اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1307

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    گنجشک عزیز....دادا....یه بحثی فرمودین...یه نکته ای تو دلش...مستتر بود....گفتم موضوع رو گرفتم....پست بعدی شما گفتین...موضوع قدرت بوده....متوجه شدم شما اصلا خودتون متوجه نشدین!!چی گفتین....برای همین هم ادامه ندادم....بعداز اون شما یه سری مطالب پراکنده و تاریخ مصرف گذشته را سرهم کردین مثل یک شلوار کهنه که وصله پینه زیاد داره...حرف جدیدی داخلش نبود...کما اینکه اون نتیجه ای که ازش گرفتین...بیشترسفسطه بودتانتیجه....اما در مورداینکه
    شما از پوزیترون سر در میارین....و91ساله کتب درسی از این مهم غافل مونده....نشون میده شما هم از اون انتخابهای اصلی مادر طبیعت بودین!!!!!...
    یه جایی درپستهاتون....رسیدین به جایی که به یکی از دوستان گفتین...شما غلط میکنین...بعد در ادامه گفتین...این رو برای پیشبردن مبحث عرض کردم....اینجا شنا کردن شما رابه خلاف جریان آب (ادب) درک کردم....
    قبل ازشما تواین تاپیک یه خانمی بود به اسم رستا....
    ایشون هم مثل شما با قانون اساسی ....دیکتاتوری رو هم توجیه میکردن...هم تقدیس....یه کاربری هم به اسم sadeghi....شیفته قدوبالای این خانم شده بود....هرچی مینوشت رو بو میکرد....نام ویادهردوشون گرامی.....
    درود جناب مگنوس

جناب بیفور که حتی در مرحله تئوری هم قادر به پاسخگویی به سوالات نیستن ، دیگه در مرحله اجرا اگر کسی سوالی بپرسه مثل مقامات فعلی که به خبرنگاران میگن اگر سوالات چیز دار می خواید بپرسید تا جلسه را تموم کنیم : ))

تازه خوبه خبرنگارها هم همه از بچه های خودشون هستن و خودشون تایید صلاحیتشون کردن ، وگرنه به من و شما که اصلا اجازه سوال پرسیدن نمی دهند!!!

=========

دقیقا موضوع از قدرت شروع میشه ( ستون اول و اصلی قدرت هست ، بعد باقی ستون ها و سفت کاری و در اخر هم نما و دکوراسیون )
    کتاب قدرت از برتراند راسل عزیز هم که جناب افشین معرفی کردن دقیقا همین نظر بنده رو میگه
    ========

مطالب تاریخ مصرف گذشته ! یا سفسطه ! به راحتی قابل پاسخ دهی هست و میشه اشتباه گوینده را به راحتی تو چشمش فرو کرد ، اما اکثر دوستان پاسخی نداشتن صرفا
    سعی کردن با زدن برچسب پاسخ بدن
    =====
    رستا اسم خانم هست ؟
    اونا جریانشون البته فرق داره ! اونا منفعت و سود شخصی می برن
    گنجشک صرفا منتقد هست
    سوال می پرسه ( پاس گل میده ، موقعیت سازی میکنه )

پاسخ بدی ، راه یک ساله رو یک شبه رفتی ، پاسخ ندی ...

=========

اگر اجازه بدهید ! یک سوال خیلی خیلی ساده از شما بپرسم

چیزی که جناب بیفور چندین پست با این موضوع به گنجشک شلیک کرده ( چون اکثریت تحصیل را در جهت درست رود خونه می بینند )

میگن گنجشک مخالف تحصیل دختران است !

سایر دوستان هم اگر خواستند پاسخ بدهند

شما موافق تحصیل آقایان هستید ؟ (یا جامع تر ، شما موافق تحصیل هستید؟ )

ببینید ، نمیشه همینجور یک چیز را اصل بگیریم بگیم خوبه ، و همین را ادامه بدهیم

هر چیزی به سوال نیاز داره

اینکه بپرسیم تحصیل خوبه ؟
    همه پاسخ میدن اره عالی باعث سواد و فلان و بهمان میشه (میشه 30 میلیون صفحه مقاله نوشت در مورد خوبی های علم آموزی ! از حدیث معتبر و قرآن بگیر تا منابع غربی و شرقی )

اما آیا تحصیل واقعا خوبه ؟
    اگر خوبه چرا خودت نرفتی دکتری و پس دکتری ات رو بگیری؟

پاسخ دهید!/.:biggrinsmiley.:/ (سوال ساده تر از این! پاس گل بهتر از این!!! )

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      خرد ورز بودن و اعتقاد به دمکراسی را حداقل از رفتار و گفتار و کردار انها در سابقه شون میشه تا حدی تشخیص داد و باید اعتماد کرد چاره ای دیگر نیست
      به هر حال بطور نسبی اولویت با معتقدان به دمکراسی است و اعتماد به انها نسبت به کسانی که یکی به نعل و دیگری را به میخ میزنند
      این خردورزان چگونه تعیین می‌شوند؟ ... منظورم اینه که مثلا به قول گنجشک یه سری با زور و قدرت میان تشکیل شورای انقلاب میدن و میگن ما خیلی خردورزیم؟!! ... یا از طریق انتخابات، مردم خردورزی افراد رو تشخیص میدن و خردورزان رو تعیین می‌کنند؟ ... یا؟
      ولی رای مردم هم داشته باشد خوب است هر چند نوع حکومت باید رای گیری شود و نه با روش اری یا خیر با اختیار عمل در گزینه های مختلف
      در مورد نوع حکومت، میشه چند گزینه گذاشت تا مردم انتخاب کنند ... ولی چون بحث در اینجا در مورد قانون اساسی بود (که در واقع محتوای اون اسم هست و نشون میده اون اسم واقعا در غالب چه مفاهیمی میخواد پیاده بشه) دیگه به نظر چار‌ه‌ای جز آری یا خیر نیست ... نمیشه که چند تا قانون اساسی نوشت!
      در دمکراسی مبتنی بر حقوق بشر و شهروندی ، هیچ نظرسنجی یا رفراندومی صورت نمیگیره و رای اکثریتی وجود خارجی ندارد

حقوق شهروندی پایه و اساس است بدون نظر سنجی و اولویت اکثریت
      آیا شما حقوق بشر و شهروندی رو یک محتوای واضح، قطعی و لایتغیر می‌دونید؟ ... منظورم اینه که آیا امکان هیچ گونه بازبینی، اصلاح، کم و زیاد کردن بخش‌های مختلف رو بهش قائل هستید و یا فکر می‌کنید حقوق بشر و شهروندی محتوایی کاملا ثابت دارند و در آینده هیچگونه تغییر و دخل و تصرفی در بندهای اون‌ها نباید صورت بگیره؟
      اگر اعتقاد دارید که امکان بازبینی و تغییر وجود داره، فکر نمی‌کنید که همون میتونه روزنه‌ای برای اعمال نظر شخصی باشه؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2718

دمکراسی یک مفهوم‌ و یک تعریفه..از تعریف تا اجرا بسیار متفاوت هست...الان شما نگاه کنید کمیت و میزان المانهای دمکراسی فرضا در دو تا کشور مثل دانمارک و آمریکا...چقدر با هم تفاوت داره
        اینها در مرحله اجرا بسیار متفاوت اجرا میشند...اصلا یک مثال دیگه..مگه قرار نبود پایه حکومتی بعد از انقلاب روسیه اندیشه های مارکس باشه...مگه گفتار و اندیشه های مارکس فی نفسه مشکل داشت؟؟؟اما در طول چند سال ۴۰ میلیون نفر کشته شدند..هیچگونه بهروزی هم برای طبقه کارگر نداشت
        این میزان کنش فرهنگی درست وسطح آگاهی بالا و میزان مطالبه گری یک جامعه هست که دمکراسی رو حاکم میکنه
        آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/04/07, 15:15.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4093

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
          درود جناب مگنوس

جناب بیفور که حتی در مرحله تئوری هم قادر به پاسخگویی به سوالات نیستن ،

تازه خوبه خبرنگارها هم همه از بچه های خودشون هستن و خودشون تایید صلاحیتشون کردن ، وگرنه به من و شما که اصلا اجازه سوال پرسیدن نمی دهند!!!

