*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pournikdast
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 525

پاسخ : *****انتخابات1400*****

سلام و عرض ادب...
    با فرض صحت آمار حکومتی که به هر شکلی بود و با جمع آرای باطله مشارکت مردم را در مرز 50 درصد نشان داد؛ برنده اصلی مردمند...
    بعد از یکماه تبلیغات و گاها التماس بی سابقه برای شرکت در انتخابات 7 صبح تا 2 بامداد، مشارکت 20 درصد کاهش یافت...
    و این پیغام واضح مردم به حاکمیتی است که فکر میکنه خیلیه ولی هیچی نیست!
    ارادت...

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

همانطور که قبلا عرض کردم آقای رییسی هم مجبور است با مشی اصلاح طلبانه کشور را اداره کند. تعامل با دنیا - آزادی های بیشتر در کشور - وزیر زن و اهل سنت - توجه بیشتر به تولید داخلی - ادامه برجام از کارهای آقای رییسی در دو سال اول خواهد بود. ضمنا در دولت آقای رییسی شرکتهای تولیدی ذلیل شده ای مانند فلوله و فاراک و فاذر رشد زیادی خواهند کرد.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
        بر خلاف دوران روحانی و خاتمی ( نفت 10 دلاری ) این دوره هرکسی رای بیاورد یکی از خوش شانس ترین هاست ...

صرفا به یک دلیل : قیمت نفت

نفت تا سال آینده 110 و حتی 120 دلار را خواهد دید ....

انصافا شانس هم دارند ( ترامپ و تحریم های فلج کننده اش عامل اصلی خوش شانسی این جماعت )

نفت 120 دلاری در راه است ...

شبیه دوران احمدی ...
        .

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب...
          با فرض صحت آمار حکومتی که به هر شکلی بود و با جمع آرای باطله مشارکت مردم را در مرز 50 درصد نشان داد؛ برنده اصلی مردمند...
          بعد از یکماه تبلیغات و گاها التماس بی سابقه برای شرکت در انتخابات 7 صبح تا 2 بامداد، مشارکت 20 درصد کاهش یافت...
          و این پیغام واضح مردم به حاکمیتی است که فکر میکنه خیلیه ولی هیچی نیست!
          ارادت...
          به شما هم تبریک میگیم، واقعا پیامتون رعشه به تن جنتی انداخت، اگه خدای نکرده ایشون در سن ۱۰۰ سالگی اتفاقی براشون بیفته حتما از رعشه پیام های دلهره اور شما بوده وگرنه شیرین تا ۲۰۰ جا دارن ایشون.

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
            آقا سید تبریک عرض می کنم ...

با آرزوی ایرانی متحد و متمدن و پیشرفته ...
            ممنون ودم شما گرم
            ایرانی متحد و متمدن و پیشرفته ،خواست قلبی همه ایرانی ها و همین طور همه بچه های این سایته.انشالله محقق بشه@};-

نظر

• Omid_Khan
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 714

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              شکست خوردن که تبریک نداره، دلداری داره. من پیروزی شما رو تبریک گفتم شما شکست خوردن منو به سخره کشیدید.
              خیلی خوب کاری کرد، آفرین بر این مسخره کردن!

نظر

• Sam40
                ستاره‌دار(24)
                • Oct 2020
                • 463

شاخص همتی ۲،۴۰۰،۰۰۰
                ابر پیشبینی های بهرام بیگ رو از نزدیک دنبال کرده
                ... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد

نظر

• Auschwitz
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 444

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                  منم پیروزی آرای باطله بر قاضی زاده هاشمی به شما تبریک میگم
                  جدای اینکه نظر علیرضا مخالف نظر بنده است در مورد انتخابات و تبریک اونجوری گفته بهم. اما در مواردی مثل انتخابات معمولا و نه همیشه قشر دگر اندیش میبازن چون مثل توده رای نمیدن. حالام اگه من نظرم با اکثریت برنده یکیه معنیش داناتر بودن من و ناآگاه بودن قشر اکثریت و یا همسو وهمنظر بودمان نیست .فقط من فکر میکنم آسید مارو به خاک و فاک خواهد داد در صورتیکه اکثریت چشمداشت افلاک دارند ازو. صبح دراز و قلندر بیدار

