اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

بغض فرزانه فصیحی برای مردم ایران بعد از قهرمانی

اوایل هفته جاری، در جریان برگزاری رقابت فینال ماده ۶۰ متر مسابقات دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا، فرزانه فصیحی با کسب مدال طلا قهرمان شد. فصیحی با زمان ۷.۲۸ ثانیه زودتر به خط پایان رسید موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. فراتر از این قهرمانی تاریخی، بغض فرزانه فصیحی بعد از کسب طلا و تقدیم مدالش به مردم ایران بود که خبرساز شد.فصیحی پس از این لحظه تاریخی، درحالی که اشک می‌ریخت این قهرمانی را به مردم ایران تقدیم کرد و از عبارات «برای مردم ایران» و «برای شادی مردم ایران» استفاده کرد. دختر باد لقبی است که فرزانه فصیحی در ورزش ایران به خود اختصاص داده است.
    ----------------
    یه وجه مشترک دیگر علی دایی و فرزانه فصیحی هم استقامت شون برای ایران هست. یادتون هست که علی دایی با دنده شکسته و طحال پاره نیم ساعت بازی کرد !!
    حالا فرزانه فصیحی (خبر چند ماه قبل )رو ببینید

۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۶

عارضه تنفسی هم مانع دختر باد ایران نشد/ عکس

دونده بادپای کشورمان به رغم عارضه تنفسی و وخامت حال، خواستار حضور در رقابت نهایی شد.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرزانه فصیحی، بانوی ملی پوش تیم دوومیدانی کشورمان بعد از رقابت نیمه نهایی و صعود به فینال رقابت‌ها، دچار عارضه تنفسی گردید.

در پی این رویداد، رسیدگی به وضعیت وی در دستور کار نیروهای امدادی حاضر در محل رقابت‌ها قرار گرفت و توصیه کادر درمان، اعزام فصیحی به مرکز درمانی بود که با مخالفت ملی پوش ایرانی مواجه شد.
    فصیحی که مدتی است با عارضه تنفسی مواجه شده و به رغم این عارضه در مسابقات حضور یافته و حتی موفق به ثبت بهترین زمان در دور مقدماتی مسابقه شده، خواستار باقیماندن در مسابقات و انجام رقابت نهایی شد.
    در پی این تقاضای او و با تایید پزشک، قرار شد دونده ماده دوی ۱۰۰ متر تیم ملی بانوان ایران با رضایت خود ترخیص شده و در رقابت فینال حضور بیابد و بعد از آن روانه مرکز درمانی شود.

نظر

• Madeiniran
      Banned
      • Dec 2022
      • 390

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      با منطق شما اونیکه خونه و ساختمون و زمین و ... ول کرده به امان خدا، برای گرفتن مالیات واجب تره و شکمش سیرتره یا اونیکه خونه اش رو اجاره داده؟ (ربطش اینه، اکی؟)
      تا وقتی هم که کسی نتیجه گیری های شاخدار و منطق دم دار داشته باشه، از نظر من میشه سایبری. مخالف باشه، خیلی هم عالی ولی وقتی کسی همه اش دنبال اینه که هر بحثی رو به سمت دیگه ای سوق بده، قصه اش فرق میکنه.
      من دقیقا برعکس شما، زمان شاه هم انقلاب رو مفید میدونستم (البته اون موقع نبودم! ولی از نظر من انقلاب 57 مشکلی نداشته و خیلی هم عالی) مشکل تو انقلاب نبود، مشکل بعد از انقلاب بود، اینکه عموم مردم از لحاظ سواد در سطح پایینی بودند و متوجه نبودند که دارند از چه کسی پیروی می کنند و دنباله رو چه افرادی هستند.
      من بیشتر از شما از انقلاب بدم میاد ولی این همه ظلم و کثافت و خباثت و به قول کاربر manmehdiam، این عبارات جان مطلب رو ادا نمیکنه، ببینی و بازم حمایت کنی، الحق که ای ولله داره بابا!!
      جامعه تشکیل شده از تک تک ما آدم ها، جامعه خود ماییم، چیز جدایی از ما نیست، پس بله حرف و نظر من و شما حتما مهمه.
      مردم از کسی حمایت نکردند مردم دنبال استقلال و آزادی بودند آقای خمینی بعد از بهمن ۵۷ به قم رفت
      اتفاقاتی افتاد که یک سال بعد به عنوان کسی که اقبال عمومی رو در آن زمان داشت برگشت
      دموکراسی به معنای رایج در ایران معاصر هم جواب نمیده
      آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/18, 21:08.

