اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
    حرفی نیست. بحث من سر این موضوع هست که مثلا من با حسن مشکل دارم، به نظرم خیلی آدم مزخرف و کثیفی میاد. اگر بیام و بدی‌هاش رو بگم خیلی هم عالی ولی اینکه بیام راست و دروغ رو با هم قاطی کنم و سعی کنم به هر شکلی که شده و از دستم برمیاد، حسن رو تخریب کنم. اولا خیلی بی‌انصافیه و خود من هم یکی هستم لنگه حسن یا شاید خیلی هم بدتر. ثانیا حرف من اعتبار خودش رو از دست میده، چون من خیلی مسائل دروغ رو هم به حسن به نسبت دادم.
    کتابی که شما معرفی کردید، رساله نیست (توجه کنید که هدف من حمایت نیست، بلکه همونطور که گفتم نباید به هر شکلی، خلاف واقع هم سعی در تخریب داشت) از طرفی هم تجاوز (رابطه کامل جنسی) رو مجاز نمیدونه ولی در اینکه چنین چیزی مطرح کردنش در هر کتابی و در هر حد و حدودی هم از نظر من کثیف و غیرقابل قبوله با شما هم‌عقیده‌ام.
    پ.ن.: یه بار کاربر EHSANI، یه ادعایی رو در مورد الهی قمشه‌ای مطرح کرد. گفتیم آقا منبعی ماخذی چیزی. رفت تو افق محو شد. خب از اونجا ناخوداگاه ممکنه تو ذهن من اینجوری شکل بگیره که این آدم شکمی حرف میزنه. البته متاسفانه خیلی‌ها تو این مملکت شکمی حرف می‌زنند ولی خب به نظرم جالب نیست و بهتره تو حرف‌هامون خصوصا وقتی داریم یه اتهامی به کسی وارد می‌کنیم، دقت بیشتری داشته باشیم.

تحریر الوسیله (کتاب) - ویکی شیعه

https://fa.wikishia.net › view › تحری...

·Translate this page

تَحریرُ الوَسيلَةِ، کتابی فقهی به زبان عربی از امام خمینی. این کتاب رساله فتوایی اوست و بر اساس کتاب وسیلة النجاة سیدابوالحسن اصفهانی تنظیم شده است.

---------------------

مورد دوم تجاوز هم جواب رونوشتم ولی یه مقدار ناجور به قول مگنوس عزیز بود پاک کردم
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/06, 15:15.

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1190

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

تحریر الوسیله (کتاب) - ویکی شیعه

ویکی شیعه › view › تحری...

·Translate this page

تَحریرُ الوَسيلَةِ، کتابی فقهی به زبان عربی از امام خمینی. این کتاب رساله فتوایی اوست و بر اساس کتاب وسیلة النجاة سیدابوالحسن اصفهانی تنظیم شده است.

---------------------

مورد دوم تجاوز هم جواب رونوشتم ولی یه مقدار ناجور به قول مگنوس عزیز بود پاک کردم
      خب من اول این رو بگم که اطلاعات چندانی در این زمینه ندارم و احتمالا جناب مگنوس اطلاعات بیشتری داشته باشند ولی کاربر سپهر کلهر به طور دقیق ذکر کردند <رساله یا همون توضیح المسائل> یعنی تا اونجاییکه من میدونم کتابی که مقلدین اون فرد، باید احکام اون کتاب رو مرجع قرار بدهند. کتاب تحریرالوسیله تا اونجاییکه میدونم، توضیح المسائل خمینی نیست. باز هم توضیح بیشتر باشه با جناب مگنوس یا هر عزیزی که تو حوزه بوده یا اطلاعات بیشتری داره.
      ======================================
      در مورد تجاوز هم، چند وقت پیش یه نفر گفت <فلانی بهم تجاوز کرده، یه حرفی بهم زد و من خیلی ناراحت شدم>!! حالا اینکه توضیح و تفسیر تجاوز رو دقیقا چی بدونیم، شاید جای بحث داشته باشه ولی احساس می‌کنم معنای رایج در جامعه، یعنی شما به یکی بگی <فلانی به فلانی تجاوز کرده> اون چیزی که تو ذهن شنونده میاد، یه رابطه جنسی کامل و متکی به زور و اجبار هست، شاید هم اشتباه میکنم.
      آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/03/06, 15:57.

