اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2378

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

خیر....عرض من..بدبرداشت شده گمونم....گفتم...یه آبنبات چوبی باید میذاشتین گوشه لب فلانی...گفتم همونقدر که ممکنه خطرناک باشه...میتونست ساده باشه...گفتم وقتی جمهوری اسلامی به این راحتی میتونه ازش سواری بگیره...چرا بقیه نتونن....گفتم...میشه مهارشون کرد...بادوتا لفظ از نهج البلاغه....اما مثل اینکه جور دیگری تعبیر شد...
    درود مگنوس جان
    در علل وقوع انقلاب 57 اراده خارجی نقش اصلی را داشت
    اما وجود این قشر مورد نظر شما به تحقق اون اراده کمک کرد
    قشر بیسواد تحت سلطه فکری روحانیون بودند
    با مهره هایی مثل شریعتی ، بیداری اسلامی ! ایجاد کردند
    و قشر تحصیلکرده را نیز به دام انداختند

خمینی روز اول در بهشت زهرا گفت :
    « من به پشتوانه اینکه این ملت من را قبول دارند ، دولت تعیین می‌کنم »
    این ملت ! یعنی همین قشر مد نظر شما
    ولی امروز مردم میگن انقلاب خمینی خوب نبود
    چون نتونست ما رو به خواسته‌هامون برسونه
    و البته که وعده ها ، محقق نشد
    نه فقط آب و برق و اتوبوس و مسکن و... بلکه گفت
    « دلخوش به این مقدار نباشید !
    ما نه تنها زندگی مادی شما را آباد می‌کنیم
    زندگی معنوی شما را هم می‌آبادانیم !
    و شما را به مقام انسانیت می‌رسانیم »
    (مثلاً همین دخترهایی که حاضرند شلاق بخورند ولی حجاب نکنند
    همگی مادران و مادربزرگان چادری محجب معتقد داشتند...)

امروز نسل جدید که زندگی خودشون رو
    قربانی نادانی نسل 57 می‌دونند
    حق دارند که از اون نسل متنفر باشند
    طفلکیها کار خاصی نکرده اند
    جرمشان این است که فقط نادان بودند و گول خوردند
    و این دقیقاً چیزی هست که شما مطرح کردید
    که از این قشر برای رسیدن به رهایی استفاده کنید !

( یک مشت آدم سیاهی لشکر هست که
    هرکس زرنگتر باشه میتونه سبد رای اونها رو تصاحب کنه)

اما من فکر می‌کنم که
    ترجیح ملت و نسل جدید این است که
    رهایی با همراهی این قشر غیرممکن است
    چه بسا پس از پیروزی ، همین قشر نادانِ قدرتمند
    دوباره یک خمینی دیگری را بر کرسی بنشانند
    و حداقل 50 سال دیگه گرفتار خواهیم بود

ایران آزاد ، ایرانی هست که این قشر در انزوا باشند
    اما انزوا در سیاست با حرف و تعارف میسر نیست
    نباید اجازه دهید غول از بطری خارج شود
    وگرنه برگرداندن آن به داخل بطری غیرممکن است

با این وجود ، من منکر وجود ، تعداد و قدرت عظیم این قشر نیستم
    و همین عوامل هم باعث میشه که چه بخواهیم یا نخواهیم
    این قشر در سیاست و قدرت نقش موثری خواهند داشت
    پس معقول اینه که این قشر در همین سمت ج.ا. باقی بمانند
    اگر پیروز شدند ، ج.ا. ادامه پیدا می‌کند و حالشو می‌برند

ولی اگر شکست خوردند : « اذْهَبُوا فَأَنْتُمْ الطُّلَقَاءُ »

یعنی جونتون رو بهتون بخشیدیم
    قدرت در دست فاتحان است ، و شما شکست‌خوردگان هستید
    دیگه در حکومت بعدی حق اسلامگرایی ندارند
    چون اسلامگرایان امتحانشون رو خیلی بد پس دادند

