کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
مجید نوری، فرزند حمید نوری در واکنش به تایید حکم حبس ابد پدرش گفت: «سوئدیها قائل به روال حقوقی نیستند، میخواهند حتما دادگاه را با فشار سیاسی و فرمایشی برگزار کنند.»او افزود: «این حکم فاقد اعتبار است و ما این پرونده را در دادگاههای بینالمللی پیگیری خواهیم کرد.»------------از اینجا تا خود سوئد پرانتز :D
اگه انقلاب نشده بود این بابا کمر نداشت بچه تولید کنه چون حتی پول نداشت ازدواج کنه الان یه ایرانی از قشر فقیر حتی در تعطیلات رفتن به مسافرت داخلی نظیر کیش و قشم و شمال براش شده آرزوبعدش حضرات موزی خیلی راحت خودشون و بچه هاشون میرن سفر اروپایی یا اقامت میگیرن
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
سلام
گنجشک جان فکر کنم مغرضانه نوشتی وگرنه می توانستی شخص ثالثی مثال بزنی
شما بنده و ناموس مرا مثال زدی بنده هم شما و ناموست را مثال می زنم
اگر خدای نکرده تجاوزی به ناموس شما شود یقین بدان در حمایت از شما طرف مقابل رو می کشم
این یک
دوم اینکه بنده متعلق به یک نقطه ایران نیستم بنده متعلق به تمام ایران هستم من فارسم لرم کردم ترکم عربم بلوچم ...
اگر مشکلی برای هم وطنم پیش بیاد اگر توانستم قدمی بر داشتم اگر نتونستم گریه کردم و خون دل خوردم
من برای بچه ها برای کودکان گریه کردم شما نمی دانی اما خدای احد و واحد شاهد است
گنجشک جان سعی کن عقاب باشی بر فراز ابرها نه گنجشک زیر ابر و باران
در آخر اینکه خواهشا این مقوله رو تمام کنید و به این بحث خاتمه بدید
در مثالی که زدم ازم ناراحت نشی ناموس شما هم ناموس منه
همه دختران و زنان ایران خواهران و مادران بنده هستند
هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
وزیر دفاع روسیه میگوید که آنها از اول جنگ ۵۵۳ جنگنده اوکراینی ها و ۲۵۹ هلیکوپتر آنها را سرنگون کردند.. نکته مسخره ماجرا این است که اوکراینیها در پیش از جنگ کمتر از ۱۲۰ تا ۱۳۰ هلیکوپتر و هواپیما داشتند که البته همین بخش هم همگی عملیاتی نبود و حدود ۳۵ هواپیما و هلیکوپتر هم طی جنگ از متحدین و دوستان دریافت کردند.. از قرار وزیر دفاع روسیه هواپیماها و هلیکوپترهای خودشان را هم نیز که سرنگون شده پای اوکراینیها نوشته که باز این رقم به دست نمیآید که نشان دهنده بد بودن جنس زغال است تارخ
وقتی به چهره جوانان امروز دختر و پسر بخصوص دختران که شیک پوشیدن و موهای قشنگ خود را پریشون میکنن نگاه میکنم لذت میبرم
درود
در پژوهشی که در دست اقدام میباشد ، از پسران و مردان در تمام گروههای سنی سوال میشه وقتی دختران و زنان بیحجاب رو توی خیابون یا اماکن عمومی مثل بانک و... میبینید ، چه حسی دارید ؟
لذت که شما هم اشاره کردید ، فقط یکی از پاسخهای قابل پیشبینی بود
اما جوابها بسیار بسیار متنوع هستند
"حسرت" در رنج سنی میانسال !
آه از دلِ دهه پنجاهیها و دهه شصتیها ! ~X(
اما قسمت جالب اینکه ؛
در رنج سنی خردسال (دهه نودی) " بی تفاوتی"
که خب در درجه اول برمیگرده به اینکه غریزه جنسی در این سن هنوز بیدار نشده
اما عامل بعدی اینه که اینها با زنان بزرگسال نگاه مادری دارند
همانطور که در خانه شاهد بیحجابی مادر و عمه و خاله ... هستند
اما در رنج سنی خودشون یعنی دختران دهه نودی
از آنجا که دختران دهه نودی هنوز به سن حجاب اجباری نرسیده اند
این پسران از کودکی تا کنون از خانه و مهدکودک و خیابان و مهمانی و...
