سید جان تولدتون مبارک باشه:x<:-p
تولدت مبارك
Collapse
X
-
سید جان یا همون دکتر جان
تولدت مبارک @};-
جناب آقای سياح تولد شما نیز مبارک و تهنیت باد@};-
یاشاتو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
تولدت مبارک یاسر مهربون و باحوصله!
از اینکه باهات اشنا شدم خیلی خیلی خوشبخت و خوشحالم!
امیدوارم خدا عمر با عزت و برکت بهت بده...
سید دکتر یاسر دوست داریم!:xتمام سال من بی تو...
نظر
-
با درود
سبد سبد گل تقدیم سید یاسر شریعت عزیز و آرزوی عمر پربرکت برا سیدمون.....>:d<بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
درود بر همه دوستان عزیزم؛ از بابک عزیز، مصطفی داداش گل، محسن هم رشته ای عزیز، کیوان دوست داشتنی، مرتضی خان گل، حا-می عزیز، سردار سپه، خوشبخت گرامی، ممد رضا مرادی عزیز، وجواد گرامی و به خصوص استاد عزیز جناب برادران
شرمنده کردید بنده رو با این همه لطفی که ابراز کردید و بیشک لایق این همه صفات نیکی که به کار می برید نیستم. لکن به داشتن دوستانی چون شما افتخار می کنم و بزرگترین سرمایه خودم رو همین شبکه ارتباطی می دونم... آرزوی موفقیت روزافزون برای همتون دارم @};-@};-@};-إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با سلام خدمت شما آقای شریعت با عرض تبریک به مناسبت روز تولد شما امید وارم که همیشه سالم و سر بلند پیروز باشید با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
یاسر جان
تولدت را از صمیم قلب تبریک میگویم ...
با آرزوی بهترینها برایت ....
خوش و خرم و پیروز باشی عزیز
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
یاسر جان دوست عزیزم تولدن مبارک . شعر هم برای تبریک تولدت بلد نیستم بگم
اما از بچگی یه بیتی یادم مونده حداقل اونو بنویسم
میازار موری که دانه کش است که پسرعمویش در تگزاس چاقو کش است.:dلا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
درود بر جناب اکبری گرامی، وحید 20 کار 20، کاپیتان عزیییز و حمید جیگر!
ممنون از لطف همگی.. ان شالله همیشه سالم سلامت باشید در پناه حق @};-@};-@};-إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
to continue, please follow me on my page
نظر
نظر