اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1317

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
    گنجشک جان، همه دارن میرن، فقط خودم می‌مونم و خودت! ... این afshinamin هم پست زیاد میزاره، اونم یه جوری دکش کنیم بره، خودم و خودت میشیم صاحاب تاپیک! ... اووففففففف، چه عشقی بکنیم!! ... تو هی چرت و پرت بپرس ... من هم هی یه سری خزعبلات جواب بدم!! :.thumbsupsmileyanim
    شلوغ میشه دوباره

میرن قوی تر میشن بر می گردن

قل جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا

همواره حق در حال آمدن هست

گذشته ای که خودش روزی حق بوده ، با آمدن حق جدید تبدیل به باطل میشه و از بین رفتی و ناتوان

نظر

• saheb91
      عضو عادی
      • Apr 2016
      • 73

با اجازه جنابان گنجشک و bikhabar صاحبان تاپیک :D
      این مطلب خیلی زیبا بود دلم نیومد به عنوان آخرین مطلبم ذکرش نکنم:

?#پندانه

✍ دنیا را آن‌گونه می‌بینیم که هستیم

سقراط بعضی اوقات جلوی دروازه شهر آتن می‌‌نشست و به غریبه‌‌ها خوشامد می‌‌گفت.

روزی غریبه‌‌ای نزد او رفت و گفت:
      من می‌‌خوام در شهر شما ساکن شوم. اینجا چگونه مردمی دارد؟

سقراط پرسید:
      در زادگاهت چه‌جور آدم‌هایی زندگی می‌‌کنند؟

مرد غریبه گفت:
      مردم چندان خوبی نیستند. دروغ می‌‌گویند، حقه می‌‌زنند و دزدی می‌‌کنند. به همین خاطر است که آنجا را ترک کرده‌‌ام.

سقراط می‌‌گوید:
      مردم اینجا هم همان‌گونه‌‌اند. اگر جای تو بودم به جست‌وجویم ادامه می‌دادم.

چندی بعد غریبه دیگری به‌سراغ سقراط می‌آید و درباره مردم آنجا سوال می‌کند.

سقراط دوباره پرسید:
      آدم‌ های شهر خودت چه جور آدم‌ هایی هستند؟

غریبه پاسخ داد:
      فوق‌ العاده‌اند، به هم کمک می‌ کنند و راستگو و پرکارند. چون می‌ خواستم بقیه دنیا را ببینم ترک وطن کردم.

سقراط پاسخ داد:
      اینجا هم همین طور است. مطمئن باش این شهر همان جایی است که تصورش را می‌ کنی؟!

ما دنیا را آن‌گونه می بینیم که هستیم و در دیگران چیزهایی را می‌بینیم که در درون ما وجود دارد.

انسانی که مثبت و مهربان باشد، هر کجا برود در اطرافش و در آدم هایی که با آنها در ارتباط است جز نیکویی چیزی نخواهد دید.

و انسان کج اندیش و منفی باف نیز به هر کجا برود جز زشتی و نقصان در محیط پیرامونش چیزی را تجربه نخواهد کرد

وقتی تغییر نکنیم هر کجا برویم آسمان همین رنگ است.‌‌
      /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1190

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
        نان را خدا می دهد !
        خدا بخواد چوپان جماعت از گنجشک و گوسفند و زمین و رود و اسمان و خورشید ، آموزگار میشه براش

همه چیز که استاد نیست

شما اگر طالب باشی زمین و رودخونه و کهنه ، برات استاد میشه !!!

مگر اول روز استاد وجود داشت یا علم و مکت خونه ای بود ؟ بقول بیفور طرف پدر و مادرش بیسوادن ، فرزندشان علامه شده : ))

