خوب یعنی همه چی اینجا تموم می شه سلسله بعدی سلسله خالی باف خواهد شد یعنی توافق یواشکی و ادامه فقر وبدبختی و فلاکت این کابوس کی تموم می شه خدا سرنوشت ما رعیت چه خواهد شد بی ادعا وضعیت خیلی اسف بار هست
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
-
سه حسی بهم مس گه ادامه جنگ سبب ایجاد ثروت روز افزون برای الیگاریشها و حکومت روسیه همرا با تضعیف چین در منطقه خاورمیانه خواهد شد هر چه شدت بیشتر سودش بیشتر روسیه بیشترین سود رو از ادمه جنگ می بره در عیان در حال مذاکره و حامی آتش بس در خفا عاشق جنگ بین ایران ایران و اسراییل و آمریکا هستیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 1نظر
-
احترامادر اصل توسط EHSANI پست شده است View Postدرود بزرگوار
با نظر جناب امید موافقم
ولی چون فرمودید « به شدت » مجبور شدم پاسخ بدم
شما دارایی فیزیکی رو میخرید میارید خونه
به محض تسویه وجه و تحویل مال ، معامله تمام است
مال تسلیم شماست حتی اگه گرون انداخته باشند...
الان دیگه شما مالک هستید و شخص دیگری در کار نیست
شما 100% از منافع مال بهرهمند خواهید شد
ولی در مورد اوراق بهادار
شما صرفاً یک کاغذ در دست دارید که نشون میده
شما مالک این مقدار از یک مال فیزیکی هستید
ولی اصل مال ، تحویل شما نمیشه
حتماً تا حالا متوجه شدید که چرا نگهبان شرکت ،
هیچ سهامداری رو داخل شرکت راه نمیده !
اصل مال یعنی کارخونه و شرکت
هنوز در دست مالک اولیه سهامدار عمده مدیریتی است
همون که مدیرعامل و ... رو تعیین میکنه
و این مدیران شرکت هستند که تعیین میکنند که
شما به چه میزان از منافع مال خود بهرهمند شوید
اینجاست که آدم از خواب غفلت بیدار میشه
و میفهمه کجای کاره
دوستان توی فروم شاکی هستند که چرا
مدیران شرکت ریخت و پاش میکنند
ولی دو زار سود به سهامدار نمیدهند
و سال بعد باز همون مدیران ابقاء میشوند...
سهامدار اگه ناراحته ، فقط میتونه بفروشه
و از این بازی خارج بشه
ظاهرا حق با شماست . البته در کشوری دزد سالار و بی سر و صاحاب که اشغال گران قدرت کمر به نابودی اقتصاد و نابودی اون کشور بسته باشند.
اما در کشورهای متمدن که همواره به فکر اشتغال و اقتصاد و پیشرفت کشور و مردمشون هستند می بینیم که این داستان دقیقا بر عکس هست .
روزی نیست که شلوار از پای مدیران و حسابرس ها در نیاورند و پشت میله های زندان نفرستند.
ایران با اون قدرت و عظمت و ثروتهای بی نظیر ذاتی در دنیا اتفاقی کله پا نشده
عموپوتین و فرمانروا چارلز هم حتما این موضوع را تایید می کنند ، شک نکن
👍 3👏 1نظر
-
درود بزرگواردر اصل توسط shahin پست شده است View Post
احتراما
ظاهرا حق با شماست . البته در کشوری دزد سالار و بی سر و صاحاب که اشغال گران قدرت کمر به نابودی اقتصاد و نابودی اون کشور بسته باشند.
اما در کشورهای متمدن که همواره به فکر اشتغال و اقتصاد و پیشرفت کشور و مردمشون هستند می بینیم که این داستان دقیقا بر عکس هست .
روزی نیست که شلوار از پای مدیران و حسابرس ها در نیاورند و پشت میله های زندان نفرستند.
بله کاملاً حق با شماست
ولی ما داریم توی همین ایران زندگی میکنیم
و در مورد همین بورس خرابشده حرف میزنیم
دزدیهای بزرگ جلوی چشم همه انجام میشه
گزارشهای ساختگی و...
ولی دست سهامدار به جایی بند نیست
و نه فقط در بورس ، که در کل اقتصاد
خودروسازان ، مصرفکنندگان را به بردگی گرفته اند...
