*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • چلاغعلی خان خانان
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 708

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    سپاس از شما به خاطر پاسختون

نمیدونم چرا وقتی پاسخ شما رو میخوندم احساس کردم که گوشهام داره کش میاد!!!:D:D:D

حضرت عالی به زیبایی وضعیت رو تشریح کردید و غیر مستقیم نتیجه گرفتید که:"باید در انتخابات حتما شرکت کنیم"/:.nono.:/

چرا؟؟؟

چون، اول از همه اینکه کاری از دستمون بر نمیآد! به راحتی سرمون رو میکنند زیر آب!! مثل ظریف!!

شما فقط ظریف رو یادتون هست؟؟ از بازرگان و مجاهدین تا خاتمی و کروبی و موسوی و احمدی و هاشمی...... ظریف.

روش عملکرد این سیستم مثل دستگاه آب هویج گیری میمونه!!!

هر هویجی که آبش گرفته شد به عنوان زباله به بیرون پرتاب میکنه مثل آقایونی که نام بردم

ظریف در دولت یکپارچه پیش رو، خاصیتی نداره! از همین الان دکمه حذفش رو زدن

فایل صوتی برای گرم کردن تنور بود و اگه نتیجه دلخواه در مذاکرات حاصل نشد

به همین بهانه ظریف و امثالهم در دولت یکپارچه پیش رو جایگاهی ندارند

مگر اینکه در مذاکرات، توافقات خوبی برای نظام حاصل بشه.

اتفاقا اگه سال 57 نمی دونستند که چی میخوان!! ولی الان بهتر از همه مردم عالم، میدونند که چی رو نمیخوان.

با حالت دوم شما کاملا موافقم!!! /:.coolsmiley02:.//:.coolsmiley02:./

نباید سکوت کرد!!! و منفعل بود! باید اعتراض کرد! به هر روشی که میشه!

اگه تجمع باشه برای دفاع از حقوق مردم، باید شرکت کرد و از یکدیگر پشتیبانی کرد

نباید در مقابل ظلم سکوت کرد که این سکوت باعث جری تر شدنه ظالم میشه

شما سال 88 رو یادتون میاد که فقط تهران بود و چند شهر بزرگ که به نتیجه انتخابات اعتراض داشتند

مقایسه بکنید با سال 98 که اعتراضات سراسری در کل کشور اتفاق افتاد

بنده قسمتی از این گسترش اعتراضات رو، در همین فحش ها و غر زدنهای اینترنتی میدونم

حداقل قسمتی از مردم رو که به اینترنت دسترسی دارند رو آگاه تر کرده

باید فدا شد و خون داد قطعا جواب خوهد داد و دستآوردی بسیار شیرین

نتیجه خون ستار بهشتی، ظهور شیر زنی به نام گوهر عشقی بود

ظریف و امثالهم دارن توی زمین نظام بازی میکنند و کثیفترین نقش رو بر عهده دارند

و نتیجه زحماتشون در برجام به هیچ عنوان به نفع مردم نبوده و باعث جنگ و کشتار مردم منطقه

و نابودی سرمایه این کشور شد، تمام پولهای بلوکه شده، هزینه ترقه بازی در سوریه و لبنان و عراق شد

چطور تشخیص دادید که" بخش بزرگی از مردم ایران هنوز این سیستم رو میخوان"؟؟؟؟

شما واقعا توی ایران زندگی میکنید؟؟؟

.
    چاکر استاد کسروی عزیز/داورخان گل/لایف خان دلاور /بنویسید با قدرت
    اذیت این دلقک نکن گناه داره
    خودشو امیر کبیر هم می دونه و یه عده ******* هم تایید میکنن

نظر

• Davar
      Banned
      • May 2017
      • 3132

آقای رئیس جمهور؛ اگر حرفهایِ ظریف حقیقت داشته باشد، فایده ۲۴میلیون رای بشما چه بود؟

✍️دکتر صادق زیباکلام

?ایکاش جناب آقای رئیس جمهور بزرگوار، که به حقوقدان بودن‌شان مباهات میفرمایند، بجایِ عصبانیت و بکار بردنِ الفاظِ ناشایست، باین پرسش ساده پاسخ میدادید که آیا حرفهایِ وزیر خارجه‌شان حقیقت داشت یا خیر؟

?جناب روحانی بزرگوار
      موضوع اصلی این نیست که چه کسی، آن فایل را لو داده. بلکه پاسخ به این پرسش بنیادی است که سیاستها و تصمیمات سرنوشت‌ساز کشور، آیا حسب قانون اساسی نمیبایستی توسط قوه مجریه که برگزیده مردم و پاسخگو به مجلس است صورت بگیرند؟ درحالیکه حسب ادعای وزیر خارجه‌تان، تصمیمات در جای دیگری که نه منتخب مردم است و نه پاسخگو، اتخاذ می شوند.

?جناب رئیس جمهور حقوقدان
      موضوع این نیست که چه کسی فایل را در اختیارِ ایران اینترنشنال قرار داده. اگر صرفا ثلث حرفهای ظریف واقعیت داشته باشد، در آنصورت این سئوال مطرح میشود که پس قوه مجریه، شرکت در انتخابات و فایده آن بیست و چهار میلیون رای به جنابعالی چه بود؟ آیا غیر از این است که اگر مردم‌ در انتخابات شرکت نمیکردند یا فرد دیگری انتخاب شده بود، آن سیاستها همچنان طابق النعل بالنعل اجرا می شدند؟

مجلس تمام گشت و به آخررسیدعمر
      ماهمچنان در اول وصف تو مانده ایم

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

? *من مادام‌العمر هستم*

? *من فرمانده کل قوا هستم. ارتش، سپاه، نیروی انتظامی(پلیس)، بسیج و همه نهادهای نظامی، اطلاعاتی و امنیتی زیر نظر من هستند. تمام فرماندهان را من انتخاب می‌کنم. فرمان جنگ یا صلح را من صادر میکنم. چون تفنگ دست ماست.*

?️ *فرمانده کل ارتش، فرمانده کل سپاه، رییس سازمان بسیج، فرمانده کل نیروی انتظامی و رییس ستاد کل نیروهای مسلح را من انتخاب میکنم.*

? *رئیس قوه قضائیه را من انتخاب می‌کنم.*

? *دوازده عضو شورای نگهبان را من انتخاب می‌کنم. شش نفر مستقیما توسط من و شش نفر دیگر توسط رئیس قوه قضائیه‌ای که من انتخاب کردم.*

? *رئیس جمهور، اعضای مجلس خبرگان و اعضای مجلس کشور را شورای نگهبانی که من انتخاب کرده‌ام، تعیین و تایید می کند. مردم باید به منتخبین من رای دهند.*

? *مجلس نمی‌تواند چیزی که خود تشخیص داد تبدیل به قانون کند. مصوبات مجلس باید توسط شورای نگهبانِ منتخبِ من تائید شود.*

? *صدا و سیما در اختیار من است. رئیس آن را من انتخاب می‌کنم. هیچ شخص حقیقی و حقوقی دیگری در ایران حق داشتن رادیو و تلویزیون را ندارند.*

? *اعضا و مدیران شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی، شورای‌ عالی امنیت ملی، شورای‌ عالی فضای مجازی، حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه، دیوان عالی کشور، شورای تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف، سازمان حج، روزنامه کیهان و اطلاعات و... بصورت مستقیم و غیر مستقیم‏ توسط من انتخاب می شوند.*

? *سیاست‌های کلی نظام، منطقه و جهانی کشور را من تعیین میکنم. نظام، دولت و مردم موظفند از آنها اطاعت کنند.*

? *یک سوم اقتصاد کشور در اختیار من است. آستان قدس، سپاه، بنیاد مستضعفان، بنیاد شهید، بنیاد مسکن، بنیاد پانزده خرداد، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام و هزاران شرکت وابسته به آن‌ها، زیر نظر من هستند.*

? *معیار اصلیِ عضویت یا استخدام در تمامی دستگاهای کشوری و لشکری، اعتقاد و التزام به من است.*

