کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
ولی چیزی که مورد سوال هست اینه که چطور شده حکومتی که تحمل کوچکترین مخالفت رو نداشته
داره اجازه میده یک نفر بیاد
1) علنا از پهلوی حمایت بکنه!!!
2) علنا از سقوط ج.ا حمایت بکنه!!!
3) علنا از انقلاب 57 بعنوان بزرگترین فاجعه در جامعه ایرانی یاد بکنه!!!
حالا اون آدم کیه؟
نفر دوم روزنامه کیهان بعد از شریعتمداری
یک سپاهی که ظاهرا از ج.ا عبور کرده.
نفر مقابلش که داره از حکومت دفاع ضمنی میکنه، ولی میگه موافق تغییرات و اصلاحاته، استاد دانشگاهه تفکرات چپ داره.
نظام به این نتیجه رسیده که اگر تغییر نکنه سقوطش قطعیه.
بنابراین پلن کرده یه گروهی ظاهرا موافق تغییر نظام که
قدرت نظامی داره
قدرت اقتصادی داره
قدرت امنیتی داره
قدرت حمایت بعضی از مراجع رو داره
بیاد ظاهرا بعنوان اپوزیسیون وارد عمل بشه.
اینها در حال آماده سازی ذهنها برای تغییرات اساسی در شکل و ظاهر حکومت هستند.
حالا زمان تغییرات کیه؟ به نظرم بعد از مرگ خامنه ای.
رهبر بعدی کیه؟ به ضرس قاطع مجتبی خامنه ای نیست.
.
یادمه مجلس ششم نماینده تبریز به جای استفاده از لفظ رهبر فرزانه گفت آقای خامنه ای!!!!
پشت همون تریبون ترتیبشو دادن.
همه صحبت ها درست و قابل قبول...منتها از نظر زمانی من فکر نمیکنم بعد از مرگ فرزانه این تغییرات بوجود بیاد...یک خلا قدرتی خواهیم داشت که برای اینها ترسناکه...پس سناریو نوشیدن جام زهر داخلی و خارجی محتمل به نظر میرسه
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
مقایسه کنید با برخورد نظام مقدس که فقط به سر معترضین شلیک می کند!!!
خاطرات رئیس زندان قصر، قسمت شانزدهم؛ «دستور داده شد از گلولههای مشقی استفاده شود»/«مردم جز با رفتن شاه، خاموش نمیشدند»/«تبلیغات مخالفان حتی اگر ساختگی هم بود، قدرت زیادی داشت»
درود.رسانه لبنانی المدن. حکومت جدید سوریه در حال تهیه متنی است که به دادگاههای بینالمللی ارائه خواهد شد و شامل درخواست از ایران برای پرداخت ۳۰۰ میلیارد دلار به عنوان غرامت به مردم و دولت سوریه است
مبارکه بله ما بازهم رکورد زدیم
درود و ارادت به همگی
در کامنتی از کت و کراوات جولانی سابق و احمد الشرع فعلی گفتم و این تغئیر شگفت اور یاداوری شد و البته هنوزم مورد تردید است
ولی به نظرم این تغئیر در شخص اقای جولانی تبلور دارد و تا حد زیادی فعلا میشه بهش اعتماد کرد ولی تردید در اطرافیان است که در ادامه به ان پرداخته میشه
حالا چند مطلب ذهن مرا مشغول کرده
1- امکان ایجاد تغئیر
ایا تغئیر در تفکرات و عملکردها امکان پذیر است ؟ به نظرم بله
به تغئیر در افکار و عملکردها احترام بگذاریم . نگیم فلانی همونی است که 40 سال قبل اینو گفت یا این کارو کرد . متاسفانه بخش بزرگی از جناح اقتدار گرا نسبت به فعلاان داخلی و خارجی چنین میکنند . توهین و برچسب و اتهام که فلانی قبلا این بوده و اون بوده و به تغئیر اصلا اهمیتی نمیدهند
فلانی شاید به تغئیر در این سیستم اعتقاد داشته ولی به این نتیجه رسیده که تغئیر امکان ندارد و الان فکری دیگر دارد . ایا الان باید مورد هجوم اتهام و اهانت باشد ؟ هرگز
بازم میگم این چیزی که من از جولانی دارم می بینم شگفت زده شدم . برای اولین بار در کل عمرم چنین تغئیر شگفت اوری دارم می بینم
ایا این اقا از اول فیلم بازی میکرده که اسلامگراست و الان تبدیل شده به کسی که میگه وقایع 1400 سال پیش به ما چه ؟ اشاره اش به اسلام است دیگه و البته فعلا روی سخنش با شیعه گراهاست و همان موضوع دفاع از حرم نه کلیت وقایع 1400 سال پیش . چون خودش در بدو ورود به دمشق به مسجد اموی رفت . پس باید دست به عصا بود و جو گیر نشد ولی چنین جمله ای که وقایع 1400 سال پیش به ما چه و چه منطقی دارد از دهان این شخص بیرون بیاد قابل تامل است !!!