پینوشت :
    ظاهراً دوستان اینجا روحیات بسیار بسیار لطیفی و حساسی دارند
    که در سیاست و دنیای قدرت محلی از اعراب نداره
    دنیای سیاست و انتقال قدرت ، با کسی شوخی نداره

شاعر می‌فرماید : « اَلْمُلكُ عَقيم ! »

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1949

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      درود مگنوس جان
      در علل وقوع انقلاب 57 اراده خارجی نقش اصلی را داشت
      اما وجود این قشر مورد نظر شما به تحقق اون اراده کمک کرد
      قشر بیسواد تحت سلطه فکری روحانیون بودند
      با مهره هایی مثل شریعتی ، بیداری اسلامی ! ایجاد کردند
      و قشر تحصیلکرده را نیز به دام انداختند

خمینی روز اول در بهشت زهرا گفت :
      « من به پشتوانه اینکه این ملت من را قبول دارند ، دولت تعیین می‌کنم »
      این ملت ! یعنی همین قشر مد نظر شما
      ولی امروز مردم میگن انقلاب خمینی خوب نبود
      چون نتونست ما رو به خواسته‌هامون برسونه
      و البته که وعده ها ، محقق نشد
      نه فقط آب و برق و اتوبوس و مسکن و... بلکه گفت
      « دلخوش به این مقدار نباشید !
      ما نه تنها زندگی مادی شما را آباد می‌کنیم
      زندگی معنوی شما را هم می‌آبادانیم !
      و شما را به مقام انسانیت می‌رسانیم »
      (مثلاً همین دخترهایی که حاضرند شلاق بخورند ولی حجاب نکنند
      همگی مادران و مادربزرگان چادری محجب معتقد داشتند...)

امروز نسل جدید که زندگی خودشون رو
      قربانی نادانی نسل 57 می‌دونند
      حق دارند که از اون نسل متنفر باشند
      طفلکیها کار خاصی نکرده اند
      جرمشان این است که فقط نادان بودند و گول خوردند
      و این دقیقاً چیزی هست که شما مطرح کردید
      که از این قشر برای رسیدن به رهایی استفاده کنید !

( یک مشت آدم سیاهی لشکر هست که
      هرکس زرنگتر باشه میتونه سبد رای اونها رو تصاحب کنه)

اما من فکر می‌کنم که
      ترجیح ملت و نسل جدید این است که
      رهایی با همراهی این قشر غیرممکن است
      چه بسا پس از پیروزی ، همین قشر نادانِ قدرتمند
      دوباره یک خمینی دیگری را بر کرسی بنشانند
      و حداقل 50 سال دیگه گرفتار خواهیم بود

ایران آزاد ، ایرانی هست که این قشر در انزوا باشند
      اما انزوا در سیاست با حرف و تعارف میسر نیست
      نباید اجازه دهید غول از بطری خارج شود
      وگرنه برگرداندن آن به داخل بطری غیرممکن است

با این وجود ، من منکر وجود ، تعداد و قدرت عظیم این قشر نیستم
      و همین عوامل هم باعث میشه که چه بخواهیم یا نخواهیم
      این قشر در سیاست و قدرت نقش موثری خواهند داشت
      پس معقول اینه که این قشر در همین سمت ج.ا. باقی بمانند
      اگر پیروز شدند ، ج.ا. ادامه پیدا می‌کند و حالشو می‌برند

پینوشت :
      ظاهراً دوستان اینجا روحیات بسیار بسیار لطیفی و حساسی دارند
      که در سیاست و دنیای قدرت محلی از اعراب نداره
      دنیای سیاست و انتقال قدرت ، با کسی شوخی نداره

شاعر می‌فرماید : « اَلْمُلكُ عَقيم ! »

