رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی جمشیدی
    عضو فعال
    • Jan 2020
    • 1673

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
    دوستان هایفای رو دریابید.
    بسیار خطرناکه دوست عزیز
    نوساناتش عجیب و غریبه
    یک روز ۷۰۰ درصد رشد کرد، دو روز بعد بیشترش رو پس داد.
    پیشنهاد می کنم در صورت ورود، با میزان جزیی وارد معامله بشید.
    حوالی ۱۳۵.تا نهایت ۱۶۵. دلار بالاتر نخرید.
    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• صفاریان
      Banned
      • Jul 2025
      • 70

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
      چیزی که من دارم می بینم در نمودار برخی از ارزها مثل اتریوم، سولانا، کاردانو، شیبا، یک افزایش 3 تا 4 درصدی ناگهانی در مدت 1 تا 2 ساعت بوده که البته تقریبا همه دارند بر میگردن سر جای قبلی شون!
      خلاصه اینکه حرکت صعودی بوده در بازار و نه نزولی! نمیدونم چرا میگید بازار به سمت پایین جرکت کرد!
      امیدجون شتر گاو پلنگ
      چی میگی
      بیکاری سس و شعر تلاوت میکنی

نظر

• rezasatari
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 569

سلام جناب جمشیدی یه راهنمایی درباره نحوه مقدار سود تو معاملات اهرمی داشتم

مثلا اگه من 100 دلار داشته باشم و یه رمز ارزی قیمتش یه دلار باشه میتونم 100تا ازشبخرم اگه با اهرم 10 بخرم میشه 1000تا حالا اگه اون رمز ارز 50درصد پامپ کنه دارایی من میشه 1500 دلار میخاسم بدونم اگه اونو فروختم

چقدر سود به دارایی اول من که 100 دلار بوده اضافه میشه و دارایی کل من چقر میشه ممنون

نظر

• مهدی جمشیدی
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 1673

همونطور که خود شما اشاره کردید، با اهرم ۱۰ میزان سرمایه ورودی شما میشه حدود ۱۵۰۰ دلار ( مقداری بابت کارمزد کم میشه)
          در صورت پامپ ۵۰ درصدی، کل مبلغ میشه ۱۵۰۰ دلار، اگر از معامله خارج بشید، همون ۱۰۰۰ دلار که به شما در واقع وام داده شده، از مبلغ کل کسر میشه و بعد از کسر کارمزد، همون حوالی ۵۰ درصد مه میشه ۵۰۰ دلار به سرمایه شما اضافه میشه یعنی سود ۵ برابری😀

البته حتما باید مدیریت سرمایه داشته باشید تا به چنین سودی برسید..چون معاملات اهرمی مثل شمشیر دو دم هستند، همون طور که سود بالا داره، در صورت اشتباه، برعکس هم اتفاق می افته و خیلی راحت ممکنه معامله گر لیکویید میشه و میزان سرمایه ورودی از دست میره.
          بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• مهدی جمشیدی
            عضو فعال
            • Jan 2020
            • 1673

تحلیل بازار نشان‌دهنده الگوهای مشخصی است. نمودار سلطه بیت کوین (Bitcoin Dominance) داستان جالبی را روایت می‌کند. به تازگی یک خط روند کلیدی را شکسته است که به این معنی است که پول به زودی به سمت آلت کوین‌ها سرازیر خواهد شد. در حال حاضر، شاهد بیدار شدن ارزهای دیجیتال مختلفی هستیم:
            • آلت کوین‌های بزرگ مانند سولانا و اتریوم پیشتاز هستند.
            • توکن‌های لایه ۱ مانند سویی (SUI) و نئو پروتکل (Neo Protocol) شتاب گرفته‌اند.
            • میم کوین‌ها مانند پپه و بونک، مقاومت‌ها را شکسته‌اند و نشانه‌های اولیه قدرت را به نمایش گذاشته‌اند.

این الگوها نشان می‌دهند که زمان رشد آلت کوین‌ها فرا رسیده است.