نظر

• مگنوس کارلسن
        Banned
        • Jan 2022
        • 1647

یه ستون کج ومعوجی صدهاسال پیش درزمین گذاشته شده....میلیونها نفر در طول تاریخ...بر بدقوارگی این ستون ماله ها کشیدند...هزاران نفر بر بالای این ستون خون ریختند وفاتح شدند....میلیونها نفر قامتشان را برای نگهداشتن این ستون خم کردند...و بسیاریشان له شدند....ولی ستون هنوز ایستاده....
        گاهی اشاره ای گذرا به برخی نواقص این ستون قطور میکنم...چون بسیاری ازین کژیهارا میشناسم...
        اما ادامه نمیدهم....چون درمیان ماله کشهای میلیونی همانندپر کاهی سبک دیده میشوم....
        شاید جرقه ای روشن شود....اما آتشی نمیخواهم....
        ..
        .
        .
        به این دلیل که بعضی سخنان ممکن است بد برداشت شوند...وشاید عده زیادی ازرده خاطر شوند...ودر نهایت...هیچ فایده ای برای هیچکس حاصل نشود....از ادامه بسیاری از مباحث پرهیز میکنم....
        اما از شعار....زن...زندگی...آزادی...همیشه دفاع خواهم کرد...هرکس در این شعارهمراه مردم است...باهرسلیقه ای...باهرآئینی...دوست منست...ودیگران...دشمن .چون دیگران دینی برگردن مادارند که نمیتوانیم از آن شانه خالی کنیم....

نظر

• Davar
          Banned
          • May 2017
          • 3132

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          یه ستون کج ومعوجی صدهاسال پیش درزمین گذاشته شده....میلیونها نفر در طول تاریخ...بر بدقوارگی این ستون ماله ها کشیدند...هزاران نفر بر بالای این ستون خون ریختند وفاتح شدند....میلیونها نفر قامتشان را برای نگهداشتن این ستون خم کردند...و بسیاریشان له شدند....ولی ستون هنوز ایستاده....
          گاهی اشاره ای گذرا به برخی نواقص این ستون قطور میکنم...چون بسیاری ازین کژیهارا میشناسم...
          اما ادامه نمیدهم....چون درمیان ماله کشهای میلیونی همانندپر کاهی سبک دیده میشوم....
          شاید جرقه ای روشن شود....اما آتشی نمیخواهم....
          ..
          .
          .
          به این دلیل که بعضی سخنان ممکن است بد برداشت شوند...وشاید عده زیادی ازرده خاطر شوند...ودر نهایت...هیچ فایده ای برای هیچکس حاصل نشود....از ادامه بسیاری از مباحث پرهیز میکنم....
          اما از شعار....زن...زندگی...آزادی...همیشه دفاع خواهم کرد...هرکس در این شعارهمراه مردم است...باهرسلیقه ای...باهرآئینی...دوست منست...ودیگران...دشمن .چون دیگران دینی برگردن مادارند که نمیتوانیم از آن شانه خالی کنیم....
          اگر گذشتگان مثل احمد کسروی سخنان ناگفتنی رو فریاد میزدند قطعا الان در اعماق جهنم کنونی نبودیم

درضمن زن زندگی آزادی ثمره همین سخنان ناگفته هست که توسط آدمایی مثل شما/:.Heart.:/ گفته شده

همین دوست عزیزمون که هنوز با واژه تفخیذ آشنا نیستند و اظهار بی اطلاعی میکنند!!!!
          نگاهی به دیدگاه امام خمینی ره در مسئله تفخیذ

