*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3777

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
    در جواب جمله آخر شما باید بگم مردم به ته خط رسیدند
    آب از سرشون گذشته!
    کسی که ابتدایی ترین احتیاجات زندگی ازش دریغ شده
    در فقر مطلق و با نهایت ذلت و شرمندگی همین الان داره زندگی می‌کنه
    این حرفهای آب و خاک و مستعمره و غیرت و مملکت و ... براش نون و آب نمیشه
    بقول معروف بالاتر از سیاهی که رنگی نیست
    زندگی ۸۰-۹۰ درصد مردم ایران و بیش از ۹۵ درصد جوانان این کشور سیاهه
    اگر خود شما با رانت یا ارث یا نبوغ یا هرچی به مالی رسیدی و ماشین شاسی بلند خارجی و ملک گران قیمت و حساب بانکی پر و پیمانی را در اختیار داری باید بدانی که افراد بیشماری هستند چه از قشر کارمند و کارگر و مشاغل آزاد تا بازنشسته های بدبختی که با ماهی یک تا ۳ میلیون نمیتونن نیازهای ابتدایی خودشون را برطرف کنند پراید ۷۵ که هیچ از عهده خرید دوچرخه برای بچه شون برنمیان ، مسافرت تا قم و مشهد هم نصیبشون نمیشه ماهی یکی دوبار گوشت و مرغ گیرشون نمیاد بچه هاشون دارند عقده ای و پر از حسرت و کینه با انبوهی از نیازهای انباشته و پاسخ نداده بزرگ میشن و ....
    اینها را شما میبینی!؟ برای این افراد سیاه تر از این روزها ممکن نیست خیلی‌ها ترجیح میدن بمیرن و از این زندگی مشقت بار رها بشن
    جامعه در حال انفجار و شبیه یک بمب ساعتیه
    برای این افراد تنب بزرگ و کوچک و خاک خوزستان و سیستان و آذربایجان که مال این حکومت باشه یا نباشه پشیزی ارزش ندارد
    اون نسلی که رفت برای خاک ایران جنگید و خون داد بزرگ شده حکومت شاه بود تموم شد رفت برای این حکومت مگر مزدور های خارجی افغان و پاکستان و یمن و عراقی حاضر به جنگ باشند !
    ...من این سیستم رو تایید نمی کنم ...ازین سیستم به حالا به خود من جز تبعیض و زندان !!و ظلم چیزی نرسیده !!وثمره اش هم تو این سن و سال مصرف انواع دارو هست خدا لعنتشان کنه !آرزو می کنم سر به تن خرد و کلانشون نباشه ....ماهم در جزیره زندگی نمی کنیم ...و می بینیم ملت چه دارند می کشند ...کور که نیستیم ..نفهمم نیستیم ...دیگر داریم تو مملکت زندگی می کنیم ..و داریم می بینیم چه خبر است ...اما بحث بنده چیز دیگری بود ...این وضعیت منتظر جرقه ای هست ..تا بشکه باروت منفجر شود ....اگر این نظام بدیلی داشت که بتواند جایش را پر کند ..صحبتی نبود ..اما با ین حجم از شکاف...گسل ..کینه و عقده تاریخی و اجتماعی و اقتصادی که در میان مردم به وجود آمده ...تبلیغات و جریان سازی ..کشورهای خارجی و همسایه ...نتیجه چنین انفجاری جنگ همه علیه همه ...هرج و مرج و جنگ داخلی خواهد بود به خصوص در مناطق شمال غربی و تا حدی غربی ...این وضعیت رو با مداخله مستقیم و غیرمستقیم خارجی که ترکیب کنید چیزی بهتر از وضعیت سوریه فعلی ازان در نمیاد ...در این وضعیت نه دولت و حکومتی هست که از مردم دفاع کنه ...نه کسی هست بتواند از مردم محافظت کند ...یک چنددستگی پیش میاد و مردم خودشان تبدیل خواهند شد به بازو و مزدور قدرت ها و جریان ها ..و علیه هم خواهند جنگید ..همان پست های قبلی گفتم که از مردم کار زیادی برنمیاد و نظام باید عقلانیت به خرج بده تا از وارد شدن به این مرحله اجتناب بشه ...این نظام سراسر شر و بدبختی بوده ....اما این وضعیتی که در انتظار ماست ودرغیاب همچی سیستمی شرمطلق .‌و بدبختی مطلق هست ...اینا سیاست زمین سوخته رو پیاده کردند ..غیرازخودشان کسی نمیتواند اوضاع را کنترل کند ...

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4720

«اصلاح طلب،اصول‌گرادیگه‌تمومه‌ماجرا»‌شعارمن‌است!

ضرغامی: من سال‌هاست دارم می‌گویم که اصول‌گرا و اصلاح‌طلب پوست خربزه زیر پای ملت بوده است. پارسال یک عده آمدند شعار دادند «اصلاح طلب، اصول‌گرا دیگه تمومه ماجرا» من گفتم اینکه شعار من است.

وقتی مردم عادی این شعار را می دهند می شوند زد انقلاب ! اما برای خواص ایرادی ندارد!!!

نظر

• window
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 242

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        ...من این سیستم رو تایید نمی کنم ...ازین سیستم به حالا به خود من جز تبعیض و زندان !!و ظلم چیزی نرسیده !!وثمره اش هم تو این سن و سال مصرف انواع دارو هست خدا لعنتشان کنه !آرزو می کنم سر به تن خرد و کلانشون نباشه ....ماهم در جزیره زندگی نمی کنیم ...و می بینیم ملت چه دارند می کشند ...کور که نیستیم ..نفهمم نیستیم ...دیگر داریم تو مملکت زندگی می کنیم ..و داریم می بینیم چه خبر است ...اما بحث بنده چیز دیگری بود ...این وضعیت منتظر جرقه ای هست ..تا بشکه باروت منفجر شود ....اگر این نظام بدیلی داشت که بتواند جایش را پر کند ..صحبتی نبود ..اما با ین حجم از شکاف...گسل ..کینه و عقده تاریخی و اجتماعی و اقتصادی که در میان مردم به وجود آمده ...تبلیغات و جریان سازی ..کشورهای خارجی و همسایه ...نتیجه چنین انفجاری جنگ همه علیه همه ...هرج و مرج و جنگ داخلی خواهد بود به خصوص در مناطق شمال غربی و تا حدی غربی ...این وضعیت رو با مداخله مستقیم و غیرمستقیم خارجی که ترکیب کنید چیزی بهتر از وضعیت سوریه فعلی ازان در نمیاد ...در این وضعیت نه دولت و حکومتی هست که از مردم دفاع کنه ...نه کسی هست بتواند از مردم محافظت کند ...یک چنددستگی پیش میاد و مردم خودشان تبدیل خواهند شد به بازو و مزدور قدرت ها و جریان ها ..و علیه هم خواهند جنگید ..همان پست های قبلی گفتم که از مردم کار زیادی برنمیاد و نظام باید عقلانیت به خرج بده تا از وارد شدن به این مرحله اجتناب بشه ...این نظام سراسر شر و بدبختی بوده ....اما این وضعیتی که در انتظار ماست ودرغیاب همچی سیستمی شرمطلق .‌و بدبختی مطلق هست ...اینا سیاست زمین سوخته رو پیاده کردند ..غیرازخودشان کسی نمیتواند اوضاع را کنترل کند ...
        مردم کشورهای پیشرفته مردم اعتراض می کنند اینجا انقلاب می کنند
        مردم کشورهای پشرفته دنبال تغییرات هستند اینجا دنبال تحول هستند
        تا وقتی دنبال انقلاب هستند حرف شما صحیحاست بدبختی پشت بدبختی.
        معمولا وقتی انقلاب می کنید دستاورد دوره قبلی را از دست می دهید
        دستاورد اجتماعی دوران پهلوی پس از قرن ها ، "آرامش" بود . بعد از انقلاب اولین چیزی که از دست رفت "آرامش" بود
        اما چطور؟ از بیرون مرزها تهدیدات همسایگان و استعمارگران و از درون به روی آمدن تفکراتی مانند"جانم فدای رهبر" که عملا مسئولیت حاکمیت را در قبال آسایش مردم به حداقل رساند. درصورتیکه به نظر من باید مردم شعار میدادند: "صندلی 100رهبر ، صندلی100 مسئول فدای یک وعده نان". این باعث میشد درقبال برهم زدن آسایش مردم احساس مسئولیت کنند.خداوکیلی غیرازاینه؟
        البته عوامل دیگری هم از درون در از ابین بردن "آرامش" موثر بودند.که محل بحثش نیست(خائن هایی مثل روحانی هم مزید بر علت)

الان هم دستاورد اجتماعی ایران در این سیستم ،"احساس افتخار در حفظ مرزهای خاکی" بوده . به محض انقلاب جدید به مانند دفعه قبل این دستاورد نابود و کشور در معرض تجزیه قرار خواهد گرفت.

