تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ordeal
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 608

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
    می دانستید جورج سورس میلیاردر معروف بنیادی دارد به نام جامعه باز
    و نام این بنیاد را از نام کتاب معروف جامعه باز و دشمنانش از کارل پوپر فیلسوف لیبرال مشهور گرفته است
    اقا ناصر شما بگید بازار ازاد یا انحصاری با بهانه و دلیل مزیت نسبی؟
    اول دفتر به نام ایزد دانا
    صانع پروردگار حی توانا

نظر

• am!n
      Banned
      • Jan 2022
      • 236

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      برخی مقابل چشمانت دروغ می گویند مثل همین عشقی رئیس سازمان بورس که امروز چند دروغ گفت ...
      و صد البته مثل عشق عزیزت همتی/:.yead.:/ مسبب وضع فعلی قمارخونه

رک و شفاف باشیم :

چرا
      دروغ می گویید ؟

کجا گفتم به نفع بازاره ؟

راست میگی اون من بودم الگوی کاپ شاخص از خودم درمیکردمlaughingsmileyغرور بد چیزیه
      اونو بگذارش کنار بعد که بازار کشید بالا،اون پستها را هم داشته باشی بیاری بالا که من گفتم شاخص با برجام اینطوری میاد بالا

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
        بهرام اقا سلام شما که نجوم خواندید
        می دانید که سیاره پلوتون از سیاره به سیاره کوتوله تنزل مقام یافته است
        می دانستید در مدر همان پلوتون سیاره های کوتوله ماکی ماکی و شیرون کشف شده اند
        و در مدار بین مریخ و ژوپیتر سیاره های کوتوله سورس و ویستا کشف شده اند
        می دانشتید بزرگترین ستاره کل کهکشان ها ستاره معروف به سگ بزرگ است
        در تالار بورس هم از مطالب ارزنده ی اقتصادی شما با آیدی های تدبیرگران و ناصر استفاده می کردیم و مباحثات مفید بسیاری داشتیم ...

براوو ...
        .

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4101

ظاهرا b4citr و دیگران هنوز نمی دانند مخاطبان بنده عموم مردم نیستند ...

مخاطب بنده کاربران حرفه ای شبیه اوراسیا هستند که به درستی پاسخ دادند ...

در بورس همیشه فرصت هست تا از همه ی بازارهای دیگر سبقت بگیری ....

برخی می خواهند با طرح مباحث بی ربط آن ابرپیش بینی معروف را لوث و کم اهمیت جلوه دهند ...

اوراسیا خوش آمدی به جمع رفقای سابق .....
          الان اومدم این تاپیک
          /:.yead.:/
          واقعا خندم گرفت از این جواب شما
          خوبه یه کاربر در سطح دانشگاه هاروارد اومد و گفت من انم که رستم بود پهلوان تا شما بهش استناد کنی
          به قول دوستمون فضای مجازی است ولی حالا فرض کنیم این کاربر که شما میگی عملکرد خوبی داشته ، اول اینکه میگه بخشی را خارج کرده و دوم اینکه مدعی است رو سهمی بوده که نه تنها نریخته بلکه بالا هم رفته ولی ما عموم را داریم میگیم . شما میگی عموم منظورتون نیست . یعنی ما دنبال خواص و تک نفرها باید باشیم و نظرمون را با عملکرد انها منطبق کنیم ؟

دست بردارید اقا
          شما خودت از شاخص 2 میلی بهره بردید یا کوزه گر و کوزه شکسته شد ؟ خودت 40% زیان من از سقف مرداد که همین چند هفته پیش گفتم را میگفتی عالیه در همین تاپیک خودت . یعنی یا خودت بیشتر ضرر دادی یا باور قطعی داری عموم بیش از 40% ضرر دادند . دیگه از این واضح تر ؟
          یادمه یه بار و ماه ها قبل از این ریزش ها صحبت درصد بالائی زیان از سقف مرداد داشتی . دروغ که نبود ؟ اگر راست بود پس چرا نمتونستی از دانش خودت استفاده ببری ؟ الان که دیگه بدتر هم شده زیانها
          از 9 مهر 98 و شاخص 330 هزاری که گفتید خیلی ها فرصت خروج میدانستند تا الان چند درصد بالاتری ؟ راست و دروغش بماند ولی اینو بدون اگر 200% بالاتر باشی تازه سر به سر با تورمی
          اگر زیر 200% باشی قطعا باختی و اگر بالاتر هم باشی بستگی داره چقدر بالاتر باشی ولی ایا به خون دل خوردن در این 17 ماه می ارزید ؟ حتی بالاتر هم باشی یا کسانی باشند هرگز به خون دلهائی که خوردند نمیارزید