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1190

چیزی که برام مسجل شده، اینه که برخورد بی‌غرض و منصفانه با مسائل اگر نگیم غیرممکنه لااقل دشواره و خیلی به ندرت شاهدش هستیم.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

تکراری

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

خب من اول این رو بگم که اطلاعات چندانی در این زمینه ندارم و احتمالا جناب مگنوس اطلاعات بیشتری داشته باشند ولی کاربر سپهر کلهر به طور دقیق ذکر کردند <رساله یا همون توضیح المسائل> یعنی تا اونجاییکه من میدونم کتابی که مقلدین اون فرد، باید احکام اون کتاب رو مرجع قرار بدهند. کتاب تحریرالوسیله تا اونجاییکه میدونم، توضیح المسائل خمینی نیست. باز هم توضیح بیشتر باشه با جناب مگنوس یا هر عزیزی که تو حوزه بوده یا اطلاعات بیشتری داره.
                ======================================
                در مورد تجاوز هم، چند وقت پیش یه نفر گفت <فلانی بهم تجاوز کرده، یه حرفی بهم زد و من خیلی ناراحت شدم>!! حالا اینکه توضیح و تفسیر تجاوز رو دقیقا چی بدونیم، شاید جای بحث داشته باشه ولی احساس می‌کنم معنای رایج در جامعه، یعنی شما به یکی بگی <فلانی به فلانی تجاوز کرده> اون چیزی که تو ذهن شنونده میاد، یه رابطه جنسی کامل و متکی به زور و اجبار هست، شاید هم اشتباه میکنم.

قبل از شما اینجا کسی اسم توضیح المسائل نیاورده

که همه اینها یه جور رساله (dissertation) یا با کمی اغماض همون تِز thesis هستند

---
                در مورد اون هم rape رو لطفا سرچ کن
                ---
                چیزی که برام مسجل شده، اینه که برخورد بی‌غرض و منصفانه با مسائل اگر نگیم غیرممکنه لااقل دشواره و خیلی به ندرت شاهدش هستیم.

راستی یه مقدار هم کاش درمورد جریان سعید طوسی وامثالش این انصاف البته خوب و همراه با مداقه رو استفاده کنیم /:.winksmiley02.:/
                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/06, 20:15.

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1190

قبل از شما اینجا کسی اسم توضیح المسائل نیاورده
                  عجب! مگه بحث از این پست آغاز نشد؟!

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                  شما رساله نخوندی؟
                  رساله یا همون توضیح المسائل.
                  اونجا به نوزاد شیر خوار هم تجاوز حلال اعلام شده.
                  باز هم میگم انصاف چیز خیلی خوبیه @};-

راستی یه مقدار هم کاش درمورد جریان سعید طوسی وامثالش این انصاف البته خوب و همراه با مداقه رو استفاده کنیم /:.winksmiley02.:/
                  در مورد امثال سعید طوسی و ... که نیازی به انصاف و مداقه نیست و کار از این حرف‌ها گذشته ولی در رابطه با بحث خودمون کدوم مداقه بیشتری به خرج داده؟ اونیکه رفته و از بین کتاب‌های مختلف و هزاران هزار صفحه گشته و یه خط از اون رو علم کرده و تو بوق و کرنا کرده یا کسی که میگه تحریرالوسیله، توضیح المسائل نیست؟! (یعنی کتابی نیست که مقلدین به اون مراجعه کنند)

تو همون لینکی که جناب داور گذاشتند، یه استفتا از خمینی آورده شده که ابتدای پاسخ به این شکل هست:

1ـ عقد ازدواج بین دو نفر باید با رضایت هر دو باشد، بنابراین اگر یک طرف را مجبور کنند و یا بدون رضایت او عقد ازدواج را جاری کنند، صحیح نمی باشد.
                  2ـ برای انجام رضایت به ازدواج، باید دو طرف عقد (مرد و زن) بالغ و رشید باشند، بنابراین اگر دختر دارای رشد نیست نمی توان او را به عقد دیگری درآورد.
                  و ...

