اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    درود
    بحث از طرف بنده صرفا تحولات سیاسی ایران تا تاریخ ۲۸ مرداد ۳۲ هست...بنظر من خیلی از اصلاحاتی که در دوره پهلوی دوم هم داده شد پخته و کارشناسی نبود..مثل اصلاحات ارضی...نیت کار درست بود...عملکرد درست نبود...شاید بخاطر همین مطلبی که شما اشاره کردید
    بختیار هم واقعا مرد شریفی بود..کاش پشتش رو خالی نمی‌کردند...متاسفانه شاه اگر دو سال زودتر اقدام به اصلاحات سیاسی کرده بود اون واقعه شوم بهمن ۵۷ اتفاق نمی افتاد
    سلام علیرضا

اره همینطور

اتفاقا اصلاحات ارضی که اشاره کردید

در انقلاب نقش زیادی داشته

پادشاه از خوش نیتی دست به اصلاحات ارضی زد

اما نتیجه اش؟

روستایی ها زمین دار شدند و بعد زمینهایشان را فروختند

پولدار شدند و بعد امدند تهران و باقی شهرهای بزرگ

و در نتیجه فرهنگ روستایی و مذهبی شان را به شهرها اوردند

دور اخوندها حلقه زدند و انها را قدرتمندتر کردند

و انقلاب شکل گرفت یکی از مهمترین ارکان انقلاب همین روستایی های تازه شهرنشین شده بود

روستایی ها ذاتا غیردموکراتیک و اقتدارگرا و مذهبی هستند
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2156

پاسخ : جــــو بــــازار

چه خبرتونه ؟ فکر کنم نصفه شبی میخوایید بر علیه ادمین فروم کودتا کنید ؟؟؟ :.thumbsupsmileyanim

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      ...درود..دست برقضا یکی از همین دوستان عزیز و بزرگوار ما در این سایت به نظر میاد جز همین قشر و گروهی باشند که مورد مطالعه شما هستند ..منتهی هرچه التماس و خواهش کردیم که ببینیم ذهنیتشون در اون زمان در این مورد چه بوده وحالا مثلا استدلال و منطقشون برای اینکه بهتر هست شاه برود چه بود ...کمتر توضیح دادند...اما در مورد پی نوشت ..بله درست می فرمایید..اگر ما بودیم معلوم نبود کدام طرف را ترجیح میدادیم و چه سرنوشتی پیدا می کردیم ..ولی سعی می کردم اگر عمرمان به دنیا بود و بعد چهل پنجاه سال ..کسی ازمان در مورد سوال می کرد همان احساس و برداشت و ذهنیتی که اوم زمان داشتیم واینکه چه دلایلی باعث شد در اون دوران جبهه و طرفی را که انتخاب کردیم رو بیان کنم ....وگرنه ما که نه دادگاه تفتیش عقاید هستیم و نه کمیته مجازات ..به هرحال اتفاقی هست که افتاده و مسیری بوده که طی شده ...قابل برگشت و تغییر نیست ..تا حدی جواب این سوال روشن میشد که این افراد و این قشر چرا با وجود منافعی که در ادامه اون سیستم داشتند با بقیه برای تغییر نظم وقت همنوا شدن ؟
      درود امید جان
      ایشون طی چندین پست دیدگاه های خودشون رو مفصل مطرح کردند
      چون موارد مشابه اونو قبلاً دیده بودم ،
      دقیقاً پیش بینی میکردم که چی میخواد بگه

بزار اینطوری برات توضیح بدم
      اگه امروز سال 1402 شما خواهان تغییر یا اصلاح حکومت ج.ا. باشید که ظاهراً هستید
      بعد فرضاً دوست یا برادر شما بگه :

" امید این حکومت ج.ا. خیلی خوبه ، از سر ما زیاده ،
      با دست خودت خرابش نکن ، فردا حسرتشو میخوری
      دیگه از ج.ا بهتر تو خواب نمیتونی ببینی و... "

شما چه جوابی بهش میدید ؟
      مخصوصاً اونجا که میگه:
      " همین رئیسی و خامنه ای که هست از سر ما زیاده "

احتمالاً شما بهش پوزخند میزنی
      یا بابت این تفکر اونو تحقیر میکنی
      /:.nono.:/
      مثلاً میگی خاک تو سرت ، برو بمیر نفله !
      :.thumbsdownsmileyan

امروز هیچ یک از افرادی که خواهان تغییر یا اصلاح ج.ا هستند
      باور نمیکنند که بعد از اینها یکی بیاد که بدتر از اینها بشه
      طوری که 50 سال دیگه شعار بدند "خمینی روحت شاد " !
      با خودت میگی آخه مگه از این بدتر هم ممکنه ؟!
      شما حکومتی بالاتر از سطح خودتون نمیخواهید
      اما سطح خودتون رو بالاتر از حکومت میبینید
      50 سال بعد نوه شما سوال میکنه :
      آیا واقعاً سطح امیدآزاد بالاتر از جمهوری اسلامی بود ؟
      اگه جواب منفی باشه این سوال بارها و بارها از شما پرسیده میشه
      ولی اگه جواب مثبت باشه ،
      یعنی انتخاب درستی داشته اید ، یعنی راه رو درست رفتید
      اصلاً کسی از شما سوال نمیکنه
      فوقش سالی یک بار سالگرد انقلاب شکوهمند فلان رو جشن میگیرند

امروز کسی در مورد انقلاب مشروطه اصلاً سوال نمیکنه
      چون مشروطه و بعد پهلوی بهتر از مطلقه قاجاری بود
      ولی اگه خوب از آب در نمی اومد
      بارها و بارها از اون افراد سوال میکردند و چماق بر سرشون میکوبیدند.

