اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    Banned
    • Jan 2022
    • 1647

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Post
    بنده هم با این نسل زیاد سر و کله زده ام.
    جسارتا با مواردی که فرمودید مخالفم.

نسلی که در کمتر از یک شبانه روز، لاین عوض میکنند و بازه زمانی ظهور و افول قهرمان هایشان بسیار کوتاه است. امروز یک چیزی میخواهند، فردا یک چیز دیگر.

نسل ما اگر فکری داشت، یا اگر تفکری برایش مهم و مورد تعمق بود، روی آن می ایستاد، فکر میکرد، تا کنه و بنه آن را یاد میگرفت یا دنبالش میرفت و در موردش مطالعه میکرد. روندی که گاهی ده ها سال طول میکشید.
    اما این نسل به سرعت برق نظرشان عوض میشود. اگر امروز عکاسی دوست دارند، فردا موسیقی دوست دارند، پس فردا سراغ صنایع دستی میروند. با این وضع چطور میتوانند فردا روزی مملکت را اداره کنند؟

اگر هوش عاطفی منظور EQ باشد، هوش عاطفی شان پایین است. به سرعت هیجان زده میشوند و به سرعت تب شان فروکش میکند.

مشکل اینجاست عصیانگیری شان دکور و فیک است. مثل یک طرز لباسی که مد میشود.
    فکر میکنند اگر عصیانگری نکنند، بین هم سن ها و دوستان پایین می آیند. برایشان حکم اتیکت رفتاری دارد.
    مثل یک نوجوان امروزی که وقتی در خانه است، باید همیشه توی خودش باشد، همیشه باید عصبانی به نظر برسد، همیشه باید مخالف باشد. درصورتی که در بین دوستانش کاملا برعکس میشود. فکر میکند اینها عصیانگری است و اینهاست که او را متمایز کرده است. چرا فکر میکند متمایز است؟ برگردیم به همان دیکتاتور درون و پست قبلی...

حتی آن مطالبه گری که جناب طیب فرمودند را نیز در این نسل قبول ندارم. مطالبه گری ایشان 1-در مسیر رسیدن به خواسته های شخصی خودشان است. 2- بحث همان اتیکت رفتاری است که بین ایشان مد است 3- اگر از ایشان بپرسید دلیل فلان خواسته شما چیست، نمیتوانند به درستی علت آن را مشخص کنند یا درنهایت میگویند همه این را میخواهند، اما این که همه این را برای چی میخواهند، نمیدانند؟

ما نسل دیکتاتور زده ای بودیم، اما دیکتاتوری رفتار نکردیم، دیگران رو دیدیم و شنیدیم حتی اگه مخالف ما بودند. قواعد بازی را رعایت میکردیم
    این نسل، بدون پایبندی به هیچ قاعده ای، صرفا خودش را می بیند و میخواهد نظر و خواسته خودش باشد و بس.
    جسارتا جناب کیمیاگر....اگر خودش را در میان دوستانش شاد میبیند....احتمالا...حرف همدیگر را میفهمند...خواسته ونیازهم را درک میکنند...اگر در خانه عصبانیند....شاید خانه را نمیفهمد...شاید...خانه او را درک نمیکند....
    با پیشرفت تکنولوژی...نسل امروز ...قطعا باهوشتر است...بمباران اطلاعات ...بر روی مغزش...اورا موجودی بسیار پیشرفته تر از گذشته کرده است..
    قدیما ...بچه ها جلوی پدر...پایشان را دراز نمیکردند...چون بازور...بهشان...قبولانده بودند که این کار بی ادبیست....نسل امروز...این کلیشه ها رو...دور ریخته...از قالب..بیرون آمده....درکش از زندگی تغییر کرده....عصیانش...علیه...این سبک زندگیست...واینجوری میشه که ...قدیمیها میگن به هیچ چیز اعتقاد ندارند....نه خیر...فقط به حرف قدیمیها ...نه اعتماد دارند...نه اعتقاد

نظر

• EURASIA
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1253

چند نکته را من اضافه کنم

مباحث دموکراسی را محدود به نسل جدید یا به قول امریکایی z نکنیم

اما به صورت کلی نسل ما دهه 50- 60 عکس اینها بودند

ما در مقابل حکومت و ( حکومت داخلی والدین در خانه ) مطیع بودیم چون در خانواده ئپر جمعیت بودیم