=========

گنجشک صرفا منتقد هست
          سوال می پرسه ( پاس گل میده ، موقعیت سازی میکنه )

همه پاسخ میدن اره عالی باعث سواد و فلان و بهمان میشه (میشه 30 میلیون صفحه مقاله نوشت در مورد خوبی های علم آموزی ! از حدیث معتبر و قرآن بگیر تا منابع غربی و شرقی )

اما آیا تحصیل واقعا خوبه ؟
          اگر خوبه چرا خودت نرفتی دکتری و پس دکتری ات رو بگیری؟

پاسخ دهید!/.:biggrinsmiley.:/ (سوال ساده تر از این! پاس گل بهتر از این!!! )
          گنجشک جو بازجوهای امنتی برداشته . فکر میکنه طرف بازدشت و اسیر دستش شده و باید فقط سوال جواب بده . با نگاهی از بالا به پایین به دیگران که فقط بازجوئی کنه
          تو خودت هنوز توضیح ندادی چرا دختر نباید مدرسه برود و کهنه شوری بر تحصیل ارجح است

اگر بخوام سوال پیچت کنم حداقل 100 سوال موجود است ولی عرض کردم بحث با شما ندارم
          لطفا من بعد ایدی مرا صدا نکنید

این اخرین جواب من است
          عمق تفکر شما در سوال بسیار چیپ و فاقد ذره ای منطق در اخر بولد شده نمایان است
          اگر تحصیل خوبه چرا تا دکترا نرفتید ؟ اون وقت این موضوع ارتباطش با منع تحصیل دخترهان چیه /:.negaran.:/ بقیه سوالاتت هم به همین میزان منطق دارد . حداقل بازجوئی را اصولی ترش کن
          با این میزان که گفتید ،
          سوال
          پدر مادری که حتی سواد خواندن نوشتن ندارند یا مدارک ابتدائی را بیشتر ارتقا نداده اند یا در حالت ایده ال تر ، تحصیلات دانشگاهی ندارند چگونه است که فرزندشان تا بالاترین مدارج علمی پیش میروند و مشوق اصلی فرزند بوده اند ؟ از این دست زیاد داریم . بسیاری از نخبه های علمی در حد المپیادها از این دست خانواده های کم سواد یا مشابه هستند

اگر بنابر بازجوئی و سوال سوال کردن باشد تا انتهای شب سوال باقی است
          انتظار جواب هم ندارم و بحثی دیگر ندارم
          موفق باشید

