Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دیباج
    ستاره‌دار (۹)
    • Aug 2018
    • 855

پاسخ : Black Block Trader

در اصل توسط matin پست شده است View Post
    [COLOR=#b22222][B]وثوق -- ولانا - تپولا خوبند برای یک سود خوب

ممنون دیباج جان. وایرا رو خوب خریدم؛
    تپولا هم قراره قفل بشه این بار؟
    سهمهایی که فروشنده ندارند - انتظار قبل شدن دارم - تا ۵۰۰۰ هستیم هر چند بندهاز ۱۱۰۰ ورود کرده ام و قبلا نقاط ورود در فروم ارسال شده است - ( فعلا حمایت و اضافه در منفی )-
    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• دیباج
      ستاره‌دار (۹)
      • Aug 2018
      • 855

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
      سلام و ادب خدمت آقاي ديباج
      تشكر و سپاس از وقتي كه مي گذاريد
      چنانچه مقدور بود سهم صدرا را نيز تحليل بفرمائيد ممنون ميشم.
      البته اگر نفرمائيد هم ممنون هستيم.
      درود فراوان : نه تحلیل کردن سخت است ولی تحلیل سریع ایراد ندارد و در خدمتم - اگر کلی هر سهمی رو بخواهید تحلیل می کنم ولی اگر دقیق بخواهد خیلی زمانبر است و یک سهم از نظر من باید حداقل سه روز روش زمان بگذارم -- ولی تحلیل سریع نه نهایتا ۱۰ دقیقه زمان می برد - لذا تحلیل ارایه شدهاز نوع سریع است و درصد خطا دارد نه اینکه اشتباه باشد

خصدار : از نظر رانتامنتال تعطیل است - از نظر بنیادی اما و اگر زیاد دارد و سهم برای بازار پایه بزرگ است - فروشنده همیشه در سهم است - از نظر زمانی نهایتا ۱۵ هفته دیگر درگیر همین محدوده است و مجددا انتظار رسیدن به قیمت ۱۷۰ رو دارم پس بهترین زمان خرید محدوده زید ۱۷۰ پله ای است که آخرین باری است که وارد این محدوده قیمتی خواهد شد و سپس در صورت تثبت و حمایت ( که البته با این حجم سهم بعید به نظر می رسد مگر حرکت خود حقوقی ) میتونه محدوده ۲۳۰ رو برای هدف جدید که ۴۰ هفته آینده در قیمت ۳۵۰ است بزند - پس دو سقف داریم و یک کف -

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
        درود فراوان : کفرآور مجددا برای ۱۵ اسفند به بعد -- فالوم ۱۵ اسفند به بعد -- تابا از ابتدای سال آینده --
        چند روز در زمانها خطا داریم - خودتون زمانها رو اصلاح کنید یا اگر ترسی ندارید به پله ها اضافه کنید -- کفرآور به جای ۱۵ از ۱۳ اسفند حرکت کرد - فالوم که بسته است -- تابا هم از امروز -- شزنگ هم همینطور یک باره صفش جمع شد - وایرا هم دو هفته خطا - بهتر است پله ای بخرید - پلاست هم یادم رفته بود بنویسم این هم کف ۹۰۰ یادتون نره سود خوبی خواهد ساخت حرکت ا زاواخر فروردین

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

دیباج عزیز، وایرا پایین راه نداد، همین محدوده خرید و تکمیل کنیم یا منتظر قیمت های پایین تر باشیم؟

درود ببخشید پیامتان رو امروز دیدم - متاسفانه فکر نمیکردم حرکت رو قبل از سال شروع کنه به هر حال از همه لحاظ سهمی به نظر خوب می آمد که به عنوان /:.Heart.:/هدیه روز پدر و عید مبعث اعلام گردید /:.Heart.:/ انتظار این است که این سهم هم طبق تحلیل ما یک ۱۰۰ قشنگ بسازه و روزی ۲۰ میلیون صف خرید رو بعد از سال بتونه حفظ کنه -

@};-@};-@};-هدیه نیمه شعبان - و سال ۱۴۰۲ : تپولا - ثزاگرس - سیلام - فماک @};-@};-
          @};-[/QUOTE]

مجددا ارسال میکنم : شزنگ - پلاست هم در لیست بالا قرار دهید

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

درود فراوان : ثامان هر چند یک ماهی معاملاتش ازار دهنده شده بود ولی همین چند رو همه رو جبران کرد و یک سود خوب رو به ارمغان آورد - ما به همان محدوه ۱۰۰ درصد راضی هستیم هر کس خواست نگه داری کنه ( حرکتش تازه شروع شده ) و هر کس دوست داشت بفروشه محدوده فروش ۳۰۰۰ سودی ۱۲۰ درصد سه ماهه

تپولا : بدون شرح -- وقتی بازی بیفته دست بچه این میشه نشسته پشت سیستم ( این کار!!)

آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2023/03/07, 10:50.

نظر

• m-ha
              عضو عادی
              • Jun 2012
              • 176

سلام و احترام@};-
              اگه وقت نمودید یه تحلیل از وسدید و کصدف بگذارید.ممنونم@};-

نظر

• بورسفام
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 323

سلام و عرض ادب
                جناب دیباج از شما بابت معرفی سهام خوب و وقتی که می‌گذارید تشکر می‌کنم
                مدت زیادی نیست که با این فروم و شما آشنا شدم. بیشتر پیام‌هایی که در این فروم داشتید را نگاه کردم و نکات تازه و جالب یاد گرفتم.

و تازگی‌ها با معرفی شما وایرا - ثزاگرس - ثاژن خریدم (که عالی بودند البته ثاژن حجم مبنا پر نمیکنه) این‌ها اولین خریدهای بنده از سهامی که معرفی کردید هستند.

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 2057

درود ببخشید پیامتان رو امروز دیدم - متاسفانه فکر نمیکردم حرکت رو قبل از سال شروع کنه به هر حال از همه لحاظ سهمی به نظر خوب می آمد که به عنوان /:.Heart.:/هدیه روز پدر و عید مبعث اعلام گردید /:.Heart.:/ انتظار این است که این سهم هم طبق تحلیل ما یک ۱۰۰ قشنگ بسازه و روزی ۲۰ میلیون صف خرید رو بعد از سال بتونه حفظ کنه -

@};-@};-@};-هدیه نیمه شعبان - و سال ۱۴۰۲ : تپولا - ثزاگرس - سیلام - فماک @};-@};-
                  @};-
                  مجددا ارسال میکنم : شزنگ - پلاست هم در لیست بالا قرار دهید [/QUOTE]
                  داداش این سیستم که اختراع کردی نمیتونه کف رو تشخیص بده
                  همین که میخری میره تو منفی بعدش دیدم مثبت میشه و میده
                  ولی اولش چه سری هست میره منفی
                  اگه میشه دستکاری کن موتورش رو تنظیم کن
                  انژکتور مشکل داره/:.yead.:/
                  ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

در اصل توسط m-ha پست شده است View Post
                    سلام و احترام@};-
                    اگه وقت نمودید یه تحلیل از وسدید و کصدف بگذارید.ممنونم@};-
                    درورد فراوان :
                    وسدید : سهم بزرگی است و شاخص محور پس همیشه فروشنده برای سهم است - رانتامنتال تعطیل است - بینادی اطلاع ندارم - از نظر زمانی ۲۴ هفته درگیر محدوده ۱۸۰ تا ۲۶۰ میباشد( نوسان بگیرید سه تا ریزش زمانی کم ارزش و دو تا بالای زمانی کم ازرش طی این ۲۴ هفته داریم ) و بعید مدانم تا آخر مرداد بتواند ۲۸۰ رو به بالا بشکنه - احتمال ریزش به محدوده ۱۸۰ از این نقطه بیشتر از رشد آن می باشد مگر اینکه اطاعاتی بنیادی برای سهم باشد که خیلی ضعیف است - بهترین قیمت برای خرید کف زیر ۱۵۵ و پله ای است و در صورت رشد بالاتر از ۴۶۰ طی سال آینده نخواهد رفت .
                    کصدف : از نظر رانتامنتال میانه است - از نظر بنیادی اطلاعه ندارم - برای حرکت بزرگ یعنی بیش از ۱۵۰ درصد تا یک سال آینده خبری از سود بزرگ نیست و حداکثر ۸۶ درصد در سهم می توانم گرفت - از نظر زمانی دوهفته دیگر از کف ۱۹۲۰ انتظار برگشت ( پله ای میتوان از زیر این قیمت وارد شد و بهترین قیمت خرید ۱۷۹۰ می باشد) و حداکثر ۳۰۰۰ تا ۱۲ هفته دیگر دارم - کلا برای خرید سهم خوبی است البته زیر قیمت ۱۹۰۰ و فروش محدوده ۲۵۰۰

نظر

• دیباج
                      ستاره‌دار (۹)
                      • Aug 2018
                      • 855

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                      سلام و عرض ادب
                      در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                      جناب دیباج از شما بابت معرفی سهام خوب و وقتی که می‌گذارید تشکر می‌کنم
                      مدت زیادی نیست که با این فروم و شما آشنا شدم. بیشتر پیام‌هایی که در این فروم داشتید را نگاه کردم و نکات تازه و جالب یاد گرفتم.