اما در عوض سخت کوش ( اصلی ترین اصل دموکراسی چون شما وقتی می گویی کسی ارباب من نیست نه پدر و نه حکومت پس خودت باید به وجود اورنده باشی) و پر دانش بار امدیم ( ما متولدین دهه 50- 60 بسیار با سوادیم خودمون متوجه نیستسم واقعا دانا هستیم چون باقی لذت ها سرکوب شده بود و نه خانواده و نه دولت به ما توجه نداشته خود ساخته بار امدیم)

اما این نسل در بعد مثبت مطالبه گر هستند ( یکی از اصول دموکراسی ) و همچنین کار گروهی بهتری می کنند ( اصل دیگر دموکرسی یعنی دموکراسی بر مشارکت است)

اما در بعد منفی تنبل ( از اصلی ترین اصول دیکتاتوری است افکار منتسکیو و بگیرید تا راسل همه اینها تنبلی اصل اصلی دیکتاتوری می دانند تنبل می گوید کس دیگری باید تولید ثروت و دانش کند تا من بهره بگیریم و خود عامل بسیار مهم برای تحکیم دیکتاتوری است)

لذت طلبی عیب دیگر این نسل است این نسل زندگی را با ارمانشهر اشتباه گرفته

این نسل شبیه نسل دهه 1960 و 1970 امریکا هستند که همش طلبکار و مصرفگرا و لوس بار امدند که دوباره امریکا در دهه 1980 به سمت ندولیبرالیسم رفت و ازادی های اجتماعی و دولت رفاه هم کم کرد

اما در کل:

بحث را به نسل ها تنزل ندهیم

دموکراسی می خواهیم این شروط اش است

اول سکولاریسم:
      باور کنید هموطنان نازنین اگر به عدد بخواهم بگم 80 درصد بدختی ما از نبود سکولاریسم است نه نبود دموکراسی اگر سکولاریسم بتونیم ایجاد کنیم بسیاری از مشکلات اجتماعی و اقتصادی و سیاست بین الملل و روانشناسی در یک پروسه 20 الی 30 ساله قابل حل هستند ( اقتصاد هموطنان حداقل 30 زمان میبره )

دوم سکولاریسم

سوم سکولاریسم

حتی یک لحظه هم فکر نکنید با اخوند به هیچ کدام از توسعه سیاسی و یا اجتماعی و یا اقتصادی برسیم

پس بیاییم قبول کنیم ما ئاز فرانسه قرن 18 که یک دیکتاتوری بود به فرانسه قرون وسطی یعنی فرانسه قرن 9 میلادی سقوط کردیم ( حکومت مذهبی)

حالا از فرانسه قرون وسطی دموکراسی می خواهید ( چه خوش اشتها!!!)

پس باید اول حماقت پدرانمان را جبران کنیم واز قرون وسطی به قرن 18 باز گردیم ( سکولاریسم همین است)
      آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/05/20, 21:34.
      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
        جسارتا جناب کیمیاگر....اگر خودش را در میان دوستانش شاد میبیند....احتمالا...حرف همدیگر را میفهمند...خواسته ونیازهم را درک میکنند...اگر در خانه عصبانیند....شاید خانه را نمیفهمد...شاید...خانه او را درک نمیکند....
        با پیشرفت تکنولوژی...نسل امروز ...قطعا باهوشتر است...بمباران اطلاعات ...بر روی مغزش...اورا موجودی بسیار پیشرفته تر از گذشته کرده است..
        قدیما ...بچه ها جلوی پدر...پایشان را دراز نمیکردند...چون بازور...بهشان...قبولانده بودند که این کار بی ادبیست....نسل امروز...این کلیشه ها رو...دور ریخته...از قالب..بیرون آمده....درکش از زندگی تغییر کرده....عصیانش...علیه...این سبک زندگیست...واینجوری میشه که ...قدیمیها میگن به هیچ چیز اعتقاد ندارند....نه خیر...فقط به حرف قدیمیها ...نه اعتماد دارند...نه اعتقاد
        سلام نه جناب کارلسون عزیز

