کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود فراوان : نگه دارید اهداف بالایی دارد - ( هنوز هم حقوقی در حال جمع نمودن سهم است ) این یکی دو هفته می بایست شاخص بالا بره تا اهداف تکنیکال که قبلا اعلام شده بدست بیاید و چون زمان کم است و اعتماد به بازار کم نتیجتا بازار با سهام با دامنه زیاد در خرید اولویت قرار دارد و سپس بازار آرام شده و این سهمها مورد توجه قرار خواهند گرفت و رشد بهتری نسبت به شاخص سازها خواهند داشت .
سپاس جناب دیباج، دو هفته از این پیام گذشت و وثنو به نظر میاد داره استارت میزنه
درود فراوان : موفق باشید - لطف دارید هر سه عالی هستند و امیدوارم بیش از ۲۰۰ درصد تا شهریور بسازند .
سلام جناب دیباج عزیز عید بر شما دوست عزیز و خانواده محترم مبارک باد امید وارم هر کجا هستید در کنار خانواده و انتظار شیرین رسیدن قدم عضو جدید سالم و تندرست باشید.
سلام جناب دیباج عزیز عید بر شما دوست عزیز و خانواده محترم مبارک باد امید وارم هر کجا هستید در کنار خانواده و انتظار شیرین رسیدن قدم عضو جدید سالم و تندرست باشید.
درود - سال نو بر همه دوستان مبارک - سالی سرشار از سلامتی و موفقیت و سودی خوب برایتان آرزومندم - موفق باشید -
سلام.ممنون بابت راهنمایی@};-
ثعتما کی گره اش باز میشه؟ بد شانسی شد/:.sadsmiley.:/
باتشکر@};-
بله اگر خاطرتون باشه اطلاع دادم دیگه نخرید و دلیلش رو گفتم زورم به سهامدار اصلی نمیرسه و فرار کنید - انشا ... جبران میشه بازار ترسی نداره - متاسفانه باید صبرکنیم بازیگر از تکنو بیاد بیرون بعدش مجددا شروع به حرکت کنه .
درود فراوان : نگه دارید اهداف بالایی دارد - ( هنوز هم حقوقی در حال جمع نمودن سهم است ) این یکی دو هفته می بایست شاخص بالا بره تا اهداف تکنیکال که قبلا اعلام شده بدست بیاید و چون زمان کم است و اعتماد به بازار کم نتیجتا بازار با سهام با دامنه زیاد در خرید اولویت قرار دارد و سپس بازار آرام شده و این سهمها مورد توجه قرار خواهند گرفت و رشد بهتری نسبت به شاخص سازها خواهند داشت .
درود - به همان دلیل است امروز این بلا رو سر شاخص آوردند کمی حوصله بخرج دهید - البته نهایتا اواخر فروردین باید سهم حرکتش رو اغاز کنه - پله ای بخرید
درود فراوان : هر چند قبلا درباره شاخص و بالا پایین آن بسیار توضیح داده ام ولی همچنان بلند مدت بر تحلیل دو سال قبلم پایبندم ( آقای گن ۱۵ سال رو پیش بینی کرد ما دو سال رو درست تحلیل کرده ایم تو بازار ایران گن نهایتا میتونست ۳ ماه رو پیش بینی کنه :.thumbsupsmileyanimخخخخخخخخخ ) -
درود فراوان : بایکا : اگه بقیه حقیقی ها اراده کنند سهم رو مدتها صف خرید نگه خواهیم داشت - تنها خریدار امروز خودم هستم - سهم فروشنده ندارد و ۳ ماهی است داره آذیت میکنه - حجم فرداش مهم است .
درود : ۴۰۰۰۰۰ تاش رو خودم چیدم -بقیش رو شیطان بزرگ چینده -- دیگه سوار قطار شدی با ایستگاهای بین راه کاری نداشته باش -- /:.winksmiley02.:/ژن خوب ثاز میزنه شما بخونید ....
نظر