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

رضا پهلوی با اشاره به اینکه ترجیح خود او جمهوری است افزود: «اما اگر آن طور که سلطنت طلبان می‌گویند به خاطر فرهنگمان به یک چتر فراگیر حمایتی نیاز داشته باشیم، از آنها می پرسم آیا می‌شود راهی نو بیابیم که سلطنت انتخابی پیدا کنیم به جای اینکه موروثی باشد و این نقش به یک خاندان محدود شود؟»
        --
        این هم راجع به بحث اخیر داور عزیز و بیفور گرامی

میشه گفت رضا پهلوی عملا با جناب بیفور هم نظر هست

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1189

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
          دموکراسی به معنای رایج در ایران معاصر هم جواب نمیده
          اینکه دموکراسی جواب نمیده و ... اینا حرف های شکمیه، رو چه حساب؟ چه منطقی؟

دموکراسی که نظر همه تامین بشه هم در دوره معاصر غیر ممکن میدونم خب نظر من اینه گناه که نکردم نظره دیگه
          مگه قراره دموکراسی نظر همه رو تامین کنه؟! قراره نظر اکثریت رو تامین کنه، که به احتمال زیاد نظرشون پر از خطا و اشتباهه ولی اشکال نداره، بالاخره نظر اکثریت تامین شده و شاید و فقط شاید به مرور زمان عقل و شعور جمع، به انتخاب های بهتر و بهتر هم برسه و بلاشک انتخاب هاشون بهتر از وضعیت فعلی خواهد بود.

من همه چیز را سیاه نمیبینم انقلاب رو مفید نمیدونم زمان شاه هم بودم همین رو میگفتم
          مردم از کسی حمایت نکردند مردم دنبال استقلال و آزادی بودند آقای خمینی بعد از بهمن ۵۷ به قم رفت
          اتفاقاتی افتاد که یک سال بعد به عنوان کسی که اقبال عمومی رو در آن زمان داشت برگشت
          الان چی شد؟ یه جا میگی زمان شاه هم بودم انقلاب رو مفید نمی دونستم. یه جا اونچنان میافتی به تعریف و تمجید از مردم 57 و خمینی و ...
          منم همین رو گفتم دیگه عزیز جان، گفتم عموم مردم کم سواد و ببخشید احمق و نادون بودن، خمینی اقبال عمومی رو داشت ولی همین عموم یکیشون نمیدونست و اصلا حالیش نبود که چرا افتاده دنبال خمینی. اتفاقاتی افتاد که برگشت کدومه؟ مگه نتونسته بود، حکومت شاهنشاهی رو با اون عظمت به پایین بکشه. بعد از انقلاب هم همون قم می موند و نقش مرجعیت و رهبری رو ایفا می کرد. نقشی که هزار سال، مرجعیت تو ایران ایفا کرده بود ولی نه قصه چیز دیگه ای بود. کساییکه کیسه دوخته بودن، بدون حمایت و قدرت خمینی نمی تونستند رقبا رو کنار بزنند و به لفت و لیسشون برسند. این شد که خمینی رو مجاب کردن که پاشو بیا. خمینی هم که از خدا خواسته.
          آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/02/19, 00:02.

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1469

اینکه دموکراسی جواب نمیده و ... اینا حرف های شکمیه، رو چه حساب؟ چه منطقی؟

مگه قراره دموکراسی نظر همه رو تامین کنه؟! قراره نظر اکثریت رو تامین کنه، که به احتمال زیاد نظرشون پر از خطا و اشتباهه ولی اشکال نداره، بالاخره نظر اکثریت تامین شده و شاید و فقط شاید به مرور زمان عقل و شعور جمع، به انتخاب های بهتر و بهتر هم برسه و بلاشک انتخاب هاشون بهتر از وضعیت فعلی خواهد بود.