وقتی جواب نیست سکوت بهترین راهکار است
          خدائیش این 17 ماه که اینجا وقت تلف کردی و نقاشی گذاشتی ( البته دقیقش 14 ماه است چون 3 ماه از ریزش بازار را غیب شده بودی ) و تا یه نمه مثبت شد هورا کشان و دوربین به دست اومدی که دیدی گفتم من کارم درسته ، اگر دورکاری برای شرکتی کرده بودی و کار حسابداری چیزی برا یه شرکت کرده بودی بهتر نبود ؟ تا الان حداقل 200 میلیون دستمزد گرفته بودی
          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/18, 00:50.

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4101

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
            سلام

تو دنیای مجازی خیلی نوشته ها رو جدی نگیرید و فقط با یک لبخند بگذرید

خط آخر نوشته ایشان که در بالا با رنگ قرمز هایلایت کردم خودش نشاندهنده خیلی از چیز هاست
            کاملا و 100% موافقم
            هارواردش هیچی /:.yead.:/ تا حالا هم ندیده بودم کسی بگه من فلان عدد سهم دارم . نمیدونم این عددش چیه
            فضای مجازیست واقعا بی در و پیکر است
            چه لزومی داره کسی بیاد بگه من فلان عدد !!!! سهم از این دارم و از اون دارم و بگه من کارم خیلی درسته مگر اینکه همون داستانی باشد که وصف اینطور افراد را تکیلای عزیز به زیبائی توصیف کردند

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4101

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
              عالی بود
              وقت پاسح به این سوالات که میرسه بهرام یا میره در غیبت صغری یا با تک جمله هایی مثل انداختن سهم دلاری بهتون و حسودان اخزا باز سروتهش را میخاد هم بیاره
              طرف جوری زده حرف حساب من افراد حرفه ای هست که انگار حرفه ای ها توی این بازار تخم دوزرده کردند،خودش را که مصداق بارز حرفه ای گری هست نمیدونم چه گلی به سرسبدش زده ولی صندوقهای حرفه ای بازار مثل اطلس و سرو و آگاس امروز در بهترین حالت15-30%از سقف پارسال توی ضرر هستن اونم با تورم 100%این یکسال
              صندوقهای برند مثل ارزش که هلالات با اون ادعای بنیادی بلدبودنش که فقط گندزدن به خودشون،اونو چیزی ازش نگم بهتره
              چون اصلا هیچ جوابی نداره بده و حرف حساب جواب نداره،میزنه به کوچه علی چپ
              درود . الان رسیدم به این کامنت شما . عالی گفتی دست خوش /:.grlim:./
              جوابی که به من دادند استناد به گفته های یه کاربری است که میگه من عالی عمل کردم . واقعا این جواب بود ؟
              البته ایشون یه بار گفتند در بورس 95% زیان میکنند ولی حالا روی اورده به اون 5% که در سقف ها خالی میکنند و دلیلش بر درستی اعدا اون 5% هستند /:.yead.:/ عجب داستانی داریم واقعا با این بهرام خان . به هیچ طریقی هیچی را قبول نمیکنه . دقیقا نمونه دست اندرکاران و مسئولین این کشور که همواره گل و بلبل هستند و مشکلات را مریخی و ادم فضائی ها باعث شدند

قسمت بولد شده قرمز و ابی رنگ هم زدی به هدف و همون چیزی است که منم در کامنت جواب داده شده بالا بهش اشاره کردم
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/18, 00:58.