همواره شاهد بیحجابی دختران همسن خود بودند
و اصولاً حجابی ندیدند که بخواهند متوجه تغییری شوند.
گنجشک جان فکر کنم مغرضانه نوشتی وگرنه می توانستی شخص ثالثی مثال بزنی
شما بنده و ناموس مرا مثال زدی بنده هم شما و ناموست را مثال می زنم
اگر خدای نکرده تجاوزی به ناموس شما شود یقین بدان در حمایت از شما طرف مقابل رو می کشم
این یک
دوم اینکه بنده متعلق به یک نقطه ایران نیستم بنده متعلق به تمام ایران هستم من فارسم لرم کردم ترکم عربم بلوچم ...
اگر مشکلی برای هم وطنم پیش بیاد اگر توانستم قدمی بر داشتم اگر نتونستم گریه کردم و خون دل خوردم
من برای بچه ها برای کودکان گریه کردم شما نمی دانی اما خدای احد و واحد شاهد است
گنجشک جان سعی کن عقاب باشی بر فراز ابرها نه گنجشک زیر ابر و باران
در آخر اینکه خواهشا این مقوله رو تمام کنید و به این بحث خاتمه بدید
در مثالی که زدم ازم ناراحت نشی ناموس شما هم ناموس منه
همه دختران و زنان ایران خواهران و مادران بنده هستند
سلام عرض ادب
قطعا قصد توهین نبوده جناب زارعی ، بنده معمولا از ضمیر در نوشته ها استفاده می کنم ، چون بعضاً معنا سوم شخص فایده ای نداره ، همسایه گرسنه است درکش ممکنه دشوار باشه اما اینکه خودت گرسنه باشی با گوشت و پوست و استخوان گرسنگی و درد همسایه ها ها را متوجه میشید
بله دفاع از استقلال و تمامیت ارضی ایران و جان و مال و ناموس مردم وظیفه دینی و ملی هر فرد ایرانی است .
بنده در دهه 80 شاید بیش از 60 منبر رفتم برای حفظ چادر ! اون موقع بحث حجاب به این شکل نبود ، ترویج چادر را صحبت می کردم بین جامعه مهندسین ، خیلی هم شلوغ میشد همه نوع تفکری هم حضور داشت به همه هم میدان میدایم صحبت کنند
چون جا داشت که صحبت کنیم
چون مخاطب دغدغه اش اینچیزا بود
الان آمار خودکشی ها را ببینید ، قبلا معتاد ها و قمار بازها و اینجور افراد خودکشی می کردن
الان دختر مجرد پسر مجرد ، 13 سال 20 سال 30 سال بدون اینکه فرصت زندگی کردن داشته باشند دارند خودکشی می کنند ، چرا ؟ کی باید پاسخگو باشه ؟
فقط هم خودکشی نیست ، طرف میشینه با علم به اینکه میدونه شیشه باعث نابودی ذهنش میشه ، ولی میکشه ، میگه من که آینده ای ندارم امروز رو خوش باشم حداقل (خودکشی های خاموش ) ( بعضا طرف پزشک هست داره دوره ی تخصصش را میگذرونه اما این تفکر را میندازند به جونش و.... )
بعد از اون طرف بگیم فرزند آوری ، ایران جوان و شعر و غزل ، 3-4 تا بچه آوردی بعدش چی ؟ خوب این بچه قبل از اینکه بشه 20 سالش انقدر شیشه کشیده که دیگر هیچ فایده ای نداره ، متخصص هم بشه کارایی نداره
شیشه نه هزار جور کوفت و زهرمار دیگه ، سرنگ میخرن خون بازی می کنند ! هیچ امیدی به آینده ندارند (رویاهاشون را دزدیدن ، حق زندگیشون را دزدیدن ) ( فکر می کنم پزشک ها 21 سال ضمانت کار در ایران دارند و این همه احترام هم براشون قائل میشن اما باز نا امیدن از تحمل زندگی در این شرایط و خودکشی را انتخاب می کنند ) ( دیگه کارتون خواب ها و اونایی که پزشکی قبول نشدن که جای خود !!!!!! )
نمی دونم متوجه میشید یا نه (اینایی هم که موندن بخاطر رانت و .... هست )
حالا بحث کنیم روی اسم غار و فلان و بهمان و با پای چپ برید داخل با پای راست بیاد بیرون
این دنیا دیگه جای زندگی نیست جای عشق و حال و تفکر و ساختن و پرداختن و تلاش کردن و ایده دادن خوب بگذریم برای یک عده هم جای زدز و چپاول واختلاس و سپس عشق و حال کردن فقط و فقط خودشان هست اما روزگار همیشه در حال چرخش هست اصلا کل کاینات در حال چرخش و چرخیدن هست پس نا امید نباشید هیچ بدی و خوبی و رنج و محنت و خوشی ابدی نیست ابدی نیست ابدی نیست
سلام و عرض ادب...
