اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 689

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
    سعی میکنم ایمان بیارم ولی نمیشه

اگه از روبرو هم شلیک کرده باشن ویکی این وسط کشته شده باشه اون شخص درست باید پشت سرترامپ نشسته باشه واین جا همون جایی هست که توسط کادر دوربین تصویربرداری میشه.شما اتفاقی توهمون کادر بین جمعیت میبینین؟کسی بین اونا کشته شده بود اون عکس العمل رو داشتن؟

مگه اینکه گلوله اومده گوش ترامپ رو سوراخ کرده بعد وایساده نفسی چاق کرده سربه آسمون گذاشته
    درود.قطعا تحقیقات میدانی دقیق و کامل انجام خواهد شد وبه اطلاع عموم مردم خودشون وجهان خواهن رسوند اونجا مثل اینجا خر تو شیرنیست
    هواییما بزنن تا سه روز با قسم ایه حدیث گردن نگیرن حالا بنظرتون شما که این همه اهل فن و تحیقق هستین تحقیقات اینا درمورد این حوادث که نمونه های
    کوچکشو عرض میکنم کی به نتیجه میرسه واطلاع رسانی میکنن قتل های زنجیره ای تجاوز در زندانها کشتی سانچی ساختمان متروپل سینما رکس
    ساختمان پلاسکو چای دبش کشتار زاهدان بابک زنجانی اختلاس و دزدی وهزاران هزار مسعله دیگه

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1492

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
      سعی میکنم ایمان بیارم ولی نمیشه

اگه از روبرو هم شلیک کرده باشن ویکی این وسط کشته شده باشه اون شخص درست باید پشت سرترامپ نشسته باشه واین جا همون جایی هست که توسط کادر دوربین تصویربرداری میشه.شما اتفاقی توهمون کادر بین جمعیت میبینین؟کسی بین اونا کشته شده بود اون عکس العمل رو داشتن؟

مگه اینکه گلوله اومده گوش ترامپ رو سوراخ کرده بعد وایساده نفسی چاق کرده سربه آسمون گذاشته
      درود
      من الان خبر خوندم که بعد از شلیک اول تک تیرنداز ها به موقع ضارب رو شناسایی کردن و هدف قرار دادن مگر نه گلوله های بعدی مخ عمو ترامپ رو متلاشی میکرد
      تک تیرانداز ها به سر ضارب شلیک کردن

نظر

• بامبو
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 467

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
        درود.قطعا تحقیقات میدانی دقیق و کامل انجام خواهد شد وبه اطلاع عموم مردم خودشون وجهان خواهن رسوند اونجا مثل اینجا خر تو شیرنیست
        هواییما بزنن تا سه روز با قسم ایه حدیث گردن نگیرن حالا بنظرتون شما که این همه اهل فن و تحیقق هستین تحقیقات اینا درمورد این حوادث که نمونه های
        کوچکشو عرض میکنم کی به نتیجه میرسه واطلاع رسانی میکنن قتل های زنجیره ای تجاوز در زندانها کشتی سانچی ساختمان متروپل سینما رکس
        ساختمان پلاسکو چای دبش کشتار زاهدان بابک زنجانی اختلاس و دزدی وهزاران هزار مسعله دیگه
        بابای یسنا من زیادهم اهل تحقیق وفن نیستم فقط ظاهر قضیه برام جای سوال داره

اینجا اصلا تحقیق نمیکنن تا نتیجه ش هم معلوم بشه
        ==============================
        به هرحال.امیدوارم هرچی خیره برای مردم ایران پیش بیاد.فعلا یه بلای بزرگ رو ازسرگذروندیم تاببینیم چی پیش میاد

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3769

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          خبر چرت: لایحه حجاب توسط پزشکیان یا یک خر دیگه فلان شده و پوشش اختیاری می شود!

۱. فرض کن (محال) که بگن فردا پوشش اختیاریه!
          الان مشکل مملکت و شما حله؟
          شیرخشک بچه و داروی ام اس میشه یا اجاره خونه و برق تولید می کنه یا آب و کار؟؟؟
          شما کون لخت باش ولی جرات داری از دزدی آستان‌قدس و پول نفت چیزی بپرسی؟
          نه!

۲. اگر این خبر مسخره ۱ درصد واقعی باشه چیزی جز دروغ و سیاه بازی نیست!
          لایحه ای که چهار سال میره مجلس، بعد شورای نگهبان، بعد باز دولت و همینجوری میچرخه و هر از گاهی هم اینجوری توی بوق میشه که حواستون رو پرت کنند از بی آبی و بی برقی و گرونی و دزدی.

