کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کیوان خان عرض تیریک .انشاالله سالهای سال در کنار خانواده گرامی به خوبی و خوشی سر کنید.
=;<:-p
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
شرمنده همه دوستان که دیر متوجه این مناسبت شدم
کیوان جان گل امیدوارم سالهای سال در کنار خانواده زندگی سرشار از خوشی و سرزندگی داشته باشی<:-P
آرزو میکنم همیشه سربلند و با عزت بمونی
یه آرزوی دیگه هم دارم اینه که همیشه ایشاا... این جمع صمیمانه و دوستانه حفظ بشه . ایشاا... یه روزی بشه که همه دوستان از نزدیک همدیگه رو زیارت کنیم.
جا داره از بابک عزیز هم تشکر کنم که به فکر و یاد همه هست و باعث توسعه فضای دوستی دوستان میشه:x
سلام
کیوان جان تولدت مبارک.
آرزوی تندرستی و پیروزی برای شمادارم.
باردگر صمیمانه به همه دوستانی که در آبان ماه چشم به این جهان زیبا گشوده اند تبریک عرض می نمایم.
سپاس از همه دوستان
سلام
کیوان جان تولدت مبارک.
آرزوی تندرستی و پیروزی برای شمادارم.
باردگر صمیمانه به همه دوستانی که در آبان ماه چشم به این جهان زیبا گشوده اند تبریک عرض می نمایم.
سپاس از همه دوستان
خیلی ممنون دوست عزیز :)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
باعرض تبریک به مناسبت فرارسیدن روز تولد جناب کیوان<:-p
شرمنده که دیر متوجه شدم
گرفتاریه دیگه نمیذاره
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
شرمنده که الان تولدت را تبریک میگویم ...
بابک خان یاداوری نمود ولی باز فراموش کردم .
امیدوارم همیشه پیروز و سلامت و سربلند در تمام امور زندگیت باشی ...
شرمنده که الان تولدت را تبریک میگویم ...
بابک خان یاداوری نمود ولی باز فراموش کردم .
امیدوارم همیشه پیروز و سلامت و سربلند در تمام امور زندگیت باشی ...
به! کاپیتان گرامی ، کم پیدایید قربان
خیلی ممنونم. نه اتفاقا من خودم هم برای تبریک تولد دوستان جا می موندم بابک جون به فریادم میرسید ;)
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر