اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3072

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

بعضی از دوستان متاسفانه درک درستی از نسل زد ندارند!

نسل زد هم باسواد هست و هم باهوش و هم صادق و هم بی پروا و خلاق و گریزان از قوانین سنتی به درد نخور

نسل زد تافته جدا بافته نیست و بلکه نسلی است هوشیارتر از نسل های قبلی چون به اطلاعات و دانش زودتر دسترسی پیدا کرده است

در جوامعی که درک درستی از نسل زد داشتند توسعه زیادی پیدا کرده اند
    تنها راه درک و فهمیدن نسل زد رفتار صادقانه با این نسل است چون از فریبکاری و دغل بازی و حقه بازی بیزارند

نسل زد خیلی خیلی باهوش است و مثل نسل های گذشته زود فریب نمی‌خورد

نسل زد مطالبه گر واقعی است و همین بمعنی رسیدن به دمکراسی است هر چند گام به گام و یا بطور نسبی است

نسل های گذشته دیو و دد نبود ولی چندان مطالبه گر هم نبود و البته پر تلاش بود و در دوران هایی عافیت طلب بود

از دوستان بزرگوار استدعا دارم حداقل در باره نسل زد مطالعه بیشتری داشته باشیم و با این نسل بطور مستقیم صحبت کنند تا بتونیم این نسل را درک کنیم

البته این نسل زد معایب هم داره که از نظر بنده نشئت گرفته از عدم استفاده از تجربیات نسل های قبلی است ویا بهتر عرض کنم اهمیتی به تجارب نمیدهند !

جسارت بنده را ببخشید

شاد باشید
    آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2023/05/21, 00:40.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2776

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      .مناظره علیز و غنی نژاد رو ملاحظه کردید ؟؟قبل انقلاب هم مشابه همین علیزها رو داشتیم که کار مملکت به اینجا کشید ..
      علیزاده اومده بود با یک هیاهو و رفتار مغلطه گرایانه می‌گفت مشکلات اقتصادی ایران بخاطر نگاه لیبرالی هست که دولت های قبلی داشتند...آخه اقتصادی که سرتا پا رانت هست و دستور...چه نگاه لیبرالی در اون حاکم بوده؟؟؟ یک خصوصی سازی کردند که به تمام معنا ریدند!!!
      امثال علیزاده ها مزدور هستند بیاند مغلطه و سفسطه کنند...حرف منطقی برای گفتن ندارند

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        بعضی از دوستان متاسفانه درک درستی از نسل زد ندارند!

نسل زد هم باسواد هست و هم باهوش و هم صادق و هم بی پروا و خلاق و گریزان از قوانین سنتی به درد نخور

نسل زد تافته جدا بافته نیست و بلکه نسلی است هوشیارتر از نسل های قبلی چون به اطلاعات و دانش زودتر دسترسی پیدا کرده است

در جوامعی که درک درستی از نسل زد داشتند توسعه زیادی پیدا کرده اند
        تنها راه درک و فهمیدن نسل زد رفتار صادقانه با این نسل است چون از فریبکاری و دغل بازی و حقه بازی بیزارند

نسل زد خیلی خیلی باهوش است و مثل نسل های گذشته زود فریب نمی‌خورد

نسل زد مطالبه گر واقعی است و همین بمعنی رسیدن به دمکراسی است هر چند گام به گام و یا بطور نسبی است

نسل های گذشته دیو و دد نبود ولی چندان مطالبه گر هم نبود و البته پر تلاش بود و در دوران هایی عافیت طلب بود

از دوستان بزرگوار استدعا دارم حداقل در باره نسل زد مطالعه بیشتری داشته باشیم و با این نسل بطور مستقیم صحبت کنند تا بتونیم این نسل را درک کنیم

البته این نسل زد معایب هم داره که از نظر بنده نشئت گرفته از عدم استفاده از تجربیات نسل های قبلی است ویا بهتر عرض کنم اهمیتی به تجارب نمیدهند !

