اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

ویدیوی منتشرشده نشان می‌دهد روز هفتم اسفندماه، در برنامه‌ای با حضور علی مطهری در دانشگاه علم و صنعت، یک دانشجو خطاب به او می‌گوید: «در مورد قانون اساسی صحبت می‌کنید؟ خیلی از دوستان ما در همین دانشگاه شکنجه شدند. از کدام قانون اساسی حرف می‌زنید؟ قانون اساسی‌ای که اجازه اعتراض به ما می‌دهد اما با کوچک‌ترین اعتراض، با کور کردن و کشتنمان جوابمان را می‌دهند. هیچ حرفی ندارم. به‌جای «صدای ملت» اسم جبهه خود را بازیچه حکومت بگذارید.»

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      اختلاف بین جمهوری خواه وسلطنت طلب...منو یاد ماجرای اصلاح طلب واصولگرا میندازه...کی میشه ملت ازین مساله هم ردبشن...اینم به ظن من یه قسمت ازfoolشدن مردمه...البته اینبارهم مثل دفعه قبلی...هیچکس برنامه شو نریخته...خودبه خودی پیش اومده...این پدیده دوقطبی...خودش نیاز به بررسی داره...به قول اریک...همه چیو گردن آخوندای خنگ نندازیم...جامعه شناسی عمیقی رو میطلبه...

درود

آخوند خنگ رو ولش کنیم

ما خودمان اپوزیسیون خنگ مذگان داریم !!!

یه چند ماه حداقل کار میکردین شورا را تثبیت میکردین ، اون وقت به جنبه هایی از قدرت رسیده بودین . بعدش میرفتین پشت صحنه اونقدر با هم بحث میکردین که خون از لب و دهان تون بیاد

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
        درود افشین جان
        رضا پهلوی امید یک ملت 85 میلیونی هست
        قبل از اینکه شاهزاده بترسه ما میترسیم
        بنظر شما کسی هست که وجهه شاهزاده رو داشته باشه که بتونه تو محل خودشون 10 نفر رو جمع کنه؟
        ملت پیشکش
        درود

درسته

فکر کنم تو این دو سه روزه 3-4 جا با منبع ذکر کردم اینو -نظر سنچی گمان منتشر شده فروردین 1401

به خاطر همین حساسیت بیشتر میشه و ناراحتی از فرصت سوزی بیشتر . مگرنه اگه محبوبیتی نبود که سرمایه ای نداشتیم که بابت از دست رفتنش ناراحت بشیم

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1307

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

درود

آخوند خنگ رو ولش کنیم

ما خودمان اپوزیسیون خنگ مذگان داریم !!!

یه چند ماه حداقل کار میکردین شورا را تثبیت میکردین ، اون وقت به جنبه هایی از قدرت رسیده بودین . بعدش میرفتین پشت صحنه اونقدر با هم بحث میکردین که خون از لب و دهان تون بیاد
          درود
          /.:biggrinsmiley.:/

افشین خان آتش بس اعلام بفرمایید

البته از این اختلاف نظرهایی که ایجاد شد 2 اصل برای بنده حداقل دراومد برای انتخاب شخص اصلح تر

یکی الویت وطن پرستی

دوم پراگماتیسم و دنبه

#جهاد_تبیین
          ================

سومین مشخصه چی می تونه باشه ؟

نظر

• سعید سعیدی
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 248

کسی از اریک پرسیده "مسیح علینژاد . ن ده صادراتی" رو قبول داری ؟!؟!

جواب اریک در 3پست :

1-من هیچ‌کس رو قبول ندارم، و همزمان به کسانی که قبول ندارم هم میتونم کار بسپرم.
            چیزی که نمیتونم به شما بسپرم فهمیدن اینه که آخوند نمیتونه اینهمه صادرات داشته باشه.

--------------

2-داعش شیعه هنوز یه وزیر خارجه که بتونه در حد یه ماهی فروش انگلیسی حرف بزنه تولید نکرده، بعد بچه‌زرنگ ایرانی هرکی اونور می‌بینه میگه صادراتی!

---------
            3-باباش فلان بوده، داداشش بهمان بوده، بلا بلا بلا..
            بابای تو کی بوده؟ بابای تو حتی درباره جنب شدن به موقع بات حرف نزد چون آخوند بش گفته بود اگه زود درباره‌ش حرف بزنی ممکنه بلوغ زودرس بشه! این بابای تو بود. داداشت کی بوده؟ داداشت با بچه‌های مجاهد خلق میرفته میتینگ، چون فکر میکرده ایدئولوژی یه بازیه.

من که نمی دونم اریک کیه. اما اینا رو همین اریک که میگید نوشته؟ مورد سوم رو هم اریک نوشته؟ حالا باباش هر کی که هست.البته اگه بابایی داشته باشه، اما مطالبش غلطه. تو تعدادی از کشورها که من بشخصه اطلاع دارم از کشورهای همجوار گرفته تا امریکا و کانادا و تعدادی کشورهای اروپایی کلی مخبر و ادم دارن. فکر میکنید اینا با پول این کشور چکار میکنن؟ تو همین کانادا پره از اطلاعاتی و مخبر. اگه این اریک اینا رو نمی دونه پس خیلی بی اطلاعه. از ابتدای انقلاب تا حالا ببینید چقدر ترور مخالفین تو کشورهای دیگه انجام شده. اینها کی هستن؟ هماهنگی هاش چطور انجام شده؟
            آخرین ویرایش توسط سعید سعیدی؛ 2024/02/26, 21:43.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
              درود
              /.:biggrinsmiley.:/

افشین خان آتش بس اعلام بفرمایید

البته از این اختلاف نظرهایی که ایجاد شد 2 اصل برای بنده حداقل دراومد برای انتخاب شخص اصلح تر

یکی الویت وطن پرستی

دوم پراگماتیسم و دنبه

#جهاد_تبیین
              ================

سومین مشخصه چی می تونه باشه ؟
              درود

چشم
              @};-

به قول جناب احسانی ، انچه که ما در چند صفحه میگیم شما در چند کلمه میگید . مثل همیشه بحر را در کوزه گنجانیدی

ملاک وطن پرستی که قبلا با اکثر دوستان به اجماع رسیده بودیم

اون پراگماتیسم و دنبه هم نکته سنجانه بود مثل همیشه

--

سومی را هه خود شما بگی بهتره

ولی من فکر میکنم زیرک بودنه . اول یه قدرت در عرضه بین الملل تثبیت میکردین ، بعد برای دعوای بین خودتون وقت زیاد بود

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1307

درود

چشم
                @};-

به قول جناب احسانی ، انچه که ما در چند صفحه میگیم شما در چند کلمه میگید . مثل همیشه بحر را در کوزه گنجانیدی

ملاک وطن پرستی که قبلا با اکثر دوستان به اجماع رسیده بودیم

اون پراگماتیسم و دنبه هم نکته سنجانه بود مثل همیشه

--

سومی را هه خود شما بگی بهتره

ولی من فکر میکنم زیرک بودنه . اول یه قدرت در عرضه بین الملل تثبیت میکردین ، بعد برای دعوای بین خودتون وقت زیاد بود
                چشمتون بی بلا ، لطف دارید.@};-@};-

سومین مورد بنظرم اینه که واقعا مورد اعتماد جامعه باشه ( حالا کاریزما یا هرچی ) ، بین اقشار پایین وسط و بالا ، بین پیر و جوان ، زن و مرد

یکم متوهمانه میشه ! ولی اگر اوراق خزانه خواست منتشر کنه با سود منفی ! مردم براش صف بکشن ، اعتماد داشته باشند با چشم باز ، پای سود و ضررش هم بایستند..