من وسط این قشر بزرگ شدم جناب احسانی...گمون نکنم کسی ازمن اینارو بیشتر بشناسه....توفامیل پدری...همه الآن ...یه ستون حکومت هستند....یه زمانی ۱۲یا۱۳ سالم بود...رفتیم باچندتا از پسرعموها...خدمت یکی از سادات.. جهت دست بوسی ....توصف ایستادیم دست ایشون را بوسیدیم...ایشان پیشانی مارو بوسیدند...همه از سادات بودیم...روز عید غدیر بود...حاجی..صحبت کرد...گفت..شما میدونین"اگر بدترین گناهان تاریخ"راهم..مرتکب بشین...درآتش دوزخ..نخواهید سوخت؟...شما اولاد پیامبرهستین...جایی این حرفهارو نزنید...امکان "سو استفاده"...زیاداست...اما شیعه تنهاقوم برگزیده خداونداست..وبهشت را فقط برای یاران امام حسین....از زمان حضرت آدم ساخته اند....چون اولین روضه را جبرئیل.. برای حضرت آدم ..خوانده است.. .خداتضمین کرده ..اتش به اولاد پیامبر نخواهدرسید.....واین سخنان...قند را در پشتمان..الاسکا...واشک را درچشمانمان..جاری.....که ما برترین نژاد بشر هستیم....ایشان الآن...به جایگاه اصلی...ومیراث اجدادیشان که همانا رهبری شیعیان جهان است به سبب برتری اصل ونسبشان...رسیده اند....
      بازبه قول شما
      شاعرمیفرماید
      توخودحدیث مفصل بخوان ازین مجمل

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1211

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        ...

....
        حکومت بعدی رو هم مردم باید تصمیم بگیرن از چه جنسی باشه (درست یا غلط)

هر موقع هوس حذف و خفه کردن یه عده یا گروه به سرت زد این جمهوری اسلامی درونته! (به عنوان نمادی از دیکتاتوری محض) که بیدار شده (البته تا زمانیکه اون عده دست به کارشکنی نزدند و در چارچوب موازین جامعه حرکت می‌کنند)

مهم‌ترین اشتباه نسل ۵۷ هم این بود که نه صرفا برای خودش بلکه برای آیندگان هم تصمیم گرفت .. پس امیدوارم ما دیگه همچین شکری رو نخوریم که گناهمون دو چندانه (چون یه بار طعمش رو چشیدیم)

شاید نسل‌های بعد خواستن دوباره دنباله‌رو خمینی و اسلام‌گراییش باشن .. هیچ‌کس نباید چنین حقی رو ازشون بگیره .. در واقع راه برای هر نوع تغییری از طریق مردم باید همواره باز باشه

پ.ن:‌ این همه ۵۷‌ی ها رو فحش دادید! .. احتمالا به زودی مشخص میشه که با وجود این همه امکانات و تجربیاتی که نسل فعلی در اختیار داره .. آیا میتونه دوباره یه دسته گلی مثل اون‌ها به آب نده یا نه!

نظر

• Ali5559
          عضو عادی
          • Apr 2025
          • 291

الآن خدا برای خونواده های داغدار چیکار میتونه بکنه مثلا...نهایتش جونشونو بگیره راحتشون کنه...حتی نمیدونن قاتل بچه شون کیه تاامیدواربه انتقام باشند برای آینده...ولمون کن توروخدا...ازبس حرف یخود شنیدیم خسته شدیم....خدا الآن رهبریه...نعوذبالله..میگه..کن...فیکون میشه....بقیه بادهواست....به قول جناب احسانی...این حرفا فقطFOOLکردن آدماست...وگرنه نامیدی ازرحمت الهی...کفراست....
          خدا واسه سوریه چیکار کرد
          بمباران شیمیایی هم گردن