الان چی شد؟ یه جا میگی زمان شاه هم بودم انقلاب رو مفید نمی دونستم. یه جا اونچنان میافتی به تعریف و تمجید از مردم 57 و خمینی و ...
            منم همین رو گفتم دیگه عزیز جان، گفتم عموم مردم کم سواد و ببخشید احمق و نادون بودن، خمینی اقبال عمومی رو داشت ولی همین عموم یکیشون نمیدونست و اصلا حالیش نبود که چرا افتاده دنبال خمینی. اتفاقاتی افتاد که برگشت کدومه؟ مگه نتونسته بود، حکومت شاهنشاهی رو با اون عظمت به پایین بکشه. بعد از انقلاب هم همون قم می موند و نقش مرجعیت و رهبری رو ایفا می کرد. نقشی که هزار سال، مرجعیت تو ایران ایفا کرده بود ولی نه قصه چیز دیگه ای بود. کساییکه کیسه دوخته بودن، بدون حمایت و قدرت خمینی نمی تونستند رقبا رو کنار بزنند و به لفت و لیسشون برسند. این شد که خمینی رو مجاب کردن که پاشو بیا. خمینی هم که از خدا خواسته.
            تاجایی که بخاطر دارم

خمینی به توصیه اطبا بدلیل الودگی هوا وبیماری تنفسی در جماران ساکن شد

نظر

• گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1316

ین منزل در منطقه‌ای کوهپایه‌ای با آب و هوای معتدل و مرطوب در دامنه کوه‌های البرز در ارتفاع ۱۷۰۰ متر از سطح دریا واقع شده‌است. این منزل در محله جماران و از شمال به کوه‌های البرز، از جنوب به خیابان شهید باهنر (نیاوران)، از غرب به خیابان یاسر و از شرق به خیابان جماران محدود است. این منزل با شیب ۱۰ و به علت چند اشکوبه بودن در طبقه بالا چشم‌انداز خوبی به شهر تهران دارد. حسینیه جماران واقع در میدان قدس، خیابان شهید دکتر باهنر (نیاوران)، خیابان یاسر، کوچه حسنی‌کیا است.
              برخی با توجه به گفته‌ها، تصاویر و شرح‌های موجود دربارهٔ محل زندگی روح‌الله خمینی، این خانه را محل ملاقات‌های رسمی می‌دانند. در مورد محل زندگی روح‌الله خمینی، چندین نفر به باغ خسروشاهی در همان محل اشاره می‌کنند،[۲][۳][۴][۵] از جمله هاشمی رفسنجانی که می‌گوید: «زمانی هم که [خمینی] به تهران آمدند، خانه‌ای که ما به آنجا می‌رفتیم و شما دیدید. بله، به همین شکل ساده بود. اما وقتی به دو طرف این خانه نگاه می‌کنید، دو باغ بزرگ می‌بینید. یکی از این باغ‌ها، متعلق به خسروشاهی بود که ۱۴هزار متر وسعت و سه چهار قنات آب دارد. در این باغ چند ساختمان وجود دارد که امام با توصیه پزشکان (به خاطر ناراحتی قلبی که داشتند) به یکی از ساختمان‌ها که قدیمی بود، رفتند.»[۶] همچنین به گفته هاشمی، باغ دومی، باغ سزاوار بوده است که درخت‌های بسیار زیاد، استخر و امکانات دیگری هم داشته که یکی از درب‌های آن به خانه روح‌الله خمینی راه داشته است. در این باغ دوم، پناهگاهی برای روح‌الله خمینی ساخته شده‌بود تا اگر بمباران صورت گرفت، خمینی به آنجا پناه ببرد.[۶][۳] اگرچه در تصاویر رسمی از «خانه امام» هیچ نشانی به باغ‌های خسروشاهی و سزاوار نیست، اما در برخی تصاویر و فیلم‌های معدودی که از زندگی شخصی روح‌الله خمینی منتشر شده است، وی با لباس خانگی در حال قدم زدن در یک باغ بزرگ دیده می‌شود.[۳]
              فرزندش سید احمد خمینی دربارهٔ دیدگاه و سبک زندگی وی نقل کرده‌است که: «روزی از برادران سپاه مستقر در بیت امام درخواست کردم جلوی ایوان بیت را یک نرده‌ای نصب کنند. وقتی برادران مشغول این کار شدند امام وارد شده، فرمودند: «احمد، چه کار می‌کنی؟» عرض کردم برای حفاظت جان علی (فرزندم) که خدای نکرده به پایین پرت نشود، از برادران خواسته‌ام نرده ای جلوی ایوان نصب کنند و این کار مرسومی در همهٔ خانه هاست. حضرت امام فرمودند: «شیطان از همین‌جا سراغ آدم می‌آید، اول به انسان می‌گوید منزل شما احتیاج به نرده دارد، بعد می‌گوید رنگ می‌خواهد، سپس می‌گوید این خانه کوچک است و در شأن شما نیست و خانهٔ بزرگتر می‌خواهید و آرام آرام انسان در دام شیطان می‌افتد.»[۷]

========================

در یکی از مستند ها شخصی از بازرگان یا یکی از وزرای بازرگان خاطره ای یاد می کرد که رفته بودند مشهد و در هتلی ساکن شده بودن ، و میگفتن اگر مردم ان زمان متوجه میشدن هزینه چند شب اقامت ما چه مبلغی شده مارا تکه تکه می کردند !