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

میثم جون من داده جلوم هستش داده ها رو تحلیل میکنم، تو شمع جلوت روشن کردی واسه خودت شعر میگی، تفاوت ما اینجاست. /:.tonguesmiley:./

بعد هم که زرت تحلیل هاتون در میاد یا میگید تقلب شده یا میگید اینا کار خودشونه از اول هم همین سناریو رو برنامه ریزی کرده بودن.

:.thumbsupsmileyanim

ارزو به دل ماندیم یک بار یک تحلیل درست کنی با کلی امار و داده که جلوته!!

این همه داده جلوته...ادم فکر میکنه.....تو......به سر میبری.......

سریع هم عکس قاضی زاده رو از پروفایلت برداشتی...:D

اول صبح رفتی رای دادی ..بعد میگی ملت بد رای دادن!
                    :D:D

اون همتی عبدال ...ک .خ .... جیب ملتو خالی کرده...بعد اومد کاندید هم شده... خوب معلومه ارا باطله بیشتر میشه ..خخ

مردم اینقدر رو میفهمن!
                    ///

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط Sam40 پست شده است View Post
                      شاخص همتی ۲،۴۰۰،۰۰۰
                      ابر پیشبینی های بهرام بیگ رو از نزدیک دنبال کرده
                      اتفاقا به بهرام و مهناز هم باید تبریک بگیم چون شاخص هر دو بزودی زود تاچ میشه

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3779

خیلی جالبه، حالا اخوندا دروغ میگن این رسانه های خارجی که حضور مردم پای صندوق ها رو فراتر از تصور و پیش بینی ها توصیف کردن هم دروغ میگن؟

واقعا دلیل عصبانیت شما از حضور مردم در انتخابات چیه؟ فرض کنیم اصلا مردم اشتباه میکنن و شما درست میگین، شما برای مردمی که طفلک خیلی ها شاید حتی وعده های غذایی کامل برای خوردن نداشته باشن، لباس نو واسه پوشیدن ندارن این حق رو قایل نیستید که حتی برن به اشتباه به اون کسی که میپسندن رای بدن؟

یعنی پولشون رو با تورم میخورید، یارانه اونها رو با مصرف بیشتر حیف و میل میکنید، سرمایه های کشور تو همین شرکت های بورسی غارت میکنید، حتی سرمایه شخصی خیلی از این مردم رو سال گذشته همین ما بورسی ها تیغ زدیم و نابودشون کردیم.

یعنی شما حتی یه حق انتخاب ساده هم واسه این مردم قائل بدبخت نیستید؟

اول میگفتید فلانی رو خودشون انتخاب کردن، الان میگید الکی دارن میگن مردم حضور داشتن هیشکی نرفته، فردا میگید تقلب شده و....

آخه کورید نمیبینید این حضور باشکوه رو اشکال نداره، ذره ای وجدان هم ندارید؟ خودتون خجالت نمیکشید، خودتون خسته نشدید از این زجری که دارید به خودتون تحمیل میکنید با نپذیرفتن واقعیت؟

