*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    حسنی جان چی شد ..تا دیروز مشارکت بالا بود و فلان بود و انگشت میکردی تو چش مردم و از غیرت و حضور با شکوه می گفتی .واینکه تحریمی ها چشم دیدن واقعیت رو ندارند !بیخود میگن کسی نرفته پای صندوق ها ...!بیخود میگید انتخابات مهندسی شده است و نتیجه تعیین شده است!ولی حسنی ..از این حسن تا اون حسن صد گز رسن!! ..نمیدونم شما چرا اینقدر سخت گرفتی ...این امام زاده(جمهوری اسلامی و رییسی هاش) که تو بهش دخیل بستی شفا نمیده ...کورهم نکنه دست کم چلاق می کنه !!!چه همتی سرکار می آمد چه رییسی ..چه قاضی زاده ...توفیری نداشت ..چون روند و مسیر و مقصد ..همینیه که هست !این انتخابات برنده نداشت !چون قرار نبود مردم طرف برنده باشند حالا ..شاید شما ازین وضعیت ناراحت باشی ....ولی من شخصا نه خوشحالم نه ناراحت .فقط.وجدانم راحت هست که شاید قدرت این را نداشته باشم جلوی این روند و مسیر اشتباه را بگیرم ..اما توانستم حداقل به صورت سلبی تایید کننده و شریک این سیاست ها نباشم...وجدانم راحت هست چون خون شهدای خرداد۸۸ وآبان ۹۷ رو پایمال نکردم ..وجدانم راحت است چون نفرین و آه مادران رو پشت سر ندارم ...
    مگه الان گفتم مشارکت پایین بوده؟ من گفتم ارای قشر خاکستری میتونست تو سبد امثال قاضی زاده قرار بگیره و سرنوشت دیگه ای رو برای این ملت رقم بزنه. اما به هر حال انصافا ما یه عدم مشارکت به تحریمی های قشر خاکستری بدهکار بودیم، بدهی مون رو هم پرداخت کردیم این دوره.

ببینیم چه گلی به سر ما و خودشون میزنن. ما که توهین نکردبم تشکر هم کردیم ازشون. دیگه ببینیم چه شود.

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      سلام ...

شاخص بنده قطعا با
      آقای رئیسی تاچ میشه ...

اما شاخص
      8 میلیونی نیاز به پیروزی آقا محسن داشت با آن برنامه های به شدت پوپولیستی اش( هر ایرانی یک چاپخانه پول )

بازارها با انتخاب رئیسی صعودی خواهند شد و با انتخاب آقا محسن می توانست به شدت صعودی شوند ...

سهامداران از زیان خارج خواهند شد ...

اما در
      بازارهای دیگر قدرت خریدشان بالا نخواهد رفت ...
      .

نظر

• کاوه آهنگر
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 418

الان کارشناس اینترنشنال یک حرف جالبی زد
        گفتش بایدن نمیخواد با آدمی مثل رییسی که سابقه ضد حقوق بشری داره توافق کنه و براش تبعات داخلی داره.لذا تلاش داره قبل از رییسی به برجام برگرده
        بنظرم حرف درستیه چون اونا برعکس ما داخلشون اولویت داره به خارجشون.پس کاری نمیکنن که مردم یا کنگره ازش ناراضی بشه
        با توجه به کوتاه تر شدن زمان فرار ایران برای ساخت بمب اتم فرصت آمریکا خیلی کمه وقطعا طی روزهای آینده حتی شده یک توافق نیم بند میکنن
        وضعیت خیلی حساسه.اه توافق نشه فاصله بیشتر میشه و اون موقع توافق تقریبا غیر ممکن

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

الان قیافه سروش و محمد خاتمی و مسعود بهنود و...دیدن داره/:.yead.:/ که نامزدشون از باطله کمتر رای اورده !!
          احوالات "همت بلند "خاتمی چطوره !!؟
          :D

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4158

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            الان قیافه سروش و محمد خاتمی و مسعود بهنود و...دیدن داره/:.yead.:/ که نامزدشون از باطله کمتر رای اورده !!
            ایضا کروبی !!! واقعا این فازش چی بود ؟ بابا گلی به جمال خانمش
            بجز اینها که واقعا مشخص نبود فازشون چی بود ، یه عده هم اینجا خیلی به در و دیوار کوبیدند خودشون را !!!/:.yead.:/
            حالا شدند نه با مردم و نه سیستم . بی کلاه بی کلاه ماندند
            اصلاح چی ها باید و باید یک استراتژی مشخص اتخاذ میکردند ، یا همگی اینور یا اونور ، نه این چنین که سردرگم و هر کی باری به هر جهت خودش باشد و چنین شود که بی ابرو تر از قبل شوند

طنز تلخ روزگار این بود که احمدی نژاد حتی بخاطر منافع شخصی و خودشیفتگی شخصیش نه بگوید و ممد خاتم و کروبی !!!!! طبق معمول در خط مقدم باشد
            احمدی نزاد با همه بدی هاش ، یک حسن دارد و اینم رک بودن و صریح بودنش است . والا این اصولگرا شرف داشت به امثال این اصلاحی های دو دوزه باز . تمجید از این یا اون نیست . فقط قیاس نسبی است
            به قول معروف باشد که پند گیرند اونائی که این امامزاده ها را هنوزم دو دستی چسبیدند
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/06/19, 11:47.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

سیدمهدی طباطبایی/حجم سبز, [19.06.21 12:34]
              [ Photo ]
              ������

#اقتصاد_مال

به یه بابایی گفتن کجا کار میکنی؟! گفت پیش داییم
              گفتند: داییت چیکاره است ؟!
              گفت : بیکاره

شما هم دیگه برو لا دست داییت کار کن .

فقط به یک سوال جواب بده
              خبر داشتی استاد خودت ، به رهبری نامه داده و از خطرات بورس گفته ؟!
              شما و شمایان در آن تاریخ کجای بازار بودید ؟! سمت فروش ؟!!!

@hajme_sabzzz
              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2021/06/19, 11:55.

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

آسوشیتدپرس، CBS و خبرگزاری‌های آمریکایی اعلام کرده اند نامزد تندروها در ایران پیروز شده است.

NPR و خبرگزاری‌های روسی اعلام کرده اند که نامزد میانه روها در ایران رئیس جمهور شده است.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

اسهال طلبان نمودارشون واگرایی منفی قوی داده
                  هرچی رنج مثبت هم میکروبی کروبی براشون بزنه فایده ای نداره
                  فرخ نگهدار و اله هیکس الان دارن براششون آب قند درست میکنن

نظر

• رگنار
                    عضو فعال
                    • Feb 2014
                    • 390

عرض ادب

این تاپیک انتخابات هم برای من تمام شد ، امروز پرونده ش رو ببنید مو دیگه نخونیمش :D

1.در خصوص مشارکت من 28 زده بودم که مقداری کمتر بود(دیگه انداختن 2 نصف شب و... هر جوری شد مقداری مشارکت رو بردن بالاتر /.:biggrinsmiley.:/). در خصوص ترتیب نفرات هم درست زدم غیر از باطله!!
                    فکر کنم همه دوستان(غیر از دفتردار) رای همتی رو بیشتر از رضایی میدونستن که واضح بود اینطور نخواهد بود و اصلاح طلبان به تاریخ پیوستند.
                    2. مقدار غیرنرمال آرا باطله یعنی اون 4 میلیون قطعا آرای ریسی و قاضی زاده نبود و آرایی بود که من برای رضایی و همتی در نظر گرفته بودم منتها ملت همه باطل شون کردن/:.yead.:/ وگرنه همونی میشد که مدنظرم بود.

3. آرا ریسی رو من 13800 زدم و کلا بیشتر از پیش بینی ها بود! حتی بواسطه یکی از اقوام سپاهی، پیش بینی یکی از نفرات اصلی ستادش در تهران(که قول پست خیلی خوبی بهش دادن) رو داشتم خودشان هم خوشبینانش فکر میکردن 16-17 میلیون میاره. و ستاد ریسی هم به اشتباه فکر میکردن رای همتی بیشتر از رضایی باشه اینش برای من جالب بود/:.negaran.:/

4. در ایران یک قشری واقعا مجبور هستند رای بدهند و یک قشری هم برای حفظ نظام رای میدهند یعنی میزان مشارکت در انتخابات یک کفی دارد که حمایت میشود/.:biggrinsmiley.:/.
                    در ایران 4 میلیون و800 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند، 1 میلیون نفر تحت پوشش بنیاد شهید و جانبازان هستند، 1 میلیون آخوند و نظامی داریم. 2.5 میلیون نفر کارمند دولت هستند، حدود 2.5 میلیون بازنشته کشوری و لشکری داریم. اینها فقط خودشان تقریبا 12 میلیون نفر هستند، حالا چند نفر از خانواده هاشون رو هم اضافه کنید.

5. به شخصه از کل نظام بدم میاد:D

نظر

• Shahin.khm
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 308

فائزه هاشمی: حضور خود در انتخابات و دادن رأی به آقای همتی را تکذیب می‌کنم.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

سیدمهدی طباطبایی/حجم سبز, [19.06.21 12:34]
                        [ Photo ]
                        ������

#اقتصاد_مال

به یه بابایی گفتن کجا کار میکنی؟! گفت پیش داییم
                        گفتند: داییت چیکاره است ؟!
                        گفت : بیکاره

شما هم دیگه برو لا دست داییت کار کن .

فقط به یک سوال جواب بده
                        خبر داشتی استاد خودت ، به رهبری نامه داده و از خطرات بورس گفته ؟!
                        شما و شمایان در آن تاریخ کجای بازار بودید ؟! سمت فروش ؟!!!

