اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دفتردار
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 935

ترامپ:

جمهوری اسلامی بزرگترین اشتباه خود را مرتکب شد!

نظر

• HapuKumar
      Banned
      • Aug 2025
      • 234

دیروز برای جابجایی مقداری بار، یک نیسان کرایه کردم. این نیسان و راننده را از سایت دیوار پیدا کردم. به 5 یا 6 نفر در چت دیوار پیام دادم و قیمت گرفتم تا این یکی را پیدا کردم که قیمت و شرایطش از همه بهتر بود و بهش زنگ زدم و اومد بار را بردیم.

این راننده میگفت بیشتر روزها، 1 بار یا 2 بار یا حتی بیشتر آگهی خودش را در دیوار با نردپان و پله، میاره بالا تا در ابتدای فهرست قرار بگیره و مشتری بیشتری جذب کنه و هر بار 100 هزار تومن یا فکر کنم بیشتر میده برای این کار یعنی روزی 200 یا 300 یا 400 هزار تومن فقط داره میده به دیوار برای اینکه آگهیش بیاد بالا!
      با خودم فکر کردم، واقعا دیوار این پول را از این راننده و صدها راننده و هزاران فروشنده دیگه در این سایت برای چی میگیره؟ در قبالش چه خدمتی میکنه به مشتری؟
      وقتی کسی برای اولین بار آگهی در دیوار منتشر میکنه، خوب طبیعی است که باید در قبال این خدمت و سرویسی که از دیوار میگیره، هزینه ای پرداخت کنه و این حق دیوار است که هزینه بگیره! ولی اینکه هر بار و برای بالا بردن آگهی (با نردبان و پله) یه پول بزرگی از آگهی دهنده بگیری، چه توجیحی داره؟! دیوار برای این سرویس چه کاری میکنه جز اینکه رتبه آگهی را اگه فرضا شده 100، میکنه 1! اونهم فقط برای چند لحظه چون خیلی سریع آگهی های جدید میان و بالاتر قرار میگیرن!
      هر چه فکر کردم، دیدم این دیوار یه جنگی راه انداخته بین افراد و فروشنده ها، املاکی ها، راننده ها و ... و داره میگه به من پول بدید تا آگهی شما را بیارم صدر جدول، فقط همین! دیگه اصلا مهم نیست که آیا این کسی که آگهیش میاد بالا، بهتر از بقیه است؟ سرویس یا کالاش بهتره؟! ...نه!! فقط اون پول بیشتری داده به دیوار!
      فرض کنیم در بین همین راننده ها، کسی هست که درآمد زیادی نداره و نمیتونه هر روز پول زیادی بده و آگهیش را ارتقا بده به بالا! در حالیکه راننده منصفی هم هست و کار و اخلاقش هم خوبه! ولی آگهیش میره پایین و زنگ نمیخوره و مشتری نمیگیره، تنها به این دلیل که پول کمتری ریخته تو جیب دیوار!
      من که هرچی فکر میکنم، می بینم این کارها و این روش درآمد زایی، عادلانه نیست! حالا این تنها یک نمونه از فریبکاری های دیوار است، محدودیتهای دیگه هم زیاد داره، مثلا نمیگذاره لینک سایت بگذاری یا مثلا چند نوع جنس را در یک آگهی بفروشی و ....

نکته: این هم نمونه زیبای دیگری از اینکه مردم ایران خیلی میهن دوست هستن و هم میهن هاشون را خیلی خیلی دوست دارند! مرتب هم از میهن دوستی، میهن پرسی و میهن ذلیلی میگن!

نظر

• Lotuus
        عضو عادی
        • Oct 2025
        • 166

در اصل توسط HapuKumar پست شده است View Post
        دیروز برای جابجایی مقداری بار، یک نیسان کرایه کردم. این نیسان و راننده را از سایت دیوار پیدا کردم. به 5 یا 6 نفر در چت دیوار پیام دادم و قیمت گرفتم تا این یکی را پیدا کردم که قیمت و شرایطش از همه بهتر بود و بهش زنگ زدم و اومد بار را بردیم.
        عکس پروفایلتو که دادی AI ساخته نوشته هات هم می دی AI می نویسه
        من واقعا شک دارم اصلا خود کاربریت حقیقیه یا AI هستی ؟

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3665

امارات متحده عربی: ۱۵ موشک و ۴ پهپاد پرتاب‌شده از سوی ایران را رهگیری کردیم

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 4189

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
            امارات متحده عربی: ۱۵ موشک و ۴ پهپاد پرتاب‌شده از سوی ایران را رهگیری کردیم
            ایران با کشتی های آمریکایی درگیری پیدا کرده ...چرا به امارات موشک پراکنی کرده؟؟؟

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3665

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post

ایران با کشتی های آمریکایی درگیری پیدا کرده ...چرا به امارات موشک پراکنی کرده؟؟؟
              چون پول های تاراج رفته رو مصادره کرده

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5321

درست به همون دلیل که به کودک و زن و جوان ایرانی شلیک میکرده و با اعدام به قتل میرساند

رژیم اسلامی ( نه لغت ایران و نه جمهوری شایسته خطاب قرار دادن این فرقه شیطانی نیست ) لات کوچه خلوت است ، عربده کش رجز خوانی است که داوطلبان جنگ با اسرائیل در بنرها و برای جنگ با آمریکا در پیامک ها فقط ظهور میکنند اما در میدان نبرد زورشان به هرچه ضعیفتر و کوچک تر و دم دستی تر
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• amir12
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 835

احتمال
                  یک جنگ کوچک
                  یک جنگ کوتاه
                  و آخرین جنگ هست !!!