مشکل این مملکت ، مدیریتی است. مستقل نبودن بانک مرکزی از قواست. اساسا وجود شورای نگهبان است. مشکل اصلی، ربوی بودن این سیستم است. تنبلی تمام دولتهای آن در کسب درآمد واقعی است.
        مشکل اصلی بی ولایتی است. نه فقیه توانایی ولایت دارد نه مردم ولایت دارند نه دزدان ولایت دارند نه دانشگاه ولایت دارد نه خدا ولایت دارد نه شیطان. "هرج و مرج مطلق است"
        بدنبال انقلاب نباشیم باید به دنبال تغییرات اساسی دهها برابر انقلاب باشیم با اعتراض و ارائه راه حل . هرکس به اندازه توانایی خودش. حتی در حد خانواده ش.
        اینها که گفتم اصلا به معنای لیاقت حضرات در مملکت داری نیست فقط شیوه ی گذار از این بدبختی بود
        اینها نظرات بنده است هیچ اصراری به تحمیل آن به کسی ندارم

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1190

در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Post
          با سلام. چند وقته می بینم که در سایت، تاپیک انتخابات گرم شده. علی رغم این که بنا ندارم در این تاپیک به اون معنا فعالیتی داشته باشم، ولی در رابطه با کلیت انتخابات با در نظر گرفتن این فرضیه شما که پر بیراه نیست، رأی دادن فارغ از جناح سیاسی هر کدام از دوستان، کاری است که می تونه کشور را از خطر ناامنی نجات بده.
          بنابراین، حتی اگر رای باطله بدهم، رای خواهم داد. چون با بالارفتن درصد مشارکت بالا، امنیت کشور تضمین خواهد شد.

اگر روزی خدای نکرده، این کشور به هم بریزد، دودش در چشم همه ما خواهد رفت. بنابراین، هر کسی از هر منظری و با هر ایدئولوژی ای، اگر قصد اصلاح دارد و اگر می خواهد اصلاحات مد نظرش را در عمر خودش و با چشمان خودش ببیند (نه این که فرزندان و بلکه نوه هایش ببینند)، باید همین سیستم و نظام را به سمت بهتر شدن (از منظر خودش) ببرد و نه این که باعث فروپاشی آن شود.

پ.ن: چون که دیدم در این تاپیک عده ای موافق رای ندادن هستن، دوست داشتم نظر خودم را بیان کنم.
          به این ترتیب، دو اتفاق خوب برای من می افتد. اول این که ممکن است برخی از از افراد عزیزی که این جا فعالیت می کنند، نسبت به این تصمیم رای ندادن کمی شک کنند که صد البته مایه خوشحالی بنده است. در صورتی که این اتفاق هم نیافتد، مخاطبان قابل توجه این سایت، متوجه می شوند که موافقان رأی دادن هم وجود دارند. و آنها هم برای رای دادن خودشان، استدلالاتی دارند.

