پاسخ : *****انتخابات1400*****
...من این سیستم رو تایید نمی کنم ...ازین سیستم به حالا به خود من جز تبعیض و زندان !!و ظلم چیزی نرسیده !!وثمره اش هم تو این سن و سال مصرف انواع دارو هست خدا لعنتشان کنه !آرزو می کنم سر به تن خرد و کلانشون نباشه ....ماهم در جزیره زندگی نمی کنیم ...و می بینیم ملت چه دارند می کشند ...کور که نیستیم ..نفهمم نیستیم ...دیگر داریم تو مملکت زندگی می کنیم ..و داریم می بینیم چه خبر است ...اما بحث بنده چیز دیگری بود ...این وضعیت منتظر جرقه ای هست ..تا بشکه باروت منفجر شود ....اگر این نظام بدیلی داشت که بتواند جایش را پر کند ..صحبتی نبود ..اما با ین حجم از شکاف...گسل ..کینه و عقده تاریخی و اجتماعی و اقتصادی که در میان مردم به وجود آمده ...تبلیغات و جریان سازی ..کشورهای خارجی و همسایه ...نتیجه چنین انفجاری جنگ همه علیه همه ...هرج و مرج و جنگ داخلی خواهد بود به خصوص در مناطق شمال غربی و تا حدی غربی ...این وضعیت رو با مداخله مستقیم و غیرمستقیم خارجی که ترکیب کنید چیزی بهتر از وضعیت سوریه فعلی ازان در نمیاد ...در این وضعیت نه دولت و حکومتی هست که از مردم دفاع کنه ...نه کسی هست بتواند از مردم محافظت کند ...یک چنددستگی پیش میاد و مردم خودشان تبدیل خواهند شد به بازو و مزدور قدرت ها و جریان ها ..و علیه هم خواهند جنگید ..همان پست های قبلی گفتم که از مردم کار زیادی برنمیاد و نظام باید عقلانیت به خرج بده تا از وارد شدن به این مرحله اجتناب بشه ...این نظام سراسر شر و بدبختی بوده ....اما این وضعیتی که در انتظار ماست ودرغیاب همچی سیستمی شرمطلق .و بدبختی مطلق هست ...اینا سیاست زمین سوخته رو پیاده کردند ..غیرازخودشان کسی نمیتواند اوضاع را کنترل کند ...
در اصل توسط دودو پست شده است
View Post
نظر