این نسل هم زیاد تعریف ندارد

طلبکار بودن هنر است؟

پر رو بودن هنر است؟

نه نیست

برویم تو علم روانشناسی

نسل ما مهر طلب بودند

این نسل خود شیفته اند

هم مهر طلبی و هم خود شیفتگی اختلال شخصیت دارند

نسل ما همش به خودش فشار می اورد مثل تحصیل و کار محروم کردن از لذت ها

این نسل هم از ان ور پشتیبام افتاده

باز هم تاکید دارم زیاد بیش از حد داریم به نسل ها می پردازیم

الان بیشتر مردم نوعی از دموکراسی را می خواهند ایا پرداخت به هزینه هستند؟

همین فروم بنگرید؟

چند نفر با مشخصات واقعی شون وارد شدن و حاضر به پرداخت هزینه هستند

مردم ایران جدا از نسل ها یا جنسیت یا طبقات اجتماعی یا مذهبی و یا نژادی

باید بدونند

دموکراسی هزینه دارد ایا قادر به پرداختش هستیم

بگذار رک بگویم

ما ایرانیان جز بی عرضه ترین ملتهای دنیا هستیم!!!!!

( از دست من ناراحت نشوید نیت من خیر است)

در تمام دنیا به جز ما و افغانستان و عراق زمان داعش

کدام کشور حکومت مذهبی داره کدوم کشور جدا
        سازی جنسیتی داره کدام کشور

بابا دست خوش بابا دست خوش

دموکراسی وقتی حتی توان ایجاد یک دیکتاتوری نرمال ( نه دموکراسی نسبی اقای طیب چون دموکراسی نسبی نداریم) را حتی نداشته ایم و داریم حسرت دیکتاتوری نرمال زمان شاه فقید را می خوریم!!!

حالا نسل ما یا نسل جدید
        زنان یا مردان

همگی دچار انفعال بزرگ هستیم

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

دوستان علط املایی زیادی داشتم حتی مطیع را مطیح نوشتم اینها را ببخشید و کلی غلط املایی دیگر چون سریع می نویسم

نظر

• کیمیاگر
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 298

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
            خواهش میکنم...
            ما هم درک خانه را نداشتیم، اما در خانه هم همانطور بودیم که با دوستانمان بودیم.

من خودم به شخصه کاملا مخالف کلیشه ها بودم و هستم. اما هرجایی که این مخالفت در من شکل گرفته، سعی کرده ام بدانم برای چی مخالفم. و بعد اینکه آیا آن مخالفت درست هست یا درست نیست؟ (شاید در جایی واقعا حق با کلیشه بوده باشد و من مخالفتم جنبه هیجانی یا خودمحورانه داشته) و بعد اینکه آیا عرف به من اجازه میدهد یا نه؟ مثلا نمیتوانم با شلوارک در خیابان قدم بزنم.

یک نکته ای را بعد از ارسال پست قبل، یادم افتاد بنویسم. ربط پیدا میکند به اینکه شما فرمودید "عصیان علیه این سبک زندگی"

آنطور که من برداشت کرده ام (شاید این پدیده دلیل علمی، جامعه شناختی داشته باشد و شاید هم کاملا در اشتباه باشم)
            هر نسل درست رفتار نسل قبل خود را وارونه میکنند. اگر یک نسل دیکتاتور زده اند (مثل نسل ما) نسل بعد اینها را میبیند و دانسته یا نادانسته آن را برعکس میکند. اینها دموکراسی را طلب میکنند (بگذریم از اینکه باز هم به نظرم قواعدش را نمیدانند).
            یک نسل دین طلب میشود نسل بعد دین گریز. اگر ما خیلی احترام نگه میداشتیم، نسل بعد طوری رفتار میکند که برعکس این باشد.

حالا دلیلش ناخودآگاه جمعی است یا هر چیز دیگری که باعث میشود نسلها یک در میان اینطور شوند

در خانواده ها هم همین منوال هست. یک نسل به شدت طلاق را در فامیل بد میدانند. نسل بعد جشن طلاق میگیرند. و مثالهای دیگر...

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

راستی نکته عجیب اینکه مدتی است جناب گنجشک تشریف ندارند البته ظاهرا;)

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

نسل زد فعلا حجاب اختیاری را به دست آورده بعد من نوعی نشستم دارم پشت کیبورد تایپ میکنم نسل زد را محکوم میکنم

هفت شهر عشق را عطار گشت **ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

نظر

• آتلانتیس
                  عضو عادی
                  • Oct 2022
                  • 162

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                  سلام نه جناب کارلسون عزیز

این نسل هم زیاد تعریف ندارد

طلبکار بودن هنر است؟

پر رو بودن هنر است؟

نه نیست

برویم تو علم روانشناسی

نسل ما مهر طلب بودند

این نسل خود شیفته اند

هم مهر طلبی و هم خود شیفتگی اختلال شخصیت دارند

نسل ما همش به خودش فشار می اورد مثل تحصیل و کار محروم کردن از لذت ها

این نسل هم از ان ور پشتیبام افتاده

باز هم تاکید دارم زیاد بیش از حد داریم به نسل ها می پردازیم

الان بیشتر مردم نوعی از دموکراسی را می خواهند ایا پرداخت به هزینه هستند؟

همین فروم بنگرید؟

چند نفر با مشخصات واقعی شون وارد شدن و حاضر به پرداخت هزینه هستند

مردم ایران جدا از نسل ها یا جنسیت یا طبقات اجتماعی یا مذهبی و یا نژادی

باید بدونند

دموکراسی هزینه دارد ایا قادر به پرداختش هستیم

بگذار رک بگویم

ما ایرانیان جز بی عرضه ترین ملتهای دنیا هستیم!!!!!

( از دست من ناراحت نشوید نیت من خیر است)

در تمام دنیا به جز ما و افغانستان و عراق زمان داعش

کدام کشور حکومت مذهبی داره کدوم کشور جدا
                  سازی جنسیتی داره کدام کشور

بابا دست خوش بابا دست خوش

دموکراسی وقتی حتی توان ایجاد یک دیکتاتوری نرمال ( نه دموکراسی نسبی اقای طیب چون دموکراسی نسبی نداریم) را حتی نداشته ایم و داریم حسرت دیکتاتوری نرمال زمان شاه فقید را می خوریم!!!

حالا نسل ما یا نسل جدید
                  زنان یا مردان

همگی دچار انفعال بزرگ هستیم
                  جناب اوراسیا....
                  با حرفتان درباب سکولاریسم کاملا موافقم...
                  درباب مهر طلبی نسل ما....ببخشین...الآن بچه ها میخوان پشه را بکشن...دلشون نمیاد...ببینین باحیوانات...چه رفتاری دارن...شما بین بچه های مدارس ...الآن دعوا میبینین؟...زمان قدیم...زنگ آخر چه طور؟
                  درباب خودشیفتگی این نسل....کدوم نسل رفت جلوی گلوله حکومت ایستاد...برای بقیه...با دست خالی...
                  متاسفانه...حق طلبی رو ...طلبکاری معنا کردین....نپذیرفتن حرف زور رو...پررویی...
                  چرا میگین تنبل....الآن...این نسل ...دربه در دنبال کار میگرده...هرکاری ازشون برمیاد...
                  در مورد بیسوادی این نسل....کافیه برید ...سوالات کنکور سال‌های اخیر رو ببینین....آنچنان سخته...که...دکترای هررشته...فقط میتونه از روشون بخونه....چی دارین میگین....
                  چرا تنزل بحث به نسل‌ها!!....نسل جدید...نسل برتره....باید بپذیرید...
                  اینکه...دچار انفعال هستند....نسل گذشته...پر پروازشون روچیده....روزنه ای برای پرواز ندارن....هنوزم...روسرشون سوارن....

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
                    جناب اوراسیا....
                    درباب مهر طلبی نسل ما....ببخشین...الآن بچه ها میخوان پشه را بکشن...دلشون نمیاد...ببینین باحیوانات...چه رفتاری دارن...شما بین بچه های مدارس ...الآن دعوا میبینین؟...زمان قدیم...زنگ آخر چه طور؟
                    درباب خودشیفتگی این نسل....کدوم نسل رفت جلوی گلوله حکومت ایستاد...برای بقیه...با دست خالی...
                    چرا میگین تنبل....الآن...این نسل ...دربه در دنبال کار میگرده...هرکاری ازشون برمیاد...
                    در مورد بیسوادی این نسل....کافیه برید ...سوالات کنکور سال‌های اخیر رو ببینین....آنچنان سخته...که...دکترای هررشته...فقط میتونه از روشون بخونه....چی دارین میگین....
                    اینکه...دچار انفعال هستند....نسل گذشته...پر پروازشون روچیده....روزنه ای برای پرواز ندارن....هنوزم...روسرشون سوارن....
                    اگر بحث کسته دادن است که نسل دهه 50 و 60 بیشتر کشته دادن
                    انها که حتی حمایت خارج هم نداشتند
                    حتی حمایت خانواده هاشون هم نداشتند