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3665

اگه تا سه هفته فایروال چینی رو اینترنت برداشته نشه تلگرام همه اکانت های دیفالت غیر پریمیوم رو حذف میکنه
                    اگر بعد این مدت اینترنت وصل بشه باید از نو در تلگرام اکانت بسازید
                    تمام اطلاعات قبلی تون هم پاک میشه

نظر

• دفتردار
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 935

۸ شب سه شنبه به وقت شرق آمریکا، ۳/۵ صبح چهارشنبه به وقت ایران،
                      ببینیم تا چی می شود!

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 4189

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                        اگه تا سه هفته فایروال چینی رو اینترنت برداشته نشه تلگرام همه اکانت های دیفالت غیر پریمیوم رو حذف میکنه
                        اگر بعد این مدت اینترنت وصل بشه باید از نو در تلگرام اکانت بسازید
                        تمام اطلاعات قبلی تون هم پاک میشه
                        ای بابا....این قطعی صرفا به خاطر این فایروال هست؟؟
                        یا به خاطر وصل نشدن دوماهه تلگرام؟؟یعنی کسی این بین مثلا ۲۰ روز قبل تلگرامش آپدیت شده باشه هم بازاکانت تلگرامش دیلیت میشه؟؟؟

نظر

• shahin
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 2546

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

اما در میدان نبرد زورشان به هرچه ضعیفتر و کوچک تر و دم دستی تر
                          وقت بخیر
                          احتراما ، در خصوص اینکه نوشتید امارات ضعیف هست تجدید نظر بکنید.
                          این بار امارات رفتید بد نیست یک مقدار به نظم و قدرت نظامی هاشون هم توجه بکنید.
                          اصلا نیازی به مقایسه قدرت و تکنولوژی فوق العاده نیروی هوایی امارات با ایران هم نیست . فقط همون مساحت و امکانات شهری دبی را با تهران مقایسه بکنید ، یک سر و گردن بالاتر نباشد ، پایین تر هم نیست
                          تفاوت ها در بزرگواری و نجابت و پایبندی به قانون هست. ( البته به طور نسبی )

حالا فرض کنید این دوشمنانی که الان بر ایران حکومت می کنند ، عربها را وادار بکنند ائتلاف نیروی زمینی با خودشان و کشورهایی مثل پاکستان و افغانستان و عراق هم تشکیل بدهند. تنها می ماند جلب رضایت ارباب پاکستان و عراق ( فرمانروا چالز )

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 2300

سلام به همه فقط چند تا سوال دارم از اصحاب سفه خیبان داران و دوشکا سوران و میدان داران و پرچم داران میدونم دایم در میدان نیستن و شیفت کاری شما هم عوض می شه اما خدای شکم شما کجا سیر می شه مستاجر نیستن و همه شما هم ماشین دارید روزگارتون جه جوری می گذره خواهشا یکی جواب بده در ضمن سوال کردن جرم نیست ما رو اعدام نکنید در فزای کاملا غیر نرمال هستیم بدون اعدام پاسخ دهید
                            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 4189

در اصل توسط shahin پست شده است View Post

وقت بخیر
                              احتراما ، در خصوص اینکه نوشتید امارات ضعیف هست تجدید نظر بکنید.
                              این بار امارات رفتید بد نیست یک مقدار به نظم و قدرت نظامی هاشون هم توجه بکنید.
                              اصلا نیازی به مقایسه قدرت و تکنولوژی فوق العاده نیروی هوایی امارات با ایران هم نیست . فقط همون مساحت و امکانات شهری دبی را با تهران مقایسه بکنید ، یک سر و گردن بالاتر نباشد ، پایین تر هم نیست
                              تفاوت ها در بزرگواری و نجابت و پایبندی به قانون هست. ( البته به طور نسبی )

حالا فرض کنید این دوشمنانی که الان بر ایران حکومت می کنند ، عربها را وادار بکنند ائتلاف نیروی زمینی با خودشان و کشورهایی مثل پاکستان و افغانستان و عراق هم تشکیل بدهند. تنها می ماند جلب رضایت ارباب پاکستان و عراق ( فرمانروا چالز )
                              درود .البته اینا که درسته ...ولی به نظر ..وسعت و جمعیت کم ...فاصله کم با ایران و اینکه به جز خلیج فارس راه دریایی دیگه ای نداره وبه لحاظ اقتصادی نیازمند یه فضای بی تنش هست .واینکه طرف ایرانی هم هیچ ملاحظه ای برا حمله هاش نداره..امارات رو آسیب پذیر کرده ..

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3665

ای بابا....این قطعی صرفا به خاطر این فایروال هست؟؟
                                یا به خاطر وصل نشدن دوماهه تلگرام؟؟یعنی کسی این بین مثلا ۲۰ روز قبل تلگرامش آپدیت شده باشه هم بازاکانت تلگرامش دیلیت میشه؟؟؟
                                هرکسی که از 9 اسفند نتونسته وارد تلگرامش بشه سه هفته دیگه دیلت اکانت میشه
                                بات تلگرام ip ها رو ثبت میکنه

نظر

در حال کار...
                                X