کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعد از ثبت نام احمدی نژاد یه عده از کانالهای بورسی طبق روال سالهای قبلشون شروع کردن به فحاشی به احمدی نژاد !!!
با اینکه عملکرد نکبت بار روحانی هم در اقتصاد ! هم در سیاست ! هم در فرهنگ ! هم در بورس !! رو دارن میبینن !!!
عاقبت این افراد و گروهها بهتر از این نمیشه !!
و تا اینها هستن عاقبت این کشور و مملکت بخیر نمیشه !!
همینها بوقچی روحانی بودن در بازار سرمایه ! و وقتی بازارو باد کردن ! همینا جاده صاف کنشون بودن !
اما بعد نتونستن کمترین حقی از این بازارو از دولت مطالبه کنن !
برخیشون هم خودشون به شدت آسیب دیدن ! خبر دارم دقیق ! حتی زندگی هاشون به مشکل خورد ! بارها با جهانگیری دعوا کردن و مشاجره !!
حتی به حرفشون گوش نکردن !
عمله جریانات بودن ! نتیجش همین میشه !!
اونایی که اینروزها امثال روحانی و لاریجانی و جهانگیری با عملکرد خفت بارشون جلوی چشمشون هست ! ولی فقط به احمدی نژاد فحش میدن ! پایین ترین سطح فعلگی و عملگی در بازار سیاست هم براشون زیاده !!
امروز داشتم تلویزیون نگاه می کردم رهبری در مورد انتخابات تاکید داشتند که مردم یک رییس جمهور قوی و خوب انتخاب کنند !!!
یکدفعه فکرم رفت سمت این موضوع که احتمالا در دوره های ریاست جمهوری قبلی ، لابداین مردم بودند که اشتباه انتخاب کردند و وضعیت کنونی نتیجه انتخاب اشتباه اونهاست !!! حالا بگذریم از اینکه شورای نگهبان مثل شیر بالا سر کاندیداها نشسته و قاعدتا نباید اجاه ورود افراد ناتوان و ناصالح را در انتخابات بدهد!!!
با خودم گفتم کاش و ای کاش برای یکبار می شد که مردم از حق انتخابات خود صرفنظر کنند و این حق را به رهبری تفویض نمایند و ایشان بدون انتخابات یک نفر را به عنوان رییس جمهور منتصب کنند تا ببینیم ، واقعا تفاوت در انتخاب یک فرد(شایسته از نگاه رهبری) تا چه حد می تواند مسایل و مشکلات مملکت را حل کند!!! یا مشکل جای دیگری است و این ساختارها هستند که باید تغییر کنند .
امروز داشتم تلویزیون نگاه می کردم رهبری در مورد انتخابات تاکید داشتند که مردم یک رییس جمهور قوی و خوب انتخاب کنند !!!
یکدفعه فکرم رفت سمت این موضوع که احتمالا در دوره های ریاست جمهوری قبلی ، لابداین مردم بودند که اشتباه انتخاب کردند و وضعیت کنونی نتیجه انتخاب اشتباه اونهاست !!! حالا بگذریم از اینکه شورای نگهبان مثل شیر بالا سر کاندیداها نشسته و قاعدتا نباید اجاه ورود افراد ناتوان و ناصالح را در انتخابات بدهد!!!
با خودم گفتم کاش و ای کاش برای یکبار می شد که مردم از حق انتخابات خود صرفنظر کنند و این حق را به رهبری تفویض نمایند و ایشان بدون انتخابات یک نفر را به عنوان رییس جمهور منتصب کنند تا ببینیم ، واقعا تفاوت در انتخاب یک فرد(شایسته از نگاه رهبری) تا چه حد می تواند مسایل و مشکلات مملکت را حل کند!!! یا مشکل جای دیگری است و این ساختارها هستند که باید تغییر کنند .
فکر می کنم این اتفاق قبلا افتاده و رهبری احمدی نژاد رو به هر شکل ممکن (حتی از تریبون نماز جمعه و در مقایسه با دوست قدیمی خودشون رفسنجانی) تایید کردند. ضمن اینکه رئیس قوه قضاییه و اعضای شورای نگهبان و وزرای مهم کابینه و ... با نظر مستقیم رهبری انتخاب می شوند. پس به نظرم اون قدر ها هم نباید رای مردم رو جدی گرفت!
شنیدها حاکی از این است؛ مناظرههای انتخابات ۱۴۰۰ طی شش شب، ساعت ۲۲ پخش میشود. اولین مناظره به احتمال زیاد هشتم خرداد خواهد بود.
ممکن است برنامه پخش مناظرات در روزهای پایانی دستخوش تغییراتی شود، اما تا کنون آنچه در اختیار مجموعه کارکنان صدا و سیما قرار گرفته همین برنامه است.
برای مردم واضح و آشکار شده است سیاستگذاری دیپلماسی وامنیتی...... توسط رهبری انجام می شود.رئیسی هم برنده حتمی انتخابات است.حضور مردم تاثیری درنتیجه ومحصول انتخاب نخواهد داشت.
برای مردم واضح و آشکار شده است سیاستگذاری دیپلماسی وامنیتی...... توسط رهبری انجام می شود.رئیسی هم برنده حتمی انتخابات است.حضور مردم تاثیری درنتیجه ومحصول انتخاب نخواهد داشت.
شما ریاست جمهوری رییسی رو چطور ارزیابی میکنید؟ آیا رییس جمهور شدنش باعث میشود که ایران بلاخره از ناکامیهایش بیرون بیاید؟
نظر