========

چهارمی هم وجود داره ؟ یا تا همین جا دیگه به یک شخص ( رئیس هیت مدیره ) می رسیم؟

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                  من که نمی دونم اریک کیه. اما اینا رو همین اریک که میگید نوشته؟ مورد سوم رو هم اریک نوشته؟ حالا باباش هر کی که هست.البته اگه بابایی داشته باشه، اما مطالبش غلطه. تو تعدادی از کشورها که من بشخصه اطلاع دارم از کشورهای همجوار گرفته تا امریکا و کانادا و تعدادی کشورهای اروپایی کلی مخبر و ادم دارن. فکر میکنید اینا با پول این کشور چکار میکنن؟ تو همین کانادا پره از اطلاعاتی و مخبر. اگه این اریک اینا رو نمی دونه پس خیلی بی اطلاعه. از ابتدای انقلاب تا حالا ببینید چقدر ترور مخالفین تو کشورهای دیگه انجام شده. اینها کی هستن؟ هماهنگی هاش چطور انجام شده؟
                  بله هر سه نقل قول از اریک بود

راستش بر خلاف روح الله حسینیان که بعد قتل های زنجیره ای گفت ما خودمان یک زمانی قاتل بودیم

من تجربه ای ندارم ولی یه مقدار با این همه سرو صدا کار کردن معقول به نظر نمیاد .البته ممکنه بگید مگه کارهای اینا معقوله که صادقانه جوابی ندارم خود اریک باید جواب بده !
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/02/26, 22:08.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4093

باشه من نادان

باید سیاستمدار قدرت طلب باشد ؟!؟!کدام قدرت !!کیک قدرت الان کجاست تو توهم و تحیل !؟!؟

ضمنا قدرت باید بر اساس دموکراسی باشد !! البته این قدرت طلبی هم نیست تولتالیتریسم (تمامیت خواهی ) است !! با توجه به نفرات وقتی اومده حداقل 50 درصد رو گرفته باز راضی نشده ، طرفداران ش انتریک کردن گفتن دوباره 3 نفر دیگه اضافه کند !!

الان با این تمامیت خواهی لابد مثل رضا پهلوی الان من هم باید بگم اگه اینطوریه همین حکومت فعلی باشه بهتره !! البته نمیگم چون کشورم داره میسوزه و دلم میسوزه !!و البته چون داخل کشور هستم نه تو آمریکا !!!

راستی جناب دانای پاردوکسیکال !! کسروی که اتفاقا اواتارت هست رو اسلامگراها تو دادگاه ترور کردند ، شاه مماشات کرد و نتیجه ش رو چند دهه بعد همگی دیدیم !!
                    درود
                    صحیح است
                    قصد دخالت ندارم فقط برداشتم را میگم ، فکر میکنم منظور نامبرده از نادان ، شما نبودید

خلاصه اش اینه
                    بخش تمامیت خواه و انحصار طلب که به دمکراسی هم اعتقادی ندارد ، میگه این دیگ باید فقط برای ما و به نام یک شخص بجوشه . والسلام نامه تمام . خلاص شد و رفت

حمله به این و اون بهانه است . این نباشه x یا y ، یکی دیگه باشه بازم فرقی نداره . یه بهانه ای برای حمله و اهانت و ... پیدا میکنند
                    اول و اخرش اینه ، اگر فقط و فقط این دیگ برای ما و تحت سیطره و تملک ما نجوشه ، سر هر جک و جونوری از سگ و خوک و کفتار بجوشه ... به درک . فقط برای ما و به نام ما باید بجوشه

مدتهاست از انحصار طلبی میگفتم . البته حرف جدیدی هم نبود . چیزی عیان بود از سالها قبل که بسیاری بر این باور بودند و یکیش هم من
                    و گذر زمان درستی حقایق را بیشتر عیان میکند

و توهمی دیگر هم اینه که این بخش یا حتی بخش های دیگر فکر میکنند سرنوشت ایران لزوما گره خورده به خارج از کشور و داخلی ها را نادیده گرفته اند
                    از سالهای قبل و دهه های قبل این باور در بخشی انحصار طلب شکل گرفته که ایران حتما و لزوما بازم برمیگرده به پادشاهی و فلانی هم میشه شاه ، اینو قطعی و 100% حساب باز کردند و دیگه نمیتونند به هیچی فکر کنند