غیر اینه ؟
        با مدرسه رفتن دخترا موافقی یا مخالف ؟
        ===

اینکه طبیعت و شرایط موجود بهترین معلم هست ، حرف بنده یا اسلام نیستا

حرف خود غربیاس ، علمشان را از طبیعت میگیرن (اسکل نیستن این همه ماجراجویی کنند و برن جاهای خطرناک دنبال کرم و حشره و فلان و بهمان )
        آخه از تو حرکت از من برکت ... اگر قرار به استاد نباشه و همه چیز رو از طبیعت یاد بگیریم که دیگه تفاوتی بین انسان امروز و ۱۰۰۰ سال پیش نیست ... به واسطه همین استاد و انتقال دانش و معرفت هست که می‌تونیم نسل به نسل رشد داشته باشیم
        <با مدرسه رفتن دخترا موافقی یا مخالف؟>‌ ... راستش خجالت می‌کشم به این سوال جواب بدم ... چه فرقی بین دختر و پسر هست؟ ... همونطور که گفتم همچنان به نظرم یادگیری دانش و مهارت‌های زندگی حتما با ارزشه ... اگه کسی امکانش رو داره که بدون مدرسه، اون‌ها رو کسب کنه و تا این اندازه وقتش رو در مدارس به بطالت نگذرونه که چه عالی ... ولی اکثر آدم‌ها چنین امکانی رو ندارند و در نتیجه به ناچار باید به همون مدرسه اکتفا کرد ... استاد خیلی تو روند زندگی انسان موثره ... استاد خوب میتونه کلا مسیر زندگی رو تغییر بده ... یادگیری از طبیعت و شرایط، منافاتی با مدرسه و استاد داشتن نداره ... اگه غربی‌ها علمشون رو از طبیعت می‌گرفتند، دیگه این همه دانشگاه و رقابت برای ورود به دانشگاه و حتی احترام و منزلت برای فارغ التحصیلان دانشگاه‌های خوب چی میگه؟!!

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1317

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
          با اجازه جنابان گنجشک و bikhabar صاحبان تاپیک :D
          این مطلب خیلی زیبا بود دلم نیومد به عنوان آخرین مطلبم ذکرش نکنم:

������#پندانه

✍ دنیا را آن‌گونه می‌بینیم که هستیم

سقراط بعضی اوقات جلوی دروازه شهر آتن می‌‌نشست و به غریبه‌‌ها خوشامد می‌‌گفت.

روزی غریبه‌‌ای نزد او رفت و گفت:
          من می‌‌خوام در شهر شما ساکن شوم. اینجا چگونه مردمی دارد؟

سقراط پرسید:
          در زادگاهت چه‌جور آدم‌هایی زندگی می‌‌کنند؟

مرد غریبه گفت:
          مردم چندان خوبی نیستند. دروغ می‌‌گویند، حقه می‌‌زنند و دزدی می‌‌کنند. به همین خاطر است که آنجا را ترک کرده‌‌ام.

سقراط می‌‌گوید:
          مردم اینجا هم همان‌گونه‌‌اند. اگر جای تو بودم به جست‌وجویم ادامه می‌دادم.

چندی بعد غریبه دیگری به‌سراغ سقراط می‌آید و درباره مردم آنجا سوال می‌کند.

سقراط دوباره پرسید:
          آدم‌ های شهر خودت چه جور آدم‌ هایی هستند؟

غریبه پاسخ داد:
          فوق‌ العاده‌اند، به هم کمک می‌ کنند و راستگو و پرکارند. چون می‌ خواستم بقیه دنیا را ببینم ترک وطن کردم.

سقراط پاسخ داد:
          اینجا هم همین طور است. مطمئن باش این شهر همان جایی است که تصورش را می‌ کنی؟!

ما دنیا را آن‌گونه می بینیم که هستیم و در دیگران چیزهایی را می‌بینیم که در درون ما وجود دارد.

انسانی که مثبت و مهربان باشد، هر کجا برود در اطرافش و در آدم هایی که با آنها در ارتباط است جز نیکویی چیزی نخواهد دید.

و انسان کج اندیش و منفی باف نیز به هر کجا برود جز زشتی و نقصان در محیط پیرامونش چیزی را تجربه نخواهد کرد

وقتی تغییر نکنیم هر کجا برویم آسمان همین رنگ است.‌‌
          درود بر شما ! نظرتان در مورد نظریه ایرانشهری چیه ؟

1- هر جایی بالاخره فرهنگ خاص خودش را داره

2- عده ای به این شهر مهاجرت می کنند یا حتی حمله نظامی می کنند مثل مغول ها !

3- اگر ان مکان ! دارای فرهنگ قوی و غنی باشه ، آیا اون جمع و فرهنگ غنی به فرهنگ او فرد مهاجر یا مهاجم در می آیند ؟ !

یا اینکه اون فرد مهاجر و پناهنده ! حالا نه به سرعت اما به ارامی آن فرهنگ را کسب میکنه ؟
          سقراط و بقراط هم دل شادی داشتن.