نظر

• rezasatari
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 569

ممنون جناب جمشیدی
              چون من نوع معاملاتم با ریسک بالا هستش برام جالب شد ینی با توضیحات شما من تو این معامله 400 دلار سود میکنم که با سرمایه اولیه خودم میشه 500 دلار درست فهمیدم

دوم اینکه sui خوبه اما گین خوبشو داده neo زیاد ترند بازار نیست تکنیکالش هم چنگی به دل نمیزنه اما دوتا رمز ارز pengu وwld هم ترند خوبی دارن هم تکنیکال مناسب ضمنا حجم خیلی عالی تو کف wld خورده البته رمز ارز

tia هم خیلی جای مناسبی هستش اگه شد یه نگاهی بندازین و نظرتون رو بیان بفرمایید ممنون

نظر

• پیمان
                ستاره دار (1)
                • Sep 2020
                • 692

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                ممنون جناب جمشیدی
                چون من نوع معاملاتم با ریسک بالا هستش برام جالب شد ینی با توضیحات شما من تو این معامله 400 دلار سود میکنم که با سرمایه اولیه خودم میشه 500 دلار درست فهمیدم

دوم اینکه sui خوبه اما گین خوبشو داده neo زیاد ترند بازار نیست تکنیکالش هم چنگی به دل نمیزنه اما دوتا رمز ارز pengu وwld هم ترند خوبی دارن هم تکنیکال مناسب ضمنا حجم خیلی عالی تو کف wld خورده البته رمز ارز

tia هم خیلی جای مناسبی هستش اگه شد یه نگاهی بندازین و نظرتون رو بیان بفرمایید ممنون
                درود جناب ستاری
                جسارت نباشه توصیه میکنم 10 ارز اول مارکت را معامله کنید. روند منطقی تری دارن.

نظر

• مهدی جمشیدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2020
                  • 1673

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post

درود جناب ستاری
                  جسارت نباشه توصیه میکنم 10 ارز اول مارکت را معامله کنید. روند منطقی تری دارن.
                  با سپاس از استاد بزرگوار، جناب پیمان
                  بنده هم طی مدت حدود ۲ سالی که در این بازار فعالیت داشتم، به همین نتیجه رسیدم و اغلب در رمز ارزهای کمتر مطرح، گرفتار زیان و حتی لیکویید شدن در معاملات فیوچرز شدم.
                  اما رمز ارزهای مطرح بازار، به قول معروف پدر و مادر دارند و نوسانات غیر معمول و غیر قابل پیش بینی ندارند و تکنیکال پذیرتر هستند.
                  در مقطع فعلی بنده بیشتر روی ریپل و بعد سولانا تمرکز دارم.
                  ریپل به تازگی صندوق etf براش پذیرش شده و شرایط خوبی برای رشد داره..البته این امکان هم هست که قبل از رشد خوب، یک اصلاح قابل توجه هم بده تا بازیگران واردش بشن و بعد صعود کنه.
                  سولانا هم شرایط خوبی داره.
                  گفته میشه سولانا همون روندی رو داره که bnb قبل از رشد اخیرش داشت و از حوالی ۷۵۰ تا قیمت ۱۰۷۵ فعلی رسید..

نظر

• پیمان
                    ستاره دار (1)
                    • Sep 2020
                    • 692

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post

با سپاس از استاد بزرگوار، جناب پیمان
                    بنده هم طی مدت حدود ۲ سالی که در این بازار فعالیت داشتم، به همین نتیجه رسیدم و اغلب در رمز ارزهای کمتر مطرح، گرفتار زیان و حتی لیکویید شدن در معاملات فیوچرز شدم.
                    اما رمز ارزهای مطرح بازار، به قول معروف پدر و مادر دارند و نوسانات غیر معمول و غیر قابل پیش بینی ندارند و تکنیکال پذیرتر هستند.
                    در مقطع فعلی بنده بیشتر روی ریپل و بعد سولانا تمرکز دارم.
                    ریپل به تازگی صندوق etf براش پذیرش شده و شرایط خوبی برای رشد داره..البته این امکان هم هست که قبل از رشد خوب، یک اصلاح قابل توجه هم بده تا بازیگران واردش بشن و بعد صعود کنه.
                    سولانا هم شرایط خوبی داره.
                    گفته میشه سولانا همون روندی رو داره که bnb قبل از رشد اخیرش داشت و از حوالی ۷۵۰ تا قیمت ۱۰۷۵ فعلی رسید..
                    درود مهدی جان
                    در خصوص ارزهای تاپ 10 دقیقا درست میفرمائید.
                    بنده هم روی سولانا و ریپل نظر مثبت دارم. ریپل در تایم روزانه رنج شده در محدوده 2.75 تا 3.3 در تایم 4 ساعته در 2.96 یک حمایت و محدوده 3.090 تا 3.13 مقاومت داره
                    سولانا هم در تایم هفتگی 329 را هدف گرفته در تایم روزانه 246 تا 260 مقاومت داره. من نتونستم سولانا را خرید کنم. شاید در محدوده 226 تا 234 فرصت ورود بده
                    ارادت
                    آخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2025/09/21, 11:27.

نظر

در حال کار...
                    X