جسارت بنده را ببخشید

شاد باشید
        بله طیب اقا حق کاملا با شماست

هر نسلی مزایا و معایب خودشو داره و تقصیری هم ندارد

در محیط و زمان جداگانه افراد متفاوت می شوند

نکاتی که دوستمون کیمیاگر گفتند کاملا درست بوده و نکات شما همین طور و البته باقی کاربران مانند جناب اتلانتیس

من سعی کردم هم مزایا و هم عیب شون را با هم گفته باشم که جناب اتلانتیس فقط عیب های که من برشمردم بازگو کردند
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          علیزاده اومده بود با یک هیاهو و رفتار مغلطه گرایانه می‌گفت مشکلات اقتصادی ایران بخاطر نگاه لیبرالی هست که دولت های قبلی داشتند...آخه اقتصادی که سرتا پا رانت هست و دستور...چه نگاه لیبرالی در اون حاکم بوده؟؟؟ یک خصوصی سازی کردند که به تمام معنا ریدند!!!
          امثال علیزاده ها مزدور هستند بیاند مغلطه و سفسطه کنند...حرف منطقی برای گفتن ندارند
          سلام علیرضا
          همین جور است

اینها در کل تحت عنوان لابی جمهوری اسلامی مشهور هستند
          هدف اصلی شون توجیه این نظام است
          تو گفتگو هم حریف شون به راحتی نمی شوید چون اصل صداقت در کلامشان نیست
          مثلا فرض کنیم اقتصاد ایران لیبرال بوده پس چرا مزایای لیبرال را نداره؟
          چرا مزایای سوسیالیسم نداره
          چرا مزایای ... نداره
          در کلها اینها نادان نیستند بلکه حیله گر هستند
          و شما کاملا درست فرمودید

در مورد کشور ترکیه هم که انتخابات شد باز شما درست گفتید
          که جه اردوغان چه رقیب چپش بیاید سرکار
          اصل ساختار همان اتاتورکی است ( یعنی جمهوری سکولار)
          حالا اردوغان کمی مذهبی تر است ولی ساختار کلا غیر مذهبی هستند

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Post
            خواهش میکنم...
            ما هم درک خانه را نداشتیم، اما در خانه هم همانطور بودیم که با دوستانمان بودیم.

من خودم به شخصه کاملا مخالف کلیشه ها بودم و هستم. اما هرجایی که این مخالفت در من شکل گرفته، سعی کرده ام بدانم برای چی مخالفم. و بعد اینکه آیا آن مخالفت درست هست یا درست نیست؟ (شاید در جایی واقعا حق با کلیشه بوده باشد و من مخالفتم جنبه هیجانی یا خودمحورانه داشته) و بعد اینکه آیا عرف به من اجازه میدهد یا نه؟ مثلا نمیتوانم با شلوارک در خیابان قدم بزنم.

یک نکته ای را بعد از ارسال پست قبل، یادم افتاد بنویسم. ربط پیدا میکند به اینکه شما فرمودید "عصیان علیه این سبک زندگی"

آنطور که من برداشت کرده ام (شاید این پدیده دلیل علمی، جامعه شناختی داشته باشد و شاید هم کاملا در اشتباه باشم)
            هر نسل درست رفتار نسل قبل خود را وارونه میکنند. اگر یک نسل دیکتاتور زده اند (مثل نسل ما) نسل بعد اینها را میبیند و دانسته یا نادانسته آن را برعکس میکند. اینها دموکراسی را طلب میکنند (بگذریم از اینکه باز هم به نظرم قواعدش را نمیدانند).
            یک نسل دین طلب میشود نسل بعد دین گریز. اگر ما خیلی احترام نگه میداشتیم، نسل بعد طوری رفتار میکند که برعکس این باشد.

