Happy Birthday! Hope for a year full of health and success
تولدت مبارك
Collapse
X
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postممنون هكتور عزيز، متقابلا آرزوي بهترين ها رو دارم. چند سالمه به نظرتون؟ حدس؟
بنده که افتخار دیدنتون رو نداشتم جناب شریعت
اگر بخواهم از لحاظ پختگی بگم 50 سال!
اگر بخواهم نشاط را ملاک قرار دهم 12 سال
اما حدسم 30 است;)آخرین ویرایش توسط hector؛ 2013/12/07, 12:14.
نظر
-
-
گویا امروز سالروز تولد آقای شریعت ه..... من هم به نوبه ی خودم تولدین آذرین ایشون رو تبریک میگم و امیدوارم سلامت و روشندلی مثل دو بال ایشون رو همیشه از گزند زمینگیری و زمان سوزی حفظ کنن.
تولدت مبارکزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
فقط یه جمله میتونم بگم،تولدت مبارک سیدِ خوبی ها...
انشالله 30 سالگی ماشینتو بدی ما یه بوق باهاش بزنیم;)
tonzu0fjtzq1msum3rjb.jpgتمام سال من بی تو...
نظر
-
درود بر همه عزیزان؛
بسیار بسیار سپاسگزارم و شرمنده از محبت دوستان عزیزم که در این سایت بنده کوچکترین رو لایق آرزوهای زیبای خودشون قرار دادند. از صمیم قلب همیشه آرزوی سلامت و سعادت برای همه خانواده دوست داشتنی بورسی داشته و خواهم داشت. امید به اینکه هر روزمان پر از شادی باشه؛ شاد باشیم و دیگران را هم شاد کنیم @};-@};-@};-
27 تموم شد و رفتیم توی 28؛ از دهه طلایی زندگیمون 3 سال دیگه مونده :) امیدوارم با لطف خدا همچنان به سمت اهدافمون حرکت کنیم و در این مسیر دیگران رو هم همراه کنیم :xإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام جناب سید بزرگوار :
28 سالگی تون خوش یمن و مبارک باشه عزیز دل برادر
خدا همیشه بهتون خیر بدهد. ان شالله[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
پاسخ : تاریخ تولد بچه های بورسی ؟
در اصل توسط فرزان پست شده است View Postسلام دوستان
امروز روز تولدمه یکی از زیباترین روزهای زندگیم./:.happysmiley:./
برای همه آرزوی خوشبختی و سلامتی میکنم.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
پاسخ : تاریخ تولد بچه های بورسی ؟
تولدت مبارک /:.grlim:./
آرزوی بهترین ها رو واستون می نمایم
امیدوارم به میمنت روز تولد شما بازار هم سبز بشه[CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
[/CENTER]
نظر
نظر