اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3072

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

کلمه با درست است

اشتباه تایپی بود

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2776

در اصل توسط zess پست شده است View Post
      به نظر میرسه ترور نافرجام ترامپ تا حدودی بر روی افکار وخط مشی او تأثیر گذاشته و دچار تغییر شده.

ترامپ متن سخنرانی خود در کنوانسیون ملی جمهوری خواهان در ویسکانسین را بازنویسی کرده است.

وی قبل از سخنرانی در این کنفرانس گفت: این فرصتی است تا کل کشور و حتی کل جهان را با هم متحد کنم، من فرصت زندگی دوباره پیدا کردم.
      /.:biggrinsmiley.:/
      جوک تعریف میکنید.‌...یا از آمال و ارزوهاتون میگید!!!

نظر

• Davar
        Banned
        • May 2017
        • 3132

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        بدبختی .ما..ملت ایران رو ببینید...مجبوریم از شر مارغاشیه بایدن به عقرب جراره ترامپ پناه ببریم !!
        البته که دست ما هم نیست ...هیچکدوم اینا دلشون به حال ما نمیسوزه ...هرکدوم به یه نحوی دمار از روزگار ملت درمیارن
        .
        گور بابای همشون
        مهمه اینه که واسه رسیدن من به ایران آزاد، کدومشون بیشتر به کارم میاد
        ترامپ یا بایدن؟
        صدالبته ترامپ
        هنوز نیومده، نظام مقدس! اندکی توی سیاستهاش تعدیل کرده وای به روزی که بیاد.
        منفعت من و ملت من کجاست؟
        این مهمه.

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1492

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          گور بابای همشون
          مهمه اینه که واسه رسیدن من به ایران آزاد، کدومشون بیشتر به کارم میاد
          ترامپ یا بایدن؟
          صدالبته ترامپ
          هنوز نیومده، نظام مقدس! اندکی توی سیاستهاش تعدیل کرده وای به روزی که بیاد.
          منفعت من و ملت من کجاست؟
          این مهمه.
          درود
          واقعا ترکیب ترامپ و پمپئو خیلی خوب بود
          نفسشون رو گرفته بودن
          ولی این دفعه من فکر میکنم نظام مقدس چون یک بار ترامپ رو تست زده عاقل تر رفتار کنه و چطور بگم دمر بخوابه

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

بر اساس یکی از آخرین نظرسنجی ها احتمال پیروزی ترامپ در مقابل بایدن به 70 در مقابل 17درصد رسیده ،

باید دید استراتژی دموکرات ها در مقابل تحولات جدید چیست. به نظر میرسه کاملا هریس هم در حال حاضر کارساز نیست و آنها باید به دنبال یک شخص با شخصیت متفاوت برای کاندیداتوری در مقابل ترامپ و جلب آرا باشند.

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

اف‌بی‌آی اعلام کرده تکنسین‌های آزمایشگاه این سازمان در ویرجینیا، 24 ساعت شبانه‌روز در حال تجزیه و تحلیل تلفن همراه و رایانه لپ‌تاپ فرد شلیک کننده به ترامپ هستند.

این سازمان امروز در بیانیه ای اعلام کرد که تکنسین ها با موفقیت به تلفن وی دسترسی پیدا کرده اند. آف بی آی اعلام کرده در حالی که باز کردن قفل تلفن همراه این شخص یک روز طول کشیده، اما کارشناسان آمریکایی در نهایت این کار را به تنهایی و بدون کمک هیچ شرکت خارجی انجام داده اند!
              پس از تیراندازی در کالیفرنیا در سال 2015، از یک شرکت استرالیایی گمنام، برای کمک به باز کردن قفل یکی از تلفن های همراه تیراندازان استفاده شده بود.

نظر

• خوش بین
                عضو فعال
                • Jul 2022
                • 341

حسین بیشتر از آب تشنه ی لبیک بود. افسوس که به جای افکارش، زخم های تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند. …..دکتر علی شریعتی

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1839

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  بدبختی .ما..ملت ایران رو ببینید...مجبوریم از شر مارغاشیه بایدن به عقرب جراره ترامپ پناه ببریم !!
                  البته که دست ما هم نیست ...هیچکدوم اینا دلشون به حال ما نمیسوزه ...هرکدوم به یه نحوی دمار از روزگار ملت درمیارن
                  .
                  و جالبتر و در عین حال دردناکتر اینکه طرفداران احمق داخلی اش ندیدند همین ترامپ رفت و با رهبر کره شمالی دیدار کرد و ریخت رو هم
                  بعضی وقتا فکر میکنم هرگز به آزادی نمیرسیم چون خیلی از ما قدرت درک آزادی رو نداریم.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Davar
                    Banned
                    • May 2017
                    • 3132

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                    و جالبتر و در عین حال دردناکتر اینکه طرفداران احمق داخلی اش ندیدند همین ترامپ رفت و با رهبر کره شمالی دیدار کرد و ریخت رو هم
                    بعضی وقتا فکر میکنم هرگز به آزادی نمیرسیم چون خیلی از ما قدرت درک آزادی رو نداریم.
                    احمق تویی که فرق ایران با کره شمالی و موقعیتشون نمیدونی و دهنت رو همیجوری باز میکنی
                    شماها منافعتون ایجاب میکنه فراموش کنید که در زمان ترامپ حکومت نمی تونست یه بشکه نفت بفروشه و 40 میلیون بشکه نفت رو دریا داشت ولی وقتی بایدن اومد هم نفتا به فروش رفت هم آتش جدیدی توی خاور میانه برپا شد
                    کره شمالی مترسکی هست که چین نگهش داشته ولی ایران مثل جعبه الماس بی صاحبی هست که همه کشورها بهش طمع دارن از چین و روسیه و امریکا و اروپا و همه کشورهای همسایه

فهم این مسائل زیاد سخت نیست منتها منافعتون اجازه نمیده.