خب چرا اینها رو نمی‌بینیم؟ اگر یه بخشی از چیزی رو ببینیم و چشممون رو روی بخشی دیگه ببندیم به نظرم میشه بی‌انصافی.
                  پ.ن.: همون‌طور که قبلا گفتم من رابطه و اعتقادی به فقه ندارم ولی حقیقت رو باید گفت، چه خوشمون بیاد و چه نیاد.
                  آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/03/06, 22:51.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

اژه‌ای: کسانی که دانش آموزان را مسموم می‌کنند مفسد فی الارض هستند

رئیس قوه‌ قضاییه:
                    ?طبق تعریف قانون عوامل مسمومیت دانش آموزان مفسد فی الارض هستند.

?در صورت دستگیر شدن عوامل مسمویت دانش آموزان پرونده عوامل را به صورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی می‌کنیم.

?مباشر، مسبب، شریک و هر کسی که به نحوی از انحا در مسمومیت دانش آموزان داخالت دارد به اشد مجازات می‌رسد.

?هیچگونه اغماضی نخواهیم کرد.

------
                    اسید پاشان اصفهان !!!

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

عجب! مگه بحث از این پست آغاز نشد؟!

باز هم میگم انصاف چیز خیلی خوبیه @};-

در مورد امثال سعید طوسی و ... که نیازی به انصاف و مداقه نیست و کار از این حرف‌ها گذشته ولی در رابطه با بحث خودمون کدوم مداقه بیشتری به خرج داده؟ اونیکه رفته و از بین کتاب‌های مختلف و هزاران هزار صفحه گشته و یه خط از اون رو علم کرده و تو بوق و کرنا کرده یا کسی که میگه تحریرالوسیله، توضیح المسائل نیست؟! (یعنی کتابی نیست که مقلدین به اون مراجعه کنند)

تو همون لینکی که جناب داور گذاشتند، یه استفتا از خمینی آورده شده که ابتدای پاسخ به این شکل هست:
                      1ـ عقد ازدواج بین دو نفر باید با رضایت هر دو باشد، بنابراین اگر یک طرف را مجبور کنند و یا بدون رضایت او عقد ازدواج را جاری کنند، صحیح نمی باشد.
                      2ـ برای انجام رضایت به ازدواج، باید دو طرف عقد (مرد و زن) بالغ و رشید باشند، بنابراین اگر دختر دارای رشد نیست نمی توان او را به عقد دیگری درآورد.
                      و ...
                      خب چرا اینها رو نمی‌بینیم؟ اگر یه بخشی از چیزی رو ببینیم و چشممون روی بخشی دیگه ببندیم به نظرم میشه بی‌انصافی.
                      پ.ن.: همون‌طور که قبلا گفتم من رابطه و اعتقادی به فقه ندارم ولی حقیقت رو باید گفت، چه خوشمون بیاد و چه نیاد.
                      اره درسته

ولی نظر نظره دیگه ،اسم کتاب هر چی که باشه . مخاطب هر کسی که باشه (مقلد یا غیر مقلد ) .

بقول دبیر جبر مون در سالهای نه چندان نزدیک ، تمریناتونو روی پاکت میوه هم بنویسید قبوله /.:biggrinsmiley.:/ فقط بنویسید
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/06, 22:54.

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1190

بگردید تو بحث ها ، قبل از شما کلمه توضیح المسائل اورده نشد .
                        من که خود پست و لینکش رو گذاشتم، باز هم میگید استفاده نشد؟!!

ضمن اینکه نظر نظره دیگه ،اسم کتاب هر چی که باشه . مخاطب هر کسی که باشه (مقلد یا غیر مقلد ) .
                        یعنی به نظر شما بین حاکمی که میگه <به نظرم احتکار چیز خوبی نیست ولی کاری به کارش نداره> و حاکمی که <دستور میده هر کی احتکار کرده بزنن پدرشو در بیارن> تفاوتی نیست؟!

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

سندرم استکهلم (به سوئدی: Stockholmssyndromet) پدیده‌ای روانی است که در آن گروگان نسبت به گروگان‌گیر حس همدلی، همدردی و وفاداری پیدا می‌کند و در مواقعی این حس وفاداری تا جایی است که از کسی که جان، مال و آزادی‌اش را تهدید کرده، دفاع و با اختیار و علاقه خودش را تسلیم او می‌کند. علت این عارضه روانی را عموماً نوعی سازوکار دفاعی دانسته‌اند.
                          ویژگی‌های سندرم استکهلم

از سویی سندرم استکهلم برای همه گروگان‌گیرها و گروگان‌ها پیش نمی‌آید و از دیگر سو با توجه به نظرات متفاوت پژوهشگران، نمی‌توان فهرست روشنی از ویژگی‌ها به دست داد. با این همه می‌توان برخی از آن‌ها را برشمرد:
                          1. احساسات مثبت قربانی به گروگان‌گیر یا زندان‌بان
                          2. احساسات منفی قربانی به خانواده، دوستان و مقاماتی که سعی در نجات آن‌ها دارند و موفق هم می‌شوند.
                          3. پشتیبانی از دلایل و رفتارهای گروگان‌گیر
                          4. رفتارهای حمایتی قربانی در زمان کمک به زندان‌بان.[۱]

تاریخچه

عارضهٔ استکهلم اصطلاحی است که پس از سرقت از بانکی در میدان نورمالمستوری نورمالمستورگ استکهلمِ سوئد، توسط نیل بیِروت (Nils Bejerot) - روان‌شناسی که از آغاز تا پایان گروگان‌گیری به پلیس مشاوره روانشناسی می‌داد و به بانک رفت‌وآمد داشت، هم‌زمان با پوشش خبری مورداستفاده قرار گرفت و بعدها توسط روان‌شناس دیگری به نام «فرانک اوخبری» (Frank Ochberg) رسماً تعریف و نام‌گذاری شد.در طی این گروگان‌گیری چهار کارمند (سه زن و یک مرد) به مدت ۶ روز (از تاریخ ۲۳ تا ۲۸ اوت ۱۹۷۳) به گروگان گرفته شدند. در طی این شش روز قربانیان وابستگی عاطفی به گروگان‌گیرها پیدا کردند؛ تا جایی که از همکاری با پلیس سر بازمی‌زدند و حتی پس از آزادی از این مصیبت شش‌روزه، در دفاع از گروگان‌گیران برآمدند.
                          سرقت از بانک استکهلم