? *هیچ نهادی حق سوال کردن، دخالت، حسابرسی و وضع مالیات بر من و تشکیلات تحت نظرم را ندارد.*

? *سالانه هزاران میلیارد تومان صرف تبلیغ و ترویج من، نشر نظرات، تصاویر و عقاید من، مبارزه با مخالفین من و پرورش و حمایت از موافقین من می شود.*

?️ *انتخاب وزرای کشور، اطلاعات، خارجه، دادگستری، علوم و تحقیقات و آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفاع با هماهنگی و موافقت من است.*

?️ *صندوق توسعه ملی و همچنین خزانه کشور تحت کنترل من است.*

?️ *من میتوانم با حکم حکومتی رییس جمهور، معاونان رییس جمهور و وزرا و به طور کلی تمام اعضای دولت و کابینه را برکنار کنم.*

?️ *اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام را من انتخاب میکنم.*

?️ *فقط من میتوانم دستور برگزاری رفراندوم(همه پرسی) را بدهم.*

?️ *من با تنفیذ حکم ریاست جمهوری به رییس جمهور مشروعیت میدهم و بدون تنفیذ رییس جمهور مشروعیت قانونی ندارد.*

?️ *من صلاحیت اعضای مجلس خبرگان را تایید میکنم.*

?️ *من میتوانم با حکم حکومتی بودجه کشور را بدون تایید مجلس تصویب کنم.*

?️ *من میتوانم قوانین مصوب مجلس را که مورد تایید شورای نگهبان منتخب خودم قرار گرفته وتو (لغو و بی اثر) کنم.*

?️ *تصمیمات شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی فضای مجازی و انقلاب فرهنگی هر سه باید مورد تایید من قرار بگیرد.*

?️ *من مستقیما بر دادگاه ویژه روحانیت نظارت میکنم.*

?️ *انتخابات در کشور با حکم حکومتی من رسمیت پیدا میکند.*

?️ *قدرت فتوا و حکم حکومتی من هیچ حد و مرزی ندارد.*

?️ *مجلس خبرگان یک نهاد تشریفاتی است که فقط به دنبال تعریف و تمجید از من است و نمیتواند بر من و اقداماتم نظارت کند.*

?️ *من میتوانم جلوی رسیدگی به یک پرونده قضایی و یا یک لایحه مجلس را بگیرم.*

?️ *من به هیچ کس و هیچ نهادی در قبال کار ها، دستورات و عملکردم پاسخگو و مسئول نیستم و کسی نمیتواند مرا باز خواست کند(حتی مجلس خبرگان)*

?️ *حرف و حکم من بالاتر از قانون است(حتی قانون اساسی)*

?️ *من قانون اساسی را بر اساس میل شخصی خودم تفسیر میکنم.*

?️ *شورای نگهبان منتخب من بر انتخابات های کشور نظارت میکند.*

?️ *من میتوانم مطبوعات و رسانه های کشور را توقیف کنم.*

?️ *چون نظارت بر اینترنت، فضای مجازی و کنترل این دو بر عهده شورای عالی فضای مجازی تحت نظارت من است پس مقصر فیلتر شدن برنامه ها و سایت ها (تلگرام، یوتیوب، توییتر، فیس بوک) تقصیر من است.*

⬅ *من در عین داشتن تمام این اختیارات، هیچ گونه مسئولیتی در برابر آنچه که در کشور رخ می دهد ندارم ! درمورد بنزین گفتند سواد سیاسی ندارند و در این مورد هرچه سه قوی بگویند ولی در مورد اف ای تی اف روابط با چین و یا واکسن صاحب نظر شدند این یعنی دروغگویی*

? *...و با این حال، اگر مرا هم دوست ندارید، در انتخابات برای ادامه همین وضع شرکت کنید، و بعبارت دیگر؛ به من رای بدهید!!!*

@NinaYevsky.
        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• CHESTER.2020
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 1255

جهانگیری: به روحانی گفتم معاون اول دیگری انتخاب کند/ ارز ۴۲۰۰ تومانی مصوبه جلسه سران سه قوه بود/رأی ندهیم ممکن است شهر سقوط کند

چه شهری؟!!! دیگه شهری هم مونده مگه؟ با تریلی از رو اقتصاد رد شدید. با غلتک از رو اخلاق ! طبقه ی متوسطم حذف کردید موند رعیت پا برهنه و خان و کدخدا !!