نظر

• گنجشک
            ستاره‌دار(3)
            • Jun 2022
            • 1317

آخه از تو حرکت از من برکت ... اگر قرار به استاد نباشه و همه چیز رو از طبیعت یاد بگیریم که دیگه تفاوتی بین انسان امروز و ۱۰۰۰ سال پیش نیست ... به واسطه همین استاد و انتقال دانش و معرفت هست که می‌تونیم نسل به نسل رشد داشته باشیم
            <با مدرسه رفتن دخترا موافقی یا مخالف؟>‌ ... راستش خجالت می‌کشم به این سوال جواب بدم ... چه فرقی بین دختر و پسر هست؟ ... همونطور که گفتم همچنان به نظرم یادگیری دانش و مهارت‌های زندگی حتما با ارزشه ... اگه کسی امکانش رو داره که بدون مدرسه، اون‌ها رو کسب کنه و تا این اندازه وقتش رو در مدارس به بطالت نگذرونه که چه عالی ... ولی اکثر آدم‌ها چنین امکانی رو ندارند و در نتیجه به ناچار باید به همون مدرسه اکتفا کرد ... استاد خیلی تو روند زندگی انسان موثره ... استاد خوب میتونه کلا مسیر زندگی رو تغییر بده ... یادگیری از طبیعت و شرایط، منافاتی با مدرسه و استاد داشتن نداره ... اگه غربی‌ها علمشون رو از طبیعت می‌گرفتند، دیگه این همه دانشگاه و رقابت برای ورود به دانشگاه و حتی احترام و منزلت برای فارغ التحصیلان دانشگاه‌های خوب چی میگه؟!!
            خیلی فرق ها بین پسر و دختر هست

شما اگر مسئولیت و تجربه امور اجرایی داشتی این حرفو نمیزدی

بین سیاه و سفید هم تفاوت هست

بین دوستان اصفهانی و ترک و کرد و مشهدی و سیستانی و لر تفاوت اجرایی وجود داره

راه دور و بحث فلسفی هم نمی کنم ، شما فقط و فقط قدرت بدنی رو در نظر بگیر !

فرض کن می خوای خونه بسازی ، کارگر ( مجموعه ای از اقوام رنگارنگ ایران عزیزمان ) (سانسور شد توهین نشه ) نشستن لبه خیابون ، کدوم بر میداری ؟

آفرین ! حالا اینو که برداشتی ازت میگیرم جاش 2 از اون یکیه میدم قبول می کنی ! ؟ نمی کنی البته اگر سابقه کار اجرایی داشته باشی

پس نگو چه فرقی میکنه

حتی بین پسر ها هم تفاوت هست ، نیاز به بررسی و کار کارشناسی داره ،

====
            گنجشک مخالف تحصیل دختران نیست !
            حتی در شرایطی ممکنه تحصیل برای مردان ممنوع بشه و برای دختران بحالت اجباری در بیاد
            شرایط (مصلحت) تعیین میکنه

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2156

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
              با عرض سلام خدمت همه دوستان
              یه مطلب کوتاه عرض کنم و وقت دوستان رو نگیرم
              یه سری از دوستان هستن تو این تاپیک و تاپیک های دیگه(البته چند تا کاربر که تعدادشون به انگشت های یک دست هم نمیرسه) که احساس صاحب فروم بودن دارن و
              ادعای زیرکی و فاضل بودن و دانا و اهل مطالعه بودن و ادب رو دارن و
              دلشون میخواد هرکسی هر چیزی میخواد بگه باب طبع اینها باشه و یا نه در راستای تفکراتشون باشه تا اونها طرف رو تایید کنن غافل از اینکه این دوستان خودشون
              با توجه به سابقه ای که ازشون مشاهده شده در این سایت سر تا پا ضعف در گفتار و ادب و اخلاقن و افرادی که اینجا پست میزارن شاید براشون هیچ اهمیتی نداشته باشه تایید یا تکفیر این افراد حداقل برای من اینجوریه و بقیه دوستان هم احساس میکنم همین حس رو نسبت به این چندنفر دارن
              نکته آخر به راحتی هم به دیگران هر انگی(هیچ پروایی در نوع انگ هم ندارن) رو میزنن
              البته اینو هم بگم که واقعا آدمای با هوشی هستن و اهل مطالعه اما نمیدونم چرا نباید کسی برخلاف اونها فکر کنه وهمه چیز باید با تفکرات و مطالعات محدود اونها سنجیده بشه!!
              مگه اونها مثل ما انسان و محدود نیستن!!
              درود دوست عزیز ،
              بحثی ندارم ، فقط میخوام بگم
              یک سری نیستند ، دو سری هستند
              یک سری به اندازه انگشتان این دست
              و سری دوم به اندازه انگشتان اون دست !
              شما متوجه سری دوم شدید ؟

شاعر می‌فرماید:
              گرگ بیچاره اگر چه گرسنه‌ست
              متهم باشد که او در طنطنه‌ست

از ضعیفی چون نتواند راه رفت
              خلق گوید تخمه است از لوت زفت
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