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4093

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
            با عرض سلام خدمت همه دوستان
            یه مطلب کوتاه عرض کنم و وقت دوستان رو نگیرم
            یه سری از دوستان هستن تو این تاپیک و تاپیک های دیگه(البته چند تا کاربر که تعدادشون به انگشت های یک دست هم نمیرسه) که احساس صاحب فروم بودن دارن و
            ادعای زیرکی و فاضل بودن و دانا و اهل مطالعه بودن و ادب رو دارن و
            دلشون میخواد هرکسی هر چیزی میخواد بگه باب طبع اینها باشه و یا نه در راستای تفکراتشون باشه تا اونها طرف رو تایید کنن غافل از اینکه این دوستان خودشون
            با توجه به سابقه ای که ازشون مشاهده شده در این سایت سر تا پا ضعف در گفتار و ادب و اخلاقن و افرادی که اینجا پست میزارن شاید براشون هیچ اهمیتی نداشته باشه تایید یا تکفیر این افراد حداقل برای من اینجوریه و بقیه دوستان هم احساس میکنم همین حس رو نسبت به این چندنفر دارن
            نکته آخر به راحتی هم به دیگران هر انگی(هیچ پروایی در نوع انگ هم ندارن) رو میزنن
            البته اینو هم بگم که واقعا آدمای با هوشی هستن و اهل مطالعه اما نمیدونم چرا نباید کسی برخلاف اونها فکر کنه وهمه چیز باید با تفکرات و مطالعات محدود اونها سنجیده بشه!!
            مگه اونها مثل ما انسان و محدود نیستن!!
            منظورتون به هر کی بوده یا جمعی نا معلوم ... نمیدونم کی بوده ولی من چون هر از گاهی کامنتهام زیاد میشه از این جهت جوابی میدهم
            شما بیا صاحب تاپیک باش . به نام ایدیت هم میخوره که صاحب است
            فعلا صاحب همه چیز دنیای حقیقی شما هستید . سیاست و مقام و پول و زرق و برق دنیا و دنیا و دنیا و دیگر هیچ

حالا فرض محال کن عده ای ایدی مجازی صاحب تاپیکی مجازی باشند مشکلش کجاست . دنیای حقیقی در تصاحب شماست چرا برای مجازیش هم زورتون میاره ؟
            برادر جان دنیای حقیقیش چه کرد که مجازیش بکنه و صاحب شدن یک فروم و لایک و ... مسخره است . چیزی که به میزان قرص اسپرینی هم ارزش واقعی ندارد

کل تاپیک برای شما . شما اقای صاحب بیا و صاحب تاپیک باش و خوش باش و لایک جکع کن و جولان بده اگر چیزی توش بود فقط همین تاپیک اطلاع رسانی کن
            تا اطلاع ثانوی یا همیشه این اخرین کامنت من در این تاپیک
            موفق باشید

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1189

شما موافق تحصیل آقایان هستید ؟ (یا جامع تر ، شما موافق تحصیل هستید؟ )
              با فرض اینکه منظور شما از تحصیل، رفتن به مدرسه و دانشگاه باشه ...
              و مجددا با فرض اینکه در مدرسه و دانشگاه قراره یه سری هم سن و سال از لحاظ سطح دانش و مهارت‌های زندگی رشد کنند ...
              بله حتما موافقم ... دلیلش هم اینکه ارتقای سطح دانش و مهارت‌های زندگی میتونه کمک کنه شما به خوشبختی نزدیکتر بشید (خوشبختی رو هم که قبلا تعریف کردم /:.rolleyessmileyani)

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1307

گنجشک جو بازجوهای امنتی برداشته . فکر میکنه طرف بازدشت و اسیر دستش شده و باید فقط سوال جواب بده . با نگاهی از بالا به پایین به دیگران که فقط بازجوئی کنه
                تو خودت هنوز توضیح ندادی چرا دختر نباید مدرسه برود و کهنه شوری بر تحصیل ارجح است

این اخرین جواب من است
                اگر تحصیل خوبه چرا تا دکترا نرفتید ؟ اون وقت این موضوع ارتباطش با منع تحصیل دخترهان چیه /:.negaran.:/ بقیه سوالاتت هم به همین میزان منطق دارد . حداقل بازجوئی را اصولی ترش کن
                با این میزان که گفتید ،
                سوال
                پدر مادری که حتی سواد خواندن نوشتن ندارند یا مدارک ابتدائی را بیشتر ارتقا نداده اند یا در حالت ایده ال تر ، تحصیلات دانشگاهی ندارند چگونه است که فرزندشان تا بالاترین مدارج علمی پیش میروند و مشوق اصلی فرزند بوده اند ؟ از این دست زیاد داریم . بسیاری از نخبه های علمی در حد المپیادها از این دست خانواده های کم سواد یا مشابه هستند

