اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8863

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    کافر همه را به کیش خود پندارد.
    حرمت نگه داشتم!

عاشقتم

بابا ول کن این ملت و امت را

از اینها چیزی درنمیاد به والله

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      دولت ایران برای تجاوز به حیوانات چه مجازاتی گذاشته؟...جواب ساده است...هیچ....
      حالا یه سایبری اسپانیایی میره تیتر میزنه....دولت ایران تجاوز به حیوانات را حتی اگر به حیوان اسیب برسد...مجاز اعلام کرد....کی به کیه....
      دقت کردین این سایبریا چقدر کثیفند؟...بدون فهم از اصل ماجرا فقط دنبال کثیف نشان دادن دیگران هستند....
      یادمون نرفته فتوا داشتیم که به دختران باکره تجاوز کنید تا اعدامشان شرعی!!!شود....
      جوابش رو‌ندید این واسه هر پستش پول میگیره! شما اعصابتون خردتر

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8863

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        "گه مُلحد و گه دَهری و کافر باشد

گه دشمنِ خلق و فتنه پرور باشد

باید بچشد عذاب تنهایی را

مردی که ز عصر خود فراتر باشد" از کسروی یاد شد ..هیچ دو خطی بهتر ازین دو بیت نمیتواند کسروی را به ما بشناساند...شهید شدن کسروی رنسانس فکری ایران را عقیم گذاشت ...شاه .و کشور..در نهایت تاوان سکوت و حمایت ضمنی آنچه بر کسروی رفت را پرداخت ....

عاشقتم

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8863

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post
          اکثریت جامعه منحرفند یا راه حل ؟

مولوی عبدالحمید ۱۳۹۶ : اکثریت جامعه در انحراف است

مولوی عبدالحمید ۱۴۰۱ : نظر اکثریت راه حل است

به جرات میتوان گفت این همه نشانه الهی و پیامبر آمدند ولی جوامع هنوز که هنوز منحرفند.

همون بنی اسرائیل پیر موسی را را درآورد.
          از آئیین جهود هر چی بگی درآوذند الی اون قسمتهای خوبش !!!

مسیح را به صلیب کشیدند.
          محمد هم با سنگ و کلوخ پذیرایی شد.

چه بسا خود امام زمان هم نتواند جوامع را همچون دانه های تسبیح منظم پشت سر هم بچیند در یک ردیف.

شاه و رییس جمهور و وزیر توش گمند حاجی.

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3080

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
            ارادت
            عرض ادب مجدد

شکنجه شدگان توسط ساواک خیلی زیاد بودند حتی از دوستان بنده که اون زمان دانشجو بودند

تاراج اموال املاکی توسط غلامرضا شاپور دیگه جای شک و شبه ای نداره ودر اکثر شهرهای ایران این عمل کثیف دیده شده

واما در مورد لوله کشی آب
            قبل از سال ۱۳۵۰

ودر مرحله اول لوله کشی به خانه ها اصلا وجود نداشت
            ودر هر محله ای یک شیر برداشت گذاشته بودند وحتی در اکثر خانه ها حمام هم نبود تا سال ۱۳۵۷و اکثر مردم از حمام های عمومی استفاده میکردند مثل حمام در خیابان کارگر تهران

گرفتن رشوه توسط پاسبان ها دیگه مثل روز روشن است با بیست ریال همه کار میکردند

خانم فرح از خانواده پاک و نجیب و شریفی هستند و حسابشون از مابقی درباریان جداست حتی عموی ایشون از افراد شریفی بودند خدا رحمتشون کنه

دقت فرمایید جمعیت اون زمان و مقادیر رفاه عمومی

لازم به یادآوری است از سال ۱۳۵۲تا سال۱۳۵۷ رفاه نسبتا خوب بود البته برای جمعیت شهری نه روستاییان