پ.ن: کاش بین بیماران تبعیض وجود نداشته باشه و برای تمام بیماران قلبی باغ 14000 متری نیاوران و 4 تا قنات آب و پزشک و قرص و دارو موجود باشه

پ.ن2: نظام اسلامیِ سرمایه داریِ نئولیبرالِ شبه کمونیستیِ فعلی که دار و ندار ما در تمام زمینه ها بالا کشید و خورد و نم هم پس نداد ( مخصوصا بورس )

ببینیم نظام غارت و فاشیسم نوظهر آینده ثروت از دست رفته ما را بر می گردونه یا نه !
              آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2023/02/19, 00:45.

نظر

• Madeiniran
                Banned
                • Dec 2022
                • 390

.یه جا میگی زمان شاه هم بودم انقلاب رو مفید نمی دونستم. یه جا اونچنان میافتی به تعریف و تمجید از مردم 57 و خمینی و ...
                ....
                از کی تعریف و تمجید کردم ؟
                میگم اگه زمان شاه هم بود انقلاب رو چندان مفید نمیدونستم این تموم
                حالا انقلاب شده خب شده دیگه آقای خمینی رهبر مذهبی میرن قم و ....
                حالا شما برو دقیق تاریخ رو بخون ببین در فاصله یک سال بعد از انقلاب چه اتفاقاتی میوفته از انفجار خطوط نفت تا ترورها و درگیری ها در خوزستان ، گنبد کاووس و کردستان و ...
                پادگان مهاباد در یکم اسفند ماه 57 فقط ۸ روز بعد از انقلاب سقوط میکنه
                این یعنی از همون روزهای اول کشور داره داد میزنه آقا یکی بیاد منو جمع کنه
                آقا ما بحث نکنیم انگار بهتره هر چی شما میگی درسته/.:biggrinsmiley.:/
                آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/19, 02:07.

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4126

این دفعه رفتی بنگاه بگو خونه رو فقط به کسانی اجاره میدم که سکه و ۲۰۷ و دلار خریده باشن !
                  یه خانواده میان خونه شما رو اجاره کنن تعداد بچه ها و سر و وضع و شغل و ... نشون میده در چه حدی هستند مجانی که قرار نیست بدی اما تا جایی که امکان داره و مقداری ارزان تر از نرخ منطقه اجاره دادن حس خوبی به خود آدم منتقل میکنه مثلا خیلیا دیدم یکی دو تا اجاره اول رو از تازه عروس و دامادها نمیگیرن
                  از آدم ها فقط یه اسم و یاد باقی میماند طرف ۲۰ سال ۳۰ سال قبل یه جایی اجاره نشین بوده میگه صاحبخونه عجب آدم خوبی بود اگه زنده باشه میگه سلامت باشه اگه مرده میگه روحش شاد
                  دین و مذهب که کم رنگ‌ شده ولی حس و انرژی خوب و اخلاق و انسانیت وفلان و بیسار که هست
                  البته مقصر حکومته یعنی که چی یه نفر دو سه تا خونه داره اجاره داده یه جوری باید از مالک ها مالیات بگیره که کلا بیخیال خونه اجاره دادن بشن و بفروشن بیان سهام بخرن /.:biggrinsmiley.:/
                  از نظر من که مسخره است یه نفر کارگر تولیدی بیشتر حقوقش رو بیاره بده به صاحبخونه ش که معمولا بیکار یا بازنشسته هستند یا ملک خریدن برای سرمایه گذاری و اجاره دادن
                  با اینکه شما هم از دید برخی دوستان در دسته سایبری و موافقان نظام نگریسته میشی و برچسب هم میخوری ( البته من وارد این مقوله در مورد شما نشدم ) ولی خوشم اومد از این مطلبتون . شما با انصاف بیشتری مطلب مینویسید
                  من خواستم سطر اول گفته شما را به شکلی دیگر بیان کنم دیدم شما هم به نوعی همان را گفتید

قبلش بگم واقعا جای تاسف است که این اقائی که نقل قولش کردی چنین دیدگاهی دارد اونم به شکلی بلاهت گونه !!!
                  یکی بهش بگه مگر اونی که خونه اجاره میکنه قدرت خرید 207 میلیاردی داره که شما با خریداران 207 میلیاردی یکی دونستیش؟

در مورد فرد نقل قول شده من قبلا هم نقل قولهائی تند و انتقاد امیز داشتم و نظراتم را اعلام کردم که البته اون نظرات بر مبنای مسائلی دیگر بود و الان هم ادبیاتم به گونه ای است که ممکنه شما تائید نکنید و اگر نکردید نیاز به لایک این کامنتم نیست . راحت باشید

اوج بلاهت ، نفهمی و سنگ دلی و بقیه موارد همه یکجا جمع شده با این طرز فکر که کیا سکه 27 میلیونی و ماشین میلیاردی میخرند ؟ پس همه پولدار هستند و ... !!!!
                  اون وقت هر وقت پای نقد به رفتار و کردار مردم میاد وسط همین تیپ موجودات زنده از جمله همین فرد 67 ساله که هیچ وقت سیر نمیشه و داره میگه اجاره خونه من باید با افزایش قیمت سکه برابری کنه ، میپرند وسط و مردم را زیر سوال میبرند و بارها و بارها چنین کرده و به مردم بد و بیراه میگه

همین فرد چندی قبل نوشته بود امروز 2 نفر از فامیل ما از سرطان مردند و رفته بودم بهشت زهرا و داشت ادای ادم تنگا را در می اورد که مثلا دنیا ارزش نداره !!!!!!!!!!!!! بفرما . حالا ناراضیه که چرا اجاره خونش مطابق با سکه نیست . تناقض را می بینید ؟ ادمیزاد موجود عجیب و پیچیده ای است
                  امان از وقتی که وجدان و نیروی با ارزش شرف در وجودت نباشد
                  یعنی هم اجاره خونش باید با سکه بره بالا و هم قیمت خونش . از دو طرف میخواد باد کنه

اگر با سکه بخوای حساب کنی که الان باید ویزیت یه دکتر عمومی 1 میلیون تومان باشد و مرغ کیلوئی 500 هزار و هزاران مثال دیگر
                  این جامعه رنج زیاد داره و بیشترین رنج را از افرادی میبره از همین تیپ موجود زنده مورد نقل شما . پر مدعای بلاهت بار و مدعی دین داری !!!! ( البته همه دین داران اینگونه نیستند ) و بقیه موارد .... این ادم هر جا پیش بیاد مردم را زیر سوال میبره و این دیگه خیلی زوره

از سال 87 که حداقل جقوق کارگر با مزایا 260 هزار تومان بود و الان 6 میلیون تومان است ، حقوق کارگر 23 برابر شده ولی سکه 130 برابر . اون وقت باید همه چیز را با سکه مقایسه کرد ؟ تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
                  آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/02/19, 02:09.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4126

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                    رضا پهلوی با اشاره به اینکه ترجیح خود او جمهوری است افزود: «اما اگر آن طور که سلطنت طلبان می‌گویند به خاطر فرهنگمان به یک چتر فراگیر حمایتی نیاز داشته باشیم، از آنها می پرسم آیا می‌شود راهی نو بیابیم که سلطنت انتخابی پیدا کنیم به جای اینکه موروثی باشد و این نقش به یک خاندان محدود شود؟»
                    --
                    این هم راجع به بحث اخیر داور عزیز و بیفور گرامی

میشه گفت رضا پهلوی عملا با جناب بیفور هم نظر هست
                    درود
                    موروثی یک بحث است و مادام العمر سوی دیگر داستان
                    من مقام مادام العمر را نقد کردم و این مورد همچنان به قوت خود باقیست

نظر

• pournikdast
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 525

یک روز داشتم دنبال تعریفی از سیاست میگشتم که هم جامع و ساده باشه و هم برای خودم؛ قابل فهم...
                      در نهایت به این نتیجه رسیدم که سیاست همان چیزی است که من؛ نمیفهمم...
                      دوستان برای ما زلزله زدگان دیار صدرا هم دعا بفرمایید...

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                        یک روز داشتم دنبال تعریفی از سیاست میگشتم که هم جامع و ساده باشه و هم برای خودم؛ قابل فهم...
                        در نهایت به این نتیجه رسیدم که سیاست همان چیزی است که من؛ نمیفهمم...
                        دوستان برای ما زلزله زدگان دیار صدرا هم دعا بفرمایید...
                        فعلا همه چون صدراییان صدر اسلامیم
                        ظاهرا در بورس ایران هر که باهوش تر، گرفتارتر!
                        چون مسولان تمییز ندارن، سواد ندارن، هوش ندارن!!!

نظر

• ققنوس14
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1544

جمهوری اسلامی:
                          سفر رئیسی به چین در بدترین زمان و با بدترین دستاورد همراه بود

به گزارش اقتصادنیوز این روزنامه نوشت: اصل سفر رسمی مسئولان کشور به خارج، امری طبیعی است که در دوران تمام دولت‌ها انجام می‌شود و برای گسترش روابط بین‌الملل ضرورت دارد. بنابراین، کسانی که اصل سفر رئیس ‌جمهور رئیسی به چین را زیر سؤال می‌برند، سخن مقبولی ندارند. ایرادی اگر وجود دارد و اگر قرار است علامت سؤالی در مقابل این سفر گذاشته شود، باید درباره زمان سفر و محتوای آن باشد.

درباره زمان سفر این سؤال اساسی وجود دارد که چرا رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران قبل از آنکه رئیس ‌جمهور چین بابت موضعگیری ضدتمامیت ارضی ایران در سفر آذرماه خود به عربستان عذرخواهی کند یا آن را تصحیح نماید، به پکن سفر کرد؟

شی جین پینگ، رئیس ‌جمهور چین در سفر آذرماه امسال خود به عربستان، پای بیانیه مشترکی با عربستان را امضا کرد که در آن علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران موضعگیری شده و کشورمان به دخالت در کشورهای منطقه و حمایت از تروریسم متهم شده بود. علاوه بر این، رئیس‌ جمهور چین در همان سفر از ادعای موهوم امارات نسبت به جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس (ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک) حمایت کرد و مالکیت ایران بر این جزایر را زیر سؤال برد. در همان زمان، وزارت امور خارجه کشورمان به دنبال اعتراضات گسترده رسانه‌ها به مواضع ضدایرانی رئیس ‌جمهور چین، نسبت به این اقدام شی‌جین پینگ واکنش نشان داد و به صورت ملایمی از دولت چین گلایه کرد. معاون نخست‌ وزیر چین نیز یک هفته بعد به تهران سفر کرد و درصدد توجیه موضعگیری شی‌جین ‌پینگ برآمد که مقبول واقع نشد و رسانه‌ها آن را ناکافی دانستند و خواستار عذرخواهی رسمی رئیس ‌جمهور و دولت چین شدند و البته تاکنون خبری از عذرخواهی و تصحیح این موضع ضدایرانی نشده است.

براساس قواعد حاکم بر روابط بین‌المللی، سفر رئیس‌ جمهور رئیسی به چین قبل از آنکه چین رسماً به خاطر مواضع ضدایرانی شی‌جین‌ پینگ از دولت و ملت ایران عذرخواهی کند، اقدام درستی نبود. با اینحال، وقتی خبر این سفر منتشر شد، تصور این بود که در جریان سفر رسمی بلندپایه‌ترین مقام اجرائی کشورمان به پکن، مقامات چینی درصدد جبران برخواهند آمد و رئیس ‌جمهور این کشور سخنی خواهد گفت و یا در بیانیه مشترک نکته‌ای گنجانده خواهد شد که اقدام خلاف آقای شی‌جین ‌پینگ تصحیح شود.

