پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
آخه عزیز جان چه اهمیتی داره که شما به طور خاص چه کردید یا چه میکنید؟
وقتی ما داریم در مورد یک جماعتی صحبت میکنیمِ، منظور قاطبهی افراد از اون جنس هست و روالی که مشاهده میشه و منطقی که ما رو به این نتیجه میرسونه
وگرنه مگه من تکتک افراد رو مورد بررسی قرار دادم!
شما میگی در مورد دفاع از حکومت دلایل خودت رو داری
خب باشه ... ولی باید حق بدی که بقیه مثل شما نباشند
وقتی این همه فساد و کثافت کاری و ظلم و نابودی کشور و اسلام و و و میبینن، خب منطقیه که نمیتونن تحمل کنن
وقتی این همه آدم آشغال و بیشرف رو میبینن که دارن از این نظام ارتزاق میکنن، خب معلومه که به هرکسی که از این نظام دفاع کنه بدبین هستن
تازه شما که هیچ، حتی به من هم که از اسلام دفاع میکنم نه از حکومت، بدبین هستند و حق دارند که بدبین باشند
و اما اینکه حکومت چی رو وا داده؟
همون اول گفتم
دیگه بیشتر از این وا بده ... همهی زورش رو زد ولی هیچ غلطی نتونست بکنه ... چرا؟ ... چون این حکومت پشتوانهی مردمی نداره
در اصل توسط مرغ سحر پست شده است
View Post
وقتی ما داریم در مورد یک جماعتی صحبت میکنیمِ، منظور قاطبهی افراد از اون جنس هست و روالی که مشاهده میشه و منطقی که ما رو به این نتیجه میرسونه
وگرنه مگه من تکتک افراد رو مورد بررسی قرار دادم!
شما میگی در مورد دفاع از حکومت دلایل خودت رو داری
خب باشه ... ولی باید حق بدی که بقیه مثل شما نباشند
وقتی این همه فساد و کثافت کاری و ظلم و نابودی کشور و اسلام و و و میبینن، خب منطقیه که نمیتونن تحمل کنن
وقتی این همه آدم آشغال و بیشرف رو میبینن که دارن از این نظام ارتزاق میکنن، خب معلومه که به هرکسی که از این نظام دفاع کنه بدبین هستن
تازه شما که هیچ، حتی به من هم که از اسلام دفاع میکنم نه از حکومت، بدبین هستند و حق دارند که بدبین باشند
و اما اینکه حکومت چی رو وا داده؟
همون اول گفتم
در اصل توسط Bikhabar پست شده است
View Post
نظر