بله... در نظام کاپیتالیستی، سرمایه عزیز و محترم است
------------------------
سوال اینجاست که عمو پوتین و دایی جان چارلز
چطوری مردم ما رو مسخ کردند ؟ !
نگرش ، همه چیز است .
🔥 1👏 1نظر
-
دلت خوشه ...یه سهم ساختمانی از ۹۹ داشتم ..ماهم به هوای اینکه فلان هکتار زمین داره و فلان متراژ واحد در درست ساخت و به ازای هر سهمش ایکس متر واحد مسکونی و تجاری ..با خودم گفتم اینکه بهتر از آپارتمان اماده اس ..یه مجمع شرکت مادرش هم رفتیم ..دیگه راهمون ندادن !چیزی هم نمونده بود یه دست کتک بخوریم توسط عوامل هیات مدیره که به اسمسهامدار سالن رو پر کرده بودن ...قبلش کاشف به عمل اومده بود .. مدیرای شرکت یه تعاونی زدن و زمینای کذایی رو به اسم خودشونو وفک و فامیلشون و رییس وقت سازمان بورس بالا کشیدن !!سه سال ما درگیر گرفتن وکیل و دادگاه و دادگاه جرایم اقتصادی بودیم ...کلی هم پول وکیل رو نسبت به سهم دادیم ..همون بنده خدا که افتاده بود جلو به نمایندگی از ما ..چقد تهدید شد و پرونده براش درست کردن و ناچار پاپس کشید..خود مدیرای شرکت و عواملشون تو شرکت و دایره حقوقی شونم هر سنگی بود جلو پای پرونده انداختن که کار پیش نره ....وکیل هم بعدا جا زد ..دیگه ما سهامدارای خرد جمع هم خسته شدیم .و سهم رو فروختیم ..و در واقع سرمایه مون نابود شد ...در اصل توسط shahin پست شده است View Post
احتراما
اینجا مملکت امام زمانه ....فک نکن قانون حاکمه ...
😞 2نظر
-
یه بنده خدایی هم تو تاپیک بغلی که به اعتراف خودش تو یه شرکت بورسی کاره ای بوده !!از گلکاری هاش تو اون دوره !!تو اداره شرکت تعریف کرده !!که چه بلایی سر شرکت و سهامدارا اوردن ...بعدشم اومده تیکه ای به ما انداخته که اگه بورس بده ..تو این بورس چیکار می کنیم ..دیگه نمیدونه ما پوستین رو ول کردیم پوستین مارو ول نمی کنه
😂 2نظر
-
تارگت کوتاه مدت دلار ۲۲۰ هست..کلوز امروز رو ۱۸۳ بگیریم...روزی سه درصد هم حداقل رشد داشته باشه...۶ یا ۷ روزه دیگه..یا حمله نهایی به ایران صورت میگیره...یا مردم میریزند کف خیابون...شاید هم تلفیقی از هر دو!!!!
این دفعه مدل حملات فرق میکنه...بیرون ریختن این مردم هم متفاوت هست...خشونت بی حد و مرزی در پیش داریم!!!
👍 4🙏 1نظر
-
خوبیش اینه شعارها فرقی نمی کنه البته که یکی عملی شد تا بقیه اش آرهدر اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postتارگت کوتاه مدت دلار ۲۲۰ هست..کلوز امروز رو ۱۸۳ بگیریم...روزی سه درصد هم حداقل رشد داشته باشه...۶ یا ۷ روزه دیگه..یا حمله نهایی به ایران صورت میگیره...یا مردم میریزند کف خیابون...شاید هم تلفیقی از هر دو!!!!
این دفعه مدل حملات فرق میکنه...بیرون ریختن این مردم هم متفاوت هست...خشونت بی حد و مرزی در پیش داریم!!!یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
وقت بخیر . اون همه شرکت گل و بلبل ول کردی رفتی سهام شرکتهای ساختمانی خریدی ؟در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
دلت خوشه ...یه سهم ساختمانی از ۹۹ داشتم ..ماهم به هوای اینکه فلان هکتار زمین داره و فلان متراژ واحد در درست ساخت و به ازای هر سهمش ایکس متر واحد مسکونی و تجاری ..
اینجا مملکت امام زمانه ....فک نکن قانون حاکمه ...
زمین و ساختمان اوایل همان دوره اول غارتهای ابواب جمعی احمدی نژاد تموم شد.