موفق باشید
                تفتیش عقاید و بازجویی بنظر بنده اصلا کار خوبی نیست

اما زمانی شخصی خودش را مرجع و اعلم میداند ! تریبون دست میگیره ! یا ادعا میکنه که بنده توانایی این امر و کار را دارم یا راهکار ارائه می دهد

اون وقت مثل تموم عالم ... میز گرد میذارن اساتید مختلف با نظر های مختلف پشت میز جمع میشن و در اون خصوص نظر می دهند و نظرهای خودشان را به چالش می کشند

دوست خوبم جناب بیفور عزیز ،
                من نمی دانم شما خانم هستید یا آقا قدتان بلند است یا کوتاه
                یا منزلتان شمالی است یا جنوبی

اما وقتی شما در خصوص موضوعی بحثی را آغاز می کنید ،
                ادعا می کنید که دموکراسی را میشناسید

یعنی اعلام کرده اید که من در خصوص صاحب نظر و قادر به پاسخگویی ام

وگرنه بیش از 1000 کاربر در این سایت وجود دارد که گنجشک نامی از آن دوستان بزرگوار نبرده!

اگر چیزی می گوید باید توان پاسخگویی هم داشته باشید در آن خصوص! وگرنه که مثل بقیه خودشان را درگیر این تاپیک نمی کنند ، میرن دنبال زندگیشان ، نظرشان هم در خصوص این مسائل پرسیده نمیشه اسمشان هم آورده نمیشه!

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1307

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                  با فرض اینکه منظور شما از تحصیل، رفتن به مدرسه و دانشگاه باشه ...
                  و مجددا با فرض اینکه در مدرسه و دانشگاه قراره یه سری هم سن و سال از لحاظ سطح دانش و مهارت‌های زندگی رشد کنند ...
                  بله حتما موافقم ... دلیلش هم اینکه ارتقای سطح دانش و مهارت‌های زندگی میتونه کمک کنه شما به خوشبختی نزدیکتر بشید (خوشبختی رو هم که قبلا تعریف کردم /:.rolleyessmileyani)
                  بنظرتان جنبه های منفی هم داره ؟ ( جنبه منفی عمومی ، کاری با عده ای قلیل!!! /:.rolleyessmileyani خوابگاهی که مواد میکشن نداریم )

یا همش زیبایی هست ؟

====
                  و آیا تحصیل همیشه خوبه ؟

مثلا الان هم خوبه ؟

یا نه یکسری پیش نیاز پس نیاز هم می خواد

و مثلا کسی که پیش نیازهاش رو نداره بهتره که نخونه!