------------------------------------------------------------------------------------------

فعلا این خبر رو داشته باشید تا بعد.
          به علت قطعی برق، فعالیت واحد فولاد‌سازی فولاد ارفع به طور کامل متوقف شد!
          .
          ...البته همین لایحه آزادی پوشش وفلان هم کذب محض هست !!حاکمیت ترجیحش این هست در میدان حجاب با مردم بجنگه تا در میدان اقتصاد !!
          ..هر رییس جمهوری که بیاد یا می اومد ..روند و مسیر همینی هست که داره طی میشه ....فقط یه راه نجات برا اقتصاد مملکت وجود داره اونم سرمایه گذاری خارجی و بریدن دست و پای کارتل های تحت نظر بیت هست ...
          سرمایه گذاری خارجی که فاتحه اش خونده شده ..حتی اگه تحریم ها هم برداشته بشه ..دیگه ایران اون وزن و جایگاه سابق رو نداره ...نه دیگه میتونه امتیت جهان رو تهدید کنه ...نه دیگه جایگاه ترانزیتی داره ..نه دیگه نفت و گازش برای دنیا جذابیتی داره ..دیگه داره جمعیتش هم پیر و کمتر میشه ..سرمایه گذاری هاش داره مستهلک میشه ...محیط زیستش هم داره از بین میره ..حتی چین و روسیه هم حاضر نیستن دیناری پول سرمایه گذاری کنن.و فقط به فکر کندن و بردن هستن ...

نظر

• Auschwitz
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 444

بلا به دور جناب ترامپ

مرد تویی
            بقیه اداشو در میارن

چقدر شجاع بودی فقط بعد از چند دقیقه پس از اون حادثه ایستادی مشتهاتو گره کردی و فریاد زدی مبارزه مبارزه... (البته لبخوانی ی چیز دیگه هم میرسوند)

هر چی باشه خداوند عز و جل حافظ تو شد
            تا دشمنان را مایوس گرداند

آمین یا رب العالمین

سلام به خانم بچه ها برسون

نانسی و عمو جو رو از طرف من ببوس

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post

بلا به دور جناب ترامپ

مرد تویی
              بقیه اداشو در میارن

چقدر شجاع بودی فقط بعد از چند دقیقه پس از اون حادثه ایستادی مشتهاتو گره کردی و فریاد زدی مبارزه مبارزه... (البته لبخوانی ی چیز دیگه هم میرسوند)

هر چی باشه خداوند عز و جل حافظ تو شد
              تا دشمنان را مایوس گرداند

آمین یا رب العالمین

سلام به خانم بچه ها برسون

نانسی و عمو جو رو از طرف من ببوس
              درود
              من هم از لب خوانی فحش خواهر مادر استنباط کردم./:.coolsmiley02:./
              گویا کمپین ترامپ تصمیم گرفتن رمانتیک تر جلوه بدن

نظر

• بابای یسنا
                عضو فعال
                • Apr 2023
                • 689

درود.گر نگهدار من آنست که من میدانم
                شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❣️
                ،
                دعای بیش از ۸۰ درصد مردم ایران باعث نجاتت شد❣️❣️❣️

نظر

• دفتردار
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 859

سخنرانی ترامپ.
                  ساعت ۲۲/۳۰ به وقت تهران.

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1713

چند وقت پیش نوشتیم ترامپ دلها یه عده پیرهن دریدن و به مذاقشون خوش نیومد ...دیدید ترامپ دلهاست @};-/.:biggrinsmiley.:/
                    این مرد با یه عده شیطان صفت در افتاده
                    #ترامپ دلها

نظر

• شروع مجدد
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 918

زبان حال طرفداران ترامپ در ایران:
                      نادری دیگر نمی آید پدید
                      کاشکی پیدا شود اسکندری!
                      ولی افسوس که : آواز دهل شنیدن از دور خوش است
                      آنکه نامخت از گذشت روزگار
                      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3769

بدبختی .ما..ملت ایران رو ببینید...مجبوریم از شر مارغاشیه بایدن به عقرب جراره ترامپ پناه ببریم !!
                        البته که دست ما هم نیست ...هیچکدوم اینا دلشون به حال ما نمیسوزه ...هرکدوم به یه نحوی دمار از روزگار ملت درمیارن
                        .

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

سخنان جی دی ونس، معاون جدید ترامپ در انتخابات پیش روی آمریکا بعد از حمله ایران به اسرائیل:

ایالات متحده ابتدا باید بر ظرفیت تولیدات صنعتی و نظامی خود تمرکز کند و اطمینان حاصل کند که به اندازه کافی، ظرفیت برای حمایت از سربازان و نزدیکترین متحدان خود در اختیار دارد.

