اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1936

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    درود

یک خاطره ای بنویسم پاسخش از دوستان ، مخصوصا رئیس علی خان دلواری

دوران نوجوانی یادم میاد ، خانواده بشدت از شلوغی جمعیت و ترافیک و صف و اینا بد می گفتن ، حتی در دیوار شهر پر بود از بنرهای که ای بابا جمعیت بالاس

بعد یک روز رفته بودیم سفر و وسط جاده زدیم کنار ناهار بخوریم ، منم اهل کمک دادن نبودم

چند متر اونطرف تر یک پیچ و دره و جاده تنگ بود ، من جاده رو با سنگ های بزرگ خراب کردم ! یعنی سنگ های گنده ریختم تو جاده ، برا تفریح

خانواده اومدن دیدن و هزارتا فحش دادن به ما و سنگ ها را جمع کردن ، گفتن باعث مرگ و میر بنده های خدا میشه

=======

سوالی که پیش میاد اینه که همین خانواده و مسئولین و ... مگه 24 ساعت نمی نالیدن که جمعیت ال هست و بل هست ، خوب من با این حرکت داشتم مشکل را حل می کردم

بنظرتان چرا اینجور شد ؟ من کار درست می کردم یا اشتباه و چرا

@};-
    سلام به شما خوب اگه فرار باشه یه نعداد همیشه بیان سنگها رو از سط جاده بر دارند که اکثر مشکلات سریع حل می شه اما درد سر اینه که یه تعدا د که اتفاقا سودشون تو بن بست ساختن و دیوار ساختن هست مانع می شوند از فایترینگ و حجاب بگیر تا گرانی بنزین و شیر و کرایه خانه و مخارج بابت کالاهای اساسی در خصوص جمعیت هم ایران برای زندگی ۱۵ الی ۲۰ میلیون نفر مناسب و ایده آل هست بیشتر مثل تین می مونه که تو یه خونه ۱۲۰ متری ابا درآمد ماهی ۱۰ میلیون ۹۰ نفر بخواهند زندگی کنند خوبه معلومه
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1936

ما نسلی هستیم که حاجی دیدیم ۲۰ بار رفته مگه اما دزده و دروغ می گه آدم دیدبم هر روز صف اول نماز جماعت هست اما به هیچ ماده ای رحم نمی کنه دیدیم طرف نصف سال روزه هست اما مثل آب خوردن حق خوری می کنه مداح دیدبم عرق می خوره روضه خون و قاری دیدیم که لواط می کنه انسانم آرزوست

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1492

عجب! قبل انتخابات مغز ما رو خوردید که "فرق می‌کنه کی رئیس‌جمهور باشه و پزشکیان مثل قیصر راه میره و مردیست که وعده الکی نمی‌ده!"
        حالا فهمیدید که فیلترینگ در ید قدرت ایشون و وزیرش نیست؟ ما که قبل انتخابات همین رو می‌گفتیم ولی از نظر شما خائن و تفرقه‌انداز بودیم!!

Soudabeh Qaisari

پوزیده در حد همون وزارت بهداشت بود نه رییس جمهور
        آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/10/10, 12:08.

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
          عجب! قبل انتخابات مغز ما رو خوردید که "فرق می‌کنه کی رئیس‌جمهور باشه و پزشکیان مثل قیصر راه میره و مردیست که وعده الکی نمی‌ده!"
          حالا فهمیدید که فیلترینگ در ید قدرت ایشون و وزیرش نیست؟ ما که قبل انتخابات همین رو می‌گفتیم ولی از نظر شما خائن و تفرقه‌انداز بودیم!!

Soudabeh Qaisari

پوزیده در حد همون وزارت بهداشت بود نه رییس جمهور
          اونم نیست ، پزشک سهمیه ای 70 درصدیه ، مطمئن باش سواد پزشکیش هم صفره و به قول خودش که نفهمید چطور دانشجو شد، پس قطعا هم نمیدونه چطوری یهو پزشک شد !!