نظر

• Davar
                      Banned
                      • May 2017
                      • 3132

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                      درود
                      واقعا ترکیب ترامپ و پمپئو خیلی خوب بود
                      نفسشون رو گرفته بودن
                      ولی این دفعه من فکر میکنم نظام مقدس چون یک بار ترامپ رو تست زده عاقل تر رفتار کنه و چطور بگم دمر بخوابه
                      دمر بخوابه یا داگ استایل نمیدونم
                      ولی حوادث دو سال پیش تکلیف خیلی مسائل رو معلوم کرد
                      کسی توی ایران دلاری سرمایه گذاری نخواهد کرد تا زمانی که مقبولیت مردمی نظام تایید بشه(انتخابات ضرب در3)
                      میخواد ترامپ باشه یا چین که یه دلار هم توی ایران سرمایه گذاری نکرده.
                      اوج سرمایه گذاری توی ایران زمان خاتمی بود.

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1713

جووون
                        شل کنین... لذتشو میبرین
                        شل نکنین فقط درد اومدن ترامپ رو می بینید
                        ما که در هر صورت سوختیم رفت لاقل سر سگ توش واسه شما بجوشه

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1713

تناقض تو حرفاشون رو نمیشه هیچ جوره توضیح داد
                          مگه نمیگین تحریم نعمته ؟
                          خب ترامپم اهل تحریمه دیگه مشکلتون چیه باهاش ؟
                          طرفدار بایدن پدو فیلین؟
                          ترامپ ضد تروریسم بود و هست شما هم که علیه تروریسم هستین (البته با تعاریف خودتون از تروریسم )مشکلتون چیه باهاش
                          شخصا طرفدارشم نه به خاطر مسائل ایران ...ایران یکیشه

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1839

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            احمق تویی که فرق ایران با کره شمالی و موقعیتشون نمیدونی و دهنت رو همیجوری باز میکنی
                            شماها منافعتون ایجاب میکنه فراموش کنید که در زمان ترامپ حکومت نمی تونست یه بشکه نفت بفروشه و 40 میلیون بشکه نفت رو دریا داشت ولی وقتی بایدن اومد هم نفتا به فروش رفت هم آتش جدیدی توی خاور میانه برپا شد
                            کره شمالی مترسکی هست که چین نگهش داشته ولی ایران مثل جعبه الماس بی صاحبی هست که همه کشورها بهش طمع دارن از چین و روسیه و امریکا و اروپا و همه کشورهای همسایه

فهم این مسائل زیاد سخت نیست منتها منافعتون اجازه نمیده.
                            وقتی میگم احمقی چرا بهت برمیخوره؟
                            حکایت تو مثل اون کسی هست که هم پیاز رو خورد وهم شلاق خورد و هم آخر سر جریمه را داد
                            دیگه تا همین حد سربسته گفتم فکر کنم زیاد هم بود
                            اون رفیقت ... (آرین) که اصلا ارزش جواب دادن نداره. اصلا نمیدونه من چی میگم و هدفم چی هست هنوز فکر میکنه
                            من از اون گروهی هستم که منافعم تو تحریم باشه
                            .
                            بفرما جناب سعیدی تحویل بگیر از کیا دفاع میکنی

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                            آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                            نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• بابای یسنا
                              عضو فعال
                              • Apr 2023
                              • 689

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                              به نظر میرسه ترور نافرجام ترامپ تا حدودی بر روی افکار وخط مشی او تأثیر گذاشته و دچار تغییر شده.

ترامپ متن سخنرانی خود در کنوانسیون ملی جمهوری خواهان در ویسکانسین را بازنویسی کرده است.

وی قبل از سخنرانی در این کنفرانس گفت: این فرصتی است تا کل کشور و حتی کل جهان را با هم متحد کنم، من فرصت زندگی دوباره پیدا کردم.
                              درود.من شخصا باشما موافقم ترامپ با این اتفاق مردم امربکا را متحد ویک پارچه خواهد کرد واما چنان دماری از دشمنان امریکا در بیاره که ندونن کدام طویله ویا کدام سوراخ موش قایم بشن این یادت باشه چی گفتم

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1713

وقتی میگم احمقی چرا بهت برمیخوره؟
                                حکایت تو مثل اون کسی هست که هم پیاز رو خورد وهم شلاق خورد و هم آخر سر جریمه را داد
                                دیگه تا همین حد سربسته گفتم فکر کنم زیاد هم بود
                                اون رفیقت ... (آرین) که اصلا ارزش جواب دادن نداره. اصلا نمیدونه من چی میگم و هدفم چی هست هنوز فکر میکنه
                                من از اون گروهی هستم که منافعم تو تحریم باشه
                                .
                                بفرما جناب سعیدی تحویل بگیر از کیا دفاع میکنی
                                خلاصه که اماده بودن همیشه خوبه
                                پماد و وازلین همراه داشته باشین بد نیست کمک میکنه بهتون دونالد از شواهد معلومه بدجوری اماده س
                                ببخشید که فن بیانم یه خورده ضعیفه

نظر

در حال کار...
                                X