در سال ۱۹۷۳ یان اریک اولسون، محکوم به آزادی مشروط، در جریان سرقت ناکام از یک بانک، چهار کارمند (سه زن و یک مرد) از Kreditbanken، یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های استکهلم را به گروگان گرفت. او برای آزادی دوستش کلارک اولوفسون از زندان و برای اینکه به او بپیوندد و در این سرقت و گروگان‌گیری دستیارش شود، مذاکره کرد. آن‌ها گروگان‌ها را به مدت شش روز (۲۳ تا ۲۸ اوت) در یکی از خزانه‌های بانک اسیر کردند. وقتی گروگان‌ها آزاد شدند، هیچ‌یک از آنان در دادگاه علیه یکی از گروگان‌گیران شهادت ندادند. در عوض، برای دفاع خود شروع به جمع‌آوری پول کردند.[۲]
                          نیلز بجروت، جرم‌شناس و روان‌پزشک سوئدی این اصطلاح را ابداع کرد که پلیس استکهلم از او برای تجزیه و تحلیل واکنش قربانیان به سرقت از بانک ۱۹۷۳ و وضعیت آن‌ها به عنوان گروگان، کمک خواست. از آنجا که ایده شست‌وشوی مغزی مفهوم جدیدی نبود، بیروت در سخنرانی در مورد «اخباری که پس از آزادی اسیران پخش شد» واکنش گروگان‌ها را در نتیجه شست‌وشوی مغزی توسط اسیرکنندگان آن‌ها توصیف کرد[۲] و آن را «سندرم نورمالمستورگ» نامید که بعداً در خارج از سوئد به سندرم استکهلم معروف شد.[۳] در اصل توسط روان‌پزشک فرانک اوچبرگ برای کمک به مدیریت شرایط گروگان‌گیری تعریف شد.[۴]
                          بعداً اولسون در مصاحبه ای گفت:
                          « این تقصیر گروگان‌ها بود. آنها هرچه به آنها گفتم انجام دادند. اگر آنها نبودند، شاید الان من اینجا نبودم. چرا هیچ کدام به من حمله نکردند؟ آن‌ها کشتن را سخت کردند. آن‌ها ما را واداشتند روز به روز مانند بزها در آن آلودگی زندگی مشترک داشته باشیم. هیچ کاری نبود جز شناختن یکدیگر.[۵] »
                          روزنامه‌نگار استرالیایی، جس هیل، در رساله ۲۰۲۰ خود در مورد خشونت خانگی به آنچه شما مرا ساخته انجام دهید، این سندرم را «آسیب‌شناسی مشکوک و بدون هیچ معیار تشخیصی» توصیف کرد و اظهار داشت که «با زن ستیزی سرشار است و بر اساس دروغ»؛ وی همچنین خاطرنشان کرد که در یک بررسی مطالعات در سال ۲۰۰۸ مشخص شد که «بیشترین تشخیص سندرم استکهلم توسط رسانه‌ها انجام می‌شود نه توسط روانشناسان یا روانپزشکان». به ویژه، تجزیه و تحلیل هیل نشان داد که مقامات استکهلم - تحت هدایت مستقیم Bejerot - به این سرقت پاسخ دادند به گونه ای که گروگان‌ها بیش از گروگان گیران در معرض خطر پلیس قرار گرفتند (کریستین انمارک گروگان، که در حین محاصره تلفن دریافت کرد با اولاف پالمه نخست‌وزیر سوئد تماس بگیرید، گزارش داد که پالمه به او گفت که دولت با مجرمان مذاکره نخواهد کرد و «شما باید به خود راضی کنید که در پست خود می‌می‌رید»)؛ همچنین، او مشاهده کرد که نه تنها تشخیص Bejerot در مورد Enmark بدون این که هرگز با او صحبت کرده باشد، بلکه در پاسخ مستقیم به انتقاد عمومی او از اقدامات او در هنگام محاصره بود.[۶]

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

من که خود پست و لینکش رو گذاشتم، باز هم میگید استفاده نشد؟!!

یعنی به نظر شما بین حاکمی که میگه <به نظرم احتکار چیز خوبی نیست ولی کاری به کارش نداره> و حاکمی که <دستور میده هر کی احتکار کرده بزنن پدرشو در بیارن> تفاوتی نیست؟!
                            اره متاسفانه من دقت نکردم
                            حتی بار دوم
                            عرض پوزش
                            (راستش واقغا این چندروز حواس پرتی و کم دقتی پیدا کردم
                            فشارعصبی این حملات شیمیایی روم خیلی زیاده
                            شبها زودتر از ساعت 4 نمیتونم بخوابم)

---

در مورد مثال واقعا ربطش رو متوجه نشدم.