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4093

حالا باز یکی دیگه بعد از مدتی میاد میگه چرا انقلاب شد
                      شما با این تیپ فکری بعد از 45 سال و جا افتادن مسائلی از قبیل دمکراسی و حقوق بشر و ازادی های سیاسی و ازادی بیان و ... که مفاهیمی نوین برای جامعه ایران است و کم کم جا افتاده است ، رفتارتون هنوز اینه ، و هنوز نتونستید با این مفاهیم رابطه برقرار کنید ، وای به حال 45 سال قبل

هنوزم در انحصار و توتالیترسیم غرق هستید . به تکثر عقاید و تعامل و همزیستی فکری کنار یکدیگر هیچ اعتقادی ندارید . خود برتر پنداری را رها نکرده اید ، یه ایران دوستی و وطن و این چیزها را هم وصله میکنید به انحصارتون و فکر میکنید بقیه کره مریخ به دنیا امده اند یا ایران براشون مهم نیست
                      فقط مائیم که ایران برامون مهم است . تاج و تخت برای شما مهم است نه ایران وگرنه کسی که به ایران علاقمند است باید همه تیپ فکریش را بپذیرد و سر جنگ همیشگی با انها نداشته باشد . کدام ایران برای شما مهم است ؟

حکومت بر ایران و نطفه پرستی یا مردم ایران و موزائیک عقاید و پذیرش تکثر ؟

از این توهمات مسموم باید گذر کرد

منظورم به 4 تا ایدی اینجا نیست
                      کلی میگم

نظر

• joey_tribbiani
                        عضو عادی
                        • Aug 2022
                        • 64

باشه من نادان

جنابعالی دانا

که میگی با شیک زدن نمیشه انقلاب کرد

لابد با بالانس زدن رضا پهلوی میشه چناب دانا /.:blinksmiley.:/
                        -----

این مطلب فوق را من دیدم ولی نفرستادم !!چون یقین نداشتم از صحت ش و اینکه حق دفاع به رضا پهلوی داده نشده بودهر چند تکذیب هم نکرده بود!!ولی بازم نفرستادم !!(بهر حال متولد برج میزان بودن ، اینطور عدالت محوریهای اجباری را هم داره /.:biggrinsmiley.:/ ) ولی دیگه خودت فرستادی

باید سیاستمدار قدرت طلب باشد ؟!؟!کدام قدرت !!کیک قدرت الان کجاست تو توهم و تحیل !؟!؟

ضمنا قدرت باید بر اساس دموکراسی باشد !! البته این قدرت طلبی هم نیست تولتالیتریسم (تمامیت خواهی ) است !! با توجه به نفرات وقتی اومده حداقل 50 درصد رو گرفته باز راضی نشده ، طرفداران ش انتریک کردن گفتن دوباره 3 نفر دیگه اضافه کند !!

الان با این تمامیت خواهی لابد مثل رضا پهلوی الان من هم باید بگم اگه اینطوریه همین حکومت فعلی باشه بهتره !! البته نمیگم چون کشورم داره میسوزه و دلم میسوزه !!و البته چون داخل کشور هستم نه تو آمریکا !!!

راستی جناب دانای پاردوکسیکال !! کسروی که اتفاقا اواتارت هست رو اسلامگراها تو دادگاه ترور کردند ، شاه مماشات کرد و نتیجه ش رو چند دهه بعد همگی دیدیم !!

قسمت قرمز رنگ را که کلا هیچوقت نگو حاجی ...هیچ چیز از این حکومت فعلی نکبت بدتر نیست و نخواهد بود!

در نهایت آینده ایران مهم است و نباید فراموش کرد که "شخص "ها برای رسیدن به "هدف " هستند و نه برعکس ! ...

ولی بعضی وقت ها حس میکنم عملا به مرحله ای بعضی ها رسیدن که متاسفانه این قضیه کلا براشون برعکسه و جای هدف عوض شده براشون!!

