پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
این بازی تمومه که در یک لحظه و با یه چشم به هم زدن اتفاق نمیافته ... اینطور نیست که یک لحظه قبل مردم راضی بودن و الان ناراضی شدن و بازی تموم بشه!! ... مسلما این یک فرآینده ... الان هم از نظر من به وضوح سالهاست که نشونههای تموم شدن بازی مرتبا داره آشکارتر میشه و از نظر من "بازی تمومه"
خب من دقیقا شاهد چنین اتفاقی بودم! ... درگیری آغاز شد ... گاز اشکآور، باتوم، اسلحه ... در ادامه، پسرهای جوان رو دستگیر کردن بردن ... چند تا از زنهایی که اومدن جلو تا نگذارن جوانها رو ببرن توسط خانمهای کماندو! مورد ضرب و شتم قرار گرفتن ... در نهایت تجمع برای آزادی جوانها ... ولی در نهایت آبی بهشون ندادن ... ماجرا برای ۲۰ سال پیش هست در یک روستای کوچیک ... البته من نمیگم حق با روستاییها بود (به نظر من حق با روستاییها نبود) ... ولی منظور اینکه در نهایت هیچ کاری نتونستند بکنند (زورشون نرسید) ... با یک جمعیت خیلی محدود، کفن بپوشی یا هر چی، کاری از پیش نمیره ... ولی چیزی که الان به نظر میرسه ... کل ملت خسته شدن
این چیزی که میگی برای سنین بالاتر درسته ولی در مورد جوانها نه ... اگر قرار باشه تغییری همه اتفاق بیافته، احتمالا به دست جوانها اتفاق میافته ... سن که بالا میره خیلی وقتها صرفا دنبال عافیت طلبی و حفظ اندوختهها هستیم ... دیگه انرژی و حوصلهاش هم نیست ... ولی اگر نظرخواهی بشه، دیگه پیر و جوان نداره، همه میگن هر چی زودتر گورشون رو گم کنن ... ضمن اینکه همچین قماری هم در کار نیست ... اگه شما بدونی ۹۹ درصد فیدیلتی گیرت میاد و یک درصد احتمال داره پرایدت بشه سی جی ۱۲۵، حتما قمار میکنی
در اصل توسط گنجشک پست شده است
View Post
View Post
View Post
نظر