حالا دلیلش ناخودآگاه جمعی است یا هر چیز دیگری که باعث میشود نسلها یک در میان اینطور شوند

در خانواده ها هم همین منوال هست. یک نسل به شدت طلاق را در فامیل بد میدانند. نسل بعد جشن طلاق میگیرند. و مثالهای دیگر...
            سلام
            کاملا درسته و این همون دیالکتیک هگل است

اول تز
            دوم انتی تز
            سوم سنتز

یعنی اول تز می اید ( سبک خاصی از زندگی)

و بعد انتی تز ( یعنی سبک مخالف زندگی قبلی )

مثال تاریخی اش

سلسله صفوفیان مذهبی بود و به مرور مردم از مذهب زده شدند
            و بعد
            وسلسله سکولار افشاریه و سپس زندیه شکل گرفت
            دوباره مذهب توسط قاجار تقویت شد

و بعد توسط جنبش مشروطه به عقب رفت و با کمی تاخیر حکومت سکولار پهلوی ایجاد شد

ودویاره با انقلاب دینی رفت به سمت حکومت مذهبی فعلی

ببینید مرتب عوض شده

اما در مورد نکاتی که در مورد نسل جدید زدید بیشترش درست و زیرکانه بود
            آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/05/21, 04:48.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 1969

چاکریم

روز دختر بر تمام دختران جهان مبارک باشه

ملا 1000 تا کار دارم
              یه مومن مسجد ندیده تو این سایت نیست تبریک بگه
              همه امیدشون به ملا ابرامه
              مخلصیم
              [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• Madeiniran
                Banned
                • Dec 2022
                • 390

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                ودویاره با انقلاب دینی رفت به سمت حکومت مذهبی فعلی
                ....
                جامعه ایران و حتی حکومت ایران مذهبی و اسلامیه ؟! یا به اون سمت رفته ؟
                اقتصاد ، فرهنگ ، سیاست اسلامیه ؟ اصلا اسلام در جامعه و حکومت داری امروز قابل اجرا است ؟

یکی میگفت جامعه ایران مرد سالار و پدر سالاره
                بله ۱۰۰ سال قبل و در گذشته اینطور بوده اما واقعا جامعه امروز ایران مرد سالار نیست بیشتر فرزند سالاریه این واقعیته
                فکر میکنم با اینکه نمادها و تابلوهایی از ظواهر اسلامی دیده میشه
                اما جامعه ایران و حکومت در کلیت اسلامی نیست حتی ریشه درگیری با اسراییل و حضور در سوریه و یمن ایدئولوژیک نیست و ژئوپلیتیک و رقابت منطقه ای است چه بسا شاه هم با اسراییل مشکل داشت

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3072

*از بین نویسندگان روس که حَقَّاً جزو بهترین‌های داستان نویسی دنیا هستند، زندگینامه و آثار تئودور میخائیلوویچ داستایوفسکی ویژگی‌های خود را دارد۰*
                  *در زیر، داستانکی کوتاه از وی را بخوانیم:*
                  ?❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️?
                  *دختر دانش‌آموزی صورتی زشت داشت۰ دندان‌هایی نامتناسب با گونه‌هایش، موهای کم پشت و رنگ چهره‌ای تیره۰*
                  *روز اولی که به مدرسه جدیدی آمد، هیچ دختری حاضر نبود کنار او بنشیند۰*
                  *نقطه‌ٔ مقابل او دختر زیبارو و پول‌داری بود که مورد توجه همه قرار داشت۰*
                  *او در همان روز اول مقابل تازه وارد ایستاد و از او پرسید:*
                  *می‌دونی زشت‌ترین دختر این کلاسی؟*
                  *یک دفعه کلاس از خنده ترکید۰۰۰*
                  *بعضی‌ها هم اغراق‌آمیزتر می‌خندیدند۰*
                  *اما تازه وارد با نگاهی مملو از مهربانی و عشق در جوابش جمله‌ای گفت که موجب شد در همان روز اول، احترام ویژه‌ای در میان همه و از جمله من پیدا کند۰*
                  *اما بر عکس من، تو بسیار زیبا و جذّاب هستی۰*
                  *او با همین یک جمله نشان داد که قابل اطمینان‌ترین فردی است که می‌توان به او اعتماد کرد۰*
                  *و لذا کار به جایی رسید که برای اردوی آخر هفته همه می‌خواستند با او هم گروه باشند۰*