آخرشم فریادامونو بر سر کاخ سفید باید بزنیم !!

کوهن از اسرائیل توییت میزنه اول فروردین میگه پولتونو تو بورس نبرید شما گفتید بیارید !! آخرش هرکی بحرف اسرائیلیه کرد برنده شد !!

اون از بنزین اینم از بورس!! واسه مشکلات ساده را حل پیچیده میدین واسه مشکلات پیچیده راه حل ساده !!

ارز 4200 میدید تا خلال دندون بیارن و چوب بستنی ارز نیمایی میدید موبایل بیارند و لپ تاپ !!!

حالا کی از اسراییل غاصب تر بود؟؟ از خودی زدی تا بیشتر بفهمه نخودی و بیخودیه تو این دم و دستگاه...

40 درصد جوونامونم دیگه ازدواج الویتشون نیست به برکت سفره ی تپلی که دارن!! (تبعات این داستان خیلی غم انگیز میشه تو سالهای بعد ولی هرکس اینجا ازدواج کنه و بچه دار

بشه ته جنایتو در حق اون بچه کرده پس ریسک به ریوارد منطقی نداره ازدواج با شرایطی که ساختید..)

مدیرتون که با شامورتی بازی دنبال واکسن فایزره که از سهمیه پاکبانو پرستار بزنه !! مدبرتونم که... بگذریم.

آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/04/30, 23:36.
          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• sundaaay
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 742

مصطفی تاجزاده درباره دی۹۶/آبان۹۸:
            ۱۱دی۹۶:اغتشاش وآشوبگری مردم رابه رویارویی هم میکشاند
            ۴آذر۹۸:معترضان واقعی ساکتند.رسانه‌های خارجی ستاد دعوت به آشوب شده‌اند،حکومت با پایگاه مردمی برابرآشوبها ایستاده
            ۵اردیبهشت۱۴۰۰:صدای سرکوب‌شدگان دی۹۶وآبان۹۸هستم

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

علی‌حسین قاضی‌زاده:
              علی خامنه‌ای قلم قرمز را بر روی نام ظریف کشید.
              مذاکرات وین، آخرین ماموریت کاری ظریف است و پس از آن می‌رود در گوشه‌ای و تمام.

علی خامنه‌ای برای نخستین بار در طول تاریخ ج.ا. یک و نیم ماه پیش از انتخابات علیه یک کاندید ریاست جمهوری (تاجزاده) سخن گفت. با اینکه همه می‌دانستند که صلاحیتش تایید نمی‌شود.

یعنی از امروز هیچ مدیر ج.ا. حق مشارکت در کمپین انتخاباتی تاجزاده را ندارد.
              خامنه‌ای حالا فضای پیش از انتخابات را هم مدیریت می‌کند.
              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                ستاره دار(3)
                • May 2020
                • 1280

✍ یعنی کشک!

? #احمد_زیدآبادی

? بعد از سخنان رهبر جمهوری اسلامی که وزارت خارجه را صرفاً مجری سیاست‌های نظام دانست، اصولگرایانِ مخالف برجام با دردسر بزرگی روبرو شده‌اند.

? این افراد که از اساس، برجام و مذاکراتِ وین برای احیای صورت دیگری از آن را رد می‌کنند، تاکنون همۀ داستان را دست‌پختِ کابینۀ روحانی و وزارت خارجه معرفی می‌کردند، اما با سخنان رهبری، از این پس تکرار این ادعای کهنه از سوی آنها به کلی مضحک می‌شود.