موضوع اصلی این است که از تاریخ درس بگیریم و به حکومت های فردی دل نبندیم

ارادت

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

امروز روزجهانی زبان مادری است
              ----
              روز
              ۲۱ فوریه (۲ اسفند) از طرف یونسکو به عنوان روز جهانی زبان مادری (به انگلیسی: International Mother Language Day) نامگذاری شده‌است.[۱] نامگذاری این روز در کنفرانس عمومی یونسکو در سال ۱۹۹۹ به منظور کمک به تنوع زبانی و فرهنگی انجام شده‌است. مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز به دلیل اهمیت زیاد آن، سال ۲۰۰۸ را سال جهانی زبان‌ها اعلام کرد.
              ---------
              خواسته بسیاری از اقوام ایرانی آموزش زبان مادری در مدارس است .چیزی که منطبق بر منشور حقوق بشر سازمان ملل است.

با اعطای این حق ، دهان عده بسیار قلیل تجزیه طلب نیز دوخته خواهد شد.

فراموش نکنیم که مرز نشین از ابتدا مرز نشین نبود ، بلکه مرز نشین کسی است که مرز تا او آمد و متوقف شد !!

مرزنشین یعنی مدافع ایرا
              ن ،یعنی مام میهن عزیزتر از جانمان ،
              با خون خویش

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                دولت ایران برای تجاوز به حیوانات چه مجازاتی گذاشته؟...جواب ساده است...هیچ....
                حالا یه سایبری اسپانیایی میره تیتر میزنه....دولت ایران تجاوز به حیوانات را حتی اگر به حیوان اسیب برسد...مجاز اعلام کرد....کی به کیه....
                دقت کردین این سایبریا چقدر کثیفند؟...بدون فهم از اصل ماجرا فقط دنبال کثیف نشان دادن دیگران هستند....
                یادمون نرفته فتوا داشتیم که به دختران باکره تجاوز کنید تا اعدامشان شرعی!!!شود....
                تجاوز به انسان جنس موافق زیر سن قانونی هم شد ، خبری نشد

(پس شد 3 مورد
                1- انسان
                2- جنس موافق
                3- زیر سن قانونی)

امثال سعید طوسی

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3779

از زمزمه دلتنگیم، از همهمه بیزاریم
                  نه طاقت خاموشی، نه میل سخن داریم

آوار پریشانی‌ست، رو سوی چه بگریزیم؟
                  هنگامۀ حیرانی‌ست، خود را به که بسپاریم؟

تشویش هزار «آیا»، وسواس هزار «اما»،
                  کوریم و نمی‌بینیم، ورنه همه بیماریم

دوران شکوه باغ از خاطرمان رفته‌ست
                  امروز که صف در صف خشکیده و بی‌باریم

دردا که هدر دادیم آن ذات گرامی را
                  تیغیم و نمی‌بریم، ابریم و نمی‌باریم

ما خویش ندانستیم بیداریمان از خواب
                  گفتند که بیدارید؟ گفتیم که بیداریم

من راه تو را بسته، تو راه مرا بسته
                  امید رهایی نیست وقتی همه دیواریم

بحث ...جالبی بود ..از همه به خاطر مشارکت در این بحث ممنونم ..اگر چه دیگر ..این بحث ها ...موضوعیتی ندارد...به هرحال واقعیت تاریخی چیزی هست که پیش روی ما هست ..وما نه نقش وتجربه ای درآن داشتیم ...ونه تاثیری در انچه برماومملکت رفت ..حالا شاید ادامه بحث موجب دلخوری و تکدرخاطرما ازهم شود...ولی به نظرم حسین منزوی ...به خوبی خصوصیات جامعه شناختی تاریخی سیاسی ما را در این شعر جای داده ....و نشان دادکه چرا انقلاب چاره درد نشد

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

البته یکی از حسرت های تاریخی من این هست که شریعتی قسر دررفت !!!ای کاش:چند سالی بیشتر عمر می کرد و از ثمرات و برکات برپایی جامعه توحیدی بی طبقه بهره مند و در قالب امت تحت زعامت امام می زیست و بهای این فریب و توهم را با شکنجه و زندان و آوارگی و زندان می چشید !!شاید در آن جا فرصت پیدا می کرد بیشتر در مورد خودسازی انقلابی و آزادی انسان و انسان آزاد بیندیشد و بنویسد !!روزی که این نظام سرنگون شود ..خودم شخصا یک چوبه دار نمادین را برایش برپا خواهم کرد !!این یک دین انقلاب نسبت به شریعتی را خودم براش ادا خواهم کرد!
                    شریعتی فردی دودوزه باز و ریاکار بود !!

