کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب محسن نظری عزیز
بسیار خوشحالم که در شادی شما شریک می شوم و این اتفاق خوب را برایتان تبریک می گویم .
آرزو می کنم همواره آنگونه که دوست دارید زندگی کنید .
پیشا پیش تولدتان مبارک
خانم خادمی عزیز واقعا از این سفره ای که چیدید بنده تشکر میکنم و فقط جای خاویارارو بمن نشون بدید کافیه :d
علیرضای جمالی عزیزم
به نوبه خود من هم ورود شما رو به این دنیا تبریک میگم>:d<
امیدوارم در همه حال اول سلامتی و دوم سلامتی و سوم سلامتی آرزو میکنم
with beter wishes for you my friend
سرکار خانم خادمی عزیز شما اول از همه گلید ولی با دوباره بازبینی که کردم خاویاری ندیدم ،;)
حالا یادتون رفته مشکلی نیست ولی لطفا منو دنبال نخود سیاه نفرستید که از بقیه غذاها جا بمونم:))
دیدید که محسن چقدر گشنشه :))=P~
ولی در پایان برای تمام دوستان عزیز متولد خرداد ماه بهترین آرزوها را همراه بیشترین شادباشها رو آرزومنم@};-@};-@};-:x:x:x
با تشکر از همه دوستان عزیزی که با پیام تبریکشون مثل همیشه شرمنده ام کردند و با کمی تاخیر تولد دوستان عزیزم جناب مصطفی مصری پور , آقا مهدی (روح خشن) , جناب بورس دوست, oplus و زرشک رو خدمتشون تبریک میگم وبرای همه این عزیزان آرزوی روزها و سالهایی پربار و سرشار از موفقیت و کامیابی دارم.
@};-@};-@};-@};-@};-
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
یه تشکر ویژه هم داشته باشم از بابک عزیز(بابک52) که همیشه شرمنده محبتش بوده و هستم.
همینطور سایر دوستان عزیزم, جناب ata007, بهنام عزیز, جناب مصری پور, طیب بزرگوار, جناب محسنی فر, سرکار خانم خادمی که تو تبریک تولد همه دوستان نقشی فعال داشته و دارند, arashvet عزیز, Mahshid20 عزیز, دوست بسیار عزیزم کاپیتان نمو , جناب برادران بزرگوار, mehdi 1000 عزیز, جناب hossein sh , جناب عبدالله محمدی, سرکار خانم رجب نژاد گرامی, وحید 20 دوست داشتنی, جناب Salehiar, دوست خوبم سعید درخشانی عزیز, قاتل بروسلی عزیز (واحتمالا خطرناک, به هر حال قاتله دیگه!!! ), جناب بورس دوست, بابی چارلتون عزیز, دوست خوبم جناب سید یاسر شریعت, farhad_p عزیز , آقا مهدی عزیز -روح خشن- که فکر میکنم کاملا متضاد با اسمش کلی مهربونه, سرکار خانم ماهور گرامی, جناب محسن نظری عزیز, oplus گرامی, سرکار خانم رژان گرامی, دوست خوبم مجید 20 عزیز, سرکار خانم راشین که خوشحالم باز شاهد حضور و تحلیلهای خوبشون تو سایت بورسی هستیم, دوست گلم بابک پناهی عزیز, جناب شاهین عزیز و دوست داشتنی, و احسان خان گل-Ehsan AM -که مدتی غیبت غیر موجه داشت( که بعد موجه شد) , همینطور سردار سپه عزیز و VM511 عزیز ...
و همینطور سایر دوستانی که تو پیام خصوصی و ... شرمنده ام کردند.
برای همه این بزرگواران آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.
با تشکر@};-@};-@};-
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
تولد جناب جمالی مدیر خوب وبا اخلاق سایت بورسی رو تبریک می گم...
معذرت خواهی به خاطر اینکه دیر متوجه شدم ...همون یه تاپیک رو به سختی می تونم دنبال کنم خلاصه ببخشید ....باید زودتر خدمت می رسیدم برا عرض تبریک..
تولد تمام دوستان خردادی رو تبریک میگم واروزی روزهای خوش دارم برا همتون...
منم تولد دیگر خردادی ها رو تبریک می گم
آقایان
مصری پور
روح خشن
آپلوس
زرشک
محسن نظری
بورس دوست
مبارک باشه
با سلام خدمت همه دوستان
ببخشید چند روزی غیبت داشتم ...
تولد همه دوستان فوق الذکر را تبریک عرض مینمایم و آرزوی
بهترینها را برایتان از خداوند متعال خواهانم ....
با پوزش از تاخیر ناخواسته از همگی
تبریک مجدد به همه خردادیهایی که قبلا اسم بردم ویا از قلم افتاده اند
کسانی که اعلام شده ویا بعدا اعلام خواهد شد که خرداد هستند
ضمنا وظیفه خودم میدانم که از زحمات سایت وزین http://www.boursy.com
همه دست اندرکانشزحمتکش و مسئولین عزیز و مدیران کاربلد و کاربران عزیزش
تشکر ویژه داشته باشم
و تبریک دیرهنگام تولد جناب جمالی عزیز مدیر توانای و فهیم را خدمتشان عرض کرده
آرزوی سلامتی و شادکامی و روزگاری خوش در کنار جمع خانواده سایت بورسی و
خانواده محترم خودشان دارم
سلامت و سودمند باشید
نظر