این دوست ما هم یک نگاه به کشورهای اروپایی میکردند
      یه نگاه به خودشون میکردند که افراد توانمندی بودند
      با خودشون میگفتند مگه از این بدتر هم ممکنه ؟!

خب تا اینجاش عجیب نیست
      عجیب این بود که رفتند پشت سر آخوند اجماع کردند!
      بهشتی یک آخوند بود ، با یک ترفند ساده همه احزاب و جریانات انقلابی رو به راحتی فریب داد
      اونها رو با هم متحد کرد که رفتن شاه ، خواسته مشترک همه ماست
      بعد از پیروزی ، هر حزب به تناسب بدنه اجتماعی اش ، از کیک قدرت سهم داره
      ولی بعد از پیروزی انقلاب ، همه رو اعدام کردند
      یکی از روزنامه ها تیتر زده بود :
      " روزی که بهشتی به جهان درس سیاست داد "

وقتی یک نفر آخوند میتونه همه روشنفکران مملکت از جمله دهها دکتر خارج رفته و سران احزاب رو گول بزنه
      پس باید در مفهوم روشنفکر تجدید نظر کنیم
      روشنفکر باید روشنفکر باشد ، روشنفکری که روشنفکر نباشد ، روشنفکر نیست!
      (ایضاً در مفهوم آخوند هم باید تجدید نظر کنیم
      خبرنگار از خلخالی پرسید اگه دوباره انقلاب شد و قبلی ها برگشتند چکار میکنید؟
      گفت : " ما خودمون آخوندیم ، اون موقع هم بلدیم چکار کنیم ! "
      (قابل توجه جناب گنجشک عزیز)

این توضیح هم اضافه کنم که
      روسیه و انگلیس و غرب ، صدها سال تمام دنیا رو استعمار و چپاول کرده بودند
      بعد از انقلاب صنعتی دیگه نِی شکر و توتون و تنباکو و... ارزشی نداشت
      برای حفظ ابرقدرتی نیاز به نفت داشتند
      کشورهای حاصلخیز مثل هند رو ترک کردند و افتادند به جون کشورهای نفتی
      خیلی ساده لوحانه هست که بگیم بعد از جنگ جهانی دوم
      تاسیس چند نهاد و سازمان بین المللی ،
      مانع این میشه که روس و انگلیس از چپاول کشورها دست بردارند
      راستش ما ، آنقدرها ملت دانایی نبودیم که
      که در برابر مکر و فریب انگلیس و... مقاومت کنه و پیروز بشه
      همین امروز اگه همون انگلیس برای منافع خودش
      بخواد علیه دولت رئیسی کودتا ترتیب بده
      مردم ما واقعاً نمیدونند باید طرف کدوم رو بگیرند
      از طرفی حکومت ما ، خودش داره میگه من اصلاح پذیر نیستم
      از طرفی دیگه همه میدونند انگلیس هم دلسوز ما نیست
      این وسط یک عده استدلال هایی میارند که واقعیت نداره
      مثلاً میگن دشمنانِ دشمنان ما ، دوستان ما هستند!
      یا مثلاً میگن دفع افسد به فاسد و...

حالا فکر کن مصدق 70 سال پیش بوده
      سطح آگاهی مردم اون زمان چقدر بوده ؟!

شاعر می فرماید :

زِ هر گونه‌ای بودمت رهنمای
      نجنبید یک ذره مهرت ز جای

بدو گفت سهراب کین بدتریست
      به آب دو دیده نباید گریست

ازین خویشتن کشتن اکنون چه سود ؟!
      چنین رفت و این بودنی کار بود !

.
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

فیلمهای سینمایی زمان شاه هم در انقلاب نقش داشت

چطور؟

نیمه اول فیلمهای سینمایی افراط در صحنه های نیمه برهنه بود

که سبب بدبینی به ارزش های سکولار می شد

اما در نیمه دوم فیلم دختر که در فیلم بازی می کند

می رود امامزاده و می گویید من را ببخش من دیگه اواز نمی خوانم دیگه مشروب نمی خورم و...

