رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پیمان
    ستاره دار (1)
    • Sep 2020
    • 699

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
    درود
    بازار کریپتو قبل از اعلام نرخ بهره در 17 سپتامبر به استقبال صعود رفت . در واقع پیشخور کرد. پوزیشنهای لانگ با اهرمهای خیلی بالا سفارش گذاری شده بودند
    ریزش بازار کریپتو که با شدت بیشتری در شاخص Others (کوینهای غیر از 10 ارز برتر) مواجه شده است احتمالا ناشی از صحبتهای پاول بوده که مثل روال معمول با احتیاط همراه بوده.
    طبق معمول که نهنگها معمولا زودتر واکنش نشون میدن نقد شدن ها شروع شد..... یعنی با اعلام خبر ..... بیخود نیست که این جمله معروفه : با شایعه بخر با خبر بفروش
    در 24 ساعت گذشته فروشندگان با قوت بیشتری وارد بازار شدند......دامیننس تتر از 18 سپتامبر روندش عوض شد و در تایم 4 ساعته با تشکیل یک سرو شانه معکوس و با 2 کندل صعودی بسیار قوی رشدی حدود 5 درصد را داشت
    طی 24 ساعت اخیر در پوزیشنهای لانگ 1.6 میلیارد تتر لیکوئید شده و پوزیشنهای شورت کمتر از 100 میلیون تتر
    بیت کوین سطح 114/167 را که قبلا عرض کرده بودم با قدرت شکست...... استاپ خیلی ها رو ساعت 8.5 صبح زد و با کندل بعدی حتی سطح 112/800 را هم سوراخ کرد و با برخورد به خط روند داینامیک روزانه فعلا حوالی 112/800 در حال معامله است.
    اگه کندل امروز زیر114/000 بسته بشه قیمت میتونه ظرف چند روز 109 هزار رو تست کنه (108/659). چارت روزانه در 18 سپتامبر سقفی پایین تر از قبلی را ثبت کرده. در راستای صحبتهای قبلی در 15 آگوست در تایم روزانه سیگنال فروش صادر شد با استاپ سقف 124 هزار و تارگت 103 هزار..... حتما به خاطر دارید که با بررسی دامیننس تتر و برگشت روند همواره به روند نزولی بازار اشاره شد.......هر چند موقعیت لانگ خوبی در 3 سپتامبر فراهم کرد......با اومدن خبر نرخ بهره و تشکیل سقف پائین تر احتمال این سناریو بیشتر شده
    محدوده 109/700 تا 107/240 حمایت روزانه و 4 ساعته
    زون 106/794تا 100/370 حمایت هفتگی
    در پایان تکرار اینکه هیچ قطعیتی وجود ندارد
    ببخشید طولانی شد.
    ارادت
    درود
    بیت کوین تا اینجا سطح گفته شده را با اختلاف 28 دلار تجربه کرد. امیدوارم بهره برده باشید
    دامیننس تتر سطح مقاومت روزانه 4.57 را شکسته (مقاومت مهمی بود) و خط گردن سر و شانه معکوس را هم پشت سر گذاشته نکته قابل توجه عبور دامیننس تتر از کانال رگرسیون نزولی 3 ساله است که تا به حال دو بار تلاش ناموفق داشته ولی در صورت شکست قطعی ، هدف در تایم روزانه 5.03 خواهد بود که البته 4.85 مقاومت مهم روزانه خواهد بود
    احتمال پولبک به 4.57 و سپس رسیدن به اهداف بالا محتمله
    چنانچه بیت سطح 108 هزار رو بشکنه ( که اصلا اتفاق خوبی برای هولدرها نخواهد بود) سطوح بعدی 104 و 103 هزار و هیجانی حتی 97هزار خواهد بود. کندل هفتگی منتهی به 1 سپتامبر سیگنال فروش صادر شد که تارگت آن حوالی 97 هزار است ( ریسک به ریوارد 1:2)
    فعلا پوزیشن لانگ توام با ریسکه

آخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2025/09/26, 11:20.

نظر

• پیمان
      ستاره دار (1)
      • Sep 2020
      • 699

درود مجدد
      رصد کردن و ری اکشن گیری ارزهای زیر در سطوح اعلام شده برای خرید
      ADA : محدوده 0.7228 تا 0.7105
      دوج: محدوده 0.21988 تا 0.20476 محدوده بعدی 0.19115 تا 0.18845
      سولانا: محدوده 185 تا 175 محدوده بعدی 167 تا 164
      ریپل: محدوده 2.66 تا 2.56 (سطح 2.75 مهم)
      BNB: محدوده 951 تا 938 بعدی 923 تا 911
      اتریوم: محدوده 4153 تا 3750 (سطح 3959 مهم)
      بیت کوین : محدوده 109/767 تا107/245 بعدی 106/794 تا 100/372 (این محدوده حمایت هفتگی است)
      هیچ کدام از موارد فوق پیشنهاد خرید تلقی نشود. صرفا رسیدن به این سطوح و در صورت برگشت و روئت کندل تائید میتوان ورود کرد.
      ارادت