--
                            بهر حال قطعا مشکل کشور الان ناشی از بی انصافی احتمالی کاربران اینجا نیست

این همه جنایت رو نبینیم یه مبحث بینهایت جزیی تر رو حمل بر بی انصاف کنیم

واقعا برام قابل هضم نیست

نمونه نقدش همین حملات شیمیایی

به نظرم مثلا کسی که مجرد هست و بگه به من ربطی نداره من که بچه ندارم خودش بی انصافی بسیار بزرگیه

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/06, 23:10.

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1190

این همه جنایت رو نبینیم یه مبحث بینهایت جزیی تر رو حمل بر بی انصاف کنیم

واقعا برام قابل هضم نیست

نمونه نقدش همین حملات شیمیایی

به نظرم مثلا کسی که مجرد هست و بگه به من ربطی نداره من که بچه ندارم خودش بی انصافی بسیار بزرگتریه

من که هم‌نظرم در مورد تمام این مباحث و بحثی در این موارد نیست و موضوع اصلا در رابطه با مشکلات کشور هم نبود. یه حرفی زده شد که این بار اول نبود و بارها جاهای دیگه شنیده بودم و تکرار شده بود و به نظرم این حرف درست و دقیق نبود که البته این هم مهم نیست، چون خود من به وفور تو صحبت‌هایی که مطرح میکنم دقت لازم رو ندارم ولی دفاعی که در ادامه از اون حرف شد به نظرم خیلی مهمه. اینکه اکثریت صرفا سعی در حمایت از حرف غلطی داشتند که به مذاق اون‌ها خوش می‌اومد و حقیقت، مطلقا برای اون‌ها ارزشی نداشت.

در مورد مثال واقعا ربطش رو متوجه نشدم.

شما فرمودید نظر نظره و تفاوتی نمیکنه، درحالیکه اون حاکمی که صرفا میگه احتکار از نظر من خوب نیست، مثل تحریرالوسیله میمونه و حاکمی که میگه باید اینگونه رفتار شود مثل توضیح المسائل. در حالت دوم مقلدین، برای احکام مختلف شرعی به توضیح المسائل رجوع می‌کنند و در واقع مطالب اون کتاب، چیزهایی هست که مقلدین مکلف به رعایت اون هستند ولی در مورد تحریرالوسیله به این صورت نیست.
                              آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/03/06, 23:24.

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

من که هم‌نظرم در مورد تمام این مباحث و بحثی در این موارد نیست و موضوع اصلا در رابطه با مشکلات کشور هم نبود. یه حرفی زده شد که این بار اول نبود و بارها جاهای دیگه شنیده بودم و تکرار شده بود و به نظرم این حرف درست و دقیق نبود که البته این هم مهم نیست، چون خود من به وفور تو صحبت‌هایی که مطرح میکنم دقت لازم رو ندارم ولی دفاعی که در ادامه از اون حرف شد به نظرم خیلی مهمه. اینکه اکثریت صرفا سعی در حمایت از حرف غلطی داشتند که به مذاق اون‌ها خوش می‌اومد و حقیقت، مطلقا برای اون‌ها ارزشی نداشت.

شما فرمودید نظر نظره و تفاوتی نمیکنه، درحالیکه اون حاکمی که صرفا میگه احتکار از نظر من خوب نیست، مثل تحریرالوسیله میمونه و حاکمی که میگه باید اینگونه رفتار شود مثل توضیح المسائل. در حالت دوم مقلدین، برای احکام مختلف شرعی به توضیح المسائل رجوع می‌کنند و در واقع مطالب اون کتاب، چیزهایی هست که مقلدین مکلف به رعایت اون هستند ولی در مورد تحریرالوسیله به این صورت نیست.
                                الان متوجه شدم

فارغ از اینکه مقلدین چه برداشتی داشته باشند

فکر میکنم ساحَت فکری ای که ایده ای از آن ناشی میشود ، میتواند در قالب نوار فیلم یا حتی لطیفه و شعرشفاهی و غیر مکتوب هم باشد ، عنوان کتاب که دیگه جای خود دارد

نظر

در حال کار...
                                X