و تازگی‌ها با معرفی شما وایرا - ثزاگرس - ثاژن خریدم (که عالی بودند البته ثاژن حجم مبنا پر نمیکنه) این‌ها اولین خریدهای بنده از سهامی که معرفی کردید هستند.

درود فراوان : موفق باشید - لطف دارید هر سه عالی هستند و امیدوارم بیش از ۲۰۰ درصد تا شهریور بسازند .

نظر

• matin
                        ستاره دار (14)
                        • Mar 2013
                        • 650

بابت معرفی وایرا ممنونم دیباج گرامی
                        منتظر حرکت تپولا و فماک و ... هستیم :)
                        إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                        "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• دیباج
                          ستاره‌دار (۹)
                          • Aug 2018
                          • 855

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                          مجددا ارسال میکنم : شزنگ - پلاست هم در لیست بالا قرار دهید
                          داداش این سیستم که اختراع کردی نمیتونه کف رو تشخیص بده
                          همین که میخری میره تو منفی بعدش دیدم مثبت میشه و میده
                          ولی اولش چه سری هست میره منفی
                          اگه میشه دستکاری کن موتورش رو تنظیم کن
                          انژکتور مشکل داره/:.yead.:/[/QUOTE]

درود فراوان : شما رو دوست داره بهت حال میده منفی میشه :.thumbsupsmileyanimزیر سهم رو داریم نترس بخر فقط منفی بخر - همش بازیه برای خالی کردن فروشنده - به هر حال همیشه خریدار پیدا میشه اگر فروشنده نباشه سهم بالا میره اگر فروشنده باشه سهم پایین میاد ( الک میکنیم تا درشتا باقی بمونن تکنو رو ببین ) شزنگ اخر سال ۱۴۰۲ چند باشه خوبه !!!( الان محدوده ۹۰۰۰ باشد یادگار)

نظر

• دیباج
                            ستاره‌دار (۹)
                            • Aug 2018
                            • 855

در اصل توسط delta پست شده است View Post
                            سلام
                            لازما رو که معرفی کردید بنده نیز مدتی هست بهمراه لپیام در پرتفو خودم دارم،اگر امکانش هست توضیحات بیشتری از اهدافی که برای این سهم متصور هستید بدهید ،سپاس
                            درود فراوان : هر دو از نظر رانتامنتال عالی هستند و کدهای خاصی درون این دو سهم فعالند که نفرات یکی هستند و همچنین بر روی شسم نیز فعالند - لذا سهمهای این چنینی اصلا تکنیکال پذیر نیست ( فقط در کفها می شود نظر داد و سقف دست دوستان است ) و هر زمان بازیگر بخواهد خالی کند شما را دور خواهد زد پس حواستان باشد - اگر پشیمان نمی شوید در ۱۰۰ درصد بدهید دست نفر بعدی ( قبلا گفته ام لازما رو چطور شد که خریده ام )
                            درود فراوان : بدون شرح -- بنده داخل نرم افزارم میبینم چکار میکنید و فیلم معاملات رو میتونم ذخیره میکنم - یادتون باشه همیشه کسی هست که از نفر بعدی زرنگتر باشه این قانون جهان هستی است . تا ما بازی باشیم فقط نگاه میکنیم - بازی امروزتون تو لازما قشنگ هست - برنامه دارید ننننننننننننننننننننننننه

لازما : این هم ک‍پی تریدر از رو دست بچهای سازمان - حالا پر رنگش کنیم[/QUOTE]

لازما : برج ۹ خریدیم انداختیم کنار - هر کس خریده نوش جانش ولی مشکل این سهم حجمش هست که امیدوارم از اول سال یک بشه و یک سود خوب براتون به ارمغان بیاره - ۳۰۰ درصد میگیریم به امید خدا -- حداقل ۱۰ نفر میدانم خریده اند - می دانستم برنامه دارند و نوشتم همان زمان هم اطلاع دادم - البته الان حتی سر خطی هم اجازه ورود نمیده

نظر

• ali1230
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 157

با سلام
                              جناب دیباج اگه امکان داره سهم (کالا )و (بورس) را هم تحلیل فرمایید ممنون.

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1778

سلام دیباج جان اگر امکان دارد یکی دو سهم که به نظرتان الان برای خرید عالیه هستند و از رشد بازار هم جا مانده اند را معرفی کنید

نظر

در حال کار...
                                X