اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    1_گنجشک در مسیر دانایی

مردی از بنی اسرائیل دامی بنهاد .
    گنجشکی آمد و نزدیک آن بنشست و از آن مرد پرسید :
    چرا قامتت خمیده شده است ؟
    گفت : از بس که نماز خوانده ام .
    پرسید : چرا استخوانهایت نمایان شده است ؟
    گفت : از بس که روزه داشته ام .
    پرسید : این پشمینه چیست که به تن داری ؟
    گفت : به سبب زُهد و پارسایی ام در دنیا پشمینه پوشیده ام .
    پرسید : این عصا چیست که داری ؟
    گفت :
    بدان تکیه می کنم و کارهایم را با آن انجام می دهم .
    پرسید : این دانه چیست که در دست داری ؟
    گفت : برای اینکه اگر مسکینی از اینجا گذشت بدو دهم .
    گنجشک فکر می کرد زبل خان هس ، گفت : من مسکینم .
    مرد گفت : آن را بگیر .
    همینکه گنجشک نزدیک شد ، دام به گردنش افتاد و گنجشک به جیک جیک درآمد و
    گفت : زین پس فریب هیچ زاهدی نخورم .

این زاهد میخواسته بگه من مثل حضرت موسی هستم !تازه من صوفی هم هستم!
    جمله خیلی شبیه به جمله حضرت موسی است در قرآن کریم !!!

(منتها این صوفی بوده چون پشمینه پوشه )

قَالَ هِيَ عَصَايَ أَتَوَكَّؤُاْ عَلَيۡهَا وَأَهُشُّ بِهَا عَلَىٰ غَنَمِي وَلِيَ فِيهَا مَـَٔارِبُ أُخۡرَىٰطه 18

ترجمه ابراهیمی محمدحسین ابراهیمی
    ‌[موسـى] گفت: این عصاى من است که بر آن تکیه مى‌کنم و بـا آن بـراى گوسپندانم برگ مى‌ریزم و براى من نیازهاى دیگرى [نیز] در آن است.

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/22, 22:33.

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1307

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      اگر میخواهید ادب را مقیاس قراردهید نگاه کنید به سطح ادب جامعه در سال 1357 و سالها بعد یعنی الان

نتیجه گیری خیلی ساده است

بعدش ، اگه کمی فکر کنید متوجه میشید بی ادب چه کسانی هستند

تواین سالها ادبیات سران رو هم دیدیم

ادبیات سرکوب گران شون رو هم در نا آرامی های سال قبل هم کف خیابان و هم در تریبون ها ی مختلف دیدیم و می بینیم

ضرب المثل ترکی : قازان ددی دیبیم قزل دان دی !! چومچه ددی دولانیپ چخمیشام
      /.:biggrinsmiley.:/( دیگ گفت کف م از طلاست !!! ملاقه(کفگیر) گفت چرخیدم دیدم/.:biggrinsmiley.:/ )
      البته اوضاع جامعه خیلی هم خوبه

فرزندان را فرستادن خارجه

خودشان هم داخل مشغول چاپیدن منابع و تبدیل به ارز و ارسال برای فرزندان دلبندشان هستن

علی ایحال ، انی وی، در داخل هم تپه نریده نگذاشتن و با تمام قوا مشغول مولد سازی ملت و محیط زیست ملت هستن.

نظر

• vion
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 825

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
        جناب vhon باتوجه با ارتباط شما باخانواده آقای مجیدی، ممکنه از شما خوهش کنم که مصاحبه های ایشان با VOA در حدود 10 سال پیش در مورد افزایش قیمت نفت بعد از جنگ رمضان ( حنگ سال 1353 بین مصر و اسراییل با رهبری سادات که بعد از دو جنگ مصر اسراییل را شکست داد) و خرج کردنهای بیهوده این پولهای باد آورده توسط شاه که کوچکترین درکی از مسایل اقتصادی نداشت، چرا که وقتی آقای مجیدی بایشان میگوید این پولها را نیاید همینجوری وارد جامعه بکنیم چون باعث تورم میشود و اکثریت مردم را به مضیقه می اندازد، ولی او مغرور از این پولهای باد آورده و عدم درک حداقلی از مسایل بوجود آمده بقول آقای مجیدی، میگوید چه اشکال دارد، بگذار مردم خوش باشند!!!!! که اقای مجیدی میگوید تورم افسار گسیخته باعث خوشحالی مردم میشود!؟ و خدا حافظی میکند و میرود. آقای مجیدی میگوید من مشاوری داشتم که دکترا از هاروارد گرفته بود و من ازش خواسته بودم که بیاید ایران و بمن کمک بکند و گویا با هم فامیل بوده اند، آقای مجیدی در مصاحبه بعدی اضافه میکند که آن جوان تحصیل کرده هاروارد بعد از یک هفته بمن گفت اگر موافقی دوباره تشریف ببرید پیش شاه و اگر باز در مورد سیاست غلط و غیر علمی و خانه خراب کنش اصرارکرد، از قول من بهش بگو که شما با ادامه این روش اقتصادی و دخالت در سیاستهای ما و .......به آخر سال نکشیده سرنگون میشوی!!!!!! و ضمنآ آقای مجیدی اضافه میکند که من بهش گفتم من و خانواده ام تصمیم گرفته ایم که از ایران برویم، چرا که نمیخواهم توسط آخوندها اعدام شوم. و مطمئنم که شما هم چند ما بعد از من از ایران خواهی رفت و حرفهای دیگری در مورد تشکیل جلسه در هتل رامسر و کل کل آن جوان مشاور آقای مجیدی با شاه و حمایت همه کارشناسان آمریکایی و انگلیسی و ایرانیای مستقل از آن جوان و عصبانیت شاه و تغیر به آقای مجیدی بفