جناب جمالی تولدتون مبارک امیدوارم سال های خوبی پیش رو داشته باشید
تولدت مبارك
Collapse
X
-
-
این هم از میز شام تولد ادمین سایت بورسی یعنی جناب آقای جمالی و دیگر خردادی های عزیزیعنی جناب روح خشن،جناب مصری پور،oplus،بورس دوست و جناب zereshkkk ) ..........

فعلا خودتون رو با پیش غذا و سالاد(قابل توجه دوستان رژیمی که اعتراض کردند به کیک :D) سرگرم کنید تا غذای اصلی آماده بشه..

to continue, please follow me on my page
نظر
-
این هم از شام و دسر مهمونی....
بفرمایید
..تعارف نکنید
.
.خونه خودتونه ...

to continue, please follow me on my page
نظر
-
جناب جمالی و دوستان خردادی تولدتون مبارک>:d<@};-@};-
خانم خادمی پذیراییتون رویایی بود ممنون لذت بردیم واقعیش کی ه:Dجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
خانم آمن
ممنون از لطف محبت شما
درسته که وصف العیش نصف العیش است
ولی خدا را خوش میاد دل و دهن مارو اب بندازید
آخه امشب شام نون و پنیر و سبزی وکنارش هم عدسی داریم
فکر کنم اگه من امشب از فکر این سفره رنگین مریض بشم
باید با صرف همین نوع شام مهمان شماباشیم
تابلکه امید بهبودی حاصل شود (شوخی)
خیلی لطف کردید وبه سهم خودم شرمنده و ممنونم
نظر
-
در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Postاین هم از میز شام تولد ادمین سایت بورسی یعنی جناب آقای جمالی و دیگر خردادی های عزیزیعنی جناب روح خشن،جناب مصری پور،oplus،بورس دوست و جناب zereshkkk ) ..........

فعلا خودتون رو با پیش غذا و سالاد(قابل توجه دوستان رژیمی که اعتراض کردند به کیک :d) سرگرم کنید تا غذای اصلی آماده بشه..

خانم خادمی عزیز واقعا از این سفره ای که چیدید بنده تشکر میکنم و فقط جای خاویارارو بمن نشون بدید کافیه :d
علیرضای جمالی عزیزم
به نوبه خود من هم ورود شما رو به این دنیا تبریک میگم>:d<
امیدوارم در همه حال اول سلامتی و دوم سلامتی و سوم سلامتی آرزو میکنم
with beter wishes for you my friend
نظر
-
بلههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه<:-pدر اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاز همه بچه ها واقعا تشکر میکنم نام نمیبرم که خدای نکرده یه موقع اسم کسی رو از قلم ننداخته باشم واقعا از همتون ممنونم راستی محسن نظری عزیز هم خردادی هستش؟؟به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
به بهدر اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبلههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه<:-p
پس تولد محسن هم نزدیکه
آقا پیشاپیش بهت تبریک میگم
تا به وقتش و تبریک اصلی ;)
فقط شیرینی یادت نره :dافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
بهنام جان نامردا اين همه تولد تولد كردن اخرش نصفه شبي با اون غذاها دل ما رو اب كردن :(در اصل توسط behnam پست شده است View Postبه به
پس تولد محسن هم نزدیکه
آقا پیشاپیش بهت تبریک میگم
تا به وقتش و تبریک اصلی ;)
فقط شیرینی یادت نره :d
تو اينجا كسي شيريني نميده جز يه نفر اونم احسانه كه من بايد ببينم تولدش كي هست يه دندي هم هست ميگن شيريني هاي خوبي ميده مهربان كوفتت بشه....به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
-
محسن جان حالا اشکال ندارهدر اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postبهنام جان نامردا اين همه تولد تولد كردن اخرش نصفه شبي با اون غذاها دل ما رو اب كردن :(
تو اينجا كسي شيريني نميده جز يه نفر اونم احسانه كه من بايد ببينم تولدش كي هست يه دندي هم هست ميگن شيريني هاي خوبي ميده مهربان كوفتت بشه....
تو به عنوان اولین نفر سنت شکنی کن و یه شیرینی درست و حسابی بده :d
شاید این باعث بشه بقیه هم شیرینی بدن ;)افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
چه جمع صمیمانه ای<:-p
بنده در جمع شما تازه واردم
امیدوارم تبریک مرا نیز بپذیرید
بیر سبد قیرمیزی گول تقدیم ائدیرم سنه ، دونیانین بو گوزل گونون ده کی سنین دوغوم گونون دو
تولد همگی مبارکتو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
[QUOTE=محسن نظري;164367]بهنام جان نامردا اين همه تولد تولد كردن اخرش نصفه شبي با اون غذاها دل ما رو اب كردن :(
تو اينجا كسي شيريني نميده جز يه نفر اونم احسانه كه من بايد ببينم تولدش كي هست يه دندي هم هست ميگن شيريني هاي خوبي ميده مهربان كوفتت بشه....[/QUOT
محسن جون غصه نخور خودم واست تولد میگیرم ،تازه غذاهای آمن همه رژیمیه واسه وجتریناست و با روحیه تو سازگاری نداره ;):))
همش سبزیجاته و سالم :-&
همچین یه سلطانیه 400 گرمی ، کمه کم تازه بعنوان مین کرس تا گرم شی داداش >:D<:-SS
بعد میگیم بلدر چینا رو بیارن با قفقازی<:-p :))
چرا خودم گرسنم شد یهو؟:))=P~
نظر
-
مجددا تولد همه دوستان عزیزخردادی عزیز راتبریک عرض میکنم
و همچنین تولد دوست گرامیم محسن نظری عزیز را که الآن متوجه شدیم
ایشان نیز درجمع خردادیها هستند
امیدوارم روزهای خوش زندگی را مدام همراهتان باشد
ضمنا الآن که بازار تبریک خردادیها دااغ تا صف فروش نشده
خواهشا
هر کسی خردادیها هست و یا میخواد بشه اعلام کنه
که حداقل جهت تبریک تهیه شام کیک و شیرینی محدودیت نداشته باشیم
سلامت وسودمند باشید