تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
-
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
امروز و دیروز و روزهای دیگر که شاخص ها در کف هستند یوم الشک هستند ...
که در کف های تکنیکالی طبیعی است ...
بازار باور ندارد ...
بازار همیشه در زمانی که باور ندارد رشد می کند ....
.
نظر
-
-
-
-
درود بر همگی و ممنون از ابراز هم دردی . البته ناله من بیشتر بخاطر درد دیگران است . من درد دیگران بیشتر روم تاثیر میذاره تا خودم . دوست ندارم در جامعه ای باشم که مردمانش زجر بکشند وگرنه خودم زیانم از سقف مرداد 37% بیشتر نیست
اه و ناله مون کمی تاثیر داشت انگار . امیدوارم مثبت شدن اغازی باشد برای ترمز ریزش های وحشتناک
فقط نپکه همین کافیه . والا من مثبت های انچنانی انتظار ندارم . فقط کمی ارامش برگرده
انصافا سهم های کوچک از بس ریختند دیگه خشک شدند . می بیند با اندکی معامله تا مثبتهای 4 و 5 میروند
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postدرود بر همگی و ممنون از ابراز هم دردی . البته ناله من بیشتر بخاطر درد دیگران است . من درد دیگران بیشتر روم تاثیر میذاره تا خودم . دوست ندارم در جامعه ای باشم که مردمانش زجر بکشند وگرنه خودم زیانم از سقف مرداد 37% بیشتر نیست
اه و ناله مون کمی تاثیر داشت انگار . امیدوارم مثبت شدن اغازی باشد برای ترمز ریزش های وحشتناک
فقط نپکه همین کافیه . والا من مثبت های انچنانی انتظار ندارم . فقط کمی ارامش برگرده
انصافا سهم های کوچک از بس ریختند دیگه خشک شدند . می بیند با اندکی معامله تا مثبتهای 4 و 5 میروند
37 درصد از سقف ...
خوب بودی و حتی عالی ....
نظر
-
در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Postسلام
بنده بیش از ۲ ماهه که مادرم رو از دست دادم
میدونم که شما هم در سالیان گذشته مادرتون مرحوم شد و پدر گرامی هم در همین چنده ماه پیش امیدوارم در رحمت حق تعالی هردو عزیز ؛ قرارگیرند
با شما همدردم ؛ چون دو تامون مادر از دست دادیم
موفق باشید
ممنون از ابراز لطفتون . امیدوارم جبران ضرر کنید
درود بر شما که مرا به یاد دارید و این موضوع در خاطرتون مونده . زنده باشید برادر عزیز
بله من مادرم 15 سال پیش وقتی 2 سال بود در شرکت ملی حفاری استخدام شده بودم ( اقماری و سرچاهی ) بطور ناگهانی رفت و اونجا در کمپ خواب بودم که خبرش رسید و شب راه افتادم و دیوانههههه شدم و افسرده . کارم را دیگه نتونستم ادامه بدم و رها کردم . وابستگی شدید به مادر داشتم . زندگیم رفت . حتی انگیزه تشکیل خانواده هم از کف رفت و .... ای چی بگم
اگر کارم را رها نکرده بودم الان حقوقم بالای 40 میلیون بود . کارشناس مهندسی سرچاهی بودم و همون موقع در بدو استخدام هم حقوقم 3 برابر اداره کار بود و سالانه کیلوئی بالا میرفت /:.mellowsmiley.:/
این سهم ما از روزگار شد که اصلا و ابدا حقم نبود
دوستان به سلامت همگی شادکام باشید
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post37 درصد از سقف ...
خوب بودی و حتی عالی ...
800 هزار بانک دی هم دارم که بسته و معلوم نیست اون چه زیانی تحمیل کنه . فعلا زیان اونو حساب نکردم چون نامشخص است . خدا را شکر که بیشتر خرید نکردم . روزی که خریدم فردا صبحش بست
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postدرود بر شما و درود فراوان بر روان مادر گرامی و مرحومتون . روانش شاد
ممنون از ابراز لطفتون . امیدوارم جبران ضرر کنید
درود بر شما که مرا به یاد دارید و این موضوع در خاطرتون مونده . زنده باشید برادر عزیز
بله من مادرم 15 سال پیش وقتی 2 سال بود در شرکت ملی حفاری استخدام شده بودم ( اقماری و سرچاهی ) بطور ناگهانی رفت و اونجا در کمپ خواب بودم که خبرش رسید و شب راه افتادم و دیوانههههه شدم و افسرده . کارم را دیگه نتونستم ادامه بدم و رها کردم . وابستگی شدید به مادر داشتم . زندگیم رفت . حتی انگیزه تشکیل خانواده هم از کف رفت و .... ای چی بگم
اگر کارم را رها نکرده بودم الان حقوقم بالای 40 میلیون بود . کارشناس مهندسی سرچاهی بودم و همون موقع در بدو استخدام هم حقوقم 3 برابر اداره کار بود و سالانه کیلوئی بالا میرفت /:.mellowsmiley.:/
این سهم ما از روزگار شد که اصلا و ابدا حقم نبود
دوستان به سلامت همگی شادکام باشید
علی ایحال ،از خداوند متعال برای همه درگذشتگان بر و بچ این سایت ،طلب مغفرت و بخشایش و برای بازماندگان صبر و بردباری مسالت دارم.
خاک من و تست که باد شمال
میبردش سوی یمین و شمال
عمر به افسوس برفت آنچه رفت
دیگرش از دست مده بر محال
بس که در آغوش لحد بگذرد
بر من و تو روز و شب و ماه و سال
گر به مثل جام جمست آدمی
سنگ اجل بشکندش چون سفال
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postبا این شاخصی که می بینیم مجددا شبیه قدیم ها در تالار بورس می توان گفت :
" هرکس سیمان ندارد , ایمان ندارد "
بهرام خان خوب سهامدار خرد را ترسانده اند خووووووووووب
به قول یکی از کاربران تالاربورس، بهترین راه برای پنهان کردن چیزی این است که آن را در جلوی چشم بگذرای،
الان قیمت سهام را اینقدر مفت کرده اند و جلو ی چشم مردم گذاشتند تا چشمها عادت کنه، و برای کسی
عجیب نباشه، این هم هنر بزرگیه
____
خودم ضرر کردم اما از این سهام مفت باید ریخت تو کیسه....بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
نظر