اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

?استوری یک قاضی دادگستری با هشتگ «مسمومیت دانش‌آموزان دختر»: اولین‌بار است که مصداق واقعی مفسد فی‌الارض را دیده‌ام./ پایگاه خبری اختبار

نظر

• ADLER
      Banned
      • Jan 2020
      • 216

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post

چه کسانی با خرابکاری به دنبال تعطیلی مدارس دخترانه هستن؟!

سرنخ های آشکار و پنهان این ماجرا را در صحبت های مصی علینژاد ببینید
      حالا نمیشه جلوی هر مدرسه یکی از اون مفت خورها بزارن.یا رضد کنن ببینن کار کیه
      آخرین ویرایش توسط ADLER؛ 2023/03/05, 22:18.

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

...................
        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/05, 22:31.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط ADLER پست شده است View Post
          حالا نمیشه جلوی هر مدرسه یک راس از اون مفت خورها بزارن.یا رضد کنن ببینن کار کیه
          راهش اینه یه نفر فقط یک بار یه دونه !بیشتر هم لازم نیست ! دم مدرسه شعار بده تا از فردا صبح علی الطلوع ده تا ده تا مامور بذارن /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

اگه واقعا کمبود مامور دارین (که میدونم ندارین )

تو هر مدرسه از اولیا و پدران دانش آموزان چند نفر رو به صورت چرخشی و داوطلبانه ماموریت بدهید ، مراقب تحرکات مشکوک اطراف مدرسه باشند . مشکلی هم بود سریع زنگ بزنند 110 و اورژانس . روزی 1 یا 2 نفر کافیه . هیچی هم نمیخواد،حتی چوب و چماق هم لازم نیست ، فقط قلچماق و هیکلی باشند کافیه !

مطمئن باشید داوطلب زیاده
            آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/05, 22:32.

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2779

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱

اجتماعی » جامعه

مساجد ایران در یک نگاه آماری

گروه جامعه ــ بر اساس آمار ۷۴ هزار مسجد در ایران وجود دارد که برای رفع نیاز کشور این تعداد تا سال ۱۴۰۴ باید به ۹۲ هزار مسجد برسد اما با روند کند ساخت هر سه سال دو هزار مسجد نمی‌توانیم به این چشم انداز دست یابیم.

حداقل 7.4 همت میشه !!!
              (7400 میلیارد تومان)
              این همه مسجد به چه درد میخوره؟؟؟؟
              در خیلی از این مساجد چهار تا پیرزن و پیرمرد نماز می‌خوانند...کسی نمیره به اون صورت...عوض اینکه کتابخانه و مدارس مجهز و مراکز فناوری اطلاعات بسازیم...مدام مسجد میسازیم...این ۱۰۰ میلیون هم می‌ره تو جیب اون پیش نماز...کارد به شکمشون بخوره که ۴۰۰ ساله دارند می‌بلعند و هنوز سیر نشدند

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                این همه مسجد به چه درد میخوره؟؟؟؟
                در خیلی از این مساجد چهار تا پیرزن و پیرمرد نماز می‌خوانند...کسی نمیره به اون صورت...عوض اینکه کتابخانه و مدارس مجهز و مراکز فناوری اطلاعات بسازیم...مدام مسجد میسازیم...این ۱۰۰ میلیون هم می‌ره تو جیب اون پیش نماز...کارد به شکمشون بخوره که ۴۰۰ ساله دارند می‌بلعند و هنوز سیر نشدند
                البته همین مساجد اگه به صورت مردمی اداره بشوند پتانسیل بسیار زیادی دارند حتی برای کار آفرینی و ایجاد سرمایه اجتماعی

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

بحث داغ درمورد مسمومیت دانش آموزان در مجلس

در حالی که نظری، نماینده خلخال، قصد بیان تذکری در خصوص مسمومیت تعدادی از دانش آموزان در خلخال را داشت، کریمی قدوسی نماینده مشهد قصد جلوگیری از بیان تذکر او را داشت که همین موضوع باعث شد، برای دقایقی جو مجلس متشنج شود.

کد خبر:
                  ۱۱۶۶۶۳۶

تاریخ انتشار:
                  ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷05 March 2023

تابناک _ در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه) مجلس و در جریان بررسی جزییات لایحه بودجه، سید غنی نظری نماینده خلخال در تذکری گفت: مسمومیت سریالی دانش آموزان به خلخال رسید و مردم ناراحت و عصبانی هستند. در این هنگام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی خواست که در مورد بودجه تذکر خود را بیان کند.

تبلیغات
                  در واکنش به این صحبت، نظری گفت: آقای قالیباف در شهرستان خلخال دانش آموزان به دلیل مسمومیت به بیمارستان رفته‌اند؛ بعد شما توقع دارید من درباره چه چیزی صحبت کنم؟ وظیفه من این است که بگویم دستگاه‌ها موضوع را پیگیری کنند و از دستگاه‌های مسئول این را مطالبه کنم. از صبح مردم به من زنگ می‌زنند و می‌خواهند، موضوع را پیگیری کنم.
                  نظری دوباره گفت: دانش آموزان در خلخال مسموم شده‌اند و من باید اعلام کنم؛ گویا آقای کریمی قدوسی ناراحت می‌شوند؛ پس من دیگر حرفی نمی‌زنم. اشاره نظری به این بود که در زمان بیان تذکرش، کریمی قدوسی بالای صندلی او ایستاده بود و در حال بیان صحبت‌ها و توضیحاتی به نظری بود. قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به این صحبت‌های نظری گفت که پیگیری وظیفه ماست و در آن شکی نیست.

----------------------
                  ابوجهل ها !!

فهمیدید جبهه پایداری پشت حملات شیمیایی هست یا نماینده خلخال قسم جان بچه ش رو باید بخوره تا باور کنید
                  /:.sadsmiley.:/
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/05, 23:41.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

بحث داغ درمورد مسمومیت دانش آموزان در مجلس

در حالی که نظری، نماینده خلخال، قصد بیان تذکری در خصوص مسمومیت تعدادی از دانش آموزان در خلخال را داشت، کریمی قدوسی نماینده مشهد قصد جلوگیری از بیان تذکر او را داشت که همین موضوع باعث شد، برای دقایقی جو مجلس متشنج شود.

کد خبر:
                    ۱۱۶۶۶۳۶

تاریخ انتشار:
                    ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷05 March 2023

تابناک _ در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه) مجلس و در جریان بررسی جزییات لایحه بودجه، سید غنی نظری نماینده خلخال در تذکری گفت: مسمومیت سریالی دانش آموزان به خلخال رسید و مردم ناراحت و عصبانی هستند. در این هنگام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی خواست که در مورد بودجه تذکر خود را بیان کند.

تبلیغات
                    در واکنش به این صحبت، نظری گفت: آقای قالیباف در شهرستان خلخال دانش آموزان به دلیل مسمومیت به بیمارستان رفته‌اند؛ بعد شما توقع دارید من درباره چه چیزی صحبت کنم؟ وظیفه من این است که بگویم دستگاه‌ها موضوع را پیگیری کنند و از دستگاه‌های مسئول این را مطالبه کنم. از صبح مردم به من زنگ می‌زنند و می‌خواهند، موضوع را پیگیری کنم.
                    نظری دوباره گفت: دانش آموزان در خلخال مسموم شده‌اند و من باید اعلام کنم؛ گویا آقای کریمی قدوسی ناراحت می‌شوند؛ پس من دیگر حرفی نمی‌زنم. اشاره نظری به این بود که در زمان بیان تذکرش، کریمی قدوسی بالای صندلی او ایستاده بود و در حال بیان صحبت‌ها و توضیحاتی به نظری بود. قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به این صحبت‌های نظری گفت که پیگیری وظیفه ماست و در آن شکی نیست.

----------------------
                    ابوجهل ها !!

