اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
    در مورد توهین به مشاغل خوب بنده بی سواد وامی شما دکترا که صد ابته انسانیت و اخلاق مهم هست و گرنه
    توهین نبوده دلواری

سطح دانش سیاسی مطرح بوده

طبیعتا رانده کامیون دانشی عمومی دارند نه بالا

همه مشاغل عزیز هستند

حتی کارگر جنسی

همه بالاخره شریف هستند
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• بابای یسنا
      عضو فعال
      • Apr 2023
      • 689

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
      صبر دلوم سر اومد
      پس چرا بی بی نیومد
      درود.لیندا جان یه متخصص زلزله میگفت هرچه زلزله تهران با تاخیراتفاق بی افته مخرب تره
      بی بی قطعا میاد اما همین تاخیرش وحشتناکه موضوع جدی تر از این حرفهاست بد پس گردنی
      خواهند خورد گرچه در جمع بیشتربدبختیش مال ما مردمه

نظر

• مگنوس کارلسن
        Banned
        • Jan 2022
        • 1647

۴۲۰۰۰کشته...به زبون آسون میاد...
        برنامه ثریا...مجریش...رفته لبنان گزارش تهیه کرده...واقعا کشور قشنگیه...من خیلی سالها پیش...لبنان رفته بودم...ولی فقط بیروت رو دیدم...تازه ..همونجاهم..خوب نگشتم...نمیدونستم اینقدر قشنگه....جولان روهم فقط ازسمت سوریه دیدم....اینطرفش مالی نبود...اما اون قسمت اسراییلش...توفیلمها..خیلی قشنگه....
        حیفه این کشور....داره شبیه غزه میشه...
        گمونم اسراییل وفلسطین بایدخیلی قشنگ باشن...آرامگاه شیخ بهایی ها رو که تواسراییله..خیلی خیلی قشنگه...فیلمایی که ازش نشون میدن...حتی ازتاج محل هم باشکوهتره..خدامیدونه خوداسراییل..چه قدر قشنگه...باغهای زیتون کرانه باختری رو توتصاویرمیبینی...واقعا زیباست...کاش میشد...اونجاهاروهم دید...آخه این آدما چرا اینقدر وحشین؟؟؟...چرا اساسا..ادما.به همدیگه احترام نمیذارن.....
        هروقت یه بچه پسر دوساله میبینم ...ناخودآگاه...یاداون بچه فلسطینی میفتم که از ترس نمیتونست پلک بزنه....گاهی همذات پنداری میکنم...خودمو جای آدمی میذارم که زیر آوار گیرکرده...زخمیه...دردشدید داره...نمیتونه نفس بکشه...یا ادمی که داره دنبال جسد بچه هاش میگرده زیر آوار...یا زن وبچه ش...گروگان...هستند...یابالای سرش ...هواپیماها دارن..بمب میریزن...شبه...خودش ازترس خوابش نمیبره...اما به دروغ به بچه هاش دلداری میده که یعنی خبری نیست...درحالیکه هم خودش...هم بچه هامیدونن واقعیت چیز دیگه ایه...
        فرق ادم باحیوان چیه..ببخشین....خوابم نمیبره..به اینا فکر میکنم...چرت وپرت میگم..

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5095

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
          گزارش ام را پس گرفتم و به هر حال ما با همدیگر باید با تساهل و تسامح برخورد کنیم

به جای به کار بردن جملاتی چون برو ماست ات را بخور یا متوهم یا ......

مودبانه می پرسید منظورت از جمله بالا چی بوده ؟

کنترل احساسات و ادب مهمتر است

من از طرف خودم و همچنین از طرف دوستمون اقا علیرضا از شما اقا عبدالله گل و دیگر اعضا تاپیک بابت گفتگوهای شخصی پیش امده و اینکه تحمل کردید عذر می خواهم و ما را ببخشید
          /:.Heart.:/
          سلام بر ملا ابرام

یک ادم کثیف دیروز کلی بد و ببراه همراه با دروغ به من گفت

که من البته ارزوی مرگش را دارم

اینجا دیگه کامنت نمی زارم

این تاپیک بیشتر به محل گفتگوی راننده کامیون ها شبیه است

تو تاپیک فلسفه سیاسی در خدمت شما هستم
          من یک عادتی دارم ، اگر بخواهم جنسی را بخرم اول اخلاق و رفتار صاحب مغازه برایم مهم است ، ببینم گند اخلاق است ، جنسش هرچقدر هم ارزان باشد یا بخواهمش ارزانی خودش ، هرگز پولم را در دکان او خرج نخواهم کرد.

ببین آقا جون ، نمی دونم کی هستی و چی میگی !
          به شخصه علاقه ای هم ندارم اصلا فلسفه های سیاسی ات را بخوانم ، چرا ؟ درست به همین دلیل که کارکتر نامتعادل و اخلاق مفتضحی داری رفیق!

جنابعالی خودت شاخص هتاکی هستی بعد انگشت اتهامت سمت دیگرانه !؟! :.thumbsdownsmileyan

همون دیروز که اولش به آقای علیرضا توپیدی که گزارشت کردم بابت توهین از سایرین هم شنیدی که گفتار علیرضا مصداق توهین نبود ولی خب شما یکم نازک نارنجی تشریف داشتی و خودت رو خیلی دست بالا و سایرین رو سطوح پایین اجتماعی میدونید و براتون گرون تموم شد کسی به شما بگه بالا چشمتون ابرو هست !

قطعا قصد دخالت نداشتم و دوستان هم توصیه کردن کش ندید ، بعد اومدید عذرخواهی کردید و قلب و گل فرستادید ، من گفتم چه فهمیده ! خوشم اومد زیر همون کامنت عذرخواهی شما رو لایک کردم که کش ندادید و یک سوتفاهم کوچیک بود ، اما امروز یهو بی مقدمه ، با یک شخصیت متفاوت و متضاد با دیروزی کامنت گذاشتید که یک آدم کثیف و آرزوی مرگ دارم براش!

با توجه به کامنت گل و بلبل دیشب باور نکردم خطابت به همون علیرضاست و دوباره کش رو ول کردی اونهم اینطور شدید!

شما اول یاد بگیر خودت احساسات خشم و اعصاب خودت رو کنترل کنی بعد برای دیگران لفظ قلم برو!

بعد هم که یک داستان تعریف کردی و الاغ رو قرمز رنگ کردی و اخرش هی به علیرضا گفتی فهمیدی که !

نمیدونم اما به نظر میاد شما آدم دو قطبی هستی! دیروزت فردی که از یک طعنه بهم ریخت و گل و قلب ، امروز خودش یهو حمله و بی ادبی و توهین بی سابقه !! اگر اون طعنه را توهین به خودت حساب کردی الان باید بابت این حجم از توهین های زشت خودت برای خودت گزارش رد کنی که !

شما خودت ته چاله میدونی بعد کلهم اینجا رو محل تبادل راننده کامیونها حساب میکنی ؟! /:.nono.:/

من فقط الان یک چیزی رو مطمئینم ، بهترین مخاطب تو برای حرفات همون گالیور هست ، شما دو تا خیلی بهم میخورید ، در و تخته !
          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/10/10, 01:51.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ashkan zandi
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1138

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
            یکی لطفا آدرس پناه گاهی تهران و شهرهای ی
            بزرگ را بدهد
            ممکنه هجو ننویسی هی پیام میذاری عین بچه سالا
            یه درصد به خدا اعتقاد داری امضات میشه پناهگاهت اگه نداری که هیچی کمتر مطلب الکی بذار
            هرچند هنوز روی حرف قبلیم در مورد شما هستم

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

کیوان شکایت ات را پیش مدیریت سایت کردم

جرم : تحریک کردن طرفین به ادامه دعوا

بالاخره ما دو هر کدام که مقصر باشیم دیگران نباید ما را تحریک بکنند

دیگه زرنگ شدم!!!laughingsmiley

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5095

آفرین! خوبه که منفعل نبودی و شکایتت رو نزد خدا نبردی! /.:blushsmiley:./

تو گزارشت بنویس اقدام علیه امنیت ملی ، تحریک به آشوب و جریحه دار کردن عفت عمومی! از همین وصله ها که جمهوری اسلامی به منتقدها و مخالفها میزنه laughingsmiley
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