خیلی فرق ها بین پسر و دختر هست
                ...
                شرایط (مصلحت) تعیین میکنه
                تا الان همه‌اش، در مورد بدیهی‌ترین موارد (از نظر سایرین) دنبال منطق و دلیل بودی ... حالا الان یهو هی میگی، اگه سابقه اجرایی داشتی، اگه سابقه اجرایی داشتی!! ... این شد دلیل؟ <نشد دلیل؟!!> ... نه، همچنان به نظرم برای کسب دانش و مهارت‌های زندگی تفاوتی بین دختر و پسر نیست ... اگه فکر میکنی هست، خیلی شفاف و زیبا و محکمه‌پسند بگو چه تفاوت‌هایی؟!! ... شاید تو هم خجالت میکشی بگی چه تفاوت‌هایی!! و داری خودت رو سانسور میکنی

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1317

تا الان همه‌اش، در مورد بدیهی‌ترین موارد (از نظر سایرین) دنبال منطق و دلیل بودی ... حالا الان یهو هی میگی، اگه سابقه اجرایی داشتی، اگه سابقه اجرایی داشتی!! ... این شد دلیل؟ <نشد دلیل؟!!> ... نه، همچنان به نظرم برای کسب دانش و مهارت‌های زندگی تفاوتی بین دختر و پسر نیست ... اگه فکر میکنی هست، خیلی شفاف و زیبا و محکمه‌پسند بگو چه تفاوت‌هایی؟!! ... شاید تو هم خجالت میکشی بگی چه تفاوت‌هایی!! و داری خودت رو سانسور میکنی
                  شما قبول دارید که هرکسی نقطه قوتی داره ؟ استعداد بیشتری داره

استعداد ، از تعداد میاد ، مثلا شما در یک روز 100 متر از دیوار را رنگ میزنید بنده 20 متر

اگر نرخ عمومی میانگین همین 20 متر در روز باشه ، شما به اندازه 5 نفر در روز کارایی داریی ، استعداد بقیه در این امر یک هست شما 5 ای

تا اینجاش قبول ؟

این یعنی اینکه ما با هم فرق داریم ،

وقتی فرق داریم ، محیط های تحصیل و آموزش مان هم فرق خواهد داشت ، شما در محیط مناسب خودت با رنگ و دیوار و قلم مو شناسی کار می کنی احتمالا دور و برت هم پر از بیخبر هست

یک خانم محترم ، هم مسائل خودشو داره عادات ماهانه حاملگی و غیره ، اصلا رنگ و مواد شیمیایی برای سلامت خودش و فرزندش مضر هست ، بخواد ماسک و لباس مخصوص هم استفاده کنه استعدادش میاد پایین تر !

در نتیجه مهارت و دانش زندگی که قرار یاد بگیره متفاوته از دانش و مهارتی که شما یاد میگیری

در واقع شما در مدرسه خودت رنگ رزی یاد میگیری

دختر خانم قصه ی ما هم در کنار رودخونه (مدرسشون در محیط زیبا و با نشاط رودخونه اس در کنار سایر بانوان گران قدر ) هنر و مهارت زندگی ( شستن کهنه بچه ، بقای نسل ) رو یاد میگیره

الان حل شد ؟

نظر

• Bikhabar
                    ستاره‌دار(22)
                    • Sep 2020
                    • 1190

شما قبول دارید که هرکسی نقطه قوتی داره ؟ استعداد بیشتری داره
                    ...
                    الان حل شد ؟
                    بذار ببینیم من درست متوجه میشم ... شما میخوای به این دلیل (ادعا) که در رابطه با مباحثی که توی مدرسه آموزش داده میشه، دخترها توانایی (یا شاید تناسب) پایین‌تری نسبت به پسرها دارند، قدرت انتخاب رو ازشون بگیری و مجبورشون کنی به اونچه که فکر میکنی برای جامعه ضروری‌تره؟ ... اگه اینجوریه، خوشحالم که سابقه اجرایی ندارم! ... یعنی برای پیشرفت و پیشبرد جامعه، برای اینکه نتیجه‌ای که حاصل میشه بهینه باشه ... یه سری رو فدا کنی ... البته شاید بگی، فدا نمیشن، اون‌ها در محیط زیبا و بانشاط رودخونه دارن مهارت زندگی یاد میگیرن ... ولی به نظرم، من، شما، حاکم یا هر ننه قمر دیگه‌ای چنین اجازه‌ای نداریم ... گور بابای پیشرفت ... گور بابای بقای نسل ... اینجور خودکامگی هیچ رقمه تو کتم نمیره ... استعدادش کمتره که کمتره ... هدایتش کن (راهنماییش کن) به سمت کهنه‌شوری که فکر میکنی براش بهتره ... هیچ مشکلی نداره ... ولی حق نداریم مجبورش کنیم