بررسی محتوای سفر رئیس‌ جمهور رئیسی به پکن نشان می‌دهد نه‌تنها دولت چین حاضر به تصحیح موضع ضدایرانی شی‌جین‌ پینگ نشد، بلکه از هیأت بلندپایه ایرانی این امتیاز بسیار مهم را گرفت که بر تعلق تایوان به چین تأکید کند بدون اینکه مابازاء آن را با تأکید چین بر تعلق جزایر سه‌گانه خلیج فارس به ایران دریافت نماید! در جریان سفر رئیس‌ جمهور رئیسی به پکن، سه نکته در تبلیغات رسمی برجسته شد. یکی استقبال رسمی بود که از مصادیق «آفتابه لگن هفت دست» بود و چیز تازه‌ای نبود به ویژه آنکه رئیس ‌جمهور چین حاضر نشد تا کنار خودروی رئیس ‌جمهور کشورمان بیاید. دوم اینکه بر اجرائی شدن قرارداد همکاری 25 ساله دو کشور تأکید شد که آنهم اولاً به مثابه وعده سرخرمن است و ثانیاً از جهات مختلف زیر سؤال قرار دارد. و سوم اینکه در بیانیه پایانی سفر، بر چین یکپارچه تأکید شد، یعنی هیأت ایرانی بر تعلق تایوان به چین تأکید کرد بدون آنکه دولت چین را وادار کند به مالکیت ایران و بر جزایر سه‌گانه ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک اعتراف و موضع خلاف رئیس‌ جمهور شی‌جین پینگ را تصحیح کند. بدین ‌ترتیب اگر تا اینجای سفر را ارزیابی کنیم، در ادامه تبلیغات پرسروصدای «آفتابه لگن هفت دست» باید بگوئیم «شام و ناهار هیچی»! یعنی مقامات چینی حاضر نشدند قوری ما که در عربستان شکستند را حتی بند بزنند.
                          باقی می‌ماند این واقعیت مهم که چین هم مثل آمریکا و اروپا و روسیه درصدد جلب منافع خود است و در غیرقابل اعتماد بودن با آنها تفاوتی ندارد. ما نباید تصور کنیم با وعده‌های دولت چین گشایشی در اقتصادمان پدید خواهد آمد همانطور که دیدیم در روز بعد از پایان سفر رئیس‌ جمهور به چین، دلار به 46 هزار تومان افزایش یافت. دولتمردان ما باید این واقعیت را درک کنند که به جای دل بستن به قوری بند نزده چینی، به سراغ سیاست متوازن بین‌المللی بروند که تنها راه‌حل مشکلات کشور است.
                          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            درود
                            موروثی یک بحث است و مادام العمر سوی دیگر داستان
                            من مقام مادام العمر را نقد کردم و این مورد همچنان به قوت خود باقیست
                            متن کامل گفته مدت دار
                            چون انتخابی مادام العمر اصلا معقول هم نبود که بگه

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3061

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                              فعلا همه چون صدراییان صدر اسلامیم
                              ظاهرا در بورس ایران هر که باهوش تر، گرفتارتر!
                              چون مسولان تمییز ندارن، سواد ندارن، هوش ندارن!!!

سلام وعرض ادب واحترام

زمانیکه سیستمی فساد را طبق دستور و یا دکترینی میخواهد وارد تمامی عرصه ها ی کشور کند بازار سرمایه اش در مقطع زمانی مشخصی بیشترین آسیب را میبیند و بازارهای دلالی بیشترین سود را میبرند

دقت فرمایید به این مهم که این مهم صرفا مقطعی است چون با وجود تورم افسار گسیخته همراه با بحران ها موجبات رشد بازار سرمایه را بیشتر از پیش رقم می‌زند چون رفرم از جانب صاحبان قدرت برای پوشاندن حیطه فساد انجام میگیرد البته عوامل دیگری هم دخیل هستند مثل قدرت های ترکیبی و تسری تورم در تمامی عرصه ها و وووو

ارادت

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                سلام وعرض ادب واحترام

زمانیکه سیستمی فساد را طبق دستور و یا دکترینی میخواهد وارد تمامی عرصه ها ی کشور کند بازار سرمایه اش در مقطع زمانی مشخصی بیشترین آسیب را میبیند و بازارهای دلالی بیشترین سود را میبرند

دقت فرمایید به این مهم که این مهم صرفا مقطعی است چون با وجود تورم افسار گسیخته همراه با بحران ها موجبات رشد بازار سرمایه را بیشتر از پیش رقم می‌زند چون رفرم از جانب صاحبان قدرت برای پوشاندن حیطه فساد انجام میگیرد البته عوامل دیگری هم دخیل هستند مثل قدرت های ترکیبی و تسری تورم در تمامی عرصه ها و وووو

ارادت

درود و ارادت
                                جناب طیب بنده رفرمی نمیبینم دیگه حتی ادای رفرم را هم در نمیارن !
                                ولی تسری تورم که اشاره کردید کار خودشو انجام خواهد داد

نظر

در حال کار...
                                X