این در واقع باید دربون وزارت بهداشت باشه ...
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

F-35 صهیونیستی

جالب اینجاست از approach کردن در باند ارتش از عرب فلسطینی استفاده مکنه که عضو ارتش صهیون هستن

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1936

قبول دارم سیتم برای مردم آزاری و سخت زتر کردن زندگی و کسب و کار وآسایس و آزادی و آرامش مردم طراحی شده از فیلترینگ و حجاب بگیر تا گرونی بنزین و سایر اقلام چی بگم البته الان یک نفر دانشمند میاد می گه داری هجو می نویسی دانشمند بنده کپی پیست بلد نیستم یا یاد نگرفتم مطتلب تکه پاره از این و اونور بیارم اینجا بریزم

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1492

وزیر ارتباطات: سیاست‌گذاری فیلترینگ در وزارت ارتباطات انجام نمی‌شود

هنوز 100 روز از دولت پوزیده نگذشته یکی یکی از زیر وعده ها شونه خالی میکنن
                چاییدی داداش
                هم خودت هم وزرات

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2156

راست میگن جنگ نعمت است !

مورد داریم که طرف تا دیروز چشم دیدن آخوند رو نداشت
                  کافی بود قیمت پیاز یا بادمجون دو زار گرون بشه
                  توی مغازه در ملاء عام ، خوارمادر رئیس‌جمهور رو فوحش میداد
                  اخیراً دیدم این عکس رهبر رو گذاشته پروفایلش و نوشته :

« آقا جان با وجود توست که میتونم به ایرانی بودم خودم افتخار کنن ! »

آخه شما اینو نمی‌شناسید و از سابقه‌اش خبر ندارید
                  وگرنه از شدت شاخ ، دوتا علامت تعجب رو سرتون سبز میشد /:.yead.:/

این موشک زدن ایران و جواب ندادن اسرائیل
                  باعث شده نظام طرفداران جدید پیدا کنه
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1317

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

این موشک زدن ایران و جواب ندادن اسرائیل
                    باعث شده نظام طرفداران جدید پیدا کنه
                    درود جناب احسانی

اما با ریس علی هایی که طالب مرگ خودشون و بقیه هستن چکار کنیم؟

====
                    متوجه شدم تو همین چندماهی که پوزیده اومده ، خیلی از درهایی که قبلا سفت و سخت بسته بود برای مردم رو الان باز کردن و تسهیل کردن (کسایی که الان 18 سال دارن ، زندگی بهتری از کسانی که مثلا 5 سال قبل 18 ساله بودن خواهند داشت )

بنوعی سعی می کنند مخالف جدید درست نشه ( ولی سخته بنظرم ،مخالف هایی که از قدیم ذهنشان نقش گرفته و ناراضی هستن ، با دیدن موشک ، اون همه نارضایتی که با گوشت و پوست قبلا تجربه کردن را فراموش کنند )

پ.ن
                    البته ضرر بورسی ما را هم جبران کنن نسبت به سایر بازارها ، من خودمم عکسش یک هفته میزنم پروفایل همین جا ، حالش را ببره : ))
                    قبول کنه ما بورسی ها هم آدمیم ، با اینم داداشی میشیم.

نظر

• TARGET
                      عضو فعال
                      • Nov 2014
                      • 2282

چقدر اینجا طرفدار نتانیاهو جمع شده! دارین لحظه شماری می کنید واسه جنگ؟ ای وای بر شما
                      مگه قراره با جنگ رژیم عوض شه؟ مگه بشار اسد ضعیف و داغون رفت؟
                      جنگ بی خانمانی داره، قحطی داره و حکومت تازه قلدرتر میشه
                      دعا کنید پزشکیان عزیز با سیاست و به نرمی جریان طرفدار او دموکراسی هر چند اندکی پیاده کنه هر چند اندک
                      دوستان اینجا فکر کنم اکثر تینیجر باشند و چیز زیادی از جنگ ایران عراق یادشون نباشه یا نهایتا زیر ۳۰ سال، یا خارج نشین اوپوزیسیون یا وابسته های آنها هستن