فهمیدید جبهه پایداری پشت حملات شیمیایی هست یا نماینده خلخال قسم جان بچه ش رو باید بخوره تا باور کنید
                    /:.sadsmiley.:/
                    ۳۱ تیر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰

۳۱ تیر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰

کریمی‌قدوسی، افغانی‌الاصل بودنش را تکذیب نکرد

نماینده مردم مشهد در مجلس در واکنش به ادعاهای نماینده تربت جام علیه وی گفت: آقای رحیمی نه گندم کابل را خواهید خورد و نه عدسی مجلس یازدهم را.
                    به گزارش خبرآنلاین، جلسه علنی امروز مجلس تحت تاثیر حواشی روز گذشته صحن مجلس بود. روز گذشته بود که رحیمی جهان آبادی نماینده تربت جام در اظهاراتی تند از اظهارات کریمی قدوسی انتقاد کرد و او را فاقد اصالت ایرانی دانست.
                    کریمی قدوسی که دیروز در صحن مجلس حضور نداشت تا پاسخ رحیمی جهان آبادی را بدهد امروز از حق پاسخگویی خود استفاده کرد و تریبونش برای جوابگویی باز شد. وی گفت: من آقای رحیمی جهان آبادی را نمی شناختم، در اولین روز تشکیل مجلس دهم که به مرقد حضرت امام (ره) رفتیم، آخر صف نشسته بودم. کسی آمد کنار من نشست و گفت من رحیمی هستم. گفتم کدام رحیمی؟ گفت نماینده تربت جام. گفتم بفرمایید.
                    کریمی قدوسی گفت: به من گفت آقای کریمی! همه از شما می ترسند و می گویند اگر کریمی به کسی گیر بدهد تا موتورش را پیاده نکند، او را رها نمی‌کند. گفتم این اشتباه است، اگر بگویند مردم به کسی در انقلاب گیر بدهند، موتورش را پیاده می‌کنند، درست گفته اند. اگر بنده را هم دست آموز و پرورش یافته این مکتب می‌دانند، آن هم حرف غلطی نیست.

این نماینده نزدیک به جبهه پایداری گفت: دیروز به من گفتند «شما چه کاره مملکت هستید که به رئیس جمهور، وزیر و حالا به نماینده مجلس گیر می دهید؟ به شهر تربت جام آمدید و به مردم گفتید نماینده شما انقلابی نیست، نامه جمع کنید تا رد صلاحیت شود». اولاً اینکه بنده و شما از رئیس جمهور و وزیر سؤال می کنیم و به کسی ربطی ندارد؛ از وظایف قانونی ماست. الان هم کشور دچار بحران شده و باید به وظیفه خود عمل کنیم.
                    وی با بیان اینکه به دعوت ستاد یادواره شهید تراز انقلاب و اولین نماینده مجلس شورای اسلامی به شهر تربت‌جام رفته است، گفت: از من خواستند که درباره ویژگی‌های نماینده در تراز انقلاب صحبت کنم. تمام صحبت‌های من در این خصوص در فضای مجازی منتشر شده است. من از هیچ مسئول و نماینده‌ای، اسمی در آنجا نبردم حتی اشاره‌ای به نماینده آنجا هم نکردم،بر اساس ملاک‌ها و معیارهایی که ولی‌امر مسلمین از نمایندگان می‌خواهند که به وظایفشان عمل کنند، بنده اعلام کردم نماینده‌ای از تریبون مجلس، اتحاد جماهیر شوروی و فروپاشی آن را به فروپاشی جمهوری اسلامی تطبیق داد و گفت «به دلیل اینکه مردم خیابان‌های مسکو گرسنه بودند، تکه‌تکه شد»؛ این در حالی است که امام راحل، فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را ناشی از مقابله آن اتحادیه با دین می‌دانستند.
                    کریمی قدوسی گفت: در شیراز نیز بنده در جمع مردم اعلام کردم نماینده‌ای است که در نطق خود از جریان باستانی و باستان‌گرایی دفاع می‌کند درحالی‌که در حکومت اسلامی ما حق نداریم جز اینکه برای اسلام خرج کنیم، کار دیگری انجام دهیم. بنده درباره آقای رحیمی هیچ کلمه‌ای به زبان نیاوردم، او اصلاً در کلاس کار بنده نیست؛ همه بنده را می‌شناسید و می‌دانید اولویت من چیست.
                    نماینده مشهد ادامه داد: موضع‌گیری علیه فتنه و سران فتنه، نفوذ و سران نفوذ، فساد و سران فساد، خیانت و سران خیانت، همیشه موضوع اصلی صحبت‌های من است. کسانی که مخفیانه با سفیر انگلیس جلسه گذاشتند و مورد خطاب و عتاب آیت‌الله یزدی قرار گرفتند، مورد خطاب من هستند و من با آنها کار دارم و با امثال شما کاری ندارم. آیت‌الله یزدی رئیس جامعه مدرسین اخیراً فرموده‌اند «به یک نماینده‌ای گفتم آن روز کجا بودی؟»؛ رنگش پرید، بنده به شخصی کار ندارم بلکه به وظیفه خود عمل می‌کنم.
                    کریمی قدوسی افزود: آقای کدخدایی اعلام کرد که به سه دلیل نمایندگان فعلی را بررسی می‌کنیم، اگر صلاحیتشان تائید نشد، رد می‌کنیم. فساد اخلاقی، فساد مالی و مواضع‌شان علیه حاکمیت جمهوری اسلامی است. آیت‌الله جنتی نیز فرمودند «ما به مُرّ قانون عمل می‌کنیم بنابراین هرکس در این مجلس و در سطح نظام به تکلیف خود عمل نمی‌کند، انتظاری نداشته باشد». بنده نه به جایی وصل هستم و نه با شورای نگهبان ارتباط دارم و نه کسی به من خبری می‌دهد. بنده بر اساس ارزیابی‌ها و داشته‌های خودم تصمیم می‌گیرم.
                    او ادامه داد: در یک جمله آقای رحیمی آنچه را در مورد بنده فرمودید حدیث نفس خود شماست.شما هم چنین ویژگی هایی دارید. من نه ادعایی درباره حضور در دوران دفاع مقدس دارم نه گفته ام سردارم.ولی از اقای کرم پور نماینده فیروزآباد بپرسید که من را چطور دیده و شناخته است.
                    کریمی ادامه داد: آقای رحیمی به شما گفته‌اند که اگر برای مجلس یازدهم رد صلاحیت شدید، شما را سفیر ایران در کابل خواهیم کرد اما باید بگویم که شما نه گندم کابل را خواهید خورد و نه عدسی مجلس یازدهم را.