برای همه دوستان آرزوی موفقیت و برای کشورمان آرزوی روزها و سالهایی بهتر از قبل دارم.
          موفق باشید.
          اول اینکه ترس برادر مرگه و ظالم هم به دنبال همین هست تا تو دل من و شما رو خالی کنه، تا به خفت و ذلت تن بدیم و جیک نزنیم که مبادا چه ها شود.
          دوم اینکه من متوجه نمیشم چطور رای دادن و ندادن رو به امنیت کشور ربط میدید و انگار با این کارتون میخواید تو دل یه عده دیگرم خالی کنید، در حالیکه ابدا چنین نیست. رای ندادن صرفا یک اعتراض سادست. ما که هیچ راه اعتراضی برامون باقی نمونده، به نظرم بهتره شما و هرکس دیگه ای که به وضعیت موجود معترضه، از این تنها امکان موجود، استفاده کنه و صدای اعتراضشو به صورت کاملا مدنی (بدون هیچ درگیری و خشونتی) به گوش همه برسونه. این ساده ترین و کمترین کاری هست که میشه انجام داد (بزدل نباشیم)
          سوم اینکه اتفاقا بسیاری از افرادی که رای نمیدن، هدفشون از رای ندادن همین اصلاح هست. خیلی عجیبه که شما فکر میکنید با یه رای ندادن ساده سیستم و نظام دچار فروپاشی میشه. در مورد اصلاح هم بهتره مثل همین نمودارهای بورسی روند رو دنبال کنیم. تو این 40 سال گذشته که مردم رای دادند، روند مملکت رو چطور ارزیابی میکنید؟ صعودی یا نزولی؟ اگر نزولی، چطور با تکرار همون رفتار (رای دادن) انتظار اصلاح دارید؟ قاعدتا انتظار میره، یک تغییری تو رفتارمون بدیم تا انتظار تغییر روند و اصلاح رو داشته باشیم. ما گزینه رای دادن را سال های سال است که امتحان کردیم، بهتر نیست که این بار با مردم همراه شوید و گزینه رای ندادن را هم تست کنید. حداقلش اینه که یک مسیر جدید رو امتحان کردیم و از یک سوراخ ده بار گزیده نشدیم!!
          پ.ن.: البته من بر خلاف دوستان، چنانچه گزینه مناسبی در کاندیداها وجود داشته باشه (که البته بسیار بعید می دونم)، در انتخابات شرکت می کنم. ولی چنانچه مثل دو دوره ی قبلی که جناب روحانی رای آوردند، هیچ گزینه مطلوبی در کاندیداها نباشه، این دوره، سومین دوره ریاست جمهوری خواهد بود که رای نخواهم داد.

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1190

...رای ندادن و تحریم انتخابات ...وحتی رای دادن هم تفاوت زیادی در اصل موضوع نداره ...همه میدانیم که انتخابات آزاد نیست ...و سیاست های نظام هم قائم به شخص نیست که فرضا با رفتن این رییس جمهور و رییس جمهور ازین رو به آن رو شود ...من دل خوشی ازین سیستم ندارم ..اما جریان ها و قدرت هایی که میخواهند جایگزین آن شوند منتقدین و معترضین به آن هم ...در روش و عملکرد و منطق دست کمی ازین خود این سیستم ندارند .‌.کفتارها و گرگ های همسایه به طور واضح ترکیه از هم اکنون برای خود از خاک و منابع مملکت سهم و حق تعریف کرده اند ..و دارند جریان سازی می کنند .حالا بماند دیگر همسایه های جنوبی و غربی و شمال هم در کمین اند و دندان تیز کرده اند ..انتخاب دیگری جلو روی ما نیست یا با همین سیستم و نظام خواهیم ساخت یا مستعمره و متصرفه...دیگران خواهیم شد ...
            بنده بر خلاف شما، اصلا چنین دو راهی رو در مقابل ملت نمی بینم. این دو راهی که شما ترسیم می کنید، چیزی جز سیاه نمایی و خالی کردن دل سایرین نیست.
            بله رای دادن و ندادن، تفاوت زیادی نداره، بنده هم به دنبال تفاوت زیاد نیستم (چون عملا امکانش نیست)، ولی یک حداقل تفاوت هایی رو قطعا داره و ما هم خیلی کار خاصی انجام نمیدیم که انتظار تفاوت زیاد داشته باشیم. صرفا داریم میشینیم خونه هامون (به همین سادگی). اگر کمترین تاثیری هم داشته باشه، چرا باید دریغ کنیم؟!
            در حالت ایده آل، اگر ملت عاقل باشند (هر چند این انتظار، خیلی زیاد و غیرواقعیه)، قرار نیست جریان و قدرتی جایگزین دیگری بشه، صرفا کافیه از دیکتاتوری به سمت دموکراسی بریم. مثل خیلی از کشورهای دیگه.
            در مورد تجزیه هم، به نظرم بهتره خیلی متعصب نباشیم (تعصب همواره باعث میشه که آدم نتونه درست فکر کنه)، اگر اکثریت مردم یک منطقه دوست دارند که جدا بشن و استقلال داشته باشن، چرا ما باید مخالف باشیم، اگر نگاهی به سایر کشورهای دنیا بنداریم، میبینیم که پیشرفت و رفاه کشورها ارتباطی به بزرگ و کوچک بودنشون نداره.