*او برای هر کسی نام مناسبی انتخاب کرده بود۰*
                  *به یکی می‌گفت چشم عسلی و به یکی ابرو کمانی و۰۰۰ ۰*
                  *به یکی از دبیران، لقب خوش اخلاق‌ترین معلم دنیا و به مستخدم مدرسه هم محبوب‌ترین یاور دانش آموزان را داده بود۰*
                  *آری ویژگی برجسته‌ٔ او در تعریف و تمجیدهایش از دیگران بود که واقعاً به حرف‌هایش ایمان داشت و دقیقاً به جنبه‌های مثبت فرد اشاره می‌کرد۰*
                  *مثلاً به من می‌گفت بزرگ‌ترین نویسنده‌ٔ دنیا و به خواهرم می‌گفت بهترین آشپز دنیا! و حق هم داشت۰*
                  *آشپزی خواهرم حرف نداشت و من از این تعجب کرده بودم که او توی هفته‌ٔ اول چگونه این را فهمیده بود۰*
                  *سال‌ها بعد وقتی او به عنوان شهردار شهر کوچک ما انتخاب شده بود به دیدنش رفتم و بدون توجّه به صورت ظاهری‌اش احساس کردم شدیداً به او علاقه مندم۰*
                  *پنج سال پیش وقتی برای خواستگاری‌اش رفتم، دلیل علاقه‌ام را جذّٰابیَّتِ سِحر آمیزش می‌دانستم و او با همان سادگی و وقار همیشگی‌اش گفت:*

*برای دیدن جذّٰابیَّتِ یک چیز، باید قبل از آن جذاب بود!*
                  *در حال حاضر من از او یک دختر سه ساله دارم۰*
                  *دخترم بسیار زیبا است و همه از زیبایی صورتش در حیرتند۰*
                  *روزی مادرم از همسرم سؤال کرد که راز زیبایی دخترمان در چیست؟*
                  *همسرم جواب داد:* *من زیبایی چهره‌ٔ دخترم را مدیون خانواده‌ٔ پدری او هستم۰*
                  *و مادرم روز بعد نیمی از دارایی خانواده را به ما بخشید۰*

*تئودور داستایوفسکی:*
                  *عظمت در دیدن نیست۰*
                  *عظمت در چگونگی دیدن است۰*
                  *گاهى خودت را مثل یک کتاب ورق بزن۰*
                  *انتهای بعضی فکرهایت " نقطه" بگذار که بدانی باید همان‌جا تمام‌شان کنی۰*
                  *بین بعضی حرف‌هايت "کاما" بگذار که بدانی باید با کمی تَأَمُّل ادایشان کنی۰*
                  *پس از بعضی رفتارهایت هم "علامت تعجب" و آخر برخی عادت‌هایت نیز علامت "سؤال" بگذار۰*
                  *تا فرصت ویرایش هست۰۰۰ خودت را هر چند شب یک‌بار ورق بزن۰۰۰*
                  *حتّٰی بعضی از عقایدت را حذف کن ۰۰۰*
                  *اما بعضی را پررنگ۰۰۰*
                  *برخی آدم‌ها را حذف کن، برخی را نه!*
                  *هرگز هیچ روز زندگیت را سرزنش نکن!*
                  *روز خوب به ما شادی می‌دهد،*
                  *روز بد به ما تجربه،*
                  *و بدترین روز به ما درس می‌دهد۰۰۰۰!*
                  *فصل‌ها برای درختان هر سال تکرار می‌شود،*
                  *اما فصل‌های زندگی انسان تکرار شدنی نیست۰۰۰*
                  *تولد۰۰۰،کودکی۰۰۰، جوانی۰۰۰،پیری و۰۰۰*

*تنها زمانی صبور خواهیم شد که صبر را یک قدرت بدانیم نه یک ضعف!*
                  *آن چه ویران‌مان می‌کند، روزگار نیست، حوصله‌ٔ کوچک و آرزوهای بزرگ است۰۰۰۰*
                  ❤️

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2776

دیشب لذت بردم از صحبت های غنی نژاد...چرا این همه تئوریسین اقتصادی داریم...همه خاموش هستند!!! بنظرم نخبگان جامعه ما در یک فضای تهی و منفعل گونه گرفتار شدند...گفتمان بیشتر این قشر بنظرم سمت و سوی درستی به جامعه ما میده...مردم اینقدر آگاه هستند که تفاوت گفتار علیزاده ها و درخشان مهر ها رو با غنی نژاد هاتشخیص بدهند

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

علیرضا اقتصاد دانان حداقل 30 ساله افکارشون را گفتند

چقدر بگویند؟

از 30 سال پیش اکبر کمیجانی بعد از پایان جنگ رهنمودها راکردند

بگیرید تا محسن نوربخش اقتصاددان دیگر

تا تیمور رحمانی تا هاشم پسران تا اقتصاددانان خارج از کشور مثل حسن منصور یا برادران اصفهانی ها تا بابک شجاعی ها

تا .......

خوب مگه چقدر باید گفت

بالاخره اقتصاددان یا جامعه شناس هم انسان هستند و به مرور تحلیل می روند و پیر می شوند و خسته می شوند. مگه ادم چقدر انرژی داره

از طرف دیگر حکومت خودش خیلی چیزها را می داند و یا شاید بهتر از ما

نمی خواد انجامش بده

غنی نژاد هم اوایل افکار سوسیالیتی داشتند

بعد شد اقتصاد دان مکتب اتریش

نظر

• Madeiniran
                        Banned
                        • Dec 2022
                        • 390

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                        دیشب لذت بردم از صحبت های غنی نژاد...چرا این همه تئوریسین اقتصادی داریم...همه خاموش هستند!!! بنظرم نخبگان جامعه ما در یک فضای تهی و منفعل گونه گرفتار شدند...گفتمان بیشتر این قشر بنظرم سمت و سوی درستی به جامعه ما میده...مردم اینقدر آگاه هستند که تفاوت گفتار علیزاده ها و درخشان مهر ها رو با غنی نژاد هاتشخیص بدهند
                        تفاوت دو نگاه مثل تفاوت ارتش و سپاه در جنگ
                        هر دو به نوعی درست میگن
                        تفکر کلاسیک و دانشگاهی و دو دو تا چهار تای غنی نژاد درسته اما در یک بستر آماده ، وقتی زیر ساخت ها وجود نداره در کوتاه مدت شاید مناسب نباشه
                        اگه چین میخواست فقط با بخش خصوصی و دموکراسی پیش بره به اینجا نمیرسید
                        در ایران هم در ۱۰۰ سال گذشته بخش خصوصی و به نوعی مردم بی پول و بی سواد چطوری میخواستن بدون دخالت و حمایت دولت پیش برن

در دوره اخیر وقتی حکومت عملا آموزش رو خصوصی کرده به اینجا میرسیم که ۵۰ درصد دانشگاه شریف از دهک ۱۰ جامعه هستند
                        دعوای بی دلیلی بود به نظر من هر دو به نوعی درست میگفتن در حال حاضر ایران سنتی رو با صنعنی قاطی میزنه لیبرال سرمایه داری و کمونیسم و دموکراسیه دینی و ... /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2776

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                          علیرضا اقتصاد دانان حداقل 30 ساله افکارشون را گفتند

چقدر بگویند؟

از 30 سال پیش اکبر کمیجانی بعد از پایان جنگ رهنمودها راکردند

بگیرید تا محسن نوربخش اقتصاددان دیگر

تا تیمور رحمانی تا هاشم پسران تا اقتصاددانان خارج از کشور مثل حسن منصور یا برادران اصفهانی ها تا بابک شجاعی ها

تا .......

خوب مگه چقدر باید گفت

بالاخره اقتصاددان یا جامعه شناس هم انسان هستند و به مرور تحلیل می روند و پیر می شوند و خسته می شوند. مگه ادم چقدر انرژی داره

از طرف دیگر حکومت خودش خیلی چیزها را می داند و یا شاید بهتر از ما

نمی خواد انجامش بده

غنی نژاد هم اوایل افکار سوسیالیتی داشتند

بعد شد اقتصاد دان مکتب اتریش
                          درود
                          فکر میکنم یک دهه گذشته و علی الخصوص این چند سال اخیر با کل اون ۴۴ سال متفاوت هست...از سال ۹۶ به بعد جامعه ما دیگه بطور کلی اصلاحات رو کنار زد..جامعه ما دچار تحول عمیق شده..پس تحول عمیق در حوزه حکمرانی هم طلب میکنه...دیشب جنابعالی و دیگر دوستان زحمت کشیدید و در مورد نسل زد صحبت هایی داشتید...مشخصه بارز و میتونم بگم مطالبه قاطع نسل زد در ایران این هست که خواستار این هستند که یک شهروند جهانی باشند..تن نمیدهند به زندگی در ساحت یک ایدیولوژی..حالا این ایدیولوژی هر چیزی میخاد باشه...بعبارتی دیشب خودتون گفتید مطالبه سکولاریسم اولویت اول هست..سمت و سو دادن به این مطالبه و به این هیجان همت همین نخبگان رو میطلبه...حالا میخاد زمینه اقتصادی باشه یااجتماعی... غنی نژاد باشه یا عبدالکریمی و یا سروش...داشته های ما همین ها هستند...من از شخص دفاع نمیکنم...میگم گفتمان بین نخبگان و مردم در شرایط فعلی باید شکل بگیره...نمیگم بت بسازیم...میگم این جریان گفتمان و جریان آگاهی بخشی باید از بالا تا پایین جامعه جاری باشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2776

?محمد هاشمی، پسرخاله مجید کاظمی، می‌گوید که دو بردار و خواهر او را ماموران امنیتی بازداشت کرده‌اند.

?آقای هاشمی در توئیتی نوشته است:«دیشب ماموران امنیتی به منزل مجید کاظمی حمله کردند و بعد از ضرب و‌شتم برادران و پدر و مادر، دو‌ برادر مجید را درحالی که به شدت آسیب دیده بودند، دستگیر کردند و با خود بردند. و بعد از ساعاتی و به علت پیگیری خواهر مجید از طریق پلیس، به منزل مجید بازگشته و خواهر او را هم دستگیر کردند.»

نظر

• Madeiniran
                              Banned
                              • Dec 2022
                              • 390

«موسی غنی‌نژاد»:
                              ? انسان با جمع تعریف نمی‌شود، انسان با فرد تعریف می‌شود. و جمع، مجموعه فردهاست. جان لاک این اندیشه را از جهت سیاسی و اقتصادی بسط می‌دهد.

? انسان برای اینکه زندگی کند نیازمند است وسایل معشت را برای خود درست کند. حق مالیکت به نظر لاک، ادامۀ حق حیات است.

?آدام اسمیت می‌گوید انسان در تلاش آزادانه برای تعمین معشت خود، باعث آفرینش ثروت‌های فراوان می‌شود.

? ثروت یک ملت با آزاد گذاشتن انسان‌ها در فعالیت اقتصادی، تجارت و مبادله افزایش میابد.

«علی علیزاده»:

? دعوای لیبرالیسم در ایران از 1367 آغاز شد.

? لیبرالیسم‌ها به خود این جسارت را می‌دهند که هرکسی که نقد علمی به نئولیبرالیسم می‌کند بگویند شبه‌علمی یا ضدعلمی.

?امر ملی، یعنی امر ایرانی از سال 68 به واسطۀ این قوانین و به واسطۀ تبلیغ پیامبرگونه نئولیبرالیسم، زیر حمله و هجوم سرتاسر بوده است.

«موسی غنی‌نژاد»:

? سکولاریسم اتفاقاً دنیوی شدن دین است.

? آن چیزیکه آزادی انسان را تأمین می‌کند حکومت قانون است، یعنی انسان تابع ارادۀ دیگری نباشد و تابع قانون باشد.

?سکولاریسم دنیوی شدن اصل توحید است. مهم‌ترین لیبرال‌ها نیز فیلسوفان لیبرالی هستند که ریشه‌های دینی دارند.

«علی علیزاده»:

? معتقدم که لیبرالیسم یک مکتب قابل اعتنا در فلسفه و سیاست غرب است و ما هم از مواهب آن برخورداریم.

? غرب چیزی نیست که بتوانیم با یک انگ زدن از آن فرا برویم، باید بشناسیم و با شناخت از آن فرا برویم.

?تاریخ نباید بدین شکل والت‌‎ دیزین‌وار به مردم گفته شود. تاریخ غرب تاریخ تضادهاست. تاریخ مقابلۀ نیروها در برابر یکدیگر.

«موسی غنی‌نژاد»:

? لیبرالیسم محافظه‌کاری نیست.

? مفهوم مخالف لیبرالیسم جامعه‌ای است که با دستور اداره می‌شود..

«علی علیزاده»:

? دو نوع لیبرالیسمی که اشاره کردم دموکراتیک لیبرالیسم است و دیگری مالکیت خصوصی محور است.

? دعوای امروز جهان این است که نئولیبرالیسم، دموکراسی غربی را به خطر دارد می‌اندازد.

«علی علیزاده»:

? در جهان آقای غنی‌نژاد، آموزش باید خصوصی شود، در جهان فکری ایشان نباید حتی یک بیمارستان دولتی هم باشد.

? هایک، لیبرال دموکراسی را از سرمایه‌داری جدا کرد.

? برای هایک، مالکیت خصوصی و رشد سرمایه ارجحیت دارد حتی اگر به واسطۀ دیکتاتوری باشد.

? این موضوع در سطح جهان مشخص شده است که رشد سرمایه و شکل‌گیری سرمایه‌داری مدرن کارآمد روی پا، با بازارهای خصوصی، هیچ ارتباطی با لیبرال دموکراسی ندارد.

«علی علیزاده»:

? نقد ما به لیبرال دموکراسی این است که وظیفۀ خود را در حمایت از جامعه انجام نمی‌دهد و نمی‌گذارد که افراد با فرصت‌های برابر به لحظۀ رقابت برسند.

? وقتی آموزش را خصوصی کردید، مسکن را خصوصی کردید، این رقابت نخواهد بود.

«موسی غنی‌نژاد»:

? من به لیبرالیسمی اعتقاد دارم که انسانی باشد.

«موسی غنی‌نژاد»:

? در اقتصادی که همۀ بازارهای آن دستوری است، یک عدد بازار آزاد این کشور ندارد. لیبرالیسم یعنی آزادی، یعنی بازار قیمت را تعیین کند.

? گرفتاری ما این بازار دستوری است. در ایران وقتی از لیبرالیسم حرف بزنیم، فانتزی و شوخی است.

? بخش خصوصی واقعی ما نداریم. تنها بازار محدود و کوچک که دولت در آن قیمت‌گذاری نکرده است، بازار شکلات است.

? تنها بازار محدود و کوچک که دولت در آن قیمت‌گذاری نکرده است، صنعت شکلات‌سازی در ایران است. و از معدود صنایع موفق در ایران است.

«علی علیزاده»:

? ما با لیبرالیسم هیچ مشکلی نداریم، بحث ما اصلا لیبرالیسم نیست،ما با این جمله کار داریم که می‌گویید در ایران چون اقتصاد دستوری است، وضع اینچنین است.

? بازار مسکن در ایران مثال نقض کامل سخن آقای غنی‌نژاد است.

