در اصل توسط djdream پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
آهان ثروت پیران شمع خانی و دبگر حرام زاده ها از کجا تامین شده اونوقت حقوق رو هم بگو نشد دیگعگه تفسیر مز کنی فقط اونجا که به نفعتون هست بگید دو تا حرام زاده داره ابن مملکت اونها کا خوردند و چاپیدند و غارت کردند و بجا هاشون در دیار فرنگ دارند عشق و حاد می کنند با پول ما و دبگری اونهای که خارج هیتند و امیدوارند جاده صاف بشه بیان برای خالی کردن عقده ها بنده به مرگ دزدان راضی هستم چه جوری می شه یک نفر ۱۰۰ همو سرمایه داشته باشه اما قبل از ۵۷ دو زار هم نداشته و این یکی فقط از رانت و قدرت به ثروت رسیدهیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
🙏 2👍 1 -
هر کس دزدان را به درک واصل کند کار خوبی کرده نمی شه که ........یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
🙏 2نظر
-
-
به گفته شبکه خبر حتما لیتری ۵ هزار دلار هست اما در واقعیت هر لیتر ۵۰ ینت و حقوق پایه برابر با ۴ هزار دلار آمریکا و تورم منفی ۳ درصد در کل هر زمان جنگ تموم بشه به هر تریقی تورمدر اصل توسط linux_linda پست شده است View Postدر سرزمین های اشغالی قیمت بنزین چقدر است؟
آخرین ویرایش توسط ریسعلی دلواری؛ 2026/03/30, 20:59.یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
🔥 1😂 1نظر
-
شهادت سردار علی تنگسیری را تسلیت می گویم انسانهای خوب و شایسته ای دارند شهید می کنند البتهیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
🙏 3نظر
-
اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بگذارند و اگر تمام مردم زمین سنگسارم کنند یک قدم از انچه که باور دارم عقب نشینی نخواهم کرد ارزشی و لرزشی نبودع و نیستم و نخواهم هم شد چرا که دزدی و فساد وبی شرفی خیلی از پست داران و مدیران را با خون و گوشت و استخوان لمس کرده ام زمانی که عمری دویدم و دویدم و به هیچ رفاه و آسایشی نرسیدم و با چشمان خود دیدم حرام زاده های که بواسطه حق خوریها قدرت و مقام پدران بی شرفشان به کجا ها که نرسیدند و چه ها که نگفتند و چه کارها که نرکردند و چه موز خند های به انثال ما زدند اما اما نمی توانم شخص یا اشخاصی را که دربعد نظامی و دفاعی برای این مرز و بوم تک بوده اند و مانندی نخواهند داشت را نادیده بگیرم نظر شما محترم هست انا برخی هر چند انگشت شمار در کار خود بی مثال بوده اند در خصوص کلام آخر جانفشانی در راه وطن برای بنده حقیر افتخار می باشد والسلامدر اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
ایشالا قسمت یک یک باقی مانده هاشون و هرکسی که اینارو انسان های خوب و شایسته ای میدونه ..یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👏 4😂 4🤔 1نظر
-
اینجوری که مشخصه ج.ا همون مسیر قبلی رو میخواد ادامه بده و قاعدتا در این شرایط هیچ ادم عاقلی در تولید و اشغالزایی سرمایه گذاری نمیکنه و اندک سرمایه باقی مونده هم از کشور خارج میشه و کشور با سرعت به سمت کوبایی شدن و کلنگی شدن و ونزوئلایی شدن و ابرتورم میره.
👍 10نظر
-
میدونی یک سپاهی باید چه خوش خدمتی هایی کنه تا به مقام فرماندهی در بالاترین رده ها برسه؟در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بگذارند و اگر تمام مردم زمین سنگسارم کنند یک قدم از انچه که باور دارم عقب نشینی نخواهم کرد ارزشی و لرزشی نبودع و نیستم و نخواهم هم شد چرا که دزدی و فساد وبی شرفی خیلی از پست داران و مدیران را با خون و گوشت و استخوان لمس کرده ام زمانی که عمری دویدم و دویدم و به هیچ رفاه و آسایشی نرسیدم و با چشمان خود دیدم حرام زاده های که بواسطه حق خوریها قدرت و مقام پدران بی شرفشان به کجا ها که نرسیدند و چه ها که نگفتند و چه کارها که نرکردند و چه موز خند های به انثال ما زدند اما اما نمی توانم شخص یا اشخاصی را که دربعد نظامی و دفاعی برای این مرز و بوم تک بوده اند و مانندی نخواهند داشت را نادیده بگیرم نظر شما محترم هست انا برخی هر چند انگشت شمار در کار خود بی مثال بوده اند در خصوص کلام آخر جانفشانی در راه وطن برای بنده حقیر افتخار می باشد والسلام
خوش خدمتی هایی با کشتن حقیقت و پرورش دروغ ،
با فدا کردن جانها و مالهای ایرانیان در راه ایدئولوژی های خانمانسوزانه ضد ایرانی
میدونی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حتی در نام خودش کوچکترین بها و ارزشی به حتی نام ایران نداده
چون اصولا سپاه برای دفاع از مرز و بوم وطن ما ایرانیان ساخته و پرداخته نشده و آن وظیفه ارتش است
سپاه برای حفظ و حفاظت از نظام اسلامی آخوندهاست و بس
در راه وطن ؟؟؟ 🤨
من نمیدونم شما که درد وطن و خطر آلودگی خاک پاک ایران به قدوم ناپاک سربازان اجنبی را داری چرا همین الان هیهات من الذله سر نمیدهی وقتی خاک وطنت آلوده به قدوم نجس و خونین سربازان اجنبی عراقی و پاکستانی و افغانی آنهم از نوع متوحش و داعشی اش شده؟
کلاهت را بالاتر بگذار برادر!
سرزمین ایران دیر زمانیست توسط اجنبی های اشغالگر و تازی اشغال شده 😑ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 12👏 4🤢 1نظر
-
کیوان عزیز یعنی شما تا حالا متوجه نشدی این بنده خدا ۳×۶میزنه؟در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
میدونی یک سپاهی باید چه خوش خدمتی هایی کنه تا به مقام فرماندهی در بالاترین رده ها برسه؟
میدونی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حتی در نام خودش کوچکترین بها و ارزشی به حتی نام ایران نداده
چون اصولا سپاه برای دفاع از مرز و بوم وطن ما ایرانیان ساخته و پرداخته نشده و آن وظیفه ارتش است
در راه وطن ؟؟؟ 🤨
من نمیدونم شما که درد وطن و خطر آلودگی خاک پاک ایران به قدوم ناپاک سربازان اجنبی را داری چرا همین الان هیهات من الذله سر نمیدهی وقتی خاک وطنت آلوده به قدوم نجس و خونین سربازان اجنبی عراقی و پاکستانی و افغانی آنهم از نوع متوحش و داعشی اش شده؟
سرزمین ایران دیر زمانیست توسط اجنبی های اشغالگر و تازی اشغال شده 😑
از شما عجیبه!!!!
👍 5😘 2😎 2👎 1نظر
-
قدیم مثلی بود میگفتند بعضی سگها را چه تو سرش بزنن یا نزنن واق واقش روبراستدر اصل توسط djdream پست شده است View Postاینجوری که مشخصه ج.ا همون مسیر قبلی رو میخواد ادامه بده و قاعدتا در این شرایط هیچ ادم عاقلی در تولید و اشغالزایی سرمایه گذاری نمیکنه و اندک سرمایه باقی مونده هم از کشور خارج میشه و کشور با سرعت به سمت کوبایی شدن و کلنگی شدن و ونزوئلایی شدن و ابرتورم میره.
بالاخره مرگ تدریجی (ادامه ج.ا) را ترجیح میدی یا هجوم خارجی؟
اول از همه بهتر نیست تکلیفت با خودت مشخص بشه؟
👍 11نظر
-
در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Postسوالی که برا من مطرحه اینه که چرا ترامپ زور میزنه تنگه هرمز رو باز کنه؟
...خب امروز دیدم ترامپ این تحلیل منو کاملا تایید کرددر اصل توسط کیوان پست شده است View Postاتفاقا اصلا زور نمیزنه ، اگر می خواست بازش کنه خیلی زودتر اینکارو کرده بود
نفت آمریکا از ناحیه تنگه هرمز متاثر نیست و بسته شدنش به منافع اون هیچ ضربه نمیزنه و مشخصه که اتفاقا داره وقت تلف میکنه
از این محل چین بزرگترین بازنده خواهد بود و ایضا اروپا که میخواهند دو پهلو بازی کنند، فرانسه ، آلمان ، بریتانیا و .... هرکدومشون امتیازاتی میخواهند ولی مشخصه ترامپ هم داره بازیشون میده و به نظرم میخواد مجبورشون کنه در جنگ علیه جمهوری اسلامی که میخواهند خودشون را عقب نگه دارند مشارکت کنند و برای تعادل قیمت نفت خودشون مبارزه کنند.
مثلا آلمان از اونطرف به آمریکا میگه نه در جنگ شرکت میکنه و نه در باز کردن تنگه هرمز مشارکت ولی آمریکا باید سریع تر تکلیف جنگ را مشخص کنه ، ترامپ هم میگه فعلا عجله ای ندارم!
ترامپ با پیام شدید الحنی خطاب به بریتانیا و فرانسه و کل اروپا گفت:
برای همه آن کشورهایی که به دلیل تنگه هرمز نمیتوانند سوخت جت دریافت کنند، مانند بریتانیا که از دخالت در سرنگونی ایران خودداری کرد، من یک پیشنهاد دارم:
یا نفت خود را از ایالات متحده بخرید یا خودتان به تنگه هرمز بروید و آن را باز کنید
شما باید یاد بگیرید که چگونه برای خودتان بجنگید،
ما دیگر آنجا نخواهیم بود تا به شما کمک کنیم، همانطور که شما برای ما آنجا نبودید.
بروید نفت خودتان را تهیه کنید!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 8😂 2نظر
-
آخ آخ چقدر ناراحت شدم یه چیزی تو این مملکت پایانی ندارد چه با این حکومت چه با حکومت هر خر دیگری اونم ابنه ۹۰ میلیون هنه چیز دان داربم که در مورد همه چیز نظر می دهند الان اصلا به من گفتی دیوانه کلی هم تشکر گرفتی به نظرت فرقی به حال من می کنه دوستان و دشمنان و قاضیان و دانشمندان و همه چیز دانان گرامی کلاه خود راسفت بچسبید که به وقت طوقان احدی به احدی رحم نخواهد کرد تقریبا تنها مردمی در جهان هستیم که به راحتی توهین می کنیم به راحتی قضاوت می کنیم و ..... تازه توهم هم داریم که برترین کشور کل تاریخ جهان هستیم با عرض ادب با بریم درمون بزاریم دوستی که خیلی عاقلی اونهای موفق هستند که زحمت کشیدن و خاکشو خوردن و کلی برنانه چیدن و کلز تمرین کردن یادمه بعد از بمباران نیروگاههای اتمی ایران گفتن ۲۲ سال داشتن تمرین می کردن ۲۲ سال تمرین برای یک شب عملیات حالا اینجا چی هر ننه قمری می آید شبکه خیر یا هر قبرستون دیگه ای در مورد همه چی هم اظهار نظر صریح می کنه عاقبت همه مد به خیر شوددر اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
کیوان عزیز یعنی شما تا حالا متوجه نشدی این بنده خدا ۳×۶میزنه؟
از شما عجیبه!!!!یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 1نظر
-
نه سفید نه سیاه خاکستری یا صفر یا یک حد وسط نداریم نه خود تحقیری نکنیم منظور بنده هشت سال دفاع مقدس و شناخت کامد ایشون از خلیج فارس بود و گرنه ابنکه برخی خزیدن زیر پتو و از زیر لحاف و از ترس حملات رفتن تو کوره دهات قایم شدن تا آمریکا و اسراییل بیاد براشون خوشبختی بیاره نیست مردشی یا علی امروز با کفن وسط میدان آزادی تهران برو بگو نه به جمهوری اسلامی اگه برنده بشی برات خیلی خوب می شه اگه نه از جای گرم و نرم خودت تکون نخور منتظر باش دارند میان بنده گفام خیری از این حکومت ندیده ام دویده ام دویده ام اما به هیچ نرسیدا ام امد اجنبز برام اجنبی هست چه افغانی چا آمریکایی چه انگلیسی چه پاکستانی یا لبنانی یا هر .. در ضمن فراموش نکنیم می بایست بد کلا دنیا تعامل کرد با کل دنیا عربستاک و ترکیه هم شرق را دارند د هم غرب را اما انگلهای زاده تفکر چرچیل و ملکه یه تعداد مخالف شرق داره یه تعداد مخالف غرب ایران برای آینده بهتر احتیاج به کار و تلاش و آینده نگری و کوشش و تعامل با کل دنیا رو داره چه با اینها چه بدون اینها غر زدن و حرف زدن و مخالف بودن اونم زیر لحاف و منتظر بودک اینکه چند تا پوفیوز و توفیوز و بچه باز بیان برامون بهشت با ارمغان بیارن نتیجه ای نداره جز فلاکت و بدبختی والسلامدر اصل توسط کیوان پست شده است View Post
میدونی یک سپاهی باید چه خوش خدمتی هایی کنه تا به مقام فرماندهی در بالاترین رده ها برسه؟
در راه وطن ؟؟؟ 🤨
سرزمین ایران دیر زمانیست توسط اجنبی های اشغالگر و تازی اشغال شده 😑یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👏 1👍 1نظر

نظر