کریمی‌قدوسی، افغانی‌الاصل بودنش را تکذیب نکرد - خبرآنلاین

نظر

• همسفر
                      عضو عادی
                      • Jan 2022
                      • 280

ژنرال مکنزی فرمانده نیروهای تروریست سنتکام اخیرا مقاله داده و گفته سیستم پدافندی ایران به شدت در حال پیشرفته

همچنین گفته موشک‎های بالستیک و کروز و پهپادها برترین قدرت های نظامی ایرانن

فعال رسانه‌ای آمریکایی:
                      اگر می‌خواهید ایالات متحده‌ واقعی را بشناسید، به سخنان معروف مادلین آلبرایت، اولین وزیر خارجه زن ما، فکر کنید.

جمله معروف مادلین البرایت : "کشتن ۵۰۰.۰۰۰ کودک عراقی ارزشش را داشت."

نظر

• همسفر
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 280

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post

فیلم ساز نروژی به علت اینکه گفته مردان نمیتوانند لزبین باشند به سه سال حبس محکوم شد.

سکس باحیوانات در اسپانیا کم‌ بود سکس با کودکان در هلند هم قانونی شد!
                        تازه دستور دادن رابطه جنسی با کودکان باید عادی بشه و در مدارس تدریس شود!
                        از اون بدتر حزب پدوفیل هلند دنبال قانونی کردن رابطه جنسی با مُرده است!!

ظاهراً مشکل معیشتی مردم اروپا را دارند با مسائل جنسی ویژه حل میکنند. مجلس هم که تجاوز به جانوران را قانونی کرده بود. حتماً برخی گفته اند اگر تجاوز به جانور آزاد باشد چرا به کودکان آزاد نباشد؟
                        وزیر برابری میخواهد همه را با هم برابر کند.