? بازار آزاد مسکن به روش آدام اسمیت باعث شده 51درصد مردم تهران اجاره‌نشین باشند.

? آموزش عالی رایگان در ایران از 80درصد در سال 69 به 13درصد در سال 94 رسیده است.

? علی علیزاده: من از شما کلمه لیبرالیسم اقتصادی را نمی پذیرم.
                              ? موسی غنی‌نژاد: پس برای چه می گویید لیبرالیسم همه چیز را خراب کرده است؟
                              ? علی علیزاده: لیبرالیسم نه، نئولیبرالیسم.
                              ? موسی غنی‌نژاد: نئولیبرالیسم چیست؟
                              ? علی علیزاده: نئولیبرالیسم یعنی آن چیزی که هایک می گوید. هایک می گوید دو نوع آزادی داریم. آزادی‌های مثبت و منفی.
                              ? موسی غنی‌نژاد: هایک چنین حرفی نزده است. آزادی مثبت و منفی حرف هایک نیست، حرف آیزایا برلین است.
                              ? علی علیزاده: سرمایه دار ولنگار در ایران می خورد و می چاپد و پول را به کانادا می‌برد.
                              ? موسی غنی‌نژاد: آقای علیزاده آدرس غلط ندهید. کسی که کانادا رفت سرمایه دار نبود، رانت خوار بود و رییس بانکی بود که 6 ماه قبل از آن جایزه مدیر ارزشی را گرفت و بعد پول های بانک ملی را به کانادا برد. 99 درصد اختلاس در مملکت ما کار مدیران دولتی است. همه دزدان، مدیران دولتی اند.

«موسی غنی‌نژاد»:

? من هیچوقت از کودتا حرف نزدم، در ایران کودتا نشده، شما باید تاریخ را بخوانید.

? به من نشان بدهید که لیبرالیسم کجای این اقتصاد دستوری ماست؟.

«علی علیزاده»:

? اینکه شما معتقدید شاه به حق مصدق را دفع کرد ریشه در چه دارد؟ ریشه در این دارد که شما دولت را بزرگترین دشمن می‌دانید.
                              «عطاءالله بیگدلی»:
                              ? می‌گویند جوهرۀ نئولیبرالیسم این است که دولت در مقابل شهروندان تعهدی قبول نمی‌کند، خودتان بروید با روش‌هایی که دولت در آن دخالت نمی‌کند وضعیت اقتصادی و معیشتتان را درست کنید.

«موسی غنی‌نژاد»:

? دولت باید وظیفه خود را انجام دهد و آن حکومت قانون است، حکومت قانون کجاست؟ در مملکت ما حکومت قانون اجرا می‌شود؟.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2776

⭕️محمد آرین‌خو، پیشکسوت کاراته ایران در ویدیویی که در اعتراض به اعدام‌های اصفهان منتشر کرده است با انتقاد شدید از وزارت ورزش، فدراسیون و جامعه کاراته ایران و و هیئت کاراته اصفهان می‌گوید: «چرا خفه شدید؟ چرا حرکتی نکردید؟ شرم بر شما که جز خجالت و سرافکندگی در آینده ندارید. من از پدر صالح میرهاشمی شرمنده‌ام.»

?خانواده صالح میرهاشمی تصاویری از او که ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ در پرونده «خانه اصفهان» اعدام شد، منتشر کرده‌اند که لباس کاراته بر تن دارد.

?آقای آرین‌خو پیشتر به اعدام محمد مهدی کرمی و محمد حسینی هم اعتراض کرده و تصاویری از حضور او بر سر خاک این دو منتشر شده بود.

?او در ویدیوی جدیدی که در اینستاگرامش منتشر کرده است می‌گوید: «ای قوه عذابیه و ای قاضیانی که این حکم را دادید و تائید کردید؛ شرم بر شما. دادگاه‌های علنی برگزار کنید و اجازه دفاع وکلای غیروابسته به خودتان را بدهید.»
                                ?اینستاگرام محمد آرین‌خو

نظر

در حال کار...
                                X