من فکر می‌کنم اگر می‌خواهیم بازدارندگی را دوباره برقرار کنیم، مهم‌ این نیست که ما یا اسرائیل چگونه به این حمله ایران واکنش نشان دهیم. ما بایستی روی بازسازی کشورمان در بلندمدت تمرکز کنیم. مردم ما نگران این نیستند که در حال حاضر ما به سینه خود کوبیده و ابراز قدرت کنیم. مطمئنا این دیدگاه در تضاد با دیدگاه فردی مانند جان بولتون به این موضوع در حال حاضر است.

اگرچه به اسرائیل در مورد نحوه واکنش در مقابل این موضوع توصیه نمی‌کنم، اما معتقدم که ایالات متحده باید به جلوگیری از تبدیل شدن این موضوع و حمله ایران، به یک درگیری بزرگ‌تر کمک کند و همچنین به حمایت از اسرائیل ادامه دهد.

این بسیار عالی است که می بینیم رهبری دو حزب در کنگره می گوید که ما در کنار دوستان خود در اسرائیل هستیم. من قصد ندارم وانمود کنم که به اسرائیل در مورد پاسخ استراتژیک آنها به این موضوع مشاوره می دهم.

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

به نظر میرسه ترور نافرجام ترامپ تا حدودی بر روی افکار وخط مشی او تأثیر گذاشته و دچار تغییر شده.

ترامپ متن سخنرانی خود در کنوانسیون ملی جمهوری خواهان در ویسکانسین را بازنویسی کرده است.

وی قبل از سخنرانی در این کنفرانس گفت: این فرصتی است تا کل کشور و حتی کل جهان را با هم متحد کنم، من فرصت زندگی دوباره پیدا کردم.

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3072

سلام وعرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز

فرا رسیدن عاشورای حسینی را تسلیت عرض مینمایم
                              پیام عاشورا مبارزه به ظلم و ایجاد عدالت بود و هست و خواهد بود

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4145

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                                یه مطلبی خوندم که ظاهرا این فردی که قصد ترور ترامپ رو داشته از اعضای جنبش آنتیفا هست. اینطوری که خوندم، آنتیفا یک جنبش چپ هست که مبارزه میکنه.

اینجا یه مدت تو این تاپیک کلی بحث در مورد چپ میشد. هر چی میکشیم از دست این چپ هاست! جناب پور نیکدست کجایی بیا جواب بده! /.:biggrinsmiley.:/
                                گور بابای چپ و بالا و پائین و اینور و اونورش خوبه ؟
                                یه مطلبی جائی خوندید و ظاهرا یه علف بچه 20 ساله عضو فلان جا بوده و بر اساس پیش فرض های نفرت پراکنی هاتون سناریو بسازید و باز روز از نو و ... و اهانت و غیره ....
                                حالا منم بگم جائی خوندم یا شنیدم که این علف بچه اتفاقا علاقمند به حزب خود ترامپ بوده ؟ و باید بیان سناریو بسازم ؟

حکایت یارو شد زد گربه حیاتشون را پکوند
                                گفتند ای بابا تو که بهش علاقه داشتی پس چی شد ؟ گفت یه مدتی است میو میو کردنش فرق کرده . میگه میوووو واااااو و این منظورش به فلان موضوع است و منم از اون موضوع نفرت دارم و زدم پکوندمش و باقی ماجرا
                                راست افراطی چه گلی به سر دنیا زده ؟ همونی که که شامل جناب عالی هم میشه

اگر چپ و عدالت خواه و جمهوری خواه و صلح طلب و نرم تر ها نبودند ، راست افراطی بلائی سر این دنیا اورده بود که الان وسط جنگ جهانی هشتم بودیم و اگر راست افراطی نم نم قدرت بیشتری گرفت شک نکنید که بزودی سومیش در راه است

اگر چپهای فرانسه نبودند و وارد ائتلاف با میانه و حزب مکرون نشده بودند فرانسه تا یک یا دو دهه دیگر بدست راست های افراطی از جمله همین خانمه ماری لوپن و دار و دسته اش به سیاه چاله تاریخ می پیوست و در اولین گام روزی صدها جنازه باید از کف خیابان های شهرهای فرانسه بخصوص از سیاه پوستان جمع میکردند

هر چند همین الان هم راست افراطی در پارلمان دست بالا را گرفته
                                اخه نمیفهمم راست افراطی چه گلی زده که مدام باید به دیگران فحاشی کند ؟

راست افراطی حرف حسابش اصلا چیه ؟ بجز حصار کشی ، نژاد پرستی ، ضدیت با دمکراسی ، اگر بهش گفتی بالا چشمت ابروست باید خونت ریخته شود و از این قبیل دیگه حرفش چیه ؟
                                مسخره نیست به این موارد به خود ببالیم و به دیگران فحاشی کنیم ؟

نظر

در حال کار...
                                X