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
              عده زیادی ب اصطلاح وطن پرست هم تو همین سایت برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاپیک زدند

که ایکس رای بیاره بهتره یا ایگرگ

با سرعت نور هم صفحه ها جلو میرفتند و ورق می خوردند

ی عده هم ناخواسته و از روی جو ذوب در نوشته ها میشدند و مشارکت بالا میبردند

الان هم با رای آوردن بایدن و آباد شدن آمریکا و ایران همشون غیب شدند

این جریان دست رو هر مطلب یا هر چیزی بذاره ، میتونه اون بولد کنه یا برعکس اون مطلب بی ارزش نشونش بده

ی سری از آیدی ها هم تو همین جا

جو رو طوری درست کردند که اگه یکی بخواد بگه که دوست داره رای بده

از گفته خودش پشیمونش کنند یا مجبور شه دو صفحه بخاطر حرفش به این ها توضیح بده
              به نظر می رسه رائفی پور و گروهش تبلیغات برای سعید محمد رو شروع کردن.شاید با اومدن محمد یا جلیلی ،پیشکسوتان سابق ،یواش یواش مجبور بشن ،یک گوشه ای بنشینند و توبه از زهد و ریا کنند:D
              بشارت بر به کوی می فروشان
              که حافظ توبه از زهد و ریا کرد

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

کلیپ رو دیدم ولی عنوان تکیه بر باد رو متوجه نشدم واسه چی روی این کلیپ گذاشتن!!

از طرفی با توجه به انتخابات شوراها در سراسر کشور ،به نظرم مشارکت حدود50 درصد باشه

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

حرف این خانم دکتر!! در صدا و سیما ، حرف کلیت نظام هست، نه نظر شخصی خودش... این وزیر نیرو حسن کلید..

فایل های ضمیمه شده

نظر

• CHESTER.2020
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 1255

✅ سکوت در برابر رئیس‌جمهور نظامی پایان جمهوریت است

✍️حمید جباری/عضو سابق معاونت سیاسی سپاه

در جهان امروز، هیچ نظام جمهوری مبتنی بر آرای مردم را نداریم که در آن، نظامیان در عرصه سیاسی حضور داشته باشند. به جز نظام‌های استبدادی، دیکتاتوری و کودتایی در هیچ حکومت دموکراتیک، نمی‌بینیم که نیروهای مسلح در امور سیاسی و خاصه در بحث ریاست جمهوری دخالت و شرکت داشته باشند.

در طول هشت سال جنگ، امام اجازه نداد که احدی از نیروهای مسلح، حتی در حد استاندار یا سمت‌های اجرایی درجه چندم وارد عرصه سیاسی شوند. امام مدام بر این مسئله تاکید داشت که جایگاه نیروهای نظامی مشخص بوده و امر خطیر دفاع از انقلاب و خاک کشور را بر عهده دارند.

صدا و سیما از زمان حضور لاریجانی در ید و اختیار سپاه باقی ماند که این قصه هم چنان با شدت بیشتری ادامه دارد.

از زمان بروز شورش‌هایی در ماجرای استان شدن قزوین در دهه هفتاد، ستاد فرماندهی کل قوا، وظیفه جدیدی برای سپاه، تحت عنوان حفاظت از دستاورد و ارزش‌های انقلاب اسلامی ایجاد کرده و اجازه ورود این نهاد به مسائل داخلی را هم داد. به همین موضوعیت هم، سپاهیان برای خود شانیتی قائل شدند که به مناسبات و شئون سیاسی کشور ورود کنند.

دخالت‌های نیروهای نظامی‌و سپاهی از سال 88 به این سو، شکل آشکار و عریانی به خود گرفت. این آقایان با شعار دفاع از انقلاب و ارزش‌های آن در سال 88 وارد عرصه شده و با منتقدین، تحت عناوین ادعایی نظیر، فتنه، انقلاب رنگی و مواردی از این دست به برخورد پرداختند. امری که تئورسین آن در واقع، حسین شریعتمداری و مرحوم حسن شایان‌فر بوده و به صورت جدی مسائل را دنبال می‌کردند.