از یک طرف با ساواک لاو میترکوند

از طرفی ارد ناشتای روشنفکری دینی میداد!!!
                    اخبار، اسناد

آیا دکتر شریعتی آلت دست ساواک بود؟ + سند

متن سند:
                    … با آقای دکتر شریعتی ملاقات، مراتب زیر را عیناً اظهار نمودند که به عرض می­رسد:(موقعی که آقای دکتر پویان رئیس دانشگاه ملی و آقای مهندس خسرو هدایت قائم مقام مدیرعامل شرکت نفت و رئیس دانشگاه تبریز و سایر دانشگاه­ها از من دعوت نمودند حتی شخصاً به فرودگاه آمده و از من استقبال نمودند، این فکر برایم پیش آمد که این عمل طبق طرحی است که از طرف ساواک، پیش بینی شده و چون ساواک می­داند که من در حال حاضر در دو جبهه (آخوندها و چپی­ها) مشغول مبارزه هستم و فکر نوینی ارائه می­دهم، ساواک خواسته است از این سخنرانی­های علمی بهره برداری نماید. متأسفانه حالا می­فهمم که اصلاً ساواک در جریان نبوده و به جای اینکه از آن آقایان بپرسند که چرا مرا دعوت کرده­‌اند، به من می­گویند دعوت­ها را قبول نکن، ضمناً به خاطر دارم در یک جلسه سخنرانی که در دانشگاه ملی نمودم آقای دکتر پویان به من گفتند: از طرف ساواک دستور داده شده شما سخنرانی بکنید ولی اجازه ندهید دانشجویان سوال کنند. من هم به همین نحو عمل نمودم. ساواک خراسان بهتر می­داند که من از طرف آخوندها و چپی­ها تا چه حد مورد اهانت قرار می­گیرم. آنها می­گویند دولت دکتر شریعتی را از اروپا آورده که با آخوندها و چپی­ها مبارزه کند. به هر حال من مطیع دستگاه هستم و مومن به کشور و آمادگی خدمتگزاری دارم، استفاده یا عدم استفاده از من، بسته به نظر مقامات عالیه است. من بعد هر وقت از من دعوت کردند ساواک را در جریان می­‌گذارم. اکنون از طرف دانشگاه تبریز از من دعوت شده ولی تا به حال جواب نداده­ ام).با عرض مراتب فوق به نظر این سازمان، ساواک باید از فکر و روشن­بینی این شخص در جهت منویات خود حداکثر استفاده را بنماید و به وی که فرد دانشمند و مطلعی است میدان فعالیت بیشتر بدهد و در خفا وی را راهنمایی کند.رئیس سازمان اطلاعات و امنیت خراسان، سرتیپ بهرامی (سند شماره ۱۸)
                    آیا دکتر شریعتی آلت دست ساواک بود؟ + سند - بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی

سند-ساواک-و-دکتر-شریعتی-768x987.jpg
                    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/02/21, 15:10.

نظر

• سعید سعیدی
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 248

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                      عرض ادب مجدد

شکنجه شدگان توسط ساواک خیلی زیاد بودند حتی از دوستان بنده که اون زمان دانشجو بودند

تاراج اموال املاکی توسط غلامرضا شاپور دیگه جای شک و شبه ای نداره ودر اکثر شهرهای ایران این عمل کثیف دیده شده

واما در مورد لوله کشی آب
                      قبل از سال ۱۳۵۰

ودر مرحله اول لوله کشی به خانه ها اصلا وجود نداشت
                      ودر هر محله ای یک شیر برداشت گذاشته بودند وحتی در اکثر خانه ها حمام هم نبود تا سال ۱۳۵۷و اکثر مردم از حمام های عمومی استفاده میکردند مثل حمام در خیابان کارگر تهران

