کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
یک جوری میزنه که قربون نزدنش!!!
نزنه سر و سنگین تره
فک کنم این از اون تیکه های اصفهانی بود/.:biggrinsmiley.:/
همین حملات نصفه نیمه امروز حرب الله هم واکنش به حملات جدید اسراییل بوده نه کنش !!!
---
خبرگزاری جمهوریاسلامی از قول حزبالله لبنان گزارش داده حملات راکتی حزبالله لبنان پاسخ به حملات امروز اسرائيل به جنوب لبنان بوده است.
این خبرگزاری افزوده: حزبالله، دهها موشک گراد کاتیوشا در شمال شرق اسرائيل در منطقه جلیل اعلی را هدف قرار داده که پاسخی به حملات امروز جنگندههای اسرائیل به دو منطق در جنوب لبنان بوده است.
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
حالا اگر واقعا میخواید بزنید که چرا این چند روز تعطیل بود نزدید ؟ صبر کردید بازارهای مالی اون ها ببنده و بازار های ما باز کنه تا اونا ضرر نکنند و ما ضرر کنیم؟ طرفدار ملت ایرانید یا ملت اسرائیل؟ یا کلا بازارهای جهانی؟
اگر هم نمیخواید بزنید بیاید تهش بگید ما انتقام گرفتیم و تمام... چه کاریه کل مملکت و بازارها را به حالت تنش نگه داشتید! ضررش که بیشتر به اقتصاد خودمون خورده تا اقتصاد اسرائیل! 24.01.1403 ?@aminbourse
اکسیوس: دولت بایدن از اسرائیل خواسته است که پیش از هرگونه حمله تلافی جویانه علیه ایران به امریکا اطلاع دهد تا دیدگاهش را پیش از هرگونه تصمیم گیری بگوید / واشنگتن پست: پنتاگون در حال تقویت حضور خود در خاورمیانه است / فایننشال تایمز: درصورتی که حمله ایران صرفا خسارات مادی به جای بگذارد، ممکن است اسرائیل آن را تحمل کند
دوستان گرامی، سهامیاب مشکل داره؟... چن روزه مال من رو پردازش توئیت ها گیر میکنه.
در تعطیلات چند روزه ، چون ممیزین سایت حضور ندارند تا توئیت ها را کنترل کنند معمولا توئیت ها را می بندد.تا خدای نکرده کسی به حاکمان خدمتگزار اهانت نکند!
قبلا هم سابقه داشته است.
فک کنم این از اون تیکه های اصفهانی بود/.:biggrinsmiley.:/
همین حملات نصفه نیمه امروز حرب الله هم واکنش به حملات جدید اسراییل بوده نه کنش !!!
---
خبرگزاری جمهوریاسلامی از قول حزبالله لبنان گزارش داده حملات راکتی حزبالله لبنان پاسخ به حملات امروز اسرائيل به جنوب لبنان بوده است.
این خبرگزاری افزوده: حزبالله، دهها موشک گراد کاتیوشا در شمال شرق اسرائيل در منطقه جلیل اعلی را هدف قرار داده که پاسخی به حملات امروز جنگندههای اسرائیل به دو منطق در جنوب لبنان بوده است.
آقا افشین...صبح بیدار شدم دیدم حیفا و تلاویو رو با خاک یکسان کردند...رفتند سراغ دیگر شهرهای کوچک و بزرگ
از یک طرف نتانیاهو داره اشک میریزه و التماس میکنه...از اون طرف بایدن به خاک افتاده و گوشه عبا رو میبوسه و میگه نزن که غلط کردیم!!!
/:.negaran.:/
اسراییل چپ نگاشون کرده ریدن به خودشون و طایفه شون......عررررررررررزشی ها اگه شما دست بالا داشتید الان باید بورس مملکت یک دست سبز و رو بالا باشه.....قرمز بورس یعنی عمو نتانیاهو خایه هارو کشیده
نظر