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1624

اشی مشی جان....دست رو دلم نذار...به قدری که من از تحصیل بدم میاد...چه شبها که تاصبح قهوه خوردم تاخوابم نبره...ببینم معادلات دیفرانسیل چیه...سری فوریه کجاست...محاسبات عددی چی میگه....نوجوون بودم...عاشق جام جهانی بودم....ولی مجبور بودمخودمو حبس کنم تو اتاق ...مبادا ثانیه ای از وقت درس خوندنم هدر!! بره...شبا خواب استادو میدیدم...ساعات عشق وجوونی....شدند ساعات...تابع ومشتق....التماس نمره وخرج تحصیل...که دیگه بحث علی حده....اون دکتری وپسا دکتری روهم که فرمودین...شیافمان کردند...واما نتیجه....
                    نتیجه اینکه حالا میدونم یمن کجاست...افغانستان کجاست....ومردم این کشورها چه درد ورنجی رامتحمل میشن...اینکه شبانه روز به این فکر کنم که زکجا امده ام...به کجا میروم آخر....آمدنم بهر چه بود....کی به کی ظلم میکنه...چرا ظلم میکنه....چرا در دنیا عدالت نیست...چرا محیط زیست داره نابود میشه....چرا مردم آفریقا گرسنه هستند...چرا اسراییلیها با فلسطینیها...درجنگند...چرا ادما از کشتن یکدیگر لذت میبرند....چرا نیکا ومهسا را کشتند....چرا قرآن عربیه...چرا چشم ژاپنیها بادومیه....چرا جوونا رو کور کردن....
                    کاش از اول هیچی نمیفهمیدم....کاش مثل رهبر ...نفهم بودم....کاش فقط به فکر خودم بودم....
                    آدمهای نفهم بهترن...راحت ترن...اصلا نمیدونن یمن کجاست...ومردمش چی میکشن...فقط تو مسجد موقع بعداز نماز عشا...چهارتا فحش وبدو بیراه...به آمریکا وایادیش ...میدن....تومغازه یه کاسه ماست سر بیحجابهایی که باعث بی آبی شدن....خالی میکنن....برای قربتا الی ا.... یه چندتا چشم کور میکنن...وجدانشون درد نمیگیره....اصلا درد رو عصب کشی کردن....
                    کلا راحتن...محیط زیست نمنه....واقعا خوش به حالشون....
                    پس تحصیل از نظر من چیز بدیه....
                    اشی مشی جون...ناز برم....قربون نوکت ....ازمن یکی دیگه سوال آسون نپرس...من خودم وسط حوض نقاشی دست وپا میزنم...

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1189

بنظرتان جنبه های منفی هم داره ؟ ( جنبه منفی عمومی ، کاری با عده ای قلیل!!! /:.rolleyessmileyani خوابگاهی که مواد میکشن نداریم )

یا همش زیبایی هست ؟

====
                      و آیا تحصیل همیشه خوبه ؟

مثلا الان هم خوبه ؟

یا نه یکسری پیش نیاز پس نیاز هم می خواد

و مثلا کسی که پیش نیازهاش رو نداره بهتره که نخونه!
                      رشد سطح دانش و مهارت‌های زندگی به نظرم هیچ جنبه منفی نداره (حداقل به ذهن من نمیرسه)
                      ولی اگر داریم در مورد مدرسه رفتن صحبت می‌کنیم، سر تا پاش مشکله! مثل بقیه جاهای مملکت.

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1307

رشد سطح دانش و مهارت‌های زندگی به نظرم هیچ جنبه منفی نداره (حداقل به ذهن من نمیرسه)
                        ولی اگر داریم در مورد مدرسه رفتن صحبت می‌کنیم، سر تا پاش مشکله! مثل بقیه جاهای مملکت.

بسیار هم عالی !!!

پس شما هم با مدرسه از سر تا پا مشکل دارید !

طالبان مدارس را برای دختران تعطیل کرده فکر کنم ! یعنی یکی از مشکلات را در حد توان خودش رفع کرده ! درسته ؟

دختر کهنه ها رو میبره لب رودخونه ! دانش و مهارت شستن کهنه ( چیزی که بدرد زندگیش می خوره ) را کسب می کنه

دوستان دیگه فقط گنجشک را سنگ نزنید ! بیخبر هم اینور جوبه !