لیبرال دموکراسی بدون پرده غرب و غربزدگان!
                        آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2023/03/06, 00:06.

نظر

• همسفر
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 280

روی پیراهن معترض اسراییلی نوشته

اخ فی الله ( آرم هلال اسلامی هم هست تازه )

اخ فی الله مبحثی در نهج البلاغه حضرت علی هست
                          دوستی بر مبنای معنویّت

حکمت ۲۹۱ «کَانَ لِی فِیمَا مَضَى أَخٌ فِی اللَّهِ» امام امیر المؤمنین (علیه الصّلاه و السّلام) می‌فرماید: من در گذشته یک برادر خدایی داشتم، یعنی برادری که به خاطر خدا با هم دوست شده بودیم. برادر دینی «أَخٌ فِی اللَّهِ» اگر دوستی بر مبنای خدا باشد، بر مبنای معنویّت باشد این حتّی تا آخرت ادامه پیدا می‌کند. در قرآن خواندید: «الْأَخِلاَّءُ یَوْمَئِذٍ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ إِلاَّ الْمُتَّقینَ‏»[۱] دوستان روز قیامت با هم دشمن هستند، غیر از متّقین. این‌ها که برای درهم و دینار این‌جا دوست شده بودند، آن‌جا می‌خواهند همدیگر را بزنند، اصلاً با هم دشمن می‌شوند. قرآن می‌گوید: «بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ» امّا متّقین همان‌جا هم باز می‌رسند خوش و بش می‌کنند، اظهار اشتیاق می‌کنند، همان‌جا هم دوستی ادامه دارد. امّا اگر برای دنیا باشد، نه همین‌جا تمام می‌شود.-------------

حالا در صدا سیما سخنان یک فرد معمم مشهدی را ببینید که میگوید :میترسم زیاد ادامه بدهم نهچ البلاغه خوانی در تلویزیون سخت بشه !!!

---

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

حداقل دست هايمان را بالا ببريم و بگوييم ما عُرضه اش را نداريم!

برشی از گفت‌وگو با حجت الاسلام نظافت؛ شب یازدهم؛ اخلاق اموی‌

مخلص کلام این فرد معمم هم مقایسه حکومت علوی و اموی هست

: پايگاه خبري نيک رو : نیک رو | اقتصادی

می ترسم این حرفها را بزنیم نهج البلاغه خوانی در تلویزیون سخت بشود.

فعلا شب بخیر :)))

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

اگه واقعا کمبود مامور دارین (که میدونم ندارین )

تو هر مدرسه از اولیا و پدران دانش آموزان چند نفر رو به صورت چرخشی و داوطلبانه ماموریت بدهید ، مراقب تحرکات مشکوک اطراف مدرسه باشند . مشکلی هم بود سریع زنگ بزنند 110 و اورژانس . روزی 1 یا 2 نفر کافیه . هیچی هم نمیخواد،حتی چوب و چماق هم لازم نیست ، فقط قلچماق و هیکلی باشند کافیه !

مطمئن باشید داوطلب زیاده
                            خوب با این راهکار شما ، بیا فرض کنیم، یکی از والدین که نگهبانی میداده. در یکی از مدارس ....بالاخره موفق میشه یکی از همین گمنام های مستندساز!!! رو گیر بندازه!

تازه باید فرض کنیم که این پدر با دست خالی! زورش برسه به اون گمنام که قاعدتا هم با رفقاش هست! هم دستش پره!

اصلا بیا فرض کنیم ده نفر از والدین قرار بزارن بعد یارو رو بگیرن! خوب بعدش؟؟؟

ورش دارن ببرن کجا؟؟؟ پیش کی شکایتش رو ببرن؟؟

کجای کاری شما بزرگوار!!

در یک روز بیش از چهل پنجاه تا مدرسه رو مورد حمله مواد شیمیایی قرار میدن!! اونم در سطح کشور!! یعنی همزمان در ده ها شهر!! اونم در حالی که علاوه بر این همه دوربین ساختمانها و بانکها و ...... بجز همه اینها....حتی در شهرهای خیلی کوچک هم کل خیابونها تحت نظر سیستم های دوربین مدار بسته هست!!!