دست و پای این مردم رو باید بوسید که با این مشکلات این چنین غیرتمند تو صحنه هستن، سر تعظیم فرود میارم به این غیرت.
                        نه این چه حرفیه دوست گرامی، چطور میشه نقش ارزشمند شما دوستان رو در این پیروزی تاریخی نادیده گرفت، شکسته نفسی نفرماید، شما و سایر عزیزان تحریمی برنده امروز انتخابات بودید. پاشید خوشحالی کنید بابا این چه حرفی هست، مگه چهل سال خواسته تون این نبود؟ بعد ۴۰ سال به هدفتون رسیدید، پاشید پایکوبی کنید، بزنید برقصید شادی کنید مثل دوست عزیزمون ساندی ببینید چه خوشحاله. این پیروزی تاریخی رو دست کم نگیرید. نقطه عطفی در اینده ایران ایجاد کردید. کم اتفاقی نیست.
                        حسنی جان چی شد ..تا دیروز مشارکت بالا بود و فلان بود و انگشت میکردی تو چش مردم و از غیرت و حضور با شکوه می گفتی .واینکه تحریمی ها چشم دیدن واقعیت رو ندارند !بیخود میگن کسی نرفته پای صندوق ها ...!بیخود میگید انتخابات مهندسی شده است و نتیجه تعیین شده است!ولی حسنی ..از این حسن تا اون حسن صد گز رسن!! ..نمیدونم شما چرا اینقدر سخت گرفتی ...این امام زاده(جمهوری اسلامی و رییسی هاش) که تو بهش دخیل بستی شفا نمیده ...کورهم نکنه دست کم چلاق می کنه !!!چه همتی سرکار می آمد چه رییسی ..چه قاضی زاده ...توفیری نداشت ..چون روند و مسیر و مقصد ..همینیه که هست !این انتخابات برنده نداشت !چون قرار نبود مردم طرف برنده باشند حالا ..شاید شما ازین وضعیت ناراحت باشی ....ولی من شخصا نه خوشحالم نه ناراحت .فقط.وجدانم راحت هست که شاید قدرت این را نداشته باشم جلوی این روند و مسیر اشتباه را بگیرم ..اما توانستم حداقل به صورت سلبی تایید کننده و شریک این سیاست ها نباشم...وجدانم راحت هست چون خون شهدای خرداد۸۸ وآبان ۹۷ رو پایمال نکردم ..وجدانم راحت است چون نفرین و آه مادران رو پشت سر ندارم ...

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                          ستاره‌دار(1)
                          • Sep 2020
                          • 2057

پکو پوز این یارو دیدنیه
                          مرحله بعدی و فیلم وسریال بعد....
                          محاکمه حاج محمود توهمی
                          و زندان عبد السارق جیب بر باهوش

=))=))
                          ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            ارزو به دل ماندیم یک بار یک تحلیل درست کنی با کلی امار و داده که جلوته!!

این همه داده جلوته...ادم فکر میکنه.....تو......به سر میبری.......

سریع هم عکس قاضی زاده رو از پروفایلت برداشتی...:D

اول صبح رفتی رای دادی ..بعد میگی ملت بد رای دادن!
                            :D:D
                            من پیش بینی ۶۰ درصد مشارکت داشتم که فکر کنم از همه پیش بینی ها نزدیک تر بود، ضمنا من تنها شخصی بودم که پیش بینی م در مورد برتری ارای باطله بر اقای رضایی درست در اومد. در مورد قاضی زاده هم بارها گفتم کاملا مطمئن بودم رای نمیاره چون سلیقه احمدی نژادی ایرانی ها دستمه.

فکر کنم نزدیک ترین پیش بینی ها رو من داشتم

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

اتفاقا به بهرام و مهناز هم باید تبریک بگیم چون شاخص هر دو بزودی زود تاچ میشه

سلام ...

شاخص بنده قطعا با
                              آقای رئیسی تاچ میشه ...

اما شاخص
                              8 میلیونی نیاز به پیروزی آقا محسن داشت با آن برنامه های به شدت پوپولیستی اش( هر ایرانی یک چاپخانه پول )
                              .

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post

پکو پوز این یارو دیدنیه
                                مرحله بعدی و فیلم وسریال بعد....
                                محاکمه حاج محمود توهمی
                                و زندان عبد السارق جیب بر باهوش

=))=))

یک کاریش کردن.....که دیگه در هیچ صحنه انتخابانی شرکت نکنه

عبدال . ک. خ .... به زباله دان تاریخ پیوست!
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X