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

ویژگی تینیجر ها اینه که سریع گروه راه میندازن و واسه هم نوشابه باز می کنند بیبیب هورا واسه هم میکشن و یهو یکیشون درگیر میشه با بقیه و آرزوی مرگ میکنه و بعد دوباره داداشی میشن/.:biggrinsmiley.:/ خوش باشید و جنگ ها و تلفات خیالی هم نم نم راه بندازید

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1936

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                          چقدر اینجا طرفدار نتانیاهو جمع شده! دارین لحظه شماری می کنید واسه جنگ؟ ای وای بر شما
                          دعا کنید پزشکیان عزیز با سیاست و به نرمی جریان طرفدار او دموکراسی هر چند اندکی پیاده کنه هر چند اندک
                          دوستان اینجا فکر کنم اکثر تینیجر باشند و چیز زیادی از جنگ ایران عراق یادشون نباشه یا نهایتا زیر ۳۰ سال، یا خارج نشین اوپوزیسیون یا وابسته های آنها هستن
                          مگه برای همه کشورها می شه یک نسخه پیچید ایرانی تا زمانی که بتونه تحمل می کنه نتونه کاری می کنه که عراق و سوریه برن جلو بوق بزنن در ثانی نظر شما در مورد اون جوانی که میاد می گه بزن گلوله رو بزن چیزی برای از دست دادن ندارم چیه به نظرت امثال این آدمها برای رسیدن به اهداف خودشون چه کارهای می کنند

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1936

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                            درود جناب احسانی

اما با ریس علی هایی که طالب مرگ خودشون و بقیه هستن چکار کنیم؟

====
                            متوجه شدم تو همین چندماهی که پوزیده اومده ، خیلی از درهایی که قبلا سفت و سخت بسته بود برای مردم رو الان باز کردن و تسهیل کردن (کسایی که الان 18 سال دارن ، زندگی بهتری از کسانی که مثلا 5 سال قبل 18 ساله بودن خواهند داشت )

بنوعی سعی می کنند مخالف جدید درست نشه ( ولی سخته بنظرم ،مخالف هایی که از قدیم ذهنشان نقش گرفته و ناراضی هستن ، با دیدن موشک ، اون همه نارضایتی که با گوشت و پوست قبلا تجربه کردن را فراموش کنند )

پ.ن
                            البته ضرر بورسی ما را هم جبران کنن نسبت به سایر بازارها ، من خودمم عکسش یک هفته میزنم پروفایل همین جا ، حالش را ببره : ))
                            قبول کنه ما بورسی ها هم آدمیم ، با اینم داداشی میشیم.
                            با سلام بنده کی گفتم طالب مرگ بقیه هستم گفتم بزنن بنده و دشمنان قسم خورده مردم گرفتی گفتم ۰دشمنان مردم و ملت ایران بمیرن حتی اگه خودم هم ترکیدم

نظر

• خوش بین
                              عضو فعال
                              • Jul 2022
                              • 341

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                              با سلام بنده کی گفتم طالب مرگ بقیه هستم گفتم بزنن بنده و دشمنان قسم خورده مردم گرفتی گفتم ۰دشمنان مردم و ملت ایران بمیرن حتی اگه خودم هم ترکیدم
                              ببخشید یعنی میگی وقتی داره موشک میاد تو مسیرش سوال میکنه
                              تو دشمن قسم خورده هستی یا نیستی بعد میزنه؟

نظر

• مگنوس کارلسن
                                Banned
                                • Jan 2022
                                • 1647

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                                خطوط اول نوشته شماروکه خوندم..سریع لایک روفشار دادم...ولی تارسید به پزشکیان عزیز...دنبال دکمه دیس میگشتم..هول هولکی...

نظر

در حال کار...
                                X