امثال صادق محصولی و مافیای قدرت .و ثروت که از قبل زمینها را هکتاری در محدوده شهرها و کوه ها خواریده بودند ، قبل از بهره برداری از مسکن های مهر در بیابانها ، املاک را انداختند به ملت تبدیل کردند به ارز و سپس طلا و بیت کوین ! .
یک مدت هم بانکها برای فرار از ورشکستگی زیر املاک را نگه داشته بودند.
ضمنا ، این بیت کوین خیلی هم جدی اشاره کردم . ( قبلا همینجا نوشتم در سال 1391 یک مسئول دم کلفت با کارشناس انفورماتیک یکی از بانکها تماس گرفته بود و در مورد نحوه خرید بیت کوین سوال کرده بود ، از قرار حتی گولاخ ترین انفورماتیکی های اون بانک هم تا اون زمان بیت کوین به گوششون نخورده بوده . یارو با لهجه شهرستانی به همشهریش گفته بوده بیت کوین که می گویند چیز خیلی خوبیه )
...................................
شرکتهای ساختمانی سالم ترین هاشون هم کهدر نظر بگیرید ، همیشه بعد از تحویل یک پروژه رشد هزینه ها برای اجرای پروژه های آتی آنقدر زیاد هست که عملا قادر به پرداخت سود نیستند. با این حساب یک شرکت ساختمانی سالم ، فقط در صورتی که به کل تعطیل کند و اموالش را بین سهام داران تقسیم بکند ممکن است سود ساز باشد.
ضمنا شما هرکاری به جز خرید و فروش طلا و ارز و رمز ارز در این جمهوری ا.ا.ا انجام داده باشید ، خسر الدنیا و آخره هستید.
هر طور حساب بکنید حتی نفس کشیدن همون پول دارهایی که در حاشیه امن بوده اند هم در این مملکت فقط باخت بوده.
😢 1نظر
-
اشتباه کردم...تصورم گین گرفتن بود تا سود عملیاتی ..شناختی رو جنگولک بازی های ساختمونی ها نداشتم.یه بار سال ۹۷ یه سود عالی داد..ده برابرشو بعدا ازم پس گرفت....حالا بگم چه سهمایی رو تبدیل کردم به این یکی ....در جا تیربارانم می کنی ...در اصل توسط shahin پست شده است View Post
وقت بخیر . اون همه شرکت گل و بلبل ول کردی رفتی سهام شرکتهای ساختمانی خریدی ؟
زمین و ساختمان اوایل همان دوره اول غارتهای ابواب جمعی احمدی نژاد تموم شد.
امثال صادق محصولی و مافیای قدرت .و ثروت که از قبل زمینها را هکتاری در محدوده شهرها و کوه ها خواریده بودند ، قبل از بهره برداری از مسکن های مهر در بیابانها ، املاک را انداختند به ملت تبدیل کردند به ارز و سپس طلا و بیت کوین ! .
یک مدت هم بانکها برای فرار از ورشکستگی زیر املاک را نگه داشته بودند.
ضمنا ، این بیت کوین خیلی هم جدی اشاره کردم . ( قبلا همینجا نوشتم در سال 1391 یک مسئول دم کلفت با کارشناس انفورماتیک یکی از بانکها تماس گرفته بود و در مورد نحوه خرید بیت کوین سوال کرده بود ، از قرار حتی گولاخ ترین انفورماتیکی های اون بانک هم تا اون زمان بیت کوین به گوششون نخورده بوده . یارو با لهجه شهرستانی به همشهریش گفته بوده بیت کوین که می گویند چیز خیلی خوبیه )
...................................
شرکتهای ساختمانی سالم ترین هاشون هم کهدر نظر بگیرید ، همیشه بعد از تحویل یک پروژه رشد هزینه ها برای اجرای پروژه های آتی آنقدر زیاد هست که عملا قادر به پرداخت سود نیستند. با این حساب یک شرکت ساختمانی سالم ، فقط در صورتی که به کل تعطیل کند و اموالش را بین سهام داران تقسیم بکند ممکن است سود ساز باشد.
ضمنا شما هرکاری به جز خرید و فروش طلا و ارز و رمز ارز در این جمهوری ا.ا.ا انجام داده باشید ، خسر الدنیا و آخره هستید.