? آن‌ها البته دست‌بردار نخواهند بود و وزارت خارجه را مجری بدی قلمداد خواهند کرد، اما این مشکلی از آنان حل نخواهد کرد؛ چرا که اولاً مجری را سیاست‌گذار انتخاب می‌کند و اگر به نظرش بد باشد هر لحظه می‌تواند آن را تغییر دهد. ثانیاً تقلیل انتقاد از تصمیم استراتژیکی در حد احیای برجام به امور اجرایی و فنی و تاکتیکی آن یعنی کشک!

نظر

• بیت کوین
                  عضو عادی
                  • Jan 2018
                  • 258

"رهبر نه می تواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند"؟

آیت الله خامنه ای امروز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت لازم دید در واکنش به صحبت های منتشر شده از محمدجواد ظریف اعلام موضع کند (سخنرانی تلویزیونی خطاب به ملت ایران "سیاست خارجی در همه جای دنیا مربوط به مجامع بالادستی وزارت امور خارجه است. مجامع بالادستی، مسئولین عالی رتبه کشور، آنها هستند که سیاست خارجی را [تعیین می کنند].البته وزارت خارجه هم مشارکت دارد در اینها، لکن این‌جور نیست که تصمیم گیری تابع وزارت خارجه باشد، نه! وزارت خارجه مجری است... در کشور ما هم همین جور است. [سیاستگزار] شورای عالی امنیت ملی است."

۱- فارغ از اینکه حکومت ایران تا چه حد به "همه جای دنیا" شباهت دارد، طبق اصل صد و هفتاد و شش قانون اساسی، مصوبات‏ شورای عالی امنیت ملی‏ تنها پس‏ از تأیید شخص رهبر‏ قابل‏ اجرا هستند و این شورا منطقا امکان تصویب تصمیمی که همسو با دیدگاه های رهبر نباشد را ندارد. در نتیجه شاید بیان صریح تر اظهارات امروز آقای خامنه‌ای این باشد که سیاست خارجی را "مسئول عالی رتبه کشور" تعیین می‌کند.

۲- آیت الله خامنه ای که امروز توضیح داده وزارت خارجه مجری منویات "مسئولین عالی رتبه" است، همان مقامی بود که وقتی اجرای برجام به مشکل خورد، مصلحت دانست با انکار انتساب "تصویب برجام به رهبری" بگوید: "آن‌طور که برجام عمل شد، من خیلی اعتقادی نداشتم و بارها هم به رئیس‌جمهور و وزیر خارجه گفتیم و تذکر دادیم." (۱ خرداد ۱۳۹۸) آن هم در شرایطی که "اجرای" توافق هسته‌ای، موکول به تصویب آن در جلسه ۲۱ مهر ۱۳۹۴ مجلس بود که شب قبلش، اصغر حجازی از بیت رهبری، با رئیس مجلس و دبیر شورای امنیت ملی جلسه گذاشت تا مقرر کند اجرای برجام به سرعت به تصویب برسد. طبیعتا هم اجرای توافق هسته ای در عرض ۲۰ دقیقه به تصویب مجلس نهم رسید.

۳- گوینده روایت "مسئولین عالی رتبه تعیین می کنند و وزارت خارجه مجری است"، در عین حال همان کسی است که در ۲۴ مهر ۱۳۹۰، در پاسخ به کسانی که "دوست دارند بگویند فلان تصمیم‌ها بدون نظر رهبری گرفته نمی‌شود" مدعی شد اساسا امکان دخالت در وظایف "مسئولین" را ندارد. او به طور مشخص تعریف کرد: "مسئولین در بخش‌های مختلف، مسئولیت‌های مشخصی دارند... در همه اینها رهبری نه می تواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلا امکان ندارد." / بدون شرح.

نظر

• QARTAL
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 544

یکی از کاندیداها سرتیپ محمد حسین نامی هست

دکترای کشورداری از دانشگاه کره شمالی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

نظر

• sajad05
                      عضو عادی
                      • May 2020
                      • 59

**من شاهنشاه ایران هستم**

من فرمانده کل قوا هستم.در زمان تصدی ام مامور محافظت از کشوری جنگ زده و تخریب شده در مقابل طماعان شدم.