یعنی در هر دو حالت دارد اشتباه می کند

در حالتهای افراط در برهنگی داره مردم را به یک نوعی بد بین می کند به لیبرالیسم و سکولاریسم

و در نیمه دوم فیلم ها مردم را به سمت مذهب و دین میبره

در دو حالت اشتباه

که نشان می دهد شاه ناخواسته

اما از روی بی تدبیری مردم را به سمت دین سوق داد

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2156

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
          چیزی که زیاد بوده ان زمان زن

انگار پسر خونده اش بعد از ان بی زن مونده ، یک جوان تر و زیبا ترش رو میگیره

با زور شمشیر که زن اش را ازش نگرفتن ، طلاق داده یکی دیگه (بهتر از قبلی ) بگیره
          درود گنجشک جان
          اینو گفتی یاد یک خاطره افتادم؛

یادمه حدود 20 سال پیش رفته بودم جایی
          اون زمان من یک کت چرم پوشیده بودم
          یکی اونجا بود ، دیدش ، خوشش اومد
          گیر داد که اینو از کجا گرفتی و...
          من هم از دهنم در رفت گفتم : قابل نداره
          از خدا خواسته ، دست کرد تو جیبش
          دسته چک در آورد و گفت همین الان درش بیار بده من
          (اون زمان هنوز کارت بانکی مرسوم نبود)

بحث پولش نبود ،
          من واقعاً نمیتونستم وسط جلسه کت خودمو در بیارم بدم یارو
          اوسکل خب برو بازار یکی عینشو یا بهتر از اونو بخر
          مگه فقط همین یکی بوده
          گفتم اگه دیدم یکی عینشو برات میخرم میفرستم برات
          گفت نه اینو در بیار بده من ، بعد اگه دیدی یکی برا خودت بخر =))

الان پست شما رو دیدم یاد اون آقا افتادم
          ایشون هم چشمش خورده ، دلش خواسته
          آدمیزاده دیگه ( بَشَرٌ مِثلُکُم)
          ولی اگه یکی بهترش وجود داشت ، خودش میرفت میگرفت
          نه اینکه زید بره اونو بگیره !
          آدم عاقل که نقد رو به نسیه نمیده !
          آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2023/06/20, 01:57.
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

........................

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4145

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              درود بیفور عزیز

داداش اگه برگردی و پستهایی که توی این چند روز ارسال کردی رو دوباره نگاه بکنی

دقیقا نگاه افراطی و سراسر بغض و کینه از نظام مشروطه یا پادشاهی رو به خوبی توش پیدا میکنی.
              جالبه که طرفدار مصدقی ولی فراموش کردی که مصدق به قانون مشروطه سوگند خورده بود.

دوست خوبم
              آنچنان بی رحمانه به دوستان ملی خودتون تاختید که عنصر تجزیه طلب و جیره خور علیف این سایت،

پست شما رو بالا آورده و از شما تمجید کرده!!! وامصیبتا

گاهی وقتا باید برگردی و به پشت سرت نگاه کنی بینی چیکار کردی و ماحصلش چی بوده

بارها و بارها خشم خودت از پادشاهی خواهان رو بیرون ریختی و با الفاظی ناشایست اونها رو مورد خطاب قرار دادی
              بعد صحبت از احترام متقابل میکنی؟!
              اینکه تعداد اندکی در خارج یا در داخل عملی رو انجام میدن که مورد خوشایند شما نیست دلیل نمیشه که همه رو مورد خطاب قرار بدی

حضرات خارج نشینی فاند بگیر نایاک ناپاک هستند نباید باهاشون برخورد بشه؟
              مسیح علی نژاد رسما اعلام کرد:" نایاک از گذشته خودش پشیمان هست و باید بهش فرصت داد"!!!!!!
              به نظرت باید در مقابل این جمله سکوت کرد؟ نایاکی که کارش لابی گریست
              امروز موافقان رو لابی میکنه فردا مخالفان رو.

پادشاهی خواهان چیکار کنن وقتی اکثریت اپوزیسیون خارج نشین در برابر همچین خبرهایی سکوت میکنن؟

این بحث رو جناب دالاهو به میان کشید و در گسترش آتش افتاده هیزم فراوان ریخت
              نتیجه چه بود؟

استقبال و خوشحالی و لایک تجزیه طلبان/:.nono.:/
              ناراحتی و جدایی ایران دوستان:.thumbsdownsmileyan

من هیچکدام از پستهات رو نمیخواستم بالا بیارم ولی باید یه نقطه پایان روی این بحث بزاریم.
              میدونی خیلی دوست دارم ولی اینجا همه چیز درهمه.
              درود جناب داور عزیز
              ارادت متقابل است لطف دارید
              دیدم شما و چند نفر دیگر دوستان نقل قول کردند . حس کردم بی احترامی است جواب ندم چون به حدی دیشب دلخور شدم از اون ادبیات تند و ضد بشری که بولد کردم و تصمیم گرفتم دیگه حضوری اینجا نداشته باشم

اصلا هم قصد دفاع بی چون و چرا از انقلابی ها نبوده و نیست . فقط اون نوع نگاه خصمانه برام جالب توجه بود
              الان هم دیر وقت است تا وقتی سر حال باشم و وقت یاری کند جواب شما و دوستان را میدهم

بله حرف از احترام متقابل بود و هنوزم هست ولی نتیجه ای داره مگه ؟ من چند شب پیش مگه نگفتم انقلاب تموم شد بابا ول کنید این یقه گیری ها مگر نتیجه ای داشت ؟