امیدوارم جنگ هرگز رخ ندهد و سایه ان بر سر مردم نباشد

جنگ هر جا رفته ویرانی اورده افغانستان و عراق و سوریه و فلسطین و لبنان

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2777

اینجا که دبستان نیست مدام در دفتر مدیر و ناظم به شکایت کردن هستی...بعد هم میری در تاپیک فلسفه سیاسی می‌نویسی از درجه تکامل بالاتری نسبت به بقیه قرار داری...آقا جان...ما راننده کامیون...شما علامه دهر...دست از این رفتارهای ناشایست و نگاه از بالا به دیگران بردار لطفاً

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1492

درود
                      ازدیروز تا امروز حس خوبی ندارم
                      تعجبم از دوستانی هست که خیلی ازشون انتظار داری ولی می بینی یک متن دور از اخلاق منتشر میکنن
                      ناصر خان
                      از شما انتظاری بیش از این میرفت که سنجیده و پخته عمل کنید
                      برادر من
                      کسی برای همنوع خودش آرزوی مرگ نمیکنه
                      متوجه نشدم اون روز شب تا صبح چه اتفاقی افتاد که شما فرداش پست کذایی رو منتشر کردید
                      از علیرضا خان به خاطر خویشتنداری تشکر میکنم و آرزوی سلامتی و بهروزی برای مخالف و موافق در این تاپیک آرزومندم

نظر

• EURASIA
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1253

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                        درود
                        ازدیروز تا امروز حس خوبی ندارم
                        تعجبم از دوستانی هست که خیلی ازشون انتظار داری ولی می بینی یک متن دور از اخلاق منتشر میکنن
                        ناصر خان
                        از شما انتظاری بیش از این میرفت که سنجیده و پخته عمل کنید
                        برادر من
                        کسی برای همنوع خودش آرزوی مرگ نمیکنه
                        متوجه نشدم اون روز شب تا صبح چه اتفاقی افتاد که شما فرداش پست کذایی رو منتشر کردید
                        از علیرضا خان به خاطر خویشتنداری تشکر میکنم و آرزوی سلامتی و بهروزی برای مخالف و موافق در این تاپیک آرزومندم
                        سلام اقا عبدالله جان

از نه دل نبوده است

امیدوارم همیشه زنده باشد

شما هم اقای ما هستی
                        @};-

نظر

• مگنوس کارلسن
                          Banned
                          • Jan 2022
                          • 1647

سلام مگنوس جان

یک نکته برق از نظر فنی امکان اینکه از روسیه بیاد محدودیت داره

چون تلفات برق خیلی بالا است

مقدار زیادی برق در خطوط انتقال تلف می شود

در مسیرهای طولانی این تلفات خیلی بالا است

عراق هم فقط برق را از ایران می خرد به دلیل همین عامل فاصله

استان شما سیستان سرزمین رستم و یعقوب

هم یک نکته از شبکه برق این استان بگم

استان سیستان و بلوچستان برق ان به شبکه سراسری وصل نیست

و خودش یک رینگ مستقل است یعنی مانند یک کشور عمل می کند
                          بادرود...
                          دو ابرپروژه..ایر...و..آگیر...دردست اقدام است...درجهت واردات برق از روسیه با توجیه کامل اقتصادی...
                          قزاقستان هم بسیار بیشتراز مصرف داخلیش...تولیدبرق داره...
                          با واردات گاز هم ...علاوه بر تامین گاز صنایع...آلودگی هوا به میزان زیادی کاهش پیدا میکنه....
                          پرتی انرژی که فرمودین...در برابر مزایایی که برای کشور داره...هرچند...بسیارارز گریز است....امافقط بهانه مسولان بی کفایت کشوراست ...والقای ان به جامعه....