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1317

بذار ببینیم من درست متوجه میشم ... شما میخوای به این دلیل (ادعا) که در رابطه با مباحثی که توی مدرسه آموزش داده میشه، دخترها توانایی (یا شاید تناسب) پایین‌تری نسبت به پسرها دارند، قدرت انتخاب رو ازشون بگیری و مجبورشون کنی به اونچه که فکر میکنی برای جامعه ضروری‌تره؟ ... اگه اینجوریه، خوشحالم که سابقه اجرایی ندارم! ... یعنی برای پیشرفت و پیشبرد جامعه، برای اینکه نتیجه‌ای که حاصل میشه بهینه باشه ... یه سری رو فدا کنی ... البته شاید بگی، فدا نمیشن، اون‌ها در محیط زیبا و بانشاط رودخونه دارن مهارت زندگی یاد میگیرن ... ولی به نظرم، من، شما، حاکم یا هر ننه قمر دیگه‌ای چنین اجازه‌ای نداریم ... گور بابای پیشرفت ... گور بابای بقای نسل ... اینجور خودکامگی هیچ رقمه تو کتم نمیره ... استعدادش کمتره که کمتره ... هدایتش کن (راهنماییش کن) به سمت کهنه‌شوری که فکر میکنی براش بهتره ... هیچ مشکلی نداره ... ولی حق نداریم مجبورش کنیم
                      صد در صد همینه که شما می فرمایید

ما هیچوقت به کسی نمیگیم کله و کبدش رو بفروشه !!! حتی ممنوعش هم کردیم

خود بیخبرشون علاقه دارند ! نمونه جناب مگنوس خسته از دیفرانسیل و مثلثات

ما با سابقه اجرایی بالا کارمونو بلدیم ، هرگز کسی رو مجبور نکردیم و نمی کنیم و نخواهیم کرد !

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1190

ما با سابقه اجرایی بالا کارمونو بلدیم ، هرگز کسی رو مجبور نکردیم و نمی کنیم و نخواهیم کرد !
                        میشه لطفا این خط از فرمایشاتتون رو مثل دفعه قبل، بیشتر بازش کنید و واضح و شفاف‌تر بیان کنید تا من که گیراییم ضعیفه هم قشنگ برام جا بیافته.

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

احسنت @};-

نظر

• window
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 242

سلام دوستان
                            یه سوالی مدتی واقعا ذهنم را درگیر کرده
                            و فقط میخوام نظر دیگران را بدونم
                            گاهی فکر می کنم نزدیک شدن عربستان و بقیه ی عربی ها در این روزها به ایران به این دلیل باشه که شاید به این نتیجه رسیده باشند که در شمال ایران جنگ بدی اتفاق بیافته و بخوان از شری که ایران میتونه براشون درست کنه در امان بمانند یا حداقل فیتیله ی ایران را در آن زمان برعلیه خودشان پایین بکشند.
                            هیچ دلیلی هم ندارم.
                            عربستان برخلاف عقیده ی خیلی ها به نظر من خیلی در سیاست کارکشته هستند
                            بعید میدونم فقط مصالح بین سه کشور چین و عربستان و ایران باعث این نزدیکی شده است
                            ممنون

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

بلومبرگ، روز جمعه ۲۶ اسفندماه، در گزارشی اختصاصی به نقل از منابع موثق، خبر داده است که انگیزه شاهزاده محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان اجتناب از مشکلات جنگ احتمالی ایران و اسراییل است

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                                بزودی مانند عقب نشینی در مقابل بن سلمان خادم حرمین شریفین فعلی!!(ابو اره سابق خیلی نزدیک/.:biggrinsmiley.:/) در فقره حجاب هم عقب‌نشینی خواهند کرد منتها بدون هیچ انتفاعی از عقب‌نشینی

سلیمی نمین: صف‌بندی در جامعه بسیار خطرناک شده

عباس سلیمی نمین می‌گوید: گاهی اوقات کسانی که منتسب به نظام هستند؛ به نظرات‌شان تعصب افراطی دارند و مصالح جامعه را لحاظ نمی‌کنند و به همین دلیل کنترل‌شان دشوار می‌شود.

--فعلا روزنامه جوان سپاه
                                احمد خاتمی
                                هم
                                دیروز و امروز اظهارات مشابهی داشته اند

نظر

در حال کار...
                                X