طرفدار مصدق نیستم . فقط قیاس داشتم بررسی وقایع تاریخی را و راه حل های بهتری که باید رخ میداد و نداد
              من طرفدار هیچ کسی نیستم دوست خوب اون مدلی که شما طرفداری از برخی از اشخاص میکنید . به هیچ فردی هم در این دنیا عشق و هوادرای پر ملات ندارم چون معتقدم عشق و علاقه فقط مختص به پدر و مادر و فزرند است و لاغیر و در درجه دوم خواهر برادر و احیانا رفیقی که همه جوره دوستش داشته باشی میخواد فامیل درجه یک یا دو باشه یا غریبه ای به اسم دوست

در عالم سیاست و هنر و ورزش و ... عشق لاقید و شرط به کسی کار عبثی است

دیدم شما و دوست دیگرمون جناب علیرضا از سوگند مصدق به نظام پادشاهی گفتید . خب باید چیکار میکرد ؟ یعنی از همون اول باید شمشیر میکشید و میگفت نه من جمهوری خواهم ؟
              شاپور بختیار هم نخست وزیر شاه بود ولی جمهوری طلب بود و اولین دولتی که در برابر شاه کرنش و دست بوسی نکرد

شما چند بار برای مسائل دولتی و حکومتی از کنکور دانشگاه گرفته تا استخدام دولتی و غیره زیر فرم اعتقاد و التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی را امضا کردید ؟ این چیزی را ثابت میکنه ؟

بنده نظرم در مورد سلطنت طلبی را اشکار گفتم و پنهان کاری هم نکردم ، نظرات من تا پارسال اینی نبود که الان است . من خشمی ندارم . اگر موضع گیری دارم در تقابل با رفتار مقابل است و دلیل دارم براش
              چون واقعا و قطعی و با مسائل ریز و درشت و بسیار با پوست و گوشت در چند ماه گذشته از فضای مجازی و حقیقی و ویدئوها و و و و خیلی چیزای دیگه حس میکنم مفاهیم دمکراسی و فلان و بهمان و حتی وطن و این چیزا اصلا مهم نیست

هدف بازگشت پهلوی به قدرت است و برای این هدف از سایبریش گرفته ( فضای مجازی در راستای تبلیغات پهلوی سایبری زیادی داره . فکر نکینم فقط حکومت ایران سایبری داره ) تا خدم و حشم و باند و مشاور و حتی کسانی که سخنرانی های پهلوی را تنطیم میکنند و و بهش میگن چی بگو و چی نگو و محافظ شخصی و تبلیغات رسانه ای از جمله رسانه من و تو با تامین مالی هنگفت و نامشخص و صرف پول های کلان و غیره ...

و مادرش که بارها گفته باید پسرم شاه ایران بشه و حتی برای نوه هاش هم نقشه کشیده و مردم مردم و ایران ایران کردنش فقط برای شاه شدن پسرش است و شک ندارم اگر همین فردا پسرش بگه من اصلا نیستم دیگه و میخوام برم دنبال زندگیم ، مادرش هم دیگه سکوت مطلق میکنه هر چند دیگه به سنی رسیده که اونقدرام نمیتونه دیگه فعال باشه ، همه اینها برای فقط و فقط و فقط همین هدف است . اینو بخوبی متوجه شدم . هدف اصلا و ابدا مردم و دمکراسی و این حرفهای خوشکل و پر رنگ و لعاب نیست . هدف همینه که پهلوی برگردونند

حتی معتقدم و شک ندارم اگر همین فردا پهلوی بیاد بگه اقا من نیستم ، بخش بزرگی از سلطنت طلبها به مبارزه با مخالفان حکومت برخواهند خواست و تغئیر جهت میدهند چون هدف ازادی و شعارها نیست
              در این راستا و همون تو سر زدن دیگران و ادامه ماجرای 45 سال به قبل ، هدف وسیله را توجیه میکنه . برای رسیدن به هدف هم از هیچ کاری فروگذار نیستند و این موضوع را همه گروه های مخالف بخوبی متوجه شدند

اصلا هم بحث این نیست که گفتی تعدای محدود خارج از کشور و فلان ... بحث فراتر از اینهاست

کدوم مشروطه ؟ 2500 سال شاه اقا با لاسر و ارباب بوده و پوست مخالفش با گفتن بالای چشمت ابروست کنده شده ، حالا مشروطه میخواد بیاد ؟ یعنی در یک کشور اسیائی استبداد زده شاه میخواد بره بشینه تو کاخ های مجللش و ماستش را بخوره و ازادی بیان و ازادی احزاب و دمکراسی بیاد ؟ کی باور میکنه ؟

شما همین الان انقلابی ها دستتون بیفتند پوستشون را از روی بخشی از استخوان میتراشید . در همین تاپیک مشخصه وای به حال بعدش . طرف میاد میگه باید درازتون میکرد و خونتون را میریخت با برچسب های تروریست و غیره ، زیرش لایک میکنید . این ژست های ایران و ملی و دمکراسی و غیره را کی باور میکنه از این دست تفکرات ؟ مگر اینکه گوشاش 30 سانتی باشه با حرکت های مورب

در مورد دوست خوبم اقا مرتضی عزیز و نازنین ... بهتر است خودش بیاد جواب بده ولی این ادبیات در مورد شخص ایشون خودش گویای خشم و بغض شماست دیگه از این واضح تر ؟ و سایر مسائل . اینکه کی گفته و کامنت بالا اورده مهم نیست . حرفش که کاملا درسته مهم است
              گروهی پر سر و صدا که فکر میکنه در اکثریت است که کاملا درست است . اگر این گروه اکثریت بود نیاز به این رفتارهای فیزیکی و درگیری ها و ادبیات و بغض و کینه و دادار دودورها و تبلیغات رسانه ای و و و ... نبود

جناب دالاهو هم کاری به کسی نداشت . دوستان دیگر گیر دادند بهش و کشید به مباحث دیگر

چند شب پیش گفتم گره زدن ملی بودن را به پادشاهی . گویا زیاد توجهی بهش نداشتید
              اقا یه ملی ملی را گرفتید دستتون و چماقش کردید بزنید تو سر و این و اون و مدام به بقیه برچسب بزنید . اهاییییی ما ملی هستیم و بقیه ضد ملی و خائن و وطن فروش و تجزیه و چی و چی . خودتون خنده تون نمیگیره از این هوار هوارها
              کی گفته ملی و پادشاهی خواهی یکی است ؟ اره شماها ملی هستید و بقیه را باید ریخت داخل دریا یا در اتاق های گاز هیتلری تمومشون کرد یا با درجه ای تخفیف فرستاد اردوگاه های کار اجباری

طولانی شد عذر میخوام
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/06/20, 02:57.

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4145

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                نه جناب بیفور...من دیدگاه خاصی نسبت به هیچ حزب وگروهی ندارم....درمورد شرم اور بودن نگاهم هم صحبتی ندارم...اما کلا به هرکس که انقلاب کرده...حتی اگه ادم شریفی باشه...نظر خوبی ندارم...اگه عذرخواهی نمیکنه از نسل بعد...دستکم...طلبکار نباشه....خودش بدونه چیکار کرده...کافیه....نگاه امید جان هم گمونم به من نزدیکه....بقیه حرفهارو کاری بهش ندارم....اگه خودمن...پدرم...یا ....از نزدیکانم...کسی درگیر انقلاب بود....بابت جنایتی که به نسل بعدی کرده بود...چه صحیح چه نادرست....شب خواب به چشمم نمیومد...حتی اگه چیز دیگه ای فکر میکردو چیز دیگه ای شده بود....نمیشه که با دوتا جمله...مثلا ادمهای خوبی بودن...یا گول خوردن...یا اشتباهکردن...از زیر بار گناهشون...شونه خالی کنن...تو خیزش اخیر هم...دوباره به نسل بعدیشون خیانت کردن...به اسم قشر خاکستری....
                ارادت
                درود
                عذر خواهی از کی باید بکنند ؟ عذر خو.اهی بزای زمانی است که عملی یا حرفی فی نفسه اشکال داشته باشد نه بر اساس نتیجه . هر کی عذر خواهی کرد بهتر و هر کی هم نکرد نمیشه الزاما طلبکارش بود
                من پدرم انقلابی بوده . البته از طریق محل کارش ذوب اهن . یه کارگر زحمتکش و من نمیگم دیگران گفته اند و میگویند انسانی شریف . از کی باید عذرخواهی میکرد زمان حیاتش؟ اصلا به کسی چه ربطی داره یا داشت که پدر من و امثال من باید مورد سرزنش باشه ؟ کوتاه بیائید از این نگاه افراطی و خودشیفته

اقا طرف همبرگر میخوره و از دل درد یا شدت مسمومیت ممکنه بمیره . حالا بر اساس نتیجه ای که رخ داده باید شاخ بشیم که چرا خوردی ؟ خب اگر خودت گشنت بود ( منظورم کلی است نه شخص شما دوست خوب ) و همون موقع جلوی اون اغذیه فروشی بودی چه تضمینی بود که نمیخوردی ؟
                این همیشه طلبکاری و از خود راضی را بگذارید کنار

حالا صد بار دیگه هم بگیم اقا فرض کن رسیده بودیم به جمهوری مورد دلخواه شبیه همین ترکیه بغل دست نه بیشتر اون وقت چی ؟ مسخره است بر اساس نتیجه نامطلوب بخوای کسی را اینقدر بکوبی و طلبکارش باشی

اقا فرض کنیم طرف در شهری زندگی میکنه که مشکلاتی دارد ولی قابل تحمل است و مثلا شهرداری داره کارشو میکنه و میتونه با صبر و تحمل به شهرداری اعتماد کنه تا شهر به وضعیت مطلوب تری برسد . حالا هوس میکنه یه مسافرتی یا مدتی کوتاه مدت مثلا 1 ساله بره یه شهر دیگه هوائی عوض کنه ولی شهر مورد هدف ممکنه حتی در حد مکان سکونت خودش هم نباشد ولی دیگه میگه خسته شدم میخوام برم

در حین سفر تصادف میکنه و حتی فرزندش فوت میکنه . ای داد بیداد خب سفر این چیزا هم توش هست . حالا این هیچی . شهری که میره اونی نبوده که فکر میکرده و در این یک سال زجر میکشه و میگه ای بابا عجب کاری کردم

حالا باید فامیلش برند طرف را بگیرند و فحش کشش کنند که چرا رفتی ؟ باید جرش بدهند ؟ دیگه چه سودی داره یقه گیری و کوبیدن ها ؟

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

تصویری از مهر پدرانه

پدری که پاهایش را درجنگ ویتنام و حمله آمریکا از دست داده درحال رساندن کودک خود به مدرسه

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

کارت تردد الاغ در اصفهان عهد قاجار laughingsmiley

سال 1291 خورشیدی

@tarikhnegar

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 1969

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post

واکنش مجید عشقی به ریزش های اخیر بورس | دولت هیچ گونه دخالتی در بازار سهام ندارد

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار به برخورد جدی با مدرسان قلابی در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: دولت به هیچ عنوان دستکاری در بازار نداشته است، یکی از مراقبت‌های ما این بوده تا دولت دخالتی در بازار نداشته باشد که در این زمینه موفق عمل کردیم.
                      ای سگ تو اون روح قیافه بی روح مجید دل بندم
                      انی وی
                      یه مومن موسل مچد نیده
                      حالی این ملا کنه
                      خب خودرویهای لگنساز شیخ علیشاه و دار ودستش
                      زیان ساختن
                      خب
                      ساختن که ساختن
                      بیشتر هم توقع نمیشه داشت
                      پیچ گوشتیایی که پیچا باز میکنن همه چینیه
                      میخواین ارابه مرگا سود بسازن
                      خب حالا ما باست تا کی این مردشون رو خاک کنیم و
                      خاک غلطیم که
                      سرسلسله دزدی وفساد کشور ضرر ساخته
                      اینو به اون حقوقیای احمق و هرکی داره میفروشه حالی کنید
                      چاکریم
                      [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2776

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                        کارت تردد الاغ در اصفهان عهد قاجار laughingsmiley

سال 1291 خورشیدی

@tarikhnegar
                        ای کاش الان این کارت تردد ها رو برای موتور سیکلت ها می‌گذاشتند...در جاهایی مثل بازارهای میدون شاه و یا منطقه جلفا اصفهان از دست این موتورها نمیشه دو قدم راه رفت...صدای گوش خراش این موتورها هم که واقعا آزار دهنده است...جلفا رو که واقعا نابود کردند

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3769

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                          چه خبرتونه ؟ فکر کنم نصفه شبی میخوایید بر علیه ادمین فروم کودتا کنید ؟؟؟ :.thumbsupsmileyanim

درود امید جان
                          ایشون طی چندین پست دیدگاه های خودشون رو مفصل مطرح کردند
                          چون موارد مشابه اونو قبلاً دیده بودم ،
                          دقیقاً پیش بینی میکردم که چی میخواد بگه

بزار اینطوری برات توضیح بدم
                          اگه امروز سال 1402 شما خواهان تغییر یا اصلاح حکومت ج.ا. باشید که ظاهراً هستید
                          بعد فرضاً دوست یا برادر شما بگه :

" امید این حکومت ج.ا. خیلی خوبه ، از سر ما زیاده ،
                          با دست خودت خرابش نکن ، فردا حسرتشو میخوری
                          دیگه از ج.ا بهتر تو خواب نمیتونی ببینی و... "

شما چه جوابی بهش میدید ؟
                          مخصوصاً اونجا که میگه:
                          " همین رئیسی و خامنه ای که هست از سر ما زیاده "

احتمالاً شما بهش پوزخند میزنی
                          یا بابت این تفکر اونو تحقیر میکنی
                          /:.nono.:/
                          مثلاً میگی خاک تو سرت ، برو بمیر نفله !
                          :.thumbsdownsmileyan

امروز هیچ یک از افرادی که خواهان تغییر یا اصلاح ج.ا هستند
                          باور نمیکنند که بعد از اینها یکی بیاد که بدتر از اینها بشه
                          طوری که 50 سال دیگه شعار بدند "خمینی روحت شاد " !
                          با خودت میگی آخه مگه از این بدتر هم ممکنه ؟!
                          شما حکومتی بالاتر از سطح خودتون نمیخواهید
                          اما سطح خودتون رو بالاتر از حکومت میبینید
                          50 سال بعد نوه شما سوال میکنه :
                          آیا واقعاً سطح امیدآزاد بالاتر از جمهوری اسلامی بود ؟
                          اگه جواب منفی باشه این سوال بارها و بارها از شما پرسیده میشه
                          ولی اگه جواب مثبت باشه ،
                          یعنی انتخاب درستی داشته اید ، یعنی راه رو درست رفتید
                          اصلاً کسی از شما سوال نمیکنه
                          فوقش سالی یک بار سالگرد انقلاب شکوهمند فلان رو جشن میگیرند

امروز کسی در مورد انقلاب مشروطه اصلاً سوال نمیکنه
                          چون مشروطه و بعد پهلوی بهتر از مطلقه قاجاری بود
                          ولی اگه خوب از آب در نمی اومد
                          بارها و بارها از اون افراد سوال میکردند و چماق بر سرشون میکوبیدند.

این دوست ما هم یک نگاه به کشورهای اروپایی میکردند
                          یه نگاه به خودشون میکردند که افراد توانمندی بودند
                          با خودشون میگفتند مگه از این بدتر هم ممکنه ؟!

خب تا اینجاش عجیب نیست
                          عجیب این بود که رفتند پشت سر آخوند اجماع کردند!
                          بهشتی یک آخوند بود ، با یک ترفند ساده همه احزاب و جریانات انقلابی رو به راحتی فریب داد
                          اونها رو با هم متحد کرد که رفتن شاه ، خواسته مشترک همه ماست
                          بعد از پیروزی ، هر حزب به تناسب بدنه اجتماعی اش ، از کیک قدرت سهم داره
                          ولی بعد از پیروزی انقلاب ، همه رو اعدام کردند
                          یکی از روزنامه ها تیتر زده بود :
                          " روزی که بهشتی به جهان درس سیاست داد "

وقتی یک نفر آخوند میتونه همه روشنفکران مملکت از جمله دهها دکتر خارج رفته و سران احزاب رو گول بزنه
                          پس باید در مفهوم روشنفکر تجدید نظر کنیم
                          روشنفکر باید روشنفکر باشد ، روشنفکری که روشنفکر نباشد ، روشنفکر نیست!
                          (ایضاً در مفهوم آخوند هم باید تجدید نظر کنیم
                          خبرنگار از خلخالی پرسید اگه دوباره انقلاب شد و قبلی ها برگشتند چکار میکنید؟
                          گفت : " ما خودمون آخوندیم ، اون موقع هم بلدیم چکار کنیم ! "
                          (قابل توجه جناب گنجشک عزیز)

این توضیح هم اضافه کنم که
                          روسیه و انگلیس و غرب ، صدها سال تمام دنیا رو استعمار و چپاول کرده بودند
                          بعد از انقلاب صنعتی دیگه نِی شکر و توتون و تنباکو و... ارزشی نداشت
                          برای حفظ ابرقدرتی نیاز به نفت داشتند
                          کشورهای حاصلخیز مثل هند رو ترک کردند و افتادند به جون کشورهای نفتی
                          خیلی ساده لوحانه هست که بگیم بعد از جنگ جهانی دوم
                          تاسیس چند نهاد و سازمان بین المللی ،
                          مانع این میشه که روس و انگلیس از چپاول کشورها دست بردارند
                          راستش ما ، آنقدرها ملت دانایی نبودیم که
                          که در برابر مکر و فریب انگلیس و... مقاومت کنه و پیروز بشه
                          همین امروز اگه همون انگلیس برای منافع خودش
                          بخواد علیه دولت رئیسی کودتا ترتیب بده
                          مردم ما واقعاً نمیدونند باید طرف کدوم رو بگیرند
                          از طرفی حکومت ما ، خودش داره میگه من اصلاح پذیر نیستم
                          از طرفی دیگه همه میدونند انگلیس هم دلسوز ما نیست
                          این وسط یک عده استدلال هایی میارند که واقعیت نداره
                          مثلاً میگن دشمنانِ دشمنان ما ، دوستان ما هستند!
                          یا مثلاً میگن دفع افسد به فاسد و...

حالا فکر کن مصدق 70 سال پیش بوده
                          سطح آگاهی مردم اون زمان چقدر بوده ؟!

شاعر می فرماید :

زِ هر گونه‌ای بودمت رهنمای
                          نجنبید یک ذره مهرت ز جای

بدو گفت سهراب کین بدتریست
                          به آب دو دیده نباید گریست

ازین خویشتن کشتن اکنون چه سود ؟!
                          چنین رفت و این بودنی کار بود !

.
                          ما که خسته شدیم این جرو بحث ...دیگه گفتنی ها رو گفتیم..جوابی هم دیگه نمیخوایم ...همین که به گفته خودشون وجدانشون آسوده است ..برای خاتمه بحث کفایت می کنه ...باقی این داوری رو به تاریخ و آیندگان می سپاریم..