@hajme_sabzzz

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

خیلی جالب هست که یک عده اینجا کری می‌خوانند که اگر در یک انتخابات استاندارد نامزد مورد نظرشان کاندید بشه، ملت تف هم روی اون نمی اندازند.
                          --
                          همتی تنها حدود یک ماه هست در رسانه ها مطرح شده و در میان مردم عوام ناشناخته بود و رسانه های داخل هم اغلب با او همراستا نبودند.

نظر

• رگنار
                            عضو فعال
                            • Feb 2014
                            • 390

عرض ادب

این تاپیک انتخابات هم برای من تمام شد ، امروز پرونده ش رو ببنیدم و دیگه نخونیمش :D

1.در خصوص مشارکت من 28 زده بودم که مقداری کمتر بود(دیگه انداختن 2 نصف شب و... هر جوری شد مقداری مشارکت رو بردن بالاتر /.:biggrinsmiley.:/). در خصوص ترتیب نفرات هم درست زدم غیر از باطله!! فکر کنم همه دوستان(غیر از دفتردار) رای همتی رو بیشتر از رضایی میدونستن که واضح بود اینطور نخواهد بود و اصلاح طلبان به تاریخ پیوستند.

2. مقدار غیرنرمال آرا باطله یعنی اون 4 میلیون قطعا آرای ریسی و قاضی زاده نبود و آرایی بود که من برای رضایی و همتی در نظر گرفته بودم منتها ملت همه باطل شون کردن/:.yead.:/ وگرنه همونی میشد که مدنظرم بود.

3. آرا ریسی رو من 13800 زدم و کلا بیشتر از پیش بینی ها بود! حتی بواسطه یکی از اقوام ، پیش بینی یکی از نفرات اصلی ستادش در تهران رو داشتم خودشان هم خوشبینانش فکر میکردن 16-17 میلیون میاره. و ستاد ریسی هم به اشتباه فکر میکردن رای همتی بیشتر از رضایی باشه اینش برای من جالب بود/:.negaran.:/

4. در ایران یک قشری واقعا مجبور هستند رای بدهند و یک قشری هم برای حفظ نظام رای میدهند یعنی میزان مشارکت در انتخابات یک کفی دارد که حمایت میشود/.:biggrinsmiley.:/.
                            در ایران 4 میلیون و800 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند، 1 میلیون نفر تحت پوشش بنیاد شهید و جانبازان هستند، 1 میلیون آخوند و نظامی داریم. 2.5 میلیون نفر کارمند دولت هستند، حدود 2.5 میلیون بازنشته کشوری و لشکری داریم. اینها فقط خودشان تقریبا 12 میلیون نفر هستند، حالا چند نفر از خانواده هاشون رو هم اضافه کنید.

5. به شخصه از کل نظام بدم میاد​ و رای هم ندادم و نمیدم ولی خب امیدوارم شرایط کشور بهتر بشه تا بشه تو این خراب شده یه نفسی کشید و اندکی هم شده طعم زندگی رو چشید.
                            http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post920398
                            آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2021/06/19, 12:10.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

کسانی که برای روز جمعه برنامه عدم مشارکت را روی میز گذاشته بودند، حالا باید به سرعت برنامه شنبه و یکشنبه و دوشنبه و... را نیز روی میز بگذارند ...
                              .

نظر

• فین
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1158

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                                عرض ادب

این تاپیک انتخابات هم برای من تمام شد ، امروز پرونده ش رو ببنید مو دیگه نخونیمش :D

1.در خصوص مشارکت من 28 زده بودم که مقداری کمتر بود(دیگه انداختن 2 نصف شب و... هر جوری شد مقداری مشارکت رو بردن بالاتر /.:biggrinsmiley.:/). در خصوص ترتیب نفرات هم درست زدم غیر از باطله!!
                                فکر کنم همه دوستان(غیر از دفتردار) رای همتی رو بیشتر از رضایی میدونستن که واضح بود اینطور نخواهد بود و اصلاح طلبان به تاریخ پیوستند.

3. آرا ریسی رو من 13800 زدم و کلا بیشتر از پیش بینی ها بود! حتی بواسطه یکی از اقوام ، پیش بینی یکی از نفرات اصلی ستادش در تهران رو داشتم خودشان هم خوشبینانش فکر میکردن 16-17 میلیون میاره. و ستاد ریسی هم به اشتباه فکر میکردن رای همتی بیشتر از رضایی باشه اینش برای من جالب بود/:.negaran.:/

5. به شخصه از کل نظام بدم میاد​ و رای هم ندادم و نمیدم ولی خب امیدوارم شرایط کشور بهتر بشه تا بشه تو این خراب شده یه نفسی کشید و اندکی هم شده طعم زندگی رو چشید.
                                اصلا هم اصلاح طلبان به تاریخ نپیوستند بلکه ادبیات خود را حتی به ابراهیم رییسی هم تحمیل کردند. کلا مناظرات امسال همه داوطلبان ادبیات اصلاح طلبانه داشتند.

نظر

در حال کار...
                                X