نظر

• Si@v@sh
                Banned
                • Jan 2022
                • 210

جالبه تعداد تمامی سهامش هم رند رنده.ازنظر ریاضی و آمار،امکان موفقیت در تمام سهام سبد،اونم تو بازار شخمی نزولی این ۱۷ماه،یک اپسیلون میباشد.تو تالار بورس هم فردی سهامدار وآیند بود که ادعا میکرد از ابتدای۹۸تا تابستان ۹۹،صدوپنجاه میلیون تومن رو تبدیل کرده به ۵میلیارد تومن.اینها جز دروغ و کذب چیزی نمیتونه باشه.همین چندروز پیش تو تاپیک معرفی بورسیهای این سایت،فردی مدعی شده که سرمایه اش با فروش خانه در۹۲تا۹۵ از ۵۰۰میلیون رسیده به ۱۲۰-۱۳۰میلیون و مجددا در ۹۶ ۹۷ ورود کرده و اون پولو رسونده به ۱۳مبلیارد تومن و جالبه که کلش رو هم کشیده بیرون و گاوداری و خانه و غیره خریده و دومیلیارد ته سهامش مانده که همین چندروز پیش کامل نقدکردند.بنده واقعا متحیر شدم.۱۳میلیارد تومن،اونهم بعد از سوختن ۵۰۰میلیون پول خانه ات؟!!!!!!مگه میشه مگه داریم؟رانت هم داشته باشی نمیشه...
                آخرین ویرایش توسط Si@v@sh؛ 2022/01/18, 00:53.

نظر

• Si@v@sh
                  Banned
                  • Jan 2022
                  • 210

بهرام خان هم از پاسخ به بنده سر باز زدند و منکر این هستند که معتقد به روند صعودی بازار با توافق بودند.بهرام خان شما در اوج شاخص۲۱۰۰۰۰۰ ادعای عدم خروج از بازار داشتی تا دوماه بعدش غیب شدی،اواخر مهر۹۹ قسم خوردی که فول سهمی،درحالی که هرروز درحال گرفتن نوسان همسو با دولت مقتدر وقت آن زمان و الان بودی و هستی...مرد باش و اعتراف کن.ما که طلبکارت نیستیم.فقط نگو بعضی‌ها دروغ میگند.خودت میدونی من دروغ نگفتم...
                  آخرین ویرایش توسط Si@v@sh؛ 2022/01/18, 01:27.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4101

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
                    جالبه تعداد تمامی سهامش هم رند رنده.ازنظر ریاضی و آمار،امکان موفقیت در تمام سهام سبد،اونم تو بازار شخمی نزولی این ۱۷ماه،یک اپسیلون میباشد.تو تالار بورس هم فردی سهامدار وآیند بود که ادعا میکرد از ابتدای۹۸تا تابستان ۹۹،صدوپنجاه میلیون تومن رو تبدیل کرده به ۵میلیارد تومن.اینها جز دروغ و کذب چیزی نمیتونه باشه.همین چندروز پیش تو تاپیک معرفی بورسیهای این سایت،فردی مدعی شده که سرمایه اش با فروش خانه در۹۲تا۹۵ از ۵۰۰میلیون رسیده به ۱۲۰-۱۳۰میلیون و مجددا در ۹۶ ۹۷ ورود کرده و اون پولو رسونده به ۱۳مبلیارد تومن و جالبه که کلش رو هم کشیده بیرون و گاوداری و خانه و غیره خریده و دومیلیارد ته سهامش مانده که همین چندروز پیش کامل نقدکردند.بنده واقعا متحیر شدم.۱۳میلیارد تومن،اونهم بعد از سوختن ۵۰۰میلیون پول خانه ات؟!!!!!!مگه میشه مگه داریم؟رانت هم داشته باشی نمیشه...
                    دقیقا
                    از ریز بینی افرادی همچون شما دوستان عزیز خوشحال میشم . خرد و عقل ما همینجاها باید به دادمون برسه و استفاده از خرد و نکته سنجی گوهری گرانبهاست
                    شما چند مثال زدی ... منم یه مورد میگم
                    اسم نمیبرم ولی دوستی از همین سایت ... هر از گاهی خرید فروش و نوسان هاش را قرار میده . از هر سهم 5 تا 10 میلیون تومن خرید فروش و نوسان های روزانش است و کسب سود به قول خودشون با 5 و 10 هزار سهم هائی که اعلام میکنه ولی مدعی بود در منفی های یک ماه پیش و شاخصی که رفته بود زیر 1300 ، تعداد سهامش را را رسونده به 8 میلیون سهم !!!!