نظر

• EURASIA
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1253

سلام

می دانستید ما در تله فقر ادام اسمیت قرار گرفتیم

تله فقر ادام اسمیت

می دانید چی هست

بسیار بد خیلی بد

یعنی اگر همین الان نظام عوض بشود

بهترین ها بیایند سرکار

حداقل 30 سال اگر نگم 50 سال طول می کشد

تا از وضعیت در بیاییم

تله فقر بسیار تلخ است

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1317

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post

اقوام دانا ترسو و محافظه کار می شوند و شجاعت و جنگ اوری شان را از دست می دهند ( تاریخ پر از غلبه اقوام وحشی و نادان بر اقوام دانا اما ترسو و محافظه کار است امپراطوی های ایران و بیزانس و روم و .... نمونه زیادی هستند که توسط اقوام وحشی سرنگون شدند و جالب است که خود ما ایرانیان وقتی اقوام بین النهرین را شکست دادیم در قیاس با انها عقب مانده بودیم چرا ما دامدار بودیم و اقوام انجا تمدن های باشکوه بابل و سومر را داشتند) این را از فلاسفه زیادی از منتسکیو فرانسوی تا ساموئل هانتیگتون امریکایی تا .... نقل کرده اند
                              درود ناصر خان

اگر اجازه بدهید و حوصله کنید بیشتر موضوع را باز کنیم

یعنی برای غلبه بر دانایان و صاحابان دفتر و دستک و حساب کتاب کافی جاهل و شجاع باشیم ؟

رمز پیروزی جهالت و شجاعت هست ؟

حس می کنم موضوع چیز دیگری باشه

( چه موضوعی مهمتر از پیروز و غلبه و به قدرت رسیدن ! )

پ.ن
                              البته تجربه شخصی خودم هم پر است همین جهالت های پیروز مندانه و شکست های متفکرانه ، ولی خوب اینجور که نمیشه یکجای کار میلنگه
                              اگر جاهلین پیروزن تا از همین الان اول جاهل بشریت بشیم : ))
                              کاخ سفید رو هم کاباره کنیم

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                درود ناصر خان

اگر اجازه بدهید و حوصله کنید بیشتر موضوع را باز کنیم

یعنی برای غلبه بر دانایان و صاحابان دفتر و دستک و حساب کتاب کافی جاهل و شجاع باشیم ؟

رمز پیروزی جهالت و شجاعت هست ؟

حس می کنم موضوع چیز دیگری باشه

( چه موضوعی مهمتر از پیروز و غلبه و به قدرت رسیدن ! )

پ.ن
                                البته تجربه شخصی خودم هم پر است همین جهالت های پیروز مندانه و شکست های متفکرانه ، ولی خوب اینجور که نمیشه یکجای کار میلنگه
                                اگر جاهلین پیروزن تا از همین الان اول جاهل بشریت بشیم : ))
                                کاخ سفید رو هم کاباره کنیم
                                سلام
                                منظور این نبوده

منظور معایب دانایی در مقابل مزایای دانایی است

مزایای دانایی چون زیاد گفته شده من تمرکزم بر ان نبود

اما بر مزایای نادانی بوده

اره در جنگها نادانیی یک مزیت است

نادان شجاع و نترس است

دانا پیش خودش میگه

برای کی بجنگم!! جانم را به خاطر کی بدهم؟!

به خاطر دولت؟ به خاطر باقی مردم؟

پولها را دیگران ببرند!

زنهای خوشگل را دیکران ببرند!!!!!!!!

من به خودم را به کشتن بدهم؟

در نتیجه محافظه کاری تقویت می شود و شجاعت کم رنگ و محاسبه گری تقویت

اوکی شد؟

منظور همین بوده.

در جنگ با صدام هم افرادی که بیشتر فداکاری می کردند از قشر کمتر دانا بودند

نادان به شجاعتش می بالد و دانا به هوش اش

در جنگ شجاعت به نظر من مهمتر است.

ترکان به ایران حمله کردند ما باهوشتر بودیم انها شجاعتر کی پیروز شد؟

اعراب و ما کی پیروز شد؟

مغولها با ما کی ؟

اقوام قوم هون به رهبری اتیلا در قرن سوم میلادی با رومی ها جنگیدند کی پیروئز شد؟

معلومه اتیلا

ژرمن های بی سواد اما شجاع سه قوم انها یعنی انگل ها و ساکسون ها و جوت ها بریتانیا را چنگ روم دراوردند

چرا ؟ شجاع بودند و نادان و نترس

قوم دیگر ژرمن فرانکهاکه انها هم وحشی بودند سرزمین گل ( فرانسه ) را چنگ روم دراوردند

چرا؟ شجاع بودند و نترس و نادان

قوم دیگر واکینک های نروژی نترس و نادان اروپای متمدن را گرفتند

چون نادان بودند و نترس

روسهای نادان در قیاس با المان ها داناتر در جنگ دو بین المللی کی برنده شد/

روسها

ایران دوبار مصری ها را شکست داد زمان کمبوجیه هخامنشی و پرویز ساسانی

کی متمدنتر بود؟ مصری ها

ترکان سلجوقی به رهبری محمد فاتح امپراطوری بیزانس ( روم شرقی ) را شکست داد

کی نادان تر بود ؟ ترکان

چقدر مثال و مثال

بله نادان ها شجاع تر هستند و جنگاور

چون محاسبه گر نیستند و فردگرا نیستند

بله هدف به قدرت رسیدن است

اما مگر شجاعت و فداکاری نمی خواد؟
                                آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/06/20, 15:17.

نظر

در حال کار...
                                X