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                        اشی مشی جان....دست رو دلم نذار...به قدری که من از تحصیل بدم میاد...چه شبها که تاصبح قهوه خوردم تاخوابم نبره...ببینم معادلات دیفرانسیل چیه...سری فوریه کجاست...محاسبات عددی چی میگه....نوجوون بودم...عاشق جام جهانی بودم....ولی مجبور بودمخودمو حبس کنم تو اتاق ...مبادا ثانیه ای از وقت درس خوندنم هدر!! بره...شبا خواب استادو میدیدم...ساعات عشق وجوونی....شدند ساعات...تابع ومشتق....التماس نمره وخرج تحصیل...که دیگه بحث علی حده....اون دکتری وپسا دکتری روهم که فرمودین...شیافمان کردند...واما نتیجه....
                        نتیجه اینکه حالا میدونم یمن کجاست...افغانستان کجاست....ومردم این کشورها چه درد ورنجی رامتحمل میشن...اینکه شبانه روز به این فکر کنم که زکجا امده ام...به کجا میروم آخر....آمدنم بهر چه بود....کی به کی ظلم میکنه...چرا ظلم میکنه....چرا در دنیا عدالت نیست...چرا محیط زیست داره نابود میشه....چرا مردم آفریقا گرسنه هستند...چرا اسراییلیها با فلسطینیها...درجنگند...چرا ادما از کشتن یکدیگر لذت میبرند....چرا نیکا ومهسا را کشتند....چرا قرآن عربیه...چرا چشم ژاپنیها بادومیه....چرا جوونا رو کور کردن....
                        کاش از اول هیچی نمیفهمیدم....کاش مثل رهبر ...نفهم بودم....کاش فقط به فکر خودم بودم....
                        آدمهای نفهم بهترن...راحت ترن...اصلا نمیدونن یمن کجاست...ومردمش چی میکشن...فقط تو مسجد موقع بعداز نماز عشا...چهارتا فحش وبدو بیراه...به آمریکا وایادیش ...میدن....تومغازه یه کاسه ماست سر بیحجابهایی که باعث بی آبی شدن....خالی میکنن....برای قربتا الی ا.... یه چندتا چشم کور میکنن...وجدانشون درد نمیگیره....اصلا درد رو عصب کشی کردن....
                        کلا راحتن...محیط زیست نمنه....واقعا خوش به حالشون....
                        پس تحصیل از نظر من چیز بدیه....
                        اشی مشی جون...ناز برم....قربون نوکت ....ازمن یکی دیگه سوال آسون نپرس...من خودم وسط حوض نقاشی دست وپا میزنم...

این اخرین جواب من است
                        با این میزان که گفتید ،
                        سوال

موفق باشید

بیفور جان

گفته های جناب مگنوس را تحویل بگیرید

هنوز هم می خواید به دخترها ظلم کنید بفرستیشون مدرسه که عمرشون هدر بره چیزی از بهترین سال های زندگیشون نفهمن و حد و مشتق لاپلاس بگیرن ؟

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1189

بسیار هم عالی !!!

پس شما هم با مدرسه از سر تا پا مشکل دارید !

طالبان مدارس را برای دختران تعطیل کرده فکر کنم ! یعنی یکی از مشکلات را در حد توان خودش رفع کرده ! درسته ؟

دختر کهنه ها رو میبره لب رودخونه ! دانش و مهارت شستن کهنه ( چیزی که بدرد زندگیش می خوره ) را کسب می کنه

دوستان دیگه فقط گنجشک را سنگ نزنید ! بیخبر هم اینور جوبه !
                          بی‌انصافی نکن، تا همین الانشم من خیلی بیشتر سنگ خوردم تا تو (دوستان چرت میگه، فقط به خودش سنگ بزنید!)
                          ------------------------
                          خب من یه سوال میپرسم، آیا خوردن نون خشک و آب غذای مطبوعی محسوب میشه؟!
                          اگه نمیشه، پس من از فردا بهت کوفتم نمیدم بخوری. پس اینجوری بهت خیلی لطف کردم. درسته؟!
                          اینکه سرتاپاش مشکله، یعنی اصلا در راستای رشد دانش و مهارت‌های زندگی نیست ... نه اینکه همون نون خشک و آب رو هم ازت بگیرم تا از گشنگی تلف شی!!

