اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali141
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 523

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
    جنگ فردا صبح ساعت ۷ و ۳۵ دقیه تموم می شه
    رو چه حسابی میگی از رو باد معده

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 2298

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post

رو چه حسابی میگی از رو باد معده
      سخنگوی دولت گفه ما علاقه ای و تمایلی به ادامه جنگ نداریم بتده معده در تصمیم گیریها خیلی به باد معده فکر نکن زندگی در اینجا خیلی زیاو به
      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 2298

باد معده تو این مملکت خیلی ارزشمنده بزار آتش بس بشه

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 2298

ای خدا لعنت کنه ترامپ و ببی بی رو به اندازه سر سوزن عرضه ندارند پوتین ۱۰ الی ۲۰ تا شهر اکراین رو گرفت اینها فقط گه خوری می کنند تضعیف توان بی شرفها فقط تو کار تخریب ساختملن هستند همین و بس

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3662

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1924

دسترسی به منابع اطلاعاتی و خبری نداریم ولی با حساب کتاب من از ۳۰۰۰فروند موشک بالستیک بدرد بخور ۵۰۰تا جنگ قبلی و ۱۵۰۰تا فعلی مصرف شده حدود ۱۰۰۰تا مونده که البته همه ش ممکنه در دسترس نباشه و زیر زمین باشن و نشه بیرون اورد
              فقط تو دو روز به گفته منابع داخلی ۶۰و ۵۰فروند هواپیما وارد کشور شد جهت بمب باران اگر همه رو فول لود در نظر نگیریم با توجه به بعد مسافت و...و فقط ده تن مهمات برای هر هواپیما حساب کنیم حدود هزار تن مهمات مصرف شده یعنی ایران در پاسخ باید هزار موشک با سر جنگی یک تنی پرتاب کنه در عوض !!!!!!
              البته خیلی از موشکهامون سر جنگی یک تنی ندارن
              از طرفی هواپیماهای بمب افکن بی ۵۲و بی ۱هم هستن و موشکهای زمین به زمین و پهپادها

با توجه به اطلاعاتی که دارن از ذخایرمون زمان تقریبی اتمام موشکها رو زمان پایان جنگ اعلام میکنن یعنی ۴تا ۶هفته دیگه

در مورد جایگزین کردنشون هم با توجه به نابودی زنجیره ی تامین تقریبا احتمالش از بین رفته و هر شلیکی از ذخیره شهرای زیر زمینی تامین میشه
              کمبود لانچر هم اوضاع رو بدتر خواهد کرد

فرق هواپیما و موشک اینجا با این حساب کتاب ساده مشخص میشه

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1724

یکی از دوستان برایم نوشت که من دیشب با حسرت و اندوه گریه کردم: در سوپر مارکت در حال خرید بودم که دیدم یک زن جوان محجبه دارد خرید می کند. به بیرون مغازه نگاه کردم و دیدم یک ماشین پراید قدیمی جلوی مغاره پارک کرده دو کودک خردسال در صندلی عقب نشسته اند و هر کدام پرچم ایران را به دست گرفته و دارند به آن زن که دیگر دانسته بودم مادرشان است نگاه می کنند. زن با ارامش خرید کرد و معلوم بود که دو عدد بستنی ای در بین اقلام خریدش قرار دارد برای کودکانش است.
                صدای حیدر حیدر از بیرون مغازه به گوش می رسید و در نتیجه دریافتم آن زن کودکانش بیرون اورده بود تا با آنان در ثواب حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شریک باشد و در این بین تصمیم گرفته بود علاوه بر خرید مایحتاج منزل دل جگرگوشه هایش را هم شاد کند.
                گریه ام از این بابت بود که مطمئن بودم امثال این خانواده کم نیستند. افرادی که هیچ نفعی از این سیستم نمی برند. اما دستگاه چگونه توانسته انان را همراه خود کند تا لشکر بی جیره و مواجبش شوند؟ چطور دل و ذهن صاف و بی الایششان هنوز نفهمیده که سیستم در نهایت هیچ توجهی به انان نخواهد کرد؟
                چه اتفاقی افتاده که یک هموطن عادی و معمولی من به جایی برسد که حاضر شود در سرما و ناامنی خود را برای چیزی فدا کند که نه تنها فایده ای برایش ندارد بلکه ضرر هم دارد؟
                یادم به تمام اتفاقات این نیم قرن افتاد که مردم عادی چگونه در مقاطع مختلف انقلاب وجنگ و سازندگی و اصلاحات و غیره از هستی خود گذشتند اما نفعش را همانهایی بردند که در ان بالاها نشسته و همه چیز را برای خود برداشتند و حتی نگاهی هم به انان نکردند!

از دیشب دارم به نوشته ی دوستم فکر می کنم.

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5318

دارم رژه خودروهای حشد الشعبی عراقی با پرچمهای عراق در خرمشهر و بندرعباس را میبینم! 😡

عرزشی خائن بیوطن چشمهای کورت را باز کن ببین اجنبی کیه 😤

وطن فروش و خائن کیه 😤

سرباز اجنبی و دشمن که پاش روی خاک ایران باز شده کیه 😤

بعد بیا اینجا و تو تاریکی شب خیابانها حیدعررر بزن و پرچم رژیمی را تکان بده که در روشنایی روز پرچم تروریست عراقی را در خاک ایران تکان میدهد 🤬

هر بی وجود حامی این رژیم شیطانی و اجنبی و اشغالگر ، خودش قطعا نطفه اجنبی و عراقی هست 💩
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1724

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    دارم رژه خودروهای حشد الشعبی عراقی با پرچمهای عراق در خرمشهر و بندرعباس را میبینم! 😡

عرزشی خائن بیوطن چشمهای کورت را باز کن ببین اجنبی کیه 😤

وطن فروش و خائن کیه 😤

سرباز اجنبی و دشمن که پاش روی خاک ایران باز شده کیه 😤

بعد بیا اینجا و تو تاریکی شب خیابانها حیدعررر بزن و پرچم رژیمی را تکان بده که در روشنایی روز پرچم تروریست عراقی را در خاک ایران تکان میدهد 🤬

هر بی وجود حامی این رژیم شیطانی و اجنبی و اشغالگر ، خودش قطعا نطفه اجنبی و عراقی هست 💩
                    جناب کیوان!
                    عرزشی ها الان دو دسته هستند یک عده می دانند که راهشان اشتباه است اما در ادامه ی مسیری که می دانند به جز نابودی و ذلت در دو جهان چیزی نیست منافعی دارند و این منافع به حدی است که نمی توانند از ان بگذرند ولو با زیر پا گذاشتن تمام معیارهای قانونی و شرعی و عقلی و اخلاقی و انسانی و غیره. اما عده ی زیادی از انان به معنای واقعی مسخ و شستشوی مغزی داده شده اند. می دانید که با هیپنوتیزم و تلقین چه ها که نمی توان کرد! حال هزاران نفر را تصور کنید که مدت های زیادی توسط بمباران تبلیغی از خانواده گرفته تا مدرسه و دانشگاه و مسجد و صدا و سیما و کانال های خبری ارزشی و گروه های همسو مدام هیپنوتیزم شده اند. با این ها اصلا نمی توان بحث و گفتگو و استدلال کرد. بیدار کردن ان ها از حالت خلسه ی هیپنوتیزمی چندین ساله پس از سرنگونی انرژی و وقت زیادی از حاکمیت خواهد گرفت.

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2521

...............

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 4159

هر چی تو این ۷۰ سال با خون دل درست شد داره با یک بمب بی ارزش نابود میشه.

کارگزاری مفید هم مدتیه حتی ۱ ریال اعتبار نمیده

ظرف ۱ ماه تسمه تایم ۳۳٪ گرون شد

جنگ اسراییل فلسطین تبدیل شد به جنگ اسراییل ایران، خیلیها هشدار دادن ولی راهی زندان شدن، خب اینم نتیجش.

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1924

نجیمی اون برنامه مهاجرت رو کنسل کن 😂
                          تا دیروز حامی رژیم بودی چی شد الان منتقد شدی ؟؟!!!

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 2298

از زمین و زمان شاکی هستم دستمال به دستی نکرده و نمی کنم اما به خدای احد و واحد شده بد چنگ و دندان از وطنم دفاع می کنم بیاد تو اونم زمینی یک سرباز رو هم زنده نمی زارم خارج نشینان یا علی پاشید بیایید ایران و گرنه از دور گود گه خوری کاری ندارد

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 2298

رو فقط سفیر ایران در لبنان یارو رو اخراج کردن اما بر نمی گرده ایران

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 3158

یک میدون پشت خونه ما هست...چنان یارو عر می‌زنه و صداش رو میندازه تو بلند گو که هر لحظه احتمالش هست یکجاش جر بخوره!!!
                                این دیگه چه مسخره بازی هست راه انداختند...عالم و آدم می‌دونند طرفداران این حکومت... یک اقلیت چند درصدی بیشتر نیستند....اتفاقا این تجمعات و میتینگ ها بیشتر نشان دهنده اقلیت بودن حامیان حکومت هست

امروز قالیباف میگفت...با تنگه..خیابون ..موشک گلوی دشمن رو میفشاریم :
                                تنگه رو گفتیم اونقدرها تنگ نیست و رو به گشادی هست..پ..همین امروز نفت عربستان هم با پرچم پاکستان عبور کرده

خیابان هم بنظر من تاثیر منفی داره اتفاقا...یکی دو درصد بودن خودتون رو به نمایش می‌گذارید

موشک هم که ذخایر محدودی دارید..شاید بقول دوستمون محدودیت دسترسی و یا حتی لانچر برای پرتاب هم به مرور روبرو میشید..از اونطرف زیر ساخت های تولید موشک هم داره می‌زنه...یعنی شرکت ها و یا کارگاههای که قطعات برون سپاری شده رو تولید می‌کردند در چند هفته گذشته زده...با این حساب روی کارایی موشک هم برای ادامه نمیشه زیاد حساب کنید

بهترین کار در شرایط فعلی تسلیم شدن هست...در درجه اول هم به اراده این مردم و تغییرات بنیادی تسلیم بشوید...به چند دهه مسخره بازی و خودسری و توهم باید پایان داد

نظر

در حال کار...
                                X