تردید کردم رفتی تو اوراق و در جواب سوال منم مبهم جواب دادید و در مورد بورس کاملا نا امید شده بودید

دیگران حداقل یک استراتژی مشخصی دارند ولی شما با جو بازار و رنگ شاخص و اخبار و دیگر مسائل تاثیر گذار ، هر دم به رنگی متفاوت و متضاد در نظرات در میائید . غیر از اینه ؟
                        هنوزم مشخص نیست در بورس راه به کجا قرار است ببریم

هنوزم مشخص نیست این خریدهای محدود و کم حجم بخصوص در سهام کوچک ایا به سود خریدار است یا دوباره قرار است سهامدار و خریدار مستاصل را در اعماق زیان و بدبختی دفنش کنه
                        آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/12/22, 11:42.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          مدیون کسانی هستند که در سقف سال قبل انداختند به خیگ ملت و البته همانطور که گفتم این افراد از شانتاژی هاش و مهنازهاش تا دزد هاش و جیب برهای جیب مردم از دولتی هاش تا شخصی هاش روزی همگی محاکمه خواهند شد

این سایت های این مدلی را بکش بیرون ازش . مگر چند نفر بیننده داره یا چند نفر قرار است از رو دست دیگران عملی انجام دهند ؟
                          علی صالحی یا کسی دیگر هم نگفت اینجاها بفروشید . داشت واقعیات را میگفت

نه شما و نه من و نه صالحی و امثالهم ذره ای تاثیر گذار بر احد الناسی نیستیم . نعل وارونه میزنید . بگرد دنبال تاثیر گذارهای سال قبل
                          صالحی و من و این و اون و حتی شما همگی گفتند و گفتیم ابعاد حباب بزرگ بود که حرفی 100% درست بود بدون ذره ای خطا

آنها که بالای ۱/۷۰۰ گفتند بخرید ، نه تنها مدیون هستند بلکه جنایت کردند ...

سخن بنده را متوجه نشدید ...
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

بهرام خان درسته من و دیگران به شما خیلی گیر دادیم که پارسال چی گفتی و فلان و بهمان ولی این به دلیل تاثیر گذاری شما نیست . در مورد گپ های دور همی سایت قبلی گیر دادیم که چرا اینطور و اونطور ولی شما جوری دیگر فکر میکنید

شما فکر میکنید خود جناب عالی شخصی تاثیر گذار هستید ؟ هرگززززززززززززز اینطور نیست . خود جناب عالی ذره ای رو این بازار و سهامداران تاثیر گذار نیستید حتی در همین سایت
                            نظر سنجی بگذاری در همین سایت با این اعضای محدود تا ببینیم چند نفر از شما تاثیر گرفتند مشخص میشه

این بازار سرمایه با چند میلیون سهامدار است و داستانی و کلافی هزار تو دارد . این سناریوهای بچه گانه را بگذاریم کنار که علی صالحی چی گفت و من چی میگم و شما چی میگی اونم در چنین سایت هائی که داریم دور همی فقط با هم اختلاط میکنیم در حد چند ده نفر فعال و چند صد نفر بازدید کننده
                            مثل اینه که کسی بره در یک بیمارستان و با دیدن 4 تا پزشک بخواد در مورد 300 هزار پزشک کل کشور قضاوت کند . 500 تا کاربر فعال و غیر فعال این سایت چیکار به چند میلیون سهامدار داره با هزار داستان و کلاف سر به تو

هیچوقت ادعای تاثیرگذاری نداشتم و ندارم ...

بارها تاکید داشتم ، end هنر ما در این سایت ها تشخیص روند است ...

صرفا تشخیص روند ، و دیگر هیچ ....
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

خود جناب عالی 3 روز پیش در جو بازار ، قبل از اینکه 10 فرمان بیاد بیرون داشتی از بی انگیزگی برای بورس و تبلیغ مخفی برای اوراق و اخزا میکردی . حالا گیر میدی به دیگران
                              کامنت های اوراق و اخزاتون در دسترس است بدون نیاز به تصویر برداری و استفاده از ارشیو که منم تردید کردم رفتی تو اوراق و در جواب سوال منم مبهم جواب دادید و در مورد بورس کاملا نا امید شده بودید

دیگران حداقل یک استراتژی مشخصی دارند ولی شما با جو بازار و رنگ شاخص و اخبار و دیگر مسائل تاثیر گذار ، هر دم به رنگی متفاوت و متضاد در نظرات در میائید . غیر از اینه ؟
                              هنوزم مشخص نیست در بورس راه به کجا قرار است ببریم

هنوزم مشخص نیست این خریدهای محدود و کم حجم بخصوص در سهام کوچک ایا به سود خریدار است یا دوباره قرار است سهامدار و خریدار مستاصل را در اعماق زیان و بدبختی دفنش کنه

عرض کردم نرخ بازدهی اوراق نقش ترمز برای رشد بورس دارد و هنوز همین گونه است ...

اینجا هم اشتباه متوجه شدی که تبلیغ اوراق کردم ، خیر ...

باور بفرمایید تا به حال یک برگه اوراق نه خریده ام و نه فروخته ام ...

اصولا کالایی که ۳۰ یا ۲۰ درصد بالا و پایین نکند برای بنده جذابیت ندارد ...

اوراق و اخزا کار من نیست....
                              .

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4193

هیچوقت ادعای تاثیرگذاری نداشتم و ندارم ...

بارها تاکید داشتم ، end هنر ما در این سایت ها تشخیص روند است ...

صرفا تشخیص روند ، و دیگر هیچ ....
                                ادعای تاثیر گذاری شما به حدی بود که حتی کانال ها و روزنامه ها هم مدعی بودید از رو دستتون کپی کاری میکنند
                                در همین سایت شما خود را کاربری تافته جدا بافته از دیگران میدانید کاملا مشخص است

نظر

در حال کار...
                                X