هر طور حساب بکنید حتی نفس کشیدن همون پول دارهایی که در حاشیه امن بوده اند هم در این مملکت فقط باخت بوده.
ولی دیگه حق با شماست...اون سرمایه و انرژی که رو سهام بازی گذاشتم ...روی هر جنس و کالایی گذاشته بودم الان جای دیگه بودم ....
😂 3نظر
-
-
خونه که گرون میشه ، من نمیتونم صدتا آپارتمان بخرم
خودرو که گرون میشه ، من نمیتونم صدتا پراید بخرم
سیمان که گرون میشه ، من نمیتونم صدتا بونکر بخرم
فولاد که گرون میشه ، من نمیتونم صد تریلی تیرآهن بخرم
سنگآهن که گرون میشه ، من نمیتونم صد تن سنگآهن بخرم
کود شیمیایی که گرون میشه ، من نمیتونم صد تن اوره بخرم
لوازمخانگی که گرون میشه ، من نمیتونم صدتا یخچال بخرم
دارو که گرون میشه ، من نمیتونم صدهزارتا پنیسیلین بخرم
گوشت که گرون میشه ، من نمیتونم صدتا گاو بخرم
و...
و همه اینها رو توی پارینگ و پذیرایی آپارتمان 60 متری طبقه 5 دپو کنم !
همچنین اگه بفهمم که صنعت فولاد ، سودساز خواهد بود
من نمیتونم با 10 میلیون تومن پولی که دارم
یک عدد کارخانه فولاد مبارکه کوچیک
به ارزش 10 میلیون تومن راهاندازی کنم
و مهمتر از اون ، با فولاد مبارکه اصلی رقابت کنم !
با خودم میگم خب این سود میره تو حساب شرکت
و من اگه سهام شرکت رو بخرم ،
به نسبت سهمم از این سود بهرهمند میشم
این البته برای سایر کشورهای جهان صدق میکنه
ولی تو ایران به قول جناب شاهین برعکسه
یا به قول جناب گنجشک اصلاً ربطی نداره
صرفاً یک تشابه اسمی هست
قیمت آپارتمان و پراید و سیمان و تیرآهن و کود شیمیایی و یخچال و پنیسیلین و گوشت و...
طی چند سال گذشته حداقل 10 برابر شده اند
ولی سهام شرکتهای تولیدکننده اینها هیچ رشدی خاصی نکرده
سود مجمع خاصی هم پرداخت نکرده
بعضاً زیان هم شناسایی کرده اند !!!
پینوشت : این عجایب فقط در مملکت امام زمان رخ میده !
نگرش ، همه چیز است .
👍 3👏 1🥰 1نظر
-
بله از یه جایی به بعد به خود میایی می بینی اسیر شدی اسیر اسیر روز مرگی چک کرن قیمتها و افسوس و افسوس اما یه چیزی بگم نگین خوش خیاله آخر ای شب ظلمات بیشتره رخیلی بیشتر در نامیدی بسی امیدست پایلن شب سیه سفید استدر اصل توسط EHSANI پست شده است View Postخونه که گرون میشه ، من نمیتونم صدتا آپارتمان بخرم
و...
صرفاً یک تشابه اسمی هست
قیمت آپارتمان و پراید و سیمان و تیرآهن و کود شیمیایی و یخچال و پنیسیلین و گوشت و...
یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
🙏 2نظر
-
و ایضا حقوق کارگران ر یعنی جنس ۱۰۰ برابر می شه اما حقوق کارگران به زور ۳۹ درصد رشد می کنه ریسس جمهور این مملکت به گفته خودش ماهی هزار دلار درآمد دارهر اونوقت یه کار گر ماهی ۱۰۰ دلاره رییس مجلس بچه اش ۱۰ میلیون دلار رشوه می ده شهروند کانادا بشه اونوقت یکی در گیر پول شیر خشک بچه اش و نان شبش هستدر اصل توسط EHSANI پست شده است View Postخونه که گرون میشه ، من نمیتونم صدتا آپارتمان بخرم
و...
صرفاً یک تشابه اسمی هست
یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
😂 2🙏 1نظر
-
البته یه خوبی داره هر چی تپل تر و مفت خور تر وحرام زاده تر هدفی بهتر امثال ریز و میزه های مثل بنده کمتر آسیب می بینیدیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر

نظر