نظر

• مهدی جمشیدی
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 1699

درود مجدد
        رصد کردن و ری اکشن گیری ارزهای زیر در سطوح اعلام شده برای خرید
        ADA : محدوده 0.7228 تا 0.7105
        دوج: محدوده 0.21988 تا 0.20476 محدوده بعدی 0.19115 تا 0.18845
        سولانا: محدوده 185 تا 175 محدوده بعدی 167 تا 164
        ریپل: محدوده 2.66 تا 2.56 (سطح 2.75 مهم)
        BNB: محدوده 951 تا 938 بعدی 923 تا 911
        اتریوم: محدوده 4153 تا 3750 (سطح 3959 مهم)
        بیت کوین : محدوده 109/767 تا107/245 بعدی 106/794 تا 100/372 (این محدوده حمایت هفتگی است)
        هیچ کدام از موارد فوق پیشنهاد خرید تلقی نشود. صرفا رسیدن به این سطوح و در صورت برگشت و روئت کندل تائید میتوان ورود کرد.
        ارادت
        جناب پیمان درود
        با این کاهش قیمت های پیش رو که اشاره کردید، آیا گرفتن پوزیشن شورت رو در این ارزها مناسب می بینید؟
        ممنون
        بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• nima3
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 220

سلام آقا مهدی سپاس استارت طلا ونقره را در طلاسی زدم.تا حالا کسی طلا خریداری شده را تحویل گرفته؟

نظر

• پیمان
            ستاره دار (1)
            • Sep 2020
            • 699

درود مهدی جان
            قیمت برخی از ارزها به سطوح اعلامی نزدیک هستند......هرچند روند فعلا نزولی است ولی احتیاط در پوزیشن شورت با استاپ تنگ رو توصیه میکنم....شاید بهتره منتظر ورود به پوزیشن لانگ باشیم..... به شخصه اگر بخوام شورت باز کنم در پولبک به میانگین 13 وارد میشم با استاپ مناسب و ریسک به ریوارد 1:1
            ارادت

نظر

• مهدی جمشیدی
              عضو فعال
              • Jan 2020
              • 1699

نقل قول:

تحلیل کامل دامیننس تتر

بالایی که از دامیننس می خواستم انجام شده با بالا رفتن دامیننس مارکت دامپ خودشو کرده

➕به مقاومت دامیننس برخورد کردیم اما ادامه چی داریم
              تو این نواحی باید انباشت داشته باشیم و مارکت بره تو فاز رنج تا خرید هایی انجام شه ✔️

➕از طرفی دامیننس می تونه یه بالا دیگه به 5 درصد بزنه که هم پوشانی خوبی با کف اتریوم 3500 دلاره

⭕️ از مارکت یاد گرفتم تو ریزش ها بخرم و تو تخفیفات
              یه سری ارز ها خیلی ارزنده شدن و منتظر تریگر و تاییدیه ام برای هولد فیوچرز
              بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• مهدی جمشیدی
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 1699

در اصل توسط nima3 پست شده است View Post
                سلام آقا مهدی سپاس استارت طلا ونقره را در طلاسی زدم.تا حالا کسی طلا خریداری شده را تحویل گرفته؟
                درود و ارادت
                بنده تا کنون دریافت فیزیکی نداشتم و از کسی هم در این مورد نپرسیدم.
                اما برادر بنده مدت هاست که از این سایت استفاده می کنه و راضیه.
                ضمن این که مجوز فعالیت و مرکز طلافروشی در میدان هروی رو میشه بررسی کرد .
                به نظرم جایی برای نگرانی نداره.

نظر

• HapuKumar
                  عضو عادی
                  • Aug 2025
                  • 28

درود مهدی جان
                  در خصوص ارزهای تاپ 10 دقیقا درست میفرمائید.
                  بنده هم روی سولانا و ریپل نظر مثبت دارم. ریپل در تایم روزانه رنج شده در محدوده 2.75 تا 3.3 در تایم 4 ساعته در 2.96 یک حمایت و محدوده 3.090 تا 3.13 مقاومت داره
                  سولانا هم در تایم هفتگی 329 را هدف گرفته در تایم روزانه 246 تا 260 مقاومت داره. من نتونستم سولانا را خرید کنم. شاید در محدوده 226 تا 234 فرصت ورود بده
                  ارادت
                  خوب سوالانا را در 226 خریدید؟! سولانا که اومد زیر 200 دلار! یعنی الان در سولانا ضرر کردید؟!
                  جالبه که شما بیتکوین را پیش بینی میکنید 109 هزار ولی سولانا را میگید شاید فرصت بده در 226!
                  و البته حالا که رسیده به 200 دلار، قیمت 170 و 160 را احتمال میدید!

