کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من هم به نوبه خودم از دوستان گرامی به ویژه بابک همیشه در صحنه سپاس گزاری می کنم...:x
یادآوری نکته ای در این تاپیک خالی از لطف نیست:
باورم این است که ما هر بامداد که از خواب برمی خیزیم متولد می شویم...اگر که خودمان والد خود باشیم و به جای گلایه از نداشته ها و کمبودها , بجوییم و بیاموزیم و رشد کنیم...
نام کاربری خودشکوفایی با این نگاه و نیت انتخاب شد...
لبهایتان پرخنده باد...
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
وااااای چه تولد تولدیه ایــنجا :دی
هرچن با هیشکدوم از متولدین دوس نیسم :( ولی همین که اعضای اینجان خودش کلـــــــیه :x
تولدت مبارک دکتر جون شرمنده دیر اومدم دیگه :( :x <:-p
تولدت مبااارک شیماب جون :x<:-p
تووولدت مباااارک خودشکوفاایی:-/:-/ :x<:-p
بابکم که یه دونه بااشه :* (راسی چراا اون کارو کردی آخه :(( )
این روحیه و و پاسداشت زادروز باید خیلی گسترش پیدا کنه. در طول سالیان گذشته که با مردم ممالک غرب کار کرده ام و در محافلشون شرکت داشتم یکی از ارزنده ترین ویژگی هاشون همین برگزاری جشن تولد های باشکوهه. حتی فقیران یا کارگرها هم مایلند تولدشون رو با همه جشن بگیرن و هرچه مهمان بیشتر باشه خوشحال تر می شند.
امید که ما نیز چنین باشیم...
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
آذر که ماه پر خیر و برکتیست و هر دم از این گلستان گلی براید:x
تولد همه دوستان عزیز از شیماب تا خودشکوفایی خودمون تا هاهاهاهاهاهای عزیز! همه میمون و خستجه باد>:D<
سلام یاسر جان
خوشحالم که شما هم آذرماهی هستید . اینم یه حسن تصادف دیگه پس از فارغ التحصیلیمان در یک رشته هست . کلا پرچم هامون همزمان بالا میره;)
خواستم پیشاپیش تولد رو تبریک بگم . بابک جان گل که همیشه لیدره . شاید بعد بابک من نفر اول باشم .
ایشاا... عمری طولانی و عزتمند در کنار خانواده محترم داشته باشی
نظر