در انتخابات 1400 نیز در صورت فراهم شدن حضور یک نظامی در عرصه ریاست جمهوری در حقیقت باید چنین مسئله‌ای را پایان جمهوریت در کشور بدانیم. اگر فرد نظامی با پلاکارد رسمی نظامی به مانند برخی از آقایان نماینده مجلس به تبیین اهداف و مواضع خود بپردازد، بدون تردید در کنار مشارکت احتمالی بسیار پایین در این انتخابات، شاهد خسران بزرگ دیگری خواهیم بود.

بزرگان قوم سکوت در مقابل این هجوم را خیانت نمی دانند و نشسته اند تا در پایان جمهوریت به عزاداری بپردازند؟؟
                    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3777

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                      ✅ سکوت در برابر رئیس‌جمهور نظامی پایان جمهوریت است

✍️حمید جباری/عضو سابق معاونت سیاسی سپاه

در جهان امروز، هیچ نظام جمهوری مبتنی بر آرای مردم را نداریم که در آن، نظامیان در عرصه سیاسی حضور داشته باشند. به جز نظام‌های استبدادی، دیکتاتوری و کودتایی در هیچ حکومت دموکراتیک، نمی‌بینیم که نیروهای مسلح در امور سیاسی و خاصه در بحث ریاست جمهوری دخالت و شرکت داشته باشند.

در طول هشت سال جنگ، امام اجازه نداد که احدی از نیروهای مسلح، حتی در حد استاندار یا سمت‌های اجرایی درجه چندم وارد عرصه سیاسی شوند. امام مدام بر این مسئله تاکید داشت که جایگاه نیروهای نظامی مشخص بوده و امر خطیر دفاع از انقلاب و خاک کشور را بر عهده دارند.

صدا و سیما از زمان حضور لاریجانی در ید و اختیار سپاه باقی ماند که این قصه هم چنان با شدت بیشتری ادامه دارد.

از زمان بروز شورش‌هایی در ماجرای استان شدن قزوین در دهه هفتاد، ستاد فرماندهی کل قوا، وظیفه جدیدی برای سپاه، تحت عنوان حفاظت از دستاورد و ارزش‌های انقلاب اسلامی ایجاد کرده و اجازه ورود این نهاد به مسائل داخلی را هم داد. به همین موضوعیت هم، سپاهیان برای خود شانیتی قائل شدند که به مناسبات و شئون سیاسی کشور ورود کنند.

دخالت‌های نیروهای نظامی‌و سپاهی از سال 88 به این سو، شکل آشکار و عریانی به خود گرفت. این آقایان با شعار دفاع از انقلاب و ارزش‌های آن در سال 88 وارد عرصه شده و با منتقدین، تحت عناوین ادعایی نظیر، فتنه، انقلاب رنگی و مواردی از این دست به برخورد پرداختند. امری که تئورسین آن در واقع، حسین شریعتمداری و مرحوم حسن شایان‌فر بوده و به صورت جدی مسائل را دنبال می‌کردند.

در انتخابات 1400 نیز در صورت فراهم شدن حضور یک نظامی در عرصه ریاست جمهوری در حقیقت باید چنین مسئله‌ای را پایان جمهوریت در کشور بدانیم. اگر فرد نظامی با پلاکارد رسمی نظامی به مانند برخی از آقایان نماینده مجلس به تبیین اهداف و مواضع خود بپردازد، بدون تردید در کنار مشارکت احتمالی بسیار پایین در این انتخابات، شاهد خسران بزرگ دیگری خواهیم بود.

بزرگان قوم سکوت در مقابل این هجوم را خیانت نمی دانند و نشسته اند تا در پایان جمهوریت به عزاداری بپردازند؟؟
                      ...این هم خودش یک پرده دیگر از نمایش هست !!!سپاه در ایران همه کاره است ...همه نوع اختیار و مجوز و قدرتی دارد ...اما مسولیتی ندارد !!یعنی نه قابل مواخذه است نه پیگرد ..نه سوال ...چرا باید رسما عهده دار تشکیل و اداره دولت شود تا مورد سوال و مواخذه قرار بگیرد ؟؟؟الان هم سیاست ها را سپاه تدوین و طراحی می کند ...فحشش را دولت و دولتی ها میخورند ...چرا سپاه باید خودش را بیش ازین در معرض قضاوت افکارعمومی و توده ها قرار دهد ؟؟!!

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

...این هم خودش یک پرده دیگر از نمایش هست !!!سپاه در ایران همه کاره است ...همه نوع اختیار و مجوز و قدرتی دارد ...اما مسولیتی ندارد !!یعنی نه قابل مواخذه است نه پیگرد ..نه سوال ...چرا باید رسما عهده دار تشکیل و اداره دولت شود تا مورد سوال و مواخذه قرار بگیرد ؟؟؟الان هم سیاست ها را سپاه تدوین و طراحی می کند ...فحشش را دولت و دولتی ها میخورند ...چرا سپاه باید خودش را بیش ازین در معرض قضاوت افکارعمومی و توده ها قرار دهد ؟؟!!
                        جواب ساده است تمامیت خواهی سیاسی . یک حزب یک دولت یک صدا!!!
                        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3777

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          بنده بر خلاف شما، اصلا چنین دو راهی رو در مقابل ملت نمی بینم. این دو راهی که شما ترسیم می کنید، چیزی جز سیاه نمایی و خالی کردن دل سایرین نیست.
                          بله رای دادن و ندادن، تفاوت زیادی نداره، بنده هم به دنبال تفاوت زیاد نیستم (چون عملا امکانش نیست)، ولی یک حداقل تفاوت هایی رو قطعا داره و ما هم خیلی کار خاصی انجام نمیدیم که انتظار تفاوت زیاد داشته باشیم. صرفا داریم میشینیم خونه هامون (به همین سادگی). اگر کمترین تاثیری هم داشته باشه، چرا باید دریغ کنیم؟!
                          در حالت ایده آل، اگر ملت عاقل باشند (هر چند این انتظار، خیلی زیاد و غیرواقعیه)، قرار نیست جریان و قدرتی جایگزین دیگری بشه، صرفا کافیه از دیکتاتوری به سمت دموکراسی بریم. مثل خیلی از کشورهای دیگه.
                          در مورد تجزیه هم، به نظرم بهتره خیلی متعصب نباشیم (تعصب همواره باعث میشه که آدم نتونه درست فکر کنه)، اگر اکثریت مردم یک منطقه دوست دارند که جدا بشن و استقلال داشته باشن، چرا ما باید مخالف باشیم، اگر نگاهی به سایر کشورهای دنیا بنداریم، میبینیم که پیشرفت و رفاه کشورها ارتباطی به بزرگ و کوچک بودنشون نداره.
                          الان ...مساله اینه ...نظام کوتاه نمیاد ...ملت هم ..کاری از دستش بر نمیاد به جز قهر و نارضایتی ...راه اصلاح ..هم تقریبا بسته اس و این روند آخرش انقلاب و فروپاشی و جنگ داخلی هست ..بهترین حالت ممکن ادامه وضعیت تا تغییر مولفه های حاکم بر این شرایط ..هست که فرصتی برای اصلاح فراهم شود ...در مورد پاراگراف آخر...هم زمانی این اکثریت معنا پیدا می کنه که اولا در قالب مکانیزم های قانونی و دموکراتیک باشه..دوما سابقه وهویت مستقل تاریخی و اجتماعی داشته باشه ..سوما این خواست در تعارض و تقابل با دیگران نباشد ..چهارما اینکه ایدئولوژی اش بر پایه نفرت پراکنی ...خصومت ..نفی ..و حذف فرهنگ و تاریخ و حقوق دیگر مردم و بخش های کشور نباشد ...خطری که اکنون ایران را تهدید می کند ..بسی .جدی تر و خطرناک تر از تهدید کشور و دولتی چون عراق در چنددهه گذشته است ...ادامه وضعیت فعلی با همه تلخی و مشکلاتش بسیار بهتر از وضعیتی هست که وارد تجربه ..سوریه و عراق و یوگوسلاوی شویم ...

