اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2185

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    صندوق رای نه در ایران بلکه در کل خاور میانه سرکاری هست
    شما فکر میکنید در پاکستان و عراق و افغانستان وووووو رای مردم تاثیر داشته
    نه داداش فقط نمایشه برای بستن دهن جامعه جهانی
    در فنلاند...نروژ..ایسلند صندوق رای معنا پیدا میکنه
    به نظر من کلماتی مانند صندوق رای...دمکراسی و حرفهای قلمبه سلمبه در ایران و کشورهایی همسایه حرفهای یک بار مصرف هست
    در خاور میانه صندوق رای زیر نظر نهاد های بین المللی باشه میشه امیدی داشت
    در مورد آگاهی مردم که جناب طیب اشاره کردن فکر میکنم 100سال زمان احتیاج هست تا مردم به بلوغ فکری برسن
    2 کشور ایران و عربستان اگر بسوی حکومت سکولار حرکت کنن کلا خاور میانه شروع به تغییر ماهیت میکنه
    از نظر آگاهی مردم ایران از عربستان جلوترن ولی از نظر بنیادی و تغییرات اقتصادی بن سلمان با شعور تر از مسولان ما هست

با عرض تاسف
    این تماشاچی بودن فرهنگ گله گوسفندهاست.
    اما تو خاورمیانه آدمیزاد هم به تعداد زیاد وجود دارد

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1481

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
      با عرض تاسف
      این تماشاچی بودن فرهنگ گله گوسفندهاست.
      اما تو خاورمیانه آدمیزاد هم به تعداد زیاد وجود دارد
      کسی نگفت آدمیزاد وجود نداره
      برداشت شما برداشت عموم نیست
      شما برای خودتون یک دایره فکری دارید و از اون دایره بیرون رو میبینید
      درست یا غلطش رو من نمیدونم
      فقط اینو میدونم که ایران و خاور میانه اسیر بازی بازیگران پشت پرده هستن
      و یک سوال

اینکه قدرتها با کشورهای خاور میانه هر بازی و بلایی بخوان سرشون در میارن ولی با کشور دانمارک و سویس ووووونمیتونن در بیارن چی هست؟
      جواب

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1709

در جواب برخی کاربرا باید کلیپ معروف حضرت عمام رو ریپلای کرد که فرمودن :خییلییی خری.....

با یه دنیا ادعا بازم نمیفهمه رای دادن و ندادن چه فرقی میکنه و چرا نباید از این اخوندا بازی خورد !

پ.ن:
        بچه سال بودم به مموتی رای دادم توبه هم کردمو دیگه رای نمیدم و خانوادگی رای نمیدیم ... تاوانشم باهم دادیم و داریم میدیم ...به یه عنتر دیگه هم رای داده بودیم همین بود !
        آخرین ویرایش توسط Arian02؛ 2024/05/25, 16:12.

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2726

اصلا چه کسی باید رای بده؟
          شهروندان
          خوب شهروند که فقط کسی نیست که تابعیت داشته باشه...باید حقوق شهروندی داشته باشه...ما هم که حق و حقوقی نداریم در این مملکت!!
          تا شهروندی اعتراض کرده...جوابش ضرب و شتم و یا زندان و شانس هم نداشته که کشته شدن و تجاوز و معلولیت و نابینایی و غیره....
          موقع انتخابات چهار تا موز گذاشتند...میگند تو شهروند هستی...هر میوه ای دوست داری انتخاب کن...البته که حق انتخاب داری!
          خداوکیلی فضا از این مشمئز کننده تر هم وجود داره؟

نظر

• عباس انصاری
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1776

قطعا امکان حضور برای اصلاح طلبان فراهم می‌شود / آقایان جهانگیری، همتی و لاریجانی مشکلی برای حضور در صحنه ندارند / اینکه لاریجانی شخصاً به صحنه بیاید مشخص نیست، اما رهبری خواهان اصلاح جفایی است که انجام شد

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1776

بانک مرکزی با سیاست انقباظی فاتحه سهامداران را خواند .
              اگر شخص مورد قبولی از سوی اصلاح طلبان تایید شود احتمال مشارکت گسترده ای قابل انتظار است

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1189

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post

پ.ن:
                بچه سال بودم به مموتی رای دادم توبه هم کردمو دیگه رای نمیدم و خانوادگی رای نمیدیم ... تاوانشم باهم دادیم و داریم میدیم ...به یه عنتر دیگه هم رای داده بودیم همین بود !
                من برعکس هیچ موقع بهش رای ندادم .. ولی اگه این بار تاییدش کنند .. قول میدم به جز خودم ۲۰ نفر دیگه رو هم که رای نمی‌دهند متقاعد کنم بیان بهش رای بدن!!

پ.ن.: مموتی تو با من چی کار کردی؟! .. اصلا نفهمیدم کی شد؟ چه جوری شد که اینجور دیوونه و شیدات شدم؟! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1709

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                  من برعکس هیچ موقع بهش رای ندادم .. ولی اگه این بار تاییدش کنند .. قول میدم به جز خودم ۲۰ نفر دیگه رو هم که رای نمی‌دهند متقاعد کنم بیان بهش رای بدن!!

