رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رضا ستاری
    عضو عادی
    • Jun 2026
    • 34

دامینسس تتر

نظر

• پیمان
      ستاره دار (1)
      • Sep 2020
      • 893

در اصل توسط رضا ستاری پست شده است View Post
      با عرض سلام
      با توجه به دامیننس تتر که یه بالای مختصر مونده که بزنه و واگرایی در مکدی آر س آی دامی وارد موج نزولی میشه که همین میتونه یکی از عوامل رشد بازار تو هفته بعد باشه
      شرمنده تو تریدینگ ویو چجوری میشه عکس رو ذخیره و اینجا دانلود کرد یادم رفته ممنون میشم راهنمایی کنید
      درود
      در صفحه تریدینگ ویو نوار بالا سمت راست علامت دوربین Snapshot را بزنید و گزینه دانلود را انتخاب و سیو کنید. در سایت بورسی هم بالای همین صفحه از لینک آپلود سنتر استفاده کرده و با انتخاب یکی از گزینه ها تصویر را آپلود کنید

نظر

• پیمان
        ستاره دار (1)
        • Sep 2020
        • 893

درود
        روند کلی بیت کوین نزولی است و در حال حاضر در یک دامنه رنج در حال نوسانه ..... 60/760 تا 58/562
        پیشنهاد: تا خروج از این دامنه شاهد حرکت روندی نخواهیم بود...... فرار از یکی از این دو عدد بازدهی 2200 دلاری معادل 3.62% چه در جهت لانگ یا شورت ( بدون اهرم) خواهد داشت

نظر

• HapuKumar
          Banned
          • Aug 2025
          • 234

دیشب نمیه شبی، بالاخره بعد از چندین بار دیدن نمودارهای 4 ساعته و روزانه ارزهای دیجیتال مثل اتریوم، بیتکوین، سولانا، کاردانو و دوج و نمودار دامیننش اینها و حتی نمودار طلا و نقره جهانی، دل را زدیم به برکه و یک مقدار doge در قیمت 0.074 دلار خریدم، شاید یه دویست درصد یا حداقل دو درصدی سود بده بهمون! 😫😣🤢
          کاردانو هم که در 0.18 خریدم و نفروختم خوشبختانه و تا 0.14 دلار هم پوکید، فعلا مقداری جبران کرده و رسیده به 0.165 دلار، خاکِ آمریکا بر سرش 😁

نظر

• HapuKumar
            Banned
            • Aug 2025
            • 234

کاردانو در همین 4 روز جاری 35% رشد کرده!
            دوج کوینی که من خریدم فعلا چندان رشدی نکردی نکبت! 😂 ببینم این هم میتونه یه تکونی به هیکل نحسش بده یا نه!
            ایلان جان بدو یک کاری بکن مرد! 😁

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 22032

من هم کمی ریپل خریدم

شاید مقداری از طلا رو تبدیل ب ارز دیجیتال کنم..البته بیخودی نباید ریسک کرد...
              فعلا همه خرید های یک سال اخیر ضرر شدن..
              ولی میانگین هم میشه کم کرد و کامبک زد تو اینا
              ///

نظر

• hasan666
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1224

BTCUSDT_2026-07-07_18-22-28.png خیلی وقته دور شدم....بنظرم بیت کوین محدوده 40-35 رو خواهد دید و این رشد اصلاح رو به بالا هست

تو این قیمت ها میشه برای سرمایه گذاری مجدد فکر کرد

فعلا در وسط اصلاح چند ماهه هستیم
                فایل های ضمیمه شده

نظر

• HapuKumar
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 234

ارزهای دیجیتال هم به جنگ و اخبار جنگ واکنش نشان میدن!
                  دیشب که درگیری ها شروع شد، ارزهای معروف که من می دیدم مثل اتریوم، سولانا، دوج، آدا، ... در حدود 2 تا 5 درصد افت کردند!
                  البته مقداری از این افت را دوباره جبران کردند!

نظر

در حال کار...
                  X