نظر

• رادین1
            عضو فعال
            • Dec 2018
            • 4738

به نظر من به دور از هر تعصبی ، مهمتر از خود انقلاب و گذر از هر نظامی در هر جای جهان ، قانون اساسی جدیدی است که نوشته می شود و ضمانت اجرایی قویی که پشت این قانون قرار می گیرد است . قانون اساسی باید چه ویژگیهایی داشته باشد :
            1- اولین اصل باید تضمین برابری و عدالت برای همه باشد . البته نه فقط در شعار بلکه در عمل .
            2- در قانون اساسی نباید هیچ برتری چه به جهت مذهبی و قومی و زبانی به هیچ فرد یا گروهی داده شود .
            3- قانون اساسی باید براساس مشترکات مردم باشد نه تفاوتها .
            4 - در کشوری که چند قوم و چند دین و چند زبان متفاوت وجود دارد نمی توان قانون اساسی اش با یک کشور یکدست در زبان و دین و ملیت یکی باشد . اصرار بر این موضوع عامل تنشها و چه بسا جنگ داخلی و انقلابهای بعدی خواهد بود .
            5 - همین الان کشورهای موفق در نظام های سیاسی جلو رویمان هستند می شود از همانها الگو برداری کرد .
            6- یادمان نرود جمعیت ایران 90 میلیون نفر است اینکه چه گروهی یا چه فردی اکثریت آرا را دارد فقط و فقط از صندوق رای قابل راستی آزمایی خواهد بود و فضای مجازی و شبکه های تلویزیونی که پولهای کثیف پشتشان است نمی توانند ملاک درستی برای راستی آزمایی باشند .
            7- وقتی هر گروهی مدعی این باشد که ما اکثریت هستیم بدون اینکه سازوکار روشنی برای تعیین موضوع تدارک دیده شده باشد ! نتیجه اش بی ثمر برای همه خواهد بود و جنگ و جدل بیفایده .
            8- ممکنه خیلی ها برای خودشان و در ذهنشان رویاهایی داشته باشند اشکالی هم ندارد لیکن اینکه این رویا تا چه حد در زمان کنونی قابلیت تحقق دارد را بایستی به خواست اکثریت مردم کشور گره زد .
            9- بخشی از جامعه در مورد رضا پهلوی دچار خطای هاله ای (در علم مدیریت : به واسطه یک ویژگی برجسته سایر نقاط ضعف دیده نمی شود) شده اند . چون پدر و پدربزرگ این آقا در زمان خودشان اقدامات مثبتی داشته اند براوردشان این است که رضا پهلوی هم چنین خواهد بود .در صورتی که این آقا هیچ پتانسیل بالقوه یا بالفعلی تاکنون از خودش نشان نداده است .
            10 - هر زمان جامعه به سطحی از آگاهی و شعور رسید که برایش فرقی نکند یک فرد از تهران یا سیستان یا کوردستان یا خوزستان یا اردبیل و ... رییس جمهور به عنوان بالاترین مقام سیاسی کشور باشد و ملاک فقط توانمندی در پیشبرد کشور به سمت آبادانی و توسعه باشد آن وقت می توان امیدوار بود که در مسیر درستی در حرکت هستیم .
            و خلاصه اینکه ، دنیا تغییر کرده است سلیقه ها و نگاه و تفکرات مردم عوض شده است . اگر نتوانیم در سالهای پیش رو این تغییرات را درک کنیم و هر کسی ساز خودش را بزند نه تنها این قطار به مقصد نزدیک نمی شود که 180 درجه در جهت مخالف حرکت خواهد کرد .

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 3141

حالا فعلا خود جمهوری اسلامی رو بر کنار کنید..تا برسیم به بقیه اش...فعلا که عمامه بالاست و حجاقا هم سالم و سرحال و سلامت!!!!