زندگی و رفتار بورسی و دارائی و سود و زیان دیگران به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی به من و حتی دیگران مربوط نیست . کی چی داره و چقدر داره و چقدر سود و زیان برده و ... فقط اینا رو میگیم که اقا جان نادان فرض دیگران را تمام کنیم . زمان فتحعلی شاه نیست که اگر یکی میرفت فرنگ و درس میخوند پادشاهی میکرد و دیگران رعیت و بیسواد و نادان بودند
                    دیگران و سایر اعضا و اهل این انجمن ها در فضای مجازی ، ضمن احترام و فروتنی و خضوع در برابر افراد دارای معلولیت ذهنی ، معلول ذهنی نیستند . به خرد و فهم دیگران احترام بگذاریم

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                      سلام هموطن
                      الف- بازار رقابتی بهتر است چرا که اضافه رفاه مصرف کننده به تولید کننده منتقل نمی شود
                      اضاه رفاه چیست؟ ما به تفاوت قیمت تعادلی به حداکثر قیمتی که مصرف کننده حاضر است بپردازد
                      پس بازار رقابت به نفع مصرف کننده است
                      حالا شروط باز رقابتی
                      1- تولید کنندگان زیاد هستند که هیچ کدام نتواند قیمت را تعیین کنند
                      2- گیرنده قیمت هستند
                      3- منحنی بنگاه با منحنی بازار متفاو ت است
                      4- ورود و خروج بنگاها ازاد است
                      5 - کالا ها همگن هستند
                      اما در عمل فقط کالاهای کشاورزی رقابت کامل هستند حتی در امریکا
                      سازمان اوپیک در کشورهای نفتی هم یک کارتل است برای انحصار فروش
                      شرکتهای هلدینگ هم در عمل به قصد انحصار اختراع شده اند

ب- مزیت یعنی استعداد اولیه مثلا یک شخص خوش قیافه در شرایط مساوی شانس بیشتری برای شغل بازیگری سینما دارد
                      خوب ایران در نفت مزیت دارد اما چه کار کرد؟ افتضاح عمل کرد عربستان مثل ما مزیت دارد در نفت اما هلدینگ ارامکو اش 10 برابر کل بورس تهران مارکت دارد بعد حکومت ما دنبال سلولهای بنیادی و .... بود
                      پس مزیت را باید بسیار جدی گرفت چرا که شانس شما بر رقبا بسیار بیشتر است
                      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4101

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                        با سلام وکسب اجازه از صاحبخانه بهرام خان...خان خانان...سرلشگرارتش سرخ

ازجمله کاربر کاسب که جالبه به خاطر عقایدش همیشه باهاشون زاویه داشتم بهترین راهنمای من شدند...دقیقا سر بزنگاه سقوط نقد شدم واز بازار خروج زدم....
                        الان که نگاه میکنم خودمن هیچ هنری از خودم نداشتم وهرچه بوده لطف دوستان بوده....
                        ...
                        دوست نازنین تشکر اصلی باید از همونی باشد که پیشنهاد خروج داد وگرنه الان باخته بودی و در بهترین حالت و خوش بینانه ترین حالتش با تورم 2 سال گذشته سر به سر بودی . کاربر کاسب هم به حاکمیت وصل بود کاملا مشخص بود از دو اتیشه های مدافع سیستم بود و خبر و رانت داشته که سقف کجاست و بعدش چه بلائی قرار است بر سر ملت بیاورند
                        اکثر متصلین به سیستم که طبیعتا رانت حکومتی هم دارند ، در اوج و قله خروج کامل زدند و دقیقا خبر دار شده بودند که چه مصیبتی در انتظار دیگرانی است که خوش خیال می مانند

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4101

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                          خودشه
                          در تالار با چندین ایدی بود و اخریش با تصویر نقشه ای گنده و قرمز که همین اوراسیا است که الان نام ایدیشون شده
                          انسانی به شدت خود شیفته و پر مدعا که همواره تاکید داره من سوادم خیلیه و در همه زمینه ها معلومات دارم . حتی بر فرض درست هم بگی ، خب به ما چه ؟

صادق هدایت به وقت خودش 1 قرن از جامعه بشری جلوتر بود ولی هیچ دست نوشته ای نداره که بگه من خیلی هالیمه
                          کم نیستند بزرگانی در جامعه بشری از هزاره قبل تا کنون ( قبلش هم هست ولی از هزاره به اینور را میگم ) که در علوم مختلف بزرگ ترین خدمات را به بشریت ارائه دادند و در تاریخ میخوانیم همگی فروتنی پیشه داشتند و بی ادعا