نظر

• پیمان
                    ستاره دار (1)
                    • Sep 2020
                    • 699

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
                    خوب سوالانا را در 226 خریدید؟! سولانا که اومد زیر 200 دلار! یعنی الان در سولانا ضرر کردید؟!
                    جالبه که شما بیتکوین را پیش بینی میکنید 109 هزار ولی سولانا را میگید شاید فرصت بده در 226!
                    و البته حالا که رسیده به 200 دلار، قیمت 170 و 160 را احتمال میدید!
                    درود
                    من در این چند روز (قبل از اصلاح) درگیر کارهای دیگه بودم و حتی نتونستم در پولبک ها بیت را شورت کنم.
                    بنابراین سولانا را هم نتوانستم معامله کنم هر چند شرط ورود به معامله دیدن کندل تائید است که با مراجعه بعدی به چارت هم نشانی از ورود ندیدم.
                    ضمنا پست مورد اشاره شما را در 6 روز قبل زدم ( 21 سپتامبر) و از کلمه شاید استفاده کردم که روز بعدش کندل قوی نزولی در تایم 4 ساعته را ثبت کرده بود و همونطور که گفتم بدلیل مسایل شخصی اصلا بازار رو ندیدم. در حال حاضر هم سولانا از 190 در تایم 4 ساعته برگشته و تا زمانی که میانگین 13 کندلی را رد نکنه و تثبیت نده نمیشه به خرید فکر کرد. محدوده اول را هم 175 تا 185 اعلام کرده بودم. هنوز هم با توجه به تایم هفتگی تارگت را 329 میدانم با استاپ 95 دلار.
                    البته این رو هم بگم نوشته های بنده احتمال سناریو هایی است که ممکنه غلط باشه. اونچه که مهمه مدیریت سرمایه و راز بقا در تمامی بازارهاست
                    عزت زیاد
                    آخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2025/09/27, 18:30.

نظر

• مهدی جمشیدی
                      عضو فعال
                      • Jan 2020
                      • 1699

جناب پیمان
                      تحلیل هاتون عالی و اغلب درست هستند.
                      همه می دونیم که تحلیل بازارهای مالی دو سو دارند و با اومدن هر خبر جدیدی، بعضی تحلیل ها فیلد میشن و این ربطی به تحلیلگر نداره.
                      بنده از تحلیل های ارزنده شما استفاده می کنم و خواهش دارم مطالب و تحلیل های ارزنده تان را در اینجا به اشتراک بگذارید.
                      سپاس و ارادت⚘

نظر

• HapuKumar
                        عضو عادی
                        • Aug 2025
                        • 28

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                        جناب پیمان
                        تحلیل هاتون عالی و اغلب درست هستند.
                        همه می دونیم که تحلیل بازارهای مالی دو سو دارند و با اومدن هر خبر جدیدی، بعضی تحلیل ها فیلد میشن و این ربطی به تحلیلگر نداره.
                        بنده از تحلیل های ارزنده شما استفاده می کنم و خواهش دارم مطالب و تحلیل های ارزنده تان را در اینجا به اشتراک بگذارید.
                        سپاس و ارادت⚘
                        مهندس جان حالا چرا اینقدر زود نگران شدی و ترسیدی؟! چی شده مگه؟!
                        اصلا نگران نباش مهندس جان، مینویسه، حتما می نویسه! اصلا چرا نباید بنویسه که شما اینقدر دلواپس شدی؟!
                        مگه یه تحلیلگر یک کودک خردساله که با یک ایرادگیری یا یک پِخ و پوخ، بترسه، ناراحت بشه یا قهر کنه!
                        او مینویسه، شما هم بنویس. خود شما هم خوب تحلیل می کنی انصافا. پیش بینی افزایش قیمت اترنت به بالای 4000 دلار و رسیدن به 4800 که خودت داشتی، خوب و درست بود.
                        البت بهتره وقتی این ارزهای مجازی پجازی میان پایین و افت میکنن، اونوقت هم اینجا بنویسی و تحلیل بگذاری که خواننده فکر نکنه همیشه این ارزها رشد میکنن!

حالا جدای از این حرفها، مهندس بگو که با اترنت هایی که خریدی در قیمت 4000 چه کردی؟! در سقف فروختی یا نه؟ بالا فروختی و در قیمت پایین تر جایگزین کردی یا نه؟ نوسان گرفتی در این رشد و افت اخیر؟ یا هیچ کاری نکردی و گذاشتی قیمت برگرده به همون روز اول که خریدی و سود را از دست دادی؟!
                        بگو ببینیم چه کردی، خیلی دوست دارم بدونم استراتژی شما در این رشد و افت اخیر اترنت چی بوده!
                        مولا نگهدارت باشه مهندس!

نظر

در حال کار...
                        X