حداقل ده بار از عیب و مذمت پهلوی حرف میزنید یکبار هم حرف از خامنه ای بزنید...مگه مخالف این نظام نیستید!!؟...چرا یکبار اسم خامنه ای به دهنتون نمیاد؟؟؟؟
              بنظر عجیب نیست؟

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3976

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                به نظر من به دور از هر تعصبی ، مهمتر از خود انقلاب و گذر از هر نظامی در هر جای جهان ، قانون اساسی جدیدی است که نوشته می شود و ضمانت اجرایی قویی که پشت این قانون قرار می گیرد است . قانون اساسی باید چه ویژگیهایی داشته باشد :
                1- اولین اصل باید تضمین برابری و عدالت برای همه باشد . البته نه فقط در شعار بلکه در عمل .
                2- در قانون اساسی نباید هیچ برتری چه به جهت مذهبی و قومی و زبانی به هیچ فرد یا گروهی داده شود .
                3- قانون اساسی باید براساس مشترکات مردم باشد نه تفاوتها .
                4 - در کشوری که چند قوم و چند دین و چند زبان متفاوت وجود دارد نمی توان قانون اساسی اش با یک کشور یکدست در زبان و دین و ملیت یکی باشد . اصرار بر این موضوع عامل تنشها و چه بسا جنگ داخلی و انقلابهای بعدی خواهد بود .
                5 - همین الان کشورهای موفق در نظام های سیاسی جلو رویمان هستند می شود از همانها الگو برداری کرد .
                6- یادمان نرود جمعیت ایران 90 میلیون نفر است اینکه چه گروهی یا چه فردی اکثریت آرا را دارد فقط و فقط از صندوق رای قابل راستی آزمایی خواهد بود و فضای مجازی و شبکه های تلویزیونی که پولهای کثیف پشتشان است نمی توانند ملاک درستی برای راستی آزمایی باشند .
                7- وقتی هر گروهی مدعی این باشد که ما اکثریت هستیم بدون اینکه سازوکار روشنی برای تعیین موضوع تدارک دیده شده باشد ! نتیجه اش بی ثمر برای همه خواهد بود و جنگ و جدل بیفایده .
                8- ممکنه خیلی ها برای خودشان و در ذهنشان رویاهایی داشته باشند اشکالی هم ندارد لیکن اینکه این رویا تا چه حد در زمان کنونی قابلیت تحقق دارد را بایستی به خواست اکثریت مردم کشور گره زد .
                9- بخشی از جامعه در مورد رضا پهلوی دچار خطای هاله ای (در علم مدیریت : به واسطه یک ویژگی برجسته سایر نقاط ضعف دیده نمی شود) شده اند . چون پدر و پدربزرگ این آقا در زمان خودشان اقدامات مثبتی داشته اند براوردشان این است که رضا پهلوی هم چنین خواهد بود .در صورتی که این آقا هیچ پتانسیل بالقوه یا بالفعلی تاکنون از خودش نشان نداده است .
                10 - هر زمان جامعه به سطحی از آگاهی و شعور رسید که برایش فرقی نکند یک فرد از تهران یا سیستان یا کوردستان یا خوزستان یا اردبیل و ... رییس جمهور به عنوان بالاترین مقام سیاسی کشور باشد و ملاک فقط توانمندی در پیشبرد کشور به سمت آبادانی و توسعه باشد آن وقت می توان امیدوار بود که در مسیر درستی در حرکت هستیم .
                و خلاصه اینکه ، دنیا تغییر کرده است سلیقه ها و نگاه و تفکرات مردم عوض شده است . اگر نتوانیم در سالهای پیش رو این تغییرات را درک کنیم و هر کسی ساز خودش را بزند نه تنها این قطار به مقصد نزدیک نمی شود که 180 درجه در جهت مخالف حرکت خواهد کرد .
                درود،
                دو بند۲ و ۴ شما با هم در تعارضند!
                در جامعه مدرن انسان‌ها شهروند تعریف می‌شوند و بر مبنای قوم و قبیله که پیشا‌مدرن و بدوی هستند تمایزی میان شهروندان نیست!
                پس برابری در برابر قانون و قانون برابر برای همه صحیح است!وگرنه با این تفاسیر باید برای هر کس یک طور قانون نوشت! این برابری در کلیه زمینه‌ها صادق است.
                ایران کشوری تاریخی و قدیم است و اتفاقا از این منظر رشد کرده و اگر بیهوده بر این تفاوت‌ها فوت نکنند،همین الان هم هیچ اختلاف واقعی‌ای(نه برساخته‌ی فلان دولت یا نیروی خارجی منتفع و یا با تنفس مصنوعی)میان مردمان نیست.رئیس جمهور در همین ج.ا از آذربایجان بوده تا سمنان.در همین فروم از اصفهانی با تبریزی دوست است تا کرد با جنوبی و زنجانی.هرگز هم فارغ از شوخی‌های رایج ندیده‌ام کسی ملاک دوستی یا انتخاب سهم برایش منطقه یا محله و یا قوم و قبیله باشد.
                فدرالیسم و الباقی قصه‌ها هم مال دولت های تازه تاسیس جهان است و شما نگفتید اما اسم رمز تجزیه کشور ایران است!چون واحدی باید اول تکه تکه بشود تا بعد دوباره تحت فدرالیسم مجتمع شود!بیهوده نیست ایرانیان روی مفهوم تمامیت ارضی یک‌دلند.
                مملکت باید بر مبنای شایسته‌سالاری اداره بشود و حتی معنی ندارد مدیران محلی باشند! اگر یک هموطن کرد قابلیت دارد می‌تواند استاندار اصفهان بشود و اگر یک اصفهانی توانست می تواند در هرمزگان استاندار باشد! یک سیستانی هم اگر مدیر و مدبر و قادر است می‌تواند نخست‌وزیر یا رئیس جمهور باشد و چرا که نه؟!
                محلی گرایی هم ربطی به دنیای مدرن ندارد...
                در پایان،املای صحبح واژه بالا«کردستان» است.در فارسی واژه‌ها با تغییر لهجه یا گویش تغییر املا نمی‌دهند و مثلا یک اصفهانی تهران را تروون نمی‌نویسد.
                برقرار باشید.

زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1211

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post

...
                  ...
                  در تایید فرمایشات جناب zorba، چرا فکر می‌کنید جامعه به این آگاهی و شعور! نرسیده؟

اینکه انتظار داشته باشیم تک تک افراد جامعه اینچنین فکر کنند .. خیال باطلیه .. کمتر موضوعی وجود داره، که تمامی افراد یک جامعه در موردش هم نظر باشن .. و در رابطه با موضوعی هم که شما مطرح کردید، حس من اینه که کلیت جامعه چنین باوری دارند و تفاوتی براشون نمی‌کنه

نظر

• ashkan zandi
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1192

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

در تایید فرمایشات جناب zorba، چرا فکر می‌کنید جامعه به این آگاهی و شعور! نرسیده؟

اینکه انتظار داشته باشیم تک تک افراد جامعه اینچنین فکر کنند .. خیال باطلیه .. کمتر موضوعی وجود داره، که تمامی افراد یک جامعه در موردش هم نظر باشن .. و در رابطه با موضوعی هم که شما مطرح کردید، حس من اینه که کلیت جامعه چنین باوری دارند و تفاوتی براشون نمی‌کنه
                    گرفتاری چپ اینه فکر می‌کنه همه چی تو کتاب و بدتر اینکه خودش حالیشه بقیه نه
                    حتی طرز نوشتن کوردستان یا تورک هم سر تجزیه طلبی شونه
                    تو زندگیشون هیچ کار خاصی نکردن ولی برای بقیه نسخه میپیچن
                    ایران هیچوقت تجزیه یا فدرالی نمیشه این آرزو بگور میبرن

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1949

یه بحثی هست ...از زمان افلاطون وارسطو...وبعدها توسط توماس مور مطرح شد...مدینه فاضله...این بحث الان محل اختلافه...اتفاقا چپها(به طور خاص مارکسیستها)...اینگونه سیاستها رو اتوپیا میدونند(خیال پردازی)...یعنی سیاست پاک وجود ندارد....درک جامعه ...مشخصا ...نیاز رو تامین نمیکنه...مارکس ..عدل را..درچارچوب خشونت...وبرابری رو براساس منافع همگانی...تعریف میکند....دیدگاههایی که الآن مطرح میشه...غالبا چپگراست....ولی داره درقالب ضد چپ بیان میشود....مدینه فاضله ای که اکنون...براساس حمله امریکا...خشونت محور...وبرپایه حذف کلی گروههای خاص متمرکز است...برخلاف بنیانگذاران وطرفدارانش....دقیقا تحمیل عقاید چپی مارکسیستی واتوپیایی هست ....
                      همکاری وسازماندهی گروههای پارتیزانی وچریکی...تحت حمایت...دول بزرگ....متفاوت است با منفعل بودن...ودرسایه تصمیم دیگران نشستن ...هیچ سازماندهی مشخص و عملی...نه برنامه ریزی شده...نه عزمی برایش به وجود آمده.....
                      فرستادن بچه ها با دست خالی جلوی گلوله...نه جای دفاع که جای بحث دارد....وانتظار حمله خارجی...بدون سازماندهی وتشکیل زیرساختها...هم به همان میزان...

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1949

یه نکته دیگه هم اضافه کنم...یکی از نگارندگان پستهای بالا....همونجور که اکثرا میدونند...از اقلیتها(هم مذهبی وهم قومی)...هستند....اگه ایشون موردی رابیان میکنند...دلنگرانیشون هست نسبت به بی عدالتیهایی که سالهاست داره براشون اعمال میشه.....یه عده نشستند اینجا فورا انگ تجزیه طلبی ..یاچپی...بچسبونن به عقاید شخصی دیگران....یه عده هم از طرف اونها دارن صحبت میکنند...حرف حسابشون اینه...اگه قرار باشه این بی عدالتی ...همچنان در هرنظامی....حقوق ایشان را درنظر نگیرد....امکان تجزیه طلبی هست....فقط که درحرف نباید همدیگر را برادر خطاب کنیم....نمونه اش را همه تجربه داریم....برای استخدام در دوایر دولتی وبعضا خصوصی حتی....مصاحبه های ایدئولوژیک....ونه شایسته سالاری...باعث به وجودآمدن این حجم از ویرانی....واین دوقطبی عظیم بین مردم شد.....اگه این اسمش تجزیه نیست پس چیه؟؟؟.....
                        الآن داریم هم به جای هم حرف میزنیم...هم به جای هم تصمیم میگیریم.....

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1211

...
                          همکاری وسازماندهی گروههای پارتیزانی وچریکی...تحت حمایت...دول بزرگ....متفاوت است با منفعل بودن...ودرسایه تصمیم دیگران نشستن ...هیچ سازماندهی مشخص و عملی...نه برنامه ریزی شده...نه عزمی برایش به وجود آمده.....
                          فرستادن بچه ها با دست خالی جلوی گلوله...نه جای دفاع که جای بحث دارد....وانتظار حمله خارجی...بدون سازماندهی وتشکیل زیرساختها...هم به همان میزان...
                          من هم در صورتیکه آب از آب تکون نخوره و همه چیز همچنان بر روال سابق باشه باهاتون موافقم

ولی از کجا می‌دونید "هیچ سازماندهی مشخص و عملی...نه برنامه ریزی شده...نه عزمی برایش به وجود آمده"؟

به نظرم این موضوع در آینده مشخص میشه و الان نمیشه در موردش قضاوتی داشت.