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2777

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                            برنامه ثریا...مجریش...رفته لبنان گزارش تهیه کرده...واقعا کشور قشنگیه...من خیلی سالها پیش...لبنان رفته بودم...ولی فقط بیروت رو دیدم...تازه ..همونجاهم..خوب نگشتم...نمیدونستم اینقدر قشنگه....جولان روهم فقط ازسمت سوریه دیدم....اینطرفش مالی نبود...اما اون قسمت اسراییلش...توفیلمها..خیلی قشنگه....
                            گمونم اسراییل وفلسطین بایدخیلی قشنگ باشن...آرامگاه شیخ بهایی ها رو که تواسراییله..خیلی خیلی قشنگه...فیلمایی که ازش نشون میدن...حتی ازتاج محل هم باشکوهتره..خدامیدونه خوداسراییل..چه قدر قشنگه...باغهای زیتون کرانه باختری رو توتصاویرمیبینی...واقعا زیباست...کاش میشد...اونجاهاروهم دید...آخه این آدما چرا اینقدر وحشین؟؟؟...چرا اساسا..ادما.به همدیگه احترام نمیذارن.....
                            هروقت یه بچه پسر دوساله میبینم ...ناخودآگاه...یاداون بچه فلسطینی میفتم که از ترس نمیتونست پلک بزنه....گاهی همذات پنداری میکنم...خودمو جای آدمی میذارم که زیر آوار گیرکرده...زخمیه...دردشدید داره...نمیتونه نفس بکشه...یا ادمی که داره دنبال جسد بچه هاش میگرده زیر آوار...یا زن وبچه ش...گروگان...هستند...یابالای سرش ...هواپیماها دارن..بمب میریزن...شبه...خودش ازترس خوابش نمیبره...اما به دروغ به بچه هاش دلداری میده که یعنی خبری نیست...درحالیکه هم خودش...هم بچه هامیدونن واقعیت چیز دیگه ایه...
                            فرق ادم باحیوان چیه..ببخشین....خوابم نمیبره..به اینا فکر میکنم...چرت وپرت میگم..
                            شهروندان فلسطینی و اسرائیلی باید مسیری که یاسر عرفات و اسحاق رابین و شیمون پرز ایجاد کردند رو طی میکردند...نباید دوباره می‌رفتند سراغ تنش...این وسط حکومت ایران هم در سه دهه اخیر بد جور آتش تنش ها رو روشن نگه داشت...در فلسطین هم شخصیت های ملی مثل عرفات در ۲۰ سال گذشته ظهور نکرد...حتی محمود عباس هم محبوبیت عرفات رو نداره...ای کاش این راه حل دو کشوری منجر به یک صلح بشه...هر چند همین هم بعید میدونم

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1939

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                              ممکنه هجو ننویسی هی پیام میذاری عین بچه سالا
                              یه درصد به خدا اعتقاد داری امضات میشه پناهگاهت اگه نداری که هیچی کمتر مطلب الکی بذار
                              هرچند هنوز روی حرف قبلیم در مورد شما هستم
                              تشکر کردم چون مرامم این چنین هست در ثانی کی اینجا درست و غلط رو اعلام می کنه خوش نمی آید بزار بلاک لیست آخر هم اگه به واسطه اعلان پناهگاه جون یک نفر نجات پیدا کنه کافیه و آخرش هم توهم خود بزرگ بینی این مملکت رو نابود می کنه و اثر تخریبی اش از هزار تا بمب اتم و کبالت بیشتره امیدوارم اسراییل جوری بزنه که کسی جرات نکنه جیک بزنه یعنی بترکونه
                              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1317

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                                درود

یک خاطره ای بنویسم پاسخش از دوستان ، مخصوصا رئیس علی خان دلواری

دوران نوجوانی یادم میاد ، خانواده بشدت از شلوغی جمعیت و ترافیک و صف و اینا بد می گفتن ، حتی در دیوار شهر پر بود از بنرهای که ای بابا جمعیت بالاس

بعد یک روز رفته بودیم سفر و وسط جاده زدیم کنار ناهار بخوریم ، منم اهل کمک دادن نبودم

چند متر اونطرف تر یک پیچ و دره و جاده تنگ بود ، من جاده رو با سنگ های بزرگ خراب کردم ! یعنی سنگ های گنده ریختم تو جاده ، برا تفریح

خانواده اومدن دیدن و هزارتا فحش دادن به ما و سنگ ها را جمع کردن ، گفتن باعث مرگ و میر بنده های خدا میشه

=======

سوالی که پیش میاد اینه که همین خانواده و مسئولین و ... مگه 24 ساعت نمی نالیدن که جمعیت ال هست و بل هست ، خوب من با این حرکت داشتم مشکل را حل می کردم

بنظرتان چرا اینجور شد ؟ من کار درست می کردم یا اشتباه و چرا

@};-

نظر

در حال کار...
                                X