با رفتن بشار بر خلاف ان چیزی که فکر میکردند یا فکر میکردیم نه مکانی خراب شد و به اتش کشیده شد
نه شخصیتی ترور یا اعدام شد و نه اشوبی برپا شد
و در همین ایام جشن کریسمس در دمشق برپاست به زیباترین شکل ممکن . ایول داره ایول ، افرین . چقدر زیباست
همین حکومتی ها اشک ریزان در حال فرار از دمشق میگفتند حرم زینب و بقیه شون ویران خواهد شد ولی نشد . اقا جان نشد . درس بگیرید از این تعامل و احترام به عقاید در سوریه . حتی مشروب فروشی ها ویران نشد
سینماها به اتش کشیده نشد
50 میلیارد دلار هزینه و دود شدن ان چه شد ؟؟؟؟
2- چه کسی میتونه با شهامت اقرار کند که درصدی از تغئیر در جولانی در او ایجاد شده ؟ به این تغئیر در افکار و رویه دقت کنید ، شگفت اور است و من فکر میکنم تا حد زیادی این تغئیر واقعی است
ایشون به این نتیجه رسیده که با اسلامگرائی با روش خفقان و بگیر و ببند نتیجه نمیگیرد و اب در هاون کوفتن است
کدام یک از دوستان در این فروم میتونند با شهامت و صراحت اعلام کنند که از فلان موضع سیاسی یا فلان تفکر یا عملکرد در او تغئیری ولو اندک رخ داده است ؟
ایا باید به تغئیر احترام گذاشت یا خیر ؟
3- اطرافیان
مشکل اغلب رهبران انقلاب ها یا احزاب سیاسی یا اشخاص تاثیر گذار در اپوزیسیون ها چیه ؟ مشکل با اطرافیان است که کاتولیک تر از پاپ هستند
اول از همین اقای جولانی شروع کنیم
تغئیر در خودش را به وضوح داریم می بینیم ولی تردید ها بیشتر برمیگرده به کجا و چه موضوعی ؟ اطرافیان
فرض را بر این بگذاریم که تغئیر در خودش واقعی است ولی اطرافیان چی ؟
ایشون فعلا با گروه مورد اعتمادش کنترل سوریه را بدست گرفتند . سوال اینه ایا در کلیت این گروهی که ایشون تاسیس کرده ، حبهه النصره و تبدیلش به تحریر الشام
ایا کلیت این گروه تغئیر کرده . قطع و یقین خیر
بزرگ ترین تهدید اینه که اطرافیان به مرور خلاف جهتی شنا کنند که ایشون شنا میکند
اقای پهلوی مشکل اساسیش که نمیتونه از پیله خودش به طور واقعی بیرون بیاد چیه ؟ خودش تمامیت خواهی و اقتدار گرائی سرلوجه کارش نیست و من با تمام وجود اینو قبول دارم و میپذریم . شخصیتی دمکرات است یا بسیار سعی میکنه اینطور عمل کنه . خودش لزوما پافشاری بر پادشاهی ندارد
خودش ، خودش را اعلیحضرت و شاه دوم نمیداند ولی اطرافیان چه ؟ خودش با انتخابات ازاد اعتقاد دارد ولی اطرافیان چه ؟
اطرافیانش و طرفدارنش
که بسیار بسیار کاتولیک تر از پاپ هستند و در همین فروم هم شاهدش هستیم
خودش و با اراده شخصی رفت در جمع و نشست جرج تاون و بیانیه امضا کرد
این اطرافیان بودند که با ضرب و زور خارجش کردند
مشکل اساسی اطرافیان است
خمینی رهبر انقلاب 57 بود . نقدها به ایشون و سایر مسائل به کنار ... اون بحثی دیگر است . نمیخوام بگم ایشون کارش درست بود هرگز هرگز
ولی در همان روزهای اول اگر نهیبی نزده بود که خرابی و ویرانی بیش از حد مطلوب او نیست ، اطرافیان نصف ایران را به اتش کشیده بودند و 1 میلیون خون کف خیابانها ریخته شده بود
و حتی مسئولین درجه اول تا چندم همین سیستم فعلی مشکلشون اطرافیان هستند که بسی کاتولیک تر از پاپ هستند
اقا و خانم محترم کاتولیک تر از پاپ نباش
اقا و خانم محترم به تغئیر باور داشته باش و احترام بگذار
اگه فیلترو بردارن
حجاب رو آزاد کنن
بنزین مجدد بشه ۲۵ تا تک تومن
پول نفت و گازمون رو هر ماه بدن
پاسپورتمون با ارزش بشه
تحصیل رایگان بشه
قانون های تبعیض علیه زنان را بردارن
دیه و ارث زن و مرد برابر بشه
قوانین هم اصلاح بشه
همه ی اینها حقمونه و بین ما و اونا دریای خون فاصله هست
اگه فیلترو بردارن
حجاب رو آزاد کنن
بنزین مجدد بشه ۲۵ تا تک تومن
پول نفت و گازمون رو هر ماه بدن
پاسپورتمون با ارزش بشه
تحصیل رایگان بشه
قانون های تبعیض علیه زنان را بردارن
دیه و ارث زن و مرد برابر بشه
قوانین هم اصلاح بشه
همه ی اینها حقمونه و بین ما و اونا دریای خون فاصله هست
شخصا اگه قانون اساسی رو بکوبن از نو بسازن .. به رای بزارن .. تقریبا مشکلم باهاشون حل میشه و دنبال انتقام نیستم
نظر