بعد تا حالا فقط یک راننده تریلی نفت کش رو کشف کردن که بیچاره یادش رفته بود درب تانکر رو ببنده ، یک شب تا صبح پارک کرده روبروی آپارتمانها و کنار مدرسه!!! ولی قدرتی خدا نه خودش..نه اهالی آپارتمانهای محله...نه عابرین...هیچ کس مسموم نشده...الی بچه های مدرسه!!! اونم با بوی نفتا!!! اینم شده گزارش جامع سیمای جمهوری اسلامی راجع به مسمویت مدارس دخترانه!

اون خبرنگار بی شرف به پیرمرد راننده بیچاره میگه: میدونی این بی احتیاطی که کردی باعث مسمویت این همه بچه شدهه؟؟؟ اون بیچاره هم میگه آره دیگه خودمم دختر دارم ولی بخدا نفتا آتش زا هست ولی من نمیدونستم سمی هم هست!!!!

فقط سطح تحمیق رو شما ببینین! گزارش از سیمای رسمی مملکت داره پخش میشه! لابد بنزین و گازوییل و ...هم سمی هست....من بعد در پمپ بنزینها مواظب باشین رفقا!!

مواد شیمیایی که استفاده میشه رو هنوز اصلا نمیدونن چی چی هست! مواد شیمیایی و سمی بسیار پیچیده ای هست که هر آزمایشگاه ساده نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه!!

داستان گنده تر از این حرفاست که والدین برن نگهبانی بدن دوست خوبم! یک دعوای بزرگ هست در سطح بالا!!!
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

یک نکته جالب هم راجع به حمله به مدارس دخترانه خالی از لطف نیست!

ظاهرا اعضای دولت و سخنگو و وزیر وزرا و خود رئیس جمهور چهار دوکتوره و ...بعضی دگر از طرفداران این دانشمندان! هی مرتب میگن کار کار اغتشاشگراست!

شما فکرش رو بکن حرف این جماعت نادان رو اگر قبول کنیم!

معنی اش این هست که اپوزوسیون داخلی به چنان تشکیلات و لجستیک و سازمان منظمی دست پیدا کرده که میتونه همزمان در سی تا شهر عملیات چنین پیچیده ای رو انجام بده و یک نفرشون هم شناسایی نشه!!!

خودشون هم میگن هیچ سرنخی هم نیست....

خوب اگر این رو قبول کنیم که فاتحه شما خونده است بی عقل ها :D

یا مثلا اگر قبول کنیم که کار چه میدونم انگلیسه...یا اسرائییله..که بازم هیچ سرنخی هم ندارین...خوب بازم که فاجعه هست!

اونوقت الان در مورد مدارس موادی استفاده میکنن که ظاهرا اونقدر سمی نیست که باعث صدمات جانی سنگین بشه.... فردا اگر اون انگلیس و اسرائیل یا هر گروهی که شما میگی! تصمیم بگیره مواد سمی سنگین تر و کشنده تر رو در مکانهای حساس تر استفاده کنه! اونوقت باید چه غلطی کنید!

این مردم بی پناه باید چه گلی به سر بگیره...

هیچ حرفی نزنین اقلا....بابا لال بمون!

چه گیری افتادیم دست این جماعت نادان ...
                              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/03/06, 02:58.
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• bahramkhaliran
                                عضو جدید
                                • Sep 2020
                                • 812

سلام به همه
                                مسمومیت دانش آموزان مرابه یاد معتاد شدن دهه شستیهابه کراک وشیشه می اندازد!
                                (احساس خطر باند حکومت)
                                وقتیکه دلار42000ریالی حذف(دلارتک نرخی ) می شودشعارزن زندگی آزادی داده می شود! (رانت ویژه باند حکومت)
                                پس زیاد اندیشه کنیدکه بازیچه دستان نااهلان نه شوید!
                                باندی که طی44سال44000برابرارزش پول ملی رانسبت به طلابی ارزش کرده!
                                (حفظ خودبرملت)
                                بی ارزش کردن پول ملی=مثل اینکه بمب اتم برسرملت ایران اندختن!

نظر

در حال کار...
                                X