دنیای واقعی وقتی عرصه تنگ است و نمیشه خودتو به دیگران عرضه کنی باید در مجازیش یه جوری تخلیه بشی و جلب توجه کنی ولی جلب توجه در فضای مجازی چه سود ؟ ایا یه اپسیلون تاثیری و مرهمی برای ما ارمغان دارد ؟

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            الان اومدم این تاپیک
                            /:.yead.:/
                            واقعا خندم گرفت از این جواب شما
                            خوبه یه کاربر در سطح دانشگاه هاروارد اومد و گفت من انم که رستم بود پهلوان تا شما بهش استناد کنی
                            به قول دوستمون فضای مجازی است ولی حالا فرض کنیم این کاربر که شما میگی عملکرد خوبی داشته ، اول اینکه میگه بخشی را خارج کرده و دوم اینکه مدعی است رو سهمی بوده که نه تنها نریخته بلکه بالا هم رفته ولی ما عموم را داریم میگیم . شما میگی عموم منظورتون نیست . یعنی ما دنبال خواص و تک نفرها باید باشیم و نظرمون را با عملکرد انها منطبق کنیم ؟

دست بردارید اقا
                            شما خودت از شاخص 2 میلی بهره بردید یا کوزه گر و کوزه شکسته شد ؟ خودت 40% زیان من از سقف مرداد که همین چند هفته پیش گفتم را میگفتی عالیه در همین تاپیک خودت . یعنی یا خودت بیشتر ضرر دادی یا باور قطعی داری عموم بیش از 40% ضرر دادند . دیگه از این واضح تر ؟
                            یادمه یه بار و ماه ها قبل از این ریزش ها صحبت درصد بالائی زیان از سقف مرداد داشتی . دروغ که نبود ؟ اگر راست بود پس چرا نمتونستی از دانش خودت استفاده ببری ؟ الان که دیگه بدتر هم شده زیانها

از 9 مهر 98 و شاخص 330 هزاری که گفتید خیلی ها فرصت خروج میدانستند تا الان چند درصد بالاتری ؟ راست و دروغش بماند ولی اینو بدون اگر 200% بالاتر باشی تازه سر به سر با تورمی

اگر زیر 200% باشی قطعا باختی و اگر بالاتر هم باشی بستگی داره چقدر بالاتر باشی ولی ایا به خون دل خوردن در این 17 ماه می ارزید ؟ حتی بالاتر هم باشی یا کسانی باشند هرگز به خون دلهائی که خوردند نمیارزید

وقتی جواب نیست سکوت بهترین راهکار است
                            خدائیش این 17 ماه که اینجا وقت تلف کردی و نقاشی گذاشتی ( البته دقیقش 14 ماه است چون 3 ماه از ریزش بازار را غیب شده بودی ) و تا یه نمه مثبت شد هورا کشان و دوربین به دست اومدی که دیدی گفتم من کارم درسته ، اگر دورکاری برای شرکتی کرده بودی و کار حسابداری چیزی برا یه شرکت کرده بودی بهتر نبود ؟ تا الان حداقل 200 میلیون دستمزد گرفته بودی

هرکسی از 9 مهر 1398 تا امروز کف سودش کمتر از 1000 درصد است , نه تنها باید مستقیما برود برای ابطال کد بورسی اش , حتی باید تمام اکانت هایش را در همه ی سایت ها و کانال ها ببندد ...

عرض کردم کف سود ...
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

تکنیکال نفت برنت :

اهداف 86 و 94

بازار جهانی بر خلاف بازار دستوری داخلی ,
                              تکنیکال پذیری بالایی دارد ....

.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                                ستاره‌دار(2)
                                • Jan 2022
                                • 1030

هرکسی از 9 مهر 1398 تا امروز کف سودش کمتر از 1000 درصد است , نه تنها باید مستقیما برود برای ابطال کد بورسی اش , حتی باید تمام اکانت هایش را در همه ی سایت ها و کانال ها ببندد ...

عرض کردم کف سود ...
                                شما خودت چند درصد سود برات مونده در حال حاضر نسبت به 9 مهر 1398؟

پارسال یادمه کاربر مهدی برات محاسبه کرد سبدت حدود 4 میلیارد بود الان احتمالا 3.5 باید باشد

یعنی سرمایه شما سال 98 حدود 350 میلیون به پایین بوده که با معیار خودتون جداقل 10 برابر کردی اون رو

نظر

در حال کار...
                                X