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1211

یه نکته دیگه هم اضافه کنم...یکی از نگارندگان پستهای بالا....همونجور که اکثرا میدونند...از اقلیتها(هم مذهبی وهم قومی)...هستند....اگه ایشون موردی رابیان میکنند...دلنگرانیشون هست نسبت به بی عدالتیهایی که سالهاست داره براشون اعمال میشه.....یه عده نشستند اینجا فورا انگ تجزیه طلبی ..یاچپی...بچسبونن به عقاید شخصی دیگران....یه عده هم از طرف اونها دارن صحبت میکنند...حرف حسابشون اینه...اگه قرار باشه این بی عدالتی ...همچنان در هرنظامی....حقوق ایشان را درنظر نگیرد....امکان تجزیه طلبی هست....فقط که درحرف نباید همدیگر را برادر خطاب کنیم....نمونه اش را همه تجربه داریم....برای استخدام در دوایر دولتی وبعضا خصوصی حتی....مصاحبه های ایدئولوژیک....ونه شایسته سالاری...باعث به وجودآمدن این حجم از ویرانی....واین دوقطبی عظیم بین مردم شد.....اگه این اسمش تجزیه نیست پس چیه؟؟؟.....
                            الآن داریم هم به جای هم حرف میزنیم...هم به جای هم تصمیم میگیریم.....
                            نه .. موضوع اینه که ریشه‌ی این مشکل در سیاست‌های حکومت و دولته .. و نباید این رو به مردم نسبت داد .. این تفاوت بزرگیه و مهمه

اگه بحث رو برگردونیم سمت مردم .. اتفاقا از نظر من موضوع کاملا برعکسه! .. یعنی میبینی رئیس فلان اداره از فلان قومیته .. دیگه تا میتونه فقط از هم‌ولایتی‌هاش! نیرو میگیره .. این مگه چیزی به جز تبعیض و عدم توجه به شایستگیه .. در حالیکه پیش از اون از همه‌ی اقوام جذب نیرو میشده

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1924

من هم در صورتیکه آب از آب تکون نخوره و همه چیز همچنان بر روال سابق باشه باهاتون موافقم

ولی از کجا می‌دونید "هیچ سازماندهی مشخص و عملی...نه برنامه ریزی شده...نه عزمی برایش به وجود آمده"؟

به نظرم این موضوع در آینده مشخص میشه و الان نمیشه در موردش قضاوتی داشت.
                              شوربختانه بنظر من هم نه برنامه ای هست و نه عزمی نه از سوی پهلوی که حتی یک پیراهن سیاه برای جاوید نامان نپوشید و نه از سوی جمهوریخواهان دموکراتیک
                              .
                              جمهوریخواهان دموکرات که دیگه وضعشان خیلی بد تره متاسفانه حتی روی یک نماینده واحد هم اجماع ندارند و فقط حرف های کلی!...

پ.ن:
                              من احتمال زیاد میدم ترامپ با جمهوری اسلامی توافق کند
                              شوربختانه از شواهد چنین بر می آید
                              فعلا بورس و سهام در اولویت قرار میگیره

نظر

• Bikhabar
                                ستاره‌دار(22)
                                • Sep 2020
                                • 1211

من احساس میکنم یکی از تفاوت‌هایی که به شکلی باعث شکل‌گیری سوگیری‌های مختلف در بچه‌های این فروم و در کل افراد جامعه میشه

برمیگرده به میزان تنفری که از حکومت فعلی داریم

یه عده (از جمله خودم) به میزانی از تنفر رسیدیم که دیگه با این حکومت و این رژیم .. نفسمون بالا نمیاد .. احساس خفگی داریم .. به خاطر همین در هر حالت و به هر شکل خواهان تغییر هستیم و سعی می‌کنیم با هر روزنه نوری که پدیدار بشه همراهی داشته باشیم

ولی کسانی که به این میزان از تنفر نرسیده باشند .. خب باید هی دو دو تا چهار تا کنند که چی منطقی‌تره .. کدوم روش میتونه کم‌هزینه‌تر باشه و غیره

یه عده هم مثل درنای خودمون از ترس از دست دادن آسایش و رفاه نسبی که برای خودشون فراهم کردن .. با هر تغییر و ریسک و خطری از بیخ و بن مخالفن و به شدت خواهان حفظ و بقای وضعیت موجود هستند.

نظر

در حال کار...
                                X