نظر

• CHESTER.2020
                            عضو فعال
                            • Apr 2020
                            • 1255

الان ...مساله اینه ...نظام کوتاه نمیاد ...ملت هم ..کاری از دستش بر نمیاد به جز قهر و نارضایتی ...راه اصلاح ..هم تقریبا بسته اس و این روند آخرش انقلاب و فروپاشی و جنگ داخلی هست ..بهترین حالت ممکن ادامه وضعیت تا تغییر مولفه های حاکم بر این شرایط ..هست که فرصتی برای اصلاح فراهم شود ...در مورد پاراگراف آخر...هم زمانی این اکثریت معنا پیدا می کنه که اولا در قالب مکانیزم های قانونی و دموکراتیک باشه..دوما سابقه وهویت مستقل تاریخی و اجتماعی داشته باشه ..سوما این خواست در تعارض و تقابل با دیگران نباشد ..چهارما اینکه ایدئولوژی اش بر پایه نفرت پراکنی ...خصومت ..نفی ..و حذف فرهنگ و تاریخ و حقوق دیگر مردم و بخش های کشور نباشد ...خطری که اکنون ایران را تهدید می کند ..بسی .جدی تر و خطرناک تر از تهدید کشور و دولتی چون عراق در چنددهه گذشته است ...ادامه وضعیت فعلی با همه تلخی و مشکلاتش بسیار بهتر از وضعیتی هست که وارد تجربه ..سوریه و عراق و یوگوسلاوی شویم ...
                            حرف شما مثل این میمونه که یه کسیو برده بگیریم و بهش بصورت مستمر تجاوز کنیم با توجیه اینکه او هم نیاز جنسی داره!!
                            ولی بسیار راه حل زیرکانه و در واقع تنها راه حل باقی مانده است. اما صحبت اصلی اینه که چرا بعد از این همه سال رسیدیم به نقطه ی صفر و زمینه سوخته؟و نمیشد بهتر بازی کرد...؟
                            ته این مسیر یوگوسلاووی هست.. به همه توصیه میکنم تاریخشو و جنگهای داخلی اونجا رو مطالعه کنند...

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3777

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                              حرف شما مثل این میمونه که یه کسیو برده بگیریم و بهش بصورت مستمر تجاوز کنیم با توجیه اینکه او هم نیاز جنسی داره!!
                              ولی بسیار راه حل زیرکانه و در واقع تنها راه حل باقی مانده است. اما صحبت اصلی اینه که چرا بعد از این همه سال رسیدیم به نقطه ی صفر و زمینه سوخته؟و نمیشد بهتر بازی کرد...؟
                              ته این مسیر یوگوسلاووی هست.. به همه توصیه میکنم تاریخشو و جنگهای داخلی اونجا رو مطالعه کنند...
                              البته تمثیل و تشبیه شما بیشتر مغلطه هست...واقعیت این هست که اداره این وضعیت نیاز به قدرت ...دولت ..و نظام دارد ...بدیلی هم برای آن فعلا وجود ندارد ...که بتواند در غیاب آن مملکت را کنترل و اداره کند ...ته این مسیر به شرطی یوگوسلاوی خواهد بود که به این نیروها و جریان های وابسته ...جعلی ....و نفوذی ...همچنان میدان داده شود و دشمن همسایه ..را محدود کرد ...وگرنه تاریخ و چگونگی تشکیل و تکوین ایران بسیار با یوگوسلاوی متفاوت است

نظر

• CHESTER.2020
                                عضو فعال
                                • Apr 2020
                                • 1255

البته تمثیل و تشبیه شما بیشتر مغلطه هست...واقعیت این هست که اداره این وضعیت نیاز به قدرت ...دولت ..و نظام دارد ...بدیلی هم برای آن فعلا وجود ندارد ...که بتواند در غیاب آن مملکت را کنترل و اداره کند ...ته این مسیر به شرطی یوگوسلاوی خواهد بود که به این نیروها و جریان های وابسته ...جعلی ....و نفوذی ...همچنان میدان داده شود و دشمن همسایه ..را محدود کرد ...وگرنه تاریخ و چگونگی تشکیل و تکوین ایران بسیار با یوگوسلاوی متفاوت است
                                اگر باور کنیم بوجود قوی سیاه(کتاب نسیم طالب) یوگوسلاوی شدن هم دور از انتظار نخواهد بود...

نظر

در حال کار...
                                X