نظر

• saheb91
                            عضو عادی
                            • Apr 2016
                            • 73

داداش شرمنده شما من تو دنیای واقعی نه خونه دارم نه ماشین و نه درآمد آنچنانی که بهشون بنازم و خدای نکرده باعث آزار کسی بشم
                            بنده فقط یه نقد کردم نسبت به چند نفر محدود که کاملا هم نقدم مشخصه قصد جسارت یا توهین هم به هیچکسی رو نداشتم و اتفاقا ازشون تعریف هم کردم اما واقعا
                            لزوم اینکه همه مثل اونها فکر کنن رو نمیفهمم ودرک نمیکنم
                            من یه عضو کوچیک تو این جمع بزرگ هستم و هیچ ادعایی هم ندارم و هیچی رو هم نمیخوام صاحب بشم و همه چی مال اون چند نفر حالشو ببرن
                            از این به بعد سعی میکنم فقط خواننده باشم نه نویسنده
                            همگی در پناه خدا باشین

البته توی تاپیک های دیگه با اجازه دوستان پست میزارم@};-
                            /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1189

گنجشک جان، همه دارن میرن، فقط خودم می‌مونم و خودت! ... این afshinamin هم پست زیاد میزاره، اونم یه جوری دکش کنیم بره، خودم و خودت میشیم صاحاب تاپیک! ... اووففففففف، چه عشقی بکنیم!! ... تو هی چرت و پرت بپرس ... من هم هی با یه سری خزعبلات جواب بدم!! :.thumbsupsmileyanim
                              آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/04/07, 16:40.

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1307

بی‌انصافی نکن، تا همین الانشم من خیلی بیشتر سنگ خوردم تا تو (دوستان چرت میگه، فقط به خودش سنگ بزنید!)
                                ------------------------
                                خب من یه سوال میپرسم، آیا خوردن نون خشک و آب غذای مطبوعی محسوب میشه؟!
                                اگه نمیشه، پس من از فردا بهت کوفتم نمیدم بخوری. پس اینجوری بهت خیلی لطف کردم. درسته؟!
                                اینکه سرتاپاش مشکله، یعنی اصلا در راستای رشد دانش و مهارت‌های زندگی نیست ... نه اینکه همون نون خشک و آب رو هم ازت بگیرم تا از گشنگی تلف شی!!
                                لایک
                                گنجشک ها که عاشق خرده نون های کنار نانوایی ها هستن !

اما رسیدیم به همان اصل قدرت ، قدرت اصلا ستون نیست ! بلکه پی ساختمون هست
                                چرا شما نان دهید ؟

نان را خدا می دهد !
                                خدا بخواد چوپان جماعت از گنجشک و گوسفند و زمین و رود و اسمان و خورشید ، آموزگار میشه براش

همه چیز که استاد نیست

شما اگر طالب باشی زمین و رودخونه و کهنه ، برات استاد میشه !!!

مگر اول روز استاد وجود داشت یا علم و مکت خونه ای بود ؟ بقول بیفور طرف پدر و مادرش بیسوادن ، فرزندشان علامه شده : ))

غیر اینه ؟
                                با مدرسه رفتن دخترا موافقی یا مخالف ؟
                                ===

اینکه طبیعت و شرایط موجود بهترین معلم هست ، حرف بنده یا اسلام نیستا

حرف خود غربیاس ، علمشان را از طبیعت میگیرن (اسکل نیستن این همه ماجراجویی کنند و برن جاهای خطرناک دنبال کرم و حشره و فلان و بهمان )

حتی در مورد همین فلسفه ، اخرین کتاب ( اسمشون خاطرم نیست ، سال 2008 قبل از ریزش بازار در انگلیس تمام دارایی هاش فروخت و یهودی بود ، جنگ جهانی دوم رو به چشم دیده و در المان یا اتریش بودن ، از اونجا میاد انگلیس فکر کنم یک استاد فلسفه و اقتصاد داشته(یهودی) ، و تمام موفقیت هاش مدیون اون استاد فلسفه اش میدونه که بهش میگه هیچ قطعیت و اصلی وجود نداره همه چیز می تونه دگرگون بشه و این شرایط هست ، در ادامه خودش سیستم ریسپانس رکوئست را طرح ریزی میکنه ، از دوستان کسی نام ایشان را میدونه ؟ )

نظر

در حال کار...
                                X