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4093

در اصل توسط joey_tribbiani پست شده است View Post

ولی بعضی وقت ها حس میکنم عملا به مرحله ای بعضی ها رسیدن که متاسفانه این قضیه کلا براشون برعکسه و جای هدف عوض شده براشون!!
                          درود
                          دقیقا همینه و اصل و اساس مشکل هم همین است

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            درود
                            صحیح است
                            قصد دخالت ندارم فقط برداشتم را میگم ، فکر میکنم منظور نامبرده از نادان ، شما نبودید

خلاصه اش اینه
                            بخش تمامیت خواه و انحصار طلب که به دمکراسی هم اعتقادی ندارد ، میگه این دیگ باید فقط برای ما و به نام یک شخص بجوشه . والسلام نامه تمام . خلاص شد و رفت

حمله به این و اون بهانه است . این نباشه x یا y ، یکی دیگه باشه بازم فرقی نداره . یه بهانه ای برای حمله و اهانت و ... پیدا میکنند
                            اول و اخرش اینه ، اگر فقط و فقط این دیگ برای ما و تحت سیطره و تملک ما نجوشه ، سر هر جک و جونوری از سگ و خوک و کفتار بجوشه ... به درک . فقط برای ما و به نام ما باید بجوشه

مدتهاست از انحصار طلبی میگفتم . البته حرف جدیدی هم نبود . چیزی عیان بود از سالها قبل که بسیاری بر این باور بودند و یکیش هم من
                            و گذر زمان درستی حقایق را بیشتر عیان میکند

و توهمی دیگر هم اینه که این بخش یا حتی بخش های دیگر فکر میکنند سرنوشت ایران لزوما گره خورده به خارج از کشور و داخلی ها را نادیده گرفته اند
                            از سالهای قبل و دهه های قبل این باور در بخشی انحصار طلب شکل گرفته که ایران حتما و لزوما بازم برمیگرده به پادشاهی و فلانی هم میشه شاه ، اینو قطعی و 100% حساب باز کردند و دیگه نمیتونند به هیچی فکر کنند

درود

بله احتمال خیلی زیاد همینه .اینجا به همه دوستان ارادت دارم به شخصه

یه مقدارم پیاز داغ ش رو زیاد کردم

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                              چشمتون بی بلا ، لطف دارید.@};-@};-

سومین مورد بنظرم اینه که واقعا مورد اعتماد جامعه باشه ( حالا کاریزما یا هرچی ) ، بین اقشار پایین وسط و بالا ، بین پیر و جوان ، زن و مرد

یکم متوهمانه میشه ! ولی اگر اوراق خزانه خواست منتشر کنه با سود منفی ! مردم براش صف بکشن ، اعتماد داشته باشند با چشم باز ، پای سود و ضررش هم بایستند..

========

چهارمی هم وجود داره ؟ یا تا همین جا دیگه به یک شخص ( رئیس هیت مدیره ) می رسیم؟

پس سومی خلاصه ش میشه

سرمایه اجتماعی

چهارمی هم بگید لطفا

نظر

• سعید سعیدی
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 248

بله هر سه نقل قول از اریک بود

راستش بر خلاف روح الله حسینیان که بعد قتل های زنجیره ای گفت ما خودمان یک زمانی قاتل بودیم

من تجربه ای ندارم ولی یه مقدار با این همه سرو صدا کار کردن معقول به نظر نمیاد .البته ممکنه بگید مگه کارهای اینا معقوله که صادقانه جوابی ندارم خود اریک باید جواب بده !
                                اینجا افراد مختلف مطلب مینویسن و ممکنه 180 درجه هم با هم فرق کنه. قرار نیست اگه مطلبی باب میل کسی نبود در پاسخ طوری مطلب نوشته بشه که توهین امیز به نظر برسه. شما الان کلی مطلب رو اینجا پشت سر هم ارسال کردی، بخشی از این مطلبی هم که از فردی به نام اریک کپی پیست کردی توهین امیزه. قرار نیست برای پاسخ دادن به نظرات اعضای دیگه سایت که احتمالا نظرشون با شما متفاوته مطالبی رو انتخاب و ارسال کنی که توهین امیز باشه و بعدش بیای بگی از کسی دیگه بود.

نظر

در حال کار...
                                X