پ.ن.: مموتی تو با من چی کار کردی؟! .. اصلا نفهمیدم کی شد؟ چه جوری شد که اینجور دیوونه و شیدات شدم؟! /.:biggrinsmiley.:/
                  گور بابای همشون
                  فکر میکنم اصلا بحث اینکه رای بدیم یا ندیم هم حیفه که وقت بزاری براش
                  وارد بازی رژیم نباید شد با هر حیله ای که میخواد باشه

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3748

پس لطفا شما حضرات بفرمائید ، هشتاد میلیومن مردم با این سیستم خانمانسوز چه کار بکنند ؟
                    تا کی بایستند ذوب شدن خودشون و کشورشون تماشا کنند؟
                    شماها که نظر مخالف می دید ، راهکار بهتری دارید برای این امت منفعلی که اغلب حتی تماشاچی هم نیستند ؟

ضمنا
                    یک مقدار هم خودت رو بگذار جای اون مسئولان نسبتا سالمی که سالهاست اون بالا درگیر زد و خورد عمله های شرق و غرب هستند.
                    .
                    ...بیست و چندسال قبل خاتمی با بیست میلیون رای چه غلطی کرد؟؟
                    کاندیدها..کاندید مردم نیستن ..کاندید نظام هستن...اول صلاح مصلحت و منفعت نظام رو در نظر می گیرن بعد خودشون ..مردم هم‌که منافع و مطالباتشون در تضاد با منافع و مصالح این دو هست
                    چرا انتظار دارید در این میدان بیان طرفی رو بگیرند که با حاکمیت و نظام منافع و مصالحشون در تضاد هست ؟؟؟؟

نظر

• pournikdast
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 525

سلام و عرض ادب...
                      به علت فهم ضعیف، 2 بار یک دوره به خاتمی و یک دوره به روحانی رای دادم...
                      بابت هر 2 مورد کفاره را بر خودم واجب میدونم...
                      تمام نهادهای اقتدارگرا و مداخله گر در تمام امور که خودشون مصون از هر نظارتی هستند برچیده بشن، فکر و نگرش امثال بنده هم کاندیدی داشته باشه و امکان یک انتخابات سالم و منصفانه برقرار باشه، اون زمان ما هم با افتخار رای میدیم...
                      ارادت...

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1481

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                        سلام و عرض ادب...
                        به علت فهم ضعیف، 2 بار یک دوره به خاتمی و یک دوره به روحانی رای دادم...
                        بابت هر 2 مورد کفاره را بر خودم واجب میدونم...
                        تمام نهادهای اقتدارگرا و مداخله گر در تمام امور که خودشون مصون از هر نظارتی هستند برچیده بشن، فکر و نگرش امثال بنده هم کاندیدی داشته باشه و امکان یک انتخابات سالم و منصفانه برقرار باشه، اون زمان ما هم با افتخار رای میدیم...
                        ارادت...
                        درود دکتر جان
                        کفاره مفاره که تعطیله
                        دیگه به خمس و زکات و کفاره کسی اعتقاد آنچانی نداره و روز به روز ان تعدادی هم که اعتقاد داشتن دلسرد میشن به این نوع مسایل
                        عوض کفاره باید کف کنیم ملا ها چه جور حقه بازانی هستن که 45 سال ملت رو سیاه کردن
                        خاتمی مارمولک و موذی و با اون زبون یزذیش مخ میزد
                        روحانی هم آموزش دیده انگلیس هست
                        با همه آشغال بودنشون فقط چون غرب گرا بودن یک مقدار اقتصاد و مردم روبراه بودن
                        مگر نه هر دو بیل زن درجه یک نظام بودن

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3090

رفراندوم یعنی این

«افزایش ۵۸ درصدی فروش قنادان در ۵ روز گذشته پس از ۶ سال رکود»

رئیس صنف قنادان گفته هفته‌ی گذشته به طور شگفت‌آوری فروش شیرینی رشد ۵۸ درصدی داشته، بعد به خاطر گفتن این آمار بازداشتش کردند.

الان ملت خوشحال کردند هم تقصیر رئیس صنفه؟!

نظر

• shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2185

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                            در جواب برخی کاربرا باید کلیپ معروف حضرت عمام رو ریپلای کرد که فرمودن :خییلییی خری.....

با یه دنیا ادعا بازم نمیفهمه رای دادن و ندادن چه فرقی میکنه و چرا نباید از این اخوندا بازی خورد !

پ.ن:

خوشبختانه خودت اعتراف کردی
                            به مموتی رای داده ای
                            خر کیه؟
                            یک پر ادعای فوق العاده سطحی و جو گیر هستی ، تو رانت غوطه وری پشت بازو می گیری فکر می کنی هیچکی هیچی حالیش نیست

..............................................

شخصا فقط یک بار پای صندوق رفته ام ، اون هم فقط با این هدف که مموتی سرکار نیاد ، بلکه شخصی مثل رفسنجانی با قدرتی که در اون زمان داشت بساط این طوله گرکهای پوتین و .. رو قبل از اینکه گرگ بشوند در ایران جمع کنه .

برای بار دوم هم تصمیم دارم در انتخابات شرکت کنم حتی اگر این بار دو تا هواپیمای مسافربری بزنند و ... ،

توان من متاسفانه همینقدر بیشتر نیست . اینکه تشویق کنم هشتاد میلیون آدم بیان پای صندوق حداقل تقلب آنقدر سنگین بشود یک خائنی مثل جلیلی و یا گماشته های علم ال پ.... رای نیارند.
                            ضمنا شاید مردم پای رایشون بایستند ، یک جنب و جوشی هم در این امت و برخی مسئولان سالم مدهوش و یا در کما برده شده بیافته

البته مردم کارای دیگه ای هم میتوانند بکنند. می توانند در هر کجا مشغول هستند سعی کنند کرسی های مسئولیت از زیر پای اجنه ها بکشه ، مسئولیت قبول کنند هوای هم را داشته باشند بلکه این سیستم ویروسی به تدریج از پایین به بالا اصلاح بشود.

راه حل شدنی دیگری هم وجود دارد با مردمی تا این اندازه منفعل ؟

شما هم واستا فقط نگاه کن

البته می تونی مثل یک تعداد محدودی دیگر همچنان در رانتهایت غرق باشی و بیای اینجا پشت بازو بگیری ( البته نه برا یکی مثل من . اعتراف می کنم یکی از پشیمانی های من این هست چرا از امثال مثل سرکار هفته ای هفت بار نوسان نگرفته و نمی گیرم تو این کشوری که خیلی ها از بالا تا ذیل دوزاری هستند ) ،

من بر خلاف بسیاری از مردم ناسپاس و به شدت نالایق ایران ، آدمها را از روی عملکرد و خروجی کارهایی که برا مردم و کشورشون انجام داده اند قضاوت می کنم . مهم نیست آریا مهر باشه یا رفسنجانی و خاتمی و هر شخص دیگری

خر کیه ؟

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1709

خوشبختانه خودت اعتراف کردی
                              به مموتی رای داده ای
                              خر کیه؟
                              یک پر ادعای فوق العاده سطحی و جو گیر هستی ، تو رانت غوطه وری پشت بازو می گیری فکر می کنی هیچکی هیچی حالیش نیست

..............................................

شخصا فقط یک بار پای صندوق رفته ام ، اون هم فقط با این هدف که مموتی سرکار نیاد ، بلکه شخصی مثل رفسنجانی با قدرتی که در اون زمان داشت بساط این طوله گرکهای پوتین و .. رو قبل از اینکه گرگ بشوند در ایران جمع کنه .

برای بار دوم هم تصمیم دارم در انتخابات شرکت کنم حتی اگر این بار دو تا هواپیمای مسافربری بزنند و ... ،

توان من متاسفانه همینقدر بیشتر نیست . اینکه تشویق کنم هشتاد میلیون آدم بیان پای صندوق حداقل تقلب آنقدر سنگین بشود یک خائنی مثل جلیلی و یا گماشته های علم ال پ.... رای نیارند.
                              ضمنا شاید مردم پای رایشون بایستند ، یک جنب و جوشی هم در این امت و برخی مسئولان سالم مدهوش و یا در کما برده شده بیافته

البته مردم کارای دیگه ای هم میتوانند بکنند. می توانند در هر کجا مشغول هستند سعی کنند کرسی های مسئولیت از زیر پای اجنه ها بکشه ، مسئولیت قبول کنند هوای هم را داشته باشند بلکه این سیستم ویروسی به تدریج از پایین به بالا اصلاح بشود.

راه حل شدنی دیگری هم وجود دارد با مردمی تا این اندازه منفعل ؟

شما هم واستا فقط نگاه کن

البته می تونی مثل یک تعداد محدودی دیگر همچنان در رانتهایت غرق باشی و بیای اینجا پشت بازو بگیری ( البته نه برا یکی مثل من . اعتراف می کنم یکی از پشیمانی های من این هست چرا از امثال مثل سرکار هفته ای هفت بار نوسان نگرفته و نمی گیرم تو این کشوری که خیلی ها از بالا تا ذیل دوزاری هستند ) ،

من بر خلاف بسیاری از مردم ناسپاس و به شدت نالایق ایران ، آدمها را از روی عملکرد و خروجی کارهایی که برا مردم و کشورشون انجام داده اند قضاوت می کنم . مهم نیست آریا مهر باشه یا رفسنجانی و خاتمی و هر شخص دیگری

خر کیه ؟
                              از سال ۹۷ از تالار قبل همدیگرو از تو این فضای مجازی میشناسیم عکس پرتفو رو واست بفرستم میفهمی خر کیه با این تئوریهای توطئه ی دایی جان ناپلئونی!

نظر

• reza@bourse2024
                                عضو عادی
                                • May 2024
                                • 152

دیروز و امروز که به وضعیت معاملات کلیه نمادهای بازار بورس نگاه میکنم به این نتیجه میرسم که واقعا هیچ اتفاقی نیوووفتاده ه ....!

نظر

در حال کار...
                                X