شما این همه کشته نسل قبلی ندیدی و فقط چند کشته نسل فعلی را می بینی

نه منظور کلی این چیزها نبود منظور این این نسل ( نه فقط در ایران حتی در امریکا) یک جوری طلبکار هستند

که با اصل دموکراسی در تضاد است
                    منظور فلسفه کلی زندگی است

و اتفاقا مطالبه گر بودن این نسل را جز محاسنش گفتم نه عیبش

و گفتم مثل نسل ما نیست که مدام از خودش و لذتهایش بزند و من انصاف را رعایت کردم

اما دلیل بر این نیست عیوب شان را نگوییم
                    آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/05/20, 22:40.

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

جناب اوراسیا....
                      اگر بحث کسته دادن است که نسل دهه 50 و 60 بیشتر کشته دادن
                      انها که حتی حمایت خارج هم نداشتند

شما این همه کشته نسل قبلی ندیدی و فقط چند کشته نسل فعلی را می بینی

نه منظور کلی این چیزها نبود منظور این بوده که این نسل ( نه فقط در ایران حتی در امریکا) یک جوری طلبکار هستند

که با اصل دموکراسی در تضاد است
                      منظور فلسفه کلی زندگی است

و اتفاقا مطالبه گر بودن این نسل را جز محاسنش گفتم نه عیبش

و گفتم مثل نسل ما نیست که مدام از خودش و لذتهایش بزند و من انصاف را رعایت کردم

اما دلیل بر این نیست عیوب شان را نگوییم

مثلا تنبل بله هستند

اینها اصل زندگی را بر لذت گذاشتند نه کارما

در حالی که نسل گذشته اصل بر کارما بود و نه لذت

در کل مردم ایران حدا از نسل ها باید تلاش کنند و گرنه همین اش است همین کاسه
                      آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/05/20, 22:37.

نظر

• EURASIA
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1253

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                        نسل زد فعلا حجاب اختیاری را به دست آورده بعد من نوعی نشستم دارم پشت کیبورد تایپ میکنم نسل زد را محکوم میکنم

هفت شهر عشق را عطار گشت **ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
                        من مجازات 6 ماه زندانی به خاطر شعار علیه خامنه را دارم

این شماره ملی من

1950945995

برو استعلام بگیر

بنده خدا شما تو همین فضای مجازی هم جرات امدن مشخصات واقعی ات را نداری

در حالکی من ار اسم و فامیل و تا ساعت تولد تا تعداد سهامم ئرا نوشتم

و عملا خامنه ای را بدترین لغات نام بردم

حالا تو شجاعت من به چالش می کشانی

خواهشا ادامه اش نده حوصله کل کل با تو را هم ندارم

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

جناب اوراسیا....
                          اونقدر ریز به ریز و دقیق گفتی که موندم از کدوم تشکر کنم جناب اتلانتیس
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/05/20, 22:46.

نظر

• EURASIA
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1253

این بحثها کمی سبب ناراحتی میشه

برای از ناراحتی دربیایید یک فلم زیبای کلاسیک به نام غرامت در فروم سینما معرفی کردم با لینکش بروید ان را تماشا کنید

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3776

.مناظره علیز و غنی نژاد رو ملاحظه کردید ؟؟قبل انقلاب هم مشابه همین علیزها رو داشتیم که کار مملکت به اینجا کشید ..

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3776

نمیدونم فیلم حکومت نظامی رو دیدید یا نه ..اگر حکومت پهلوی با چپ ها و مذهبی ها همان کاری رامی کرد که در این فیلم با چپ ها می کردند ...به فلاکت امروز نمی افتادیم

نظر

در حال کار...
                                X