من کشوری را محافظت میکنم که 100 سال زیر لگد استعمار ابرقدرت های جهان بوده.من این کشور را 32 سال است از استعمار بیگانه ها حفظ کردم.

من برای اولین بار در طول تاریخ,قوی ترین حکومت شیعی جهان را مدیریت میکنم. بعد از هزار سال مردم شیعه من به جای قتل عام شدن,قوی هستند .

کشور من,روزی برای یک عدد موشک کوچک التماس میکرد تا از خودش دفاع کند,اما من این کشور را بدل به یکی از 3 قدرت برتر موشکی جهان کردم.

کشور من در مهم ترین مختصات کره ی زمین است و ابرقدرت ها این خاک را بنده ی خود میخواهند,اما من ایستادم و از این خاک حفاظت کردم.

من کسی هستم که معادلات جهانی ابرقدرت را به هم زدم و از تجزیه خاک کشورم جلوگیری کردم.

روزگاری بود که در کشور من,شاهان سرزمینم با تصمیم بیگانه ها جا به جا میشدند,اما امروز نه در کشور من ,در کشور دوست من هم این توانایی را ندارند.

کشور من تحت قوی ترین حملات تروریسم اقتصادی جهان است و بیشترین تحریم های جهان بر علیه اوست,اما ایستاده است و به مستعمره بودن نه میگوید.

من فردی هستم که ابرقدرت های رسانه ای جهان من را هر روز تخریب میکنند و خواهان جدایی مردمم از من هستند.همان ابرقدرت هایی که بعد از من قصد تکه تکه کردن کشورم را دارند.

من در حال تشکیل تمدن جدیدی در جهان هستم.خاورمیانه را از ابرقدرتها رها کردم و به تنهایی در اختیار گرفتم.برای همین از من بیزارند. من کسی هستم که که مزدوران از فرمان من میترسند .

الان کشور من تحت همه جانبه ترین حمله از سمت بزرگترین ابرقدرت تاریخ بشر است.این ها خدایان خود خوانده اند و مردم مرا بنده و اسیر خود میخواهند.اما من ایستاده ام و با قدرت جلو میروم.

من شاهنشاه ایرانم و با قدرت برای حراست از وطنم ایستاده ام.

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

با اعلام ثبت نام جناب رییسی برای ریاست جمهوری بنظرم ایشان انتخاب میشود و رییس جمهور اینده است!

بازار هم واکنش منفی یا مثبت خاصی نشان نداده تا کنون

بنظرم بازار همه این شرایط را قبلا در قیمتها لحاظ کرده و همه چی را پیشخور کرده تا حد زیادی
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

به نظرم تنها اقدام فعال بازار سرمایه یا سهامدار بورسی در این دوره از انتخابات ! رای ندادن هست !

افراد شناخته شده در بازار و کانالهایی که برای جریانات تبلیغ میکنن رو رصد کنید ! میفهمد که بازار از کجا ضربه خورده و میخوره !!

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4720

لحظه به لحظه بر ثبت نام شیفته گان خدمت افزوده می شود . رئیسی ، لاریجانی ، ضرغامی ، تاجزاده ، صادقی و .... خدایا ما را از شر این شیفته گان خدمت در پناه خودت محفوظ بدار! آمین !

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

مدیریت محترم سایت با عرض سلام

اگر امکان دارد این مبحث را به تالار اصلی برگردانید تا کاربران مباحث انتخابات را در همه تاپیکها نگذارند!! تشکر
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

لاریجانی :حوزه اقتصاد، نه پادگان است و نه دادگاه که با تشر و دستور اداره شود.
                                سعید محمد :به کسانی که هویت خودشان را مدیون پادگان و دادگاه هستند به صراحت می گویم به حول و قوه الهی ، امروز آغازی بر پایان اشرافیت خانوادگی است.
                                حسام‌الدین آشنا مشاور سابق حسن روحانی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: اگرچه روز آخر است اما تازه اول صبح است و سحرخیزان برای ثبت نام آمده‌اند؛ تا ساعت 18 شگفتی سازهای دیگری خواهند آمد.

:D

نظر

در حال کار...
                                X