گرفتن رشوه توسط پاسبان ها دیگه مثل روز روشن است با بیست ریال همه کار میکردند

خانم فرح از خانواده پاک و نجیب و شریفی هستند و حسابشون از مابقی درباریان جداست حتی عموی ایشون از افراد شریفی بودند خدا رحمتشون کنه

دقت فرمایید جمعیت اون زمان و مقادیر رفاه عمومی

لازم به یادآوری است از سال ۱۳۵۲تا سال۱۳۵۷ رفاه نسبتا خوب بود البته برای جمعیت شهری نه روستاییان

موضوع اصلی این است که از تاریخ درس بگیریم و به حکومت های فردی دل نبندیم

ارادت
                      سلام جناب طیب گرامی

از بدیهای شاه هر چی بفرمایید کمه. بخصوص اینکه اون دوران هیچ اقدامی نکردن که مردم موبایل داشته باشن. اینو دیگه نمیشه از شاه پذیرفت /:.yead.:/

ببخشید بابت شوخی! اما واقعا این رو در نظر داشته باشید که زمانیکه رضا شاه حکومت رو از قاجار گرفت شرایط ایران چه بود و ایشون چه اقداماتی کرد. پایه رو از اونجا حساب کنید. با عرض معذرت از جنابعالی و دوستان، ایا می دونید اون سالها مردم ایران در منطقه به چه چیزی شهرت داشتن؟ برید بپرسید از افراد مطلع این حرف من رو. دوست ندارم بنویسم که بعضی ها بیان بحث کنن.
                      و باید به شرایط اون زمان و به در امد بسیار کم ارزی ایران در سالهای ابتدایی دوران محمد رضا شاه و مثلا در دهه 40 شمسی توجه کرد و ببینیم نتیجه کار شاه چی بود. خودتون بهتر از من می دونید اون سالها رشد ایران دو رقمی بوده. و اینکه مثلا همین کشورهای همجوار تا چه میزان تونسته بودن امکانات رفاهی برای کشور خودشون تامین کنن و ایران در قیاس با اونها مثلا در چه سطحی بوده. قبول بفرمایید امکانات رفاهی در چند دهه اخیر در دنیا و بویژه در کشورهای هم سطح ما افزایش پیدا کرده. و باید این رو مد نظر داشت که اگر حکومت پهلوی ادامه پیدا میکرد الان سطح رفاه، پیشرفت صنعتی و اقتصادی ایران در چه حدی بود در قیاس با وضعیت فعلی و توجهی که این رژیم به این امور داره. البته جنابعالی قطعا مشکلات ابی ایران رو که در حال حاضر ایران رو تهدید میکنه از نظر دور نمیکنید قطعا.

موارد دیگه ای هم که فرمودید دیگه وضعیت این رژیم فعلی اظهر من الشمس هست در قیاس با رژیم گذشته و مطرح کردنش مثل شوخی هست. مگه اینکه شما بخواید به نحوی از این سیستم فعلی دفاع کنید.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                        سلام جناب طیب گرامی

از بدیهای شاه هر چی بفرمایید کمه. بخصوص اینکه اون دوران هیچ اقدامی نکردن که مردم موبایل داشته باشن. اینو دیگه نمیشه از شاه پذیرفت /:.yead.:/