قطعا بین مشکلات روانپزشکی و وضعیت اقتصادی و اجتماعی ارتباط وجود دارد اما این ارتباط خطی و مستقیم نیست...
مثلا همین خودکشی که متغیری چند ده عاملی است، بالاترین نرخ را بعد از برخی کشورهای افریقایی برخی از پیشرفته ترین کشورهای جهان از جمله ژاپن، کره، آمریکا و منطقه اسکاندیناوی دارند...
با اینکه آمار در ایران دقیق نیست اما منابعی را هر ساله سازمان بهزیستی با همکاری دانشگاه شهید بهشتی پیرامون وضع خودکشی به دستگاههای مربوطه ارائه میدهند...
علی رغم رشد سالهای اخیر، اما در مجموع نرخ خودکشی در ایران و کشورهای دیگر این منطقه چندان بالا نیست...
در کشورهای به اصطلاح در حال توسعه مثل ایران معمولا نرخ اختلالات خلقی همچون افسردگی و در کشورهای پیشرفته نرخ اختلالات اضطرابی بالاتر از میانگین جهانی است...
ارادت....
سلام و عرض ادب...
قطعا بین مشکلات روانپزشکی و وضعیت اقتصادی و اجتماعی ارتباط وجود دارد اما این ارتباط خطی و مستقیم نیست...
مثلا همین خودکشی که متغیری چند ده عاملی است، بالاترین نرخ را بعد از برخی کشورهای افریقایی برخی از پیشرفته ترین کشورهای جهان از جمله ژاپن، کره، آمریکا و منطقه اسکاندیناوی دارند...
با اینکه آمار در ایران دقیق نیست اما منابعی را هر ساله سازمان بهزیستی با همکاری دانشگاه شهید بهشتی پیرامون وضع خودکشی به دستگاههای مربوطه ارائه میدهند...
علی رغم رشد سالهای اخیر، اما در مجموع نرخ خودکشی در ایران و کشورهای دیگر این منطقه چندان بالا نیست...
در کشورهای به اصطلاح در حال توسعه مثل ایران معمولا نرخ اختلالات خلقی همچون افسردگی و در کشورهای پیشرفته نرخ اختلالات اضطرابی بالاتر از میانگین جهانی است...
ارادت....
مجید نوری، فرزند حمید نوری در واکنش به تایید حکم حبس ابد پدرش گفت: «سوئدیها قائل به روال حقوقی نیستند، میخواهند حتما دادگاه را با فشار سیاسی و فرمایشی برگزار کنند.»
او افزود: «این حکم فاقد اعتبار است و ما این پرونده را در دادگاههای بینالمللی پیگیری خواهیم کرد.»
------------ از اینجا تا خود سوئد پرانتز :D
درود خوب دیگه تونستن
اما از یك جای به بعد دیگه نمی تونن
اتفاقات مهمی در حال وقوع هست
خیلی مهم خیلی مهم
درود خوب دیگه تونستن
اما از یك جای به بعد دیگه نمی تونن
اتفاقات مهمی در حال وقوع هست
خیلی مهم خیلی مهم
....زیاد رو فاز حقوق بشری اروپایی ها حساب نکنید ...اینا هم ترسو هستن هم پول پرست و طماع ...پس فردا یه معامله ای انجام میدن و خلاص ...
نه خانی اومده نه خانی رفته...
نظر