ببخشید بابت شوخی! اما واقعا این رو در نظر داشته باشید که زمانیکه رضا شاه حکومت رو از قاجار گرفت شرایط ایران چه بود و ایشون چه اقداماتی کرد. پایه رو از اونجا حساب کنید. با عرض معذرت از جنابعالی و دوستان، ایا می دونید اون سالها مردم ایران در منطقه به چه چیزی شهرت داشتن؟ برید بپرسید از افراد مطلع این حرف من رو. دوست ندارم بنویسم که بعضی ها بیان بحث کنن.
                        و باید به شرایط اون زمان و به در امد بسیار کم ارزی ایران در سالهای ابتدایی دوران محمد رضا شاه و مثلا در دهه 40 شمسی توجه کرد و ببینیم نتیجه کار شاه چی بود. خودتون بهتر از من می دونید اون سالها رشد ایران دو رقمی بوده. و اینکه مثلا همین کشورهای همجوار تا چه میزان تونسته بودن امکانات رفاهی برای کشور خودشون تامین کنن و ایران در قیاس با اونها مثلا در چه سطحی بوده. قبول بفرمایید امکانات رفاهی در چند دهه اخیر در دنیا و بویژه در کشورهای هم سطح ما افزایش پیدا کرده. و باید این رو مد نظر داشت که اگر حکومت پهلوی ادامه پیدا میکرد الان سطح رفاه، پیشرفت صنعتی و اقتصادی ایران در چه حدی بود در قیاس با وضعیت فعلی و توجهی که این رژیم به این امور داره. البته جنابعالی قطعا مشکلات ابی ایران رو که در حال حاضر ایران رو تهدید میکنه از نظر دور نمیکنید قطعا.

موارد دیگه ای هم که فرمودید دیگه وضعیت این رژیم فعلی اظهر من الشمس هست در قیاس با رژیم گذشته و مطرح کردنش مثل شوخی هست. مگه اینکه شما بخواید به نحوی از این سیستم فعلی دفاع کنید.

درود و ارادت
                        ولی بنده از خود رضا پهلوی هم حداقل دوبار شنیدم گفت سیستم قبلی قطعا ایرادهایی داشت مگرنه انقلاب نمیشد

در مورد مقایسه با سیستم فعلی هم کاملا با شما موافقم و مطمئنم جناب طیب هم همین نظرو دارند

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3779

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          امروز روزجهانی زبان مادری است
                          ----
                          روز
                          ۲۱ فوریه (۲ اسفند) از طرف یونسکو به عنوان روز جهانی زبان مادری (به انگلیسی: International Mother Language Day) نامگذاری شده‌است.[۱] نامگذاری این روز در کنفرانس عمومی یونسکو در سال ۱۹۹۹ به منظور کمک به تنوع زبانی و فرهنگی انجام شده‌است. مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز به دلیل اهمیت زیاد آن، سال ۲۰۰۸ را سال جهانی زبان‌ها اعلام کرد.
                          ---------
                          خواسته بسیاری از اقوام ایرانی آموزش زبان مادری در مدارس است .چیزی که منطبق بر منشور حقوق بشر سازمان ملل است.

با اعطای این حق ، دهان عده بسیار قلیل تجزیه طلب نیز دوخته خواهد شد.

فراموش نکنیم که مرز نشین از ابتدا مرز نشین نبود ، بلکه مرز نشین کسی است که مرز تا او آمد و متوقف شد !!

مرزنشین یعنی مدافع ایرا
                          ن ،یعنی مام میهن عزیزتر از جانمان ،
                          با خون خویش
                          البته...استیفای حق و سواستفاده از حق دو مفهوم و مصداق متفاوتند..این بحث زبان مادری هم که چند سال هست لقلقه زبان جریاناتی خاص شده ...برنامه دیگری هست ..‌این مساله زبان مادری در ایران به نظرم موضوعیت ندارد ..انصافا ..این نظام در هرموردی عملکردش خوب نباشد ..در این فقره ..‌نمره قبولی می گیرد.قبل انقلاب هم محدودیتی در کار نبوده ..‌اینجا ترکیه نیست که برای چنددهه زبان کردی را ممنوع و غیرقانونی اعلام کرده باشد یاافغانستان که زبان فارسی دری توسط طالبان محدود و ممنوع شودوحالا بخواهند به این مصوبه یونسکو استناد کنند...افراد زبان مادری را در خانواده می آموزند نه در مدرسه ...اصلا مکر میشودصحبت کردن و حرف زدن بچه و نوزاد را در محیطی مانند مدرسه انجام داد؟؟؟اینکه آدم به بچه اش حرف زدن یاد بدهد نیاز به دفتر دستک و مدرسه ومعلم دارد ؟؟این ها اگر قرار است در مدرسه زبان مادری را بیاموزند تا قبل ازان باید چیکار کنن به زبان اشاره یا با ایما اشاره اموراتشون را بگذرانن؟؟؟اصلا مگر اجداد و پدرمادرهای ما با هرزبانی که صحبت می کردند مگر مدرسه و مکتبخانه یاد گرفتند؟؟

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

البته...استیفای حق و سواستفاده از حق دو مفهوم و مصداق متفاوتند..این بحث زبان مادری هم که چند سال هست لقلقه زبان جریاناتی خاص شده ...برنامه دیگری هست ..‌این مساله زبان مادری در ایران به نظرم موضوعیت ندارد ..انصافا ..این نظام در هرموردی عملکردش خوب نباشد ..در این فقره ..‌نمره قبولی می گیرد.قبل انقلاب هم محدودیتی در کار نبوده ..‌اینجا ترکیه نیست که برای چنددهه زبان کردی را ممنوع و غیرقانونی اعلام کرده باشد یاافغانستان که زبان فارسی دری توسط طالبان محدود و ممنوع شودوحالا بخواهند به این مصوبه یونسکو استناد کنند...افراد زبان مادری را در خانواده می آموزند نه در مدرسه ...اصلا مکر میشودصحبت کردن و حرف زدن بچه و نوزاد را در محیطی مانند مدرسه انجام داد؟؟؟اینکه آدم به بچه اش حرف زدن یاد بدهد نیاز به دفتر دستک و مدرسه ومعلم دارد ؟؟این ها اگر قرار است در مدرسه زبان مادری را بیاموزند تا قبل ازان باید چیکار کنن به زبان اشاره یا با ایما اشاره اموراتشون را بگذرانن؟؟؟اصلا مگر اجداد و پدرمادرهای ما با هرزبانی که صحبت می کردند مگر مدرسه و مکتبخانه یاد گرفتند؟؟

امید جان

مثلا امروز کمتر ترک زبانی رو میشه پیدا کرد به راحتی بتونه ترکی (با رسم الخط خودمان ) را بخونه یا بنویسه

همه کس هم خانواده ش یاد نمیده چون اصلا بلد نیست

قرار هم نیست که کلا زیان شون تو مدرسه بشه ترکی یا کردی یا ...

در خد خواندن نوشتن ولی حق فرد هست

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3779

...امروز .بحث..زبان مادری نه مطالبه نه نیاز و نه ضرورت زندگی به ..کردها.‌..ترک ها و آذریها....عرب ها و بلوچ ها نیست ...توزیع منابع ...توزیع فرصت و برداشتن تبعیض ..مطالبه و نیاز این هموطنان هست ..بحث زبان مادری هم فرافکنانه..از آنطرف مرز و هم از سوس نظام برای انحراف و سواستفاده از نارضایتی مردم از وضعیت هست که تبلیغ میشود...وایده خطرناک وبی فایده ای برامردم هست ...مذهب که نتوانست به جامعه هویت و احساس تعلق بدهد...نماد تاریخی و فرهنگی سلطنت را هم که نابود کردیم..نمادی برای همبستگی ملی نداریم .به برکت انقلاب و تبعیض سیستماتیک که تبدیل به یک ملت تکه پاره شده ایم ..حداقل به زبان فارسی رحم کنیم ..این تنها چیزی هست که ما مردم ایران را کنارهم ودر کنارهم نگه داشته است ...

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4720

چه عجب !! پس باور دارید که مشکلات وجود دارد و مردم به ناچار مهاجرت می کنند !!
                                سردار حاجی‌زاده: رفتن به خارج مشکلی از کشور حل نمی‌کند، فقط مشکل همان شخص را حل می‌کند / جوانان دهه شصت از خودشان گذشتند؛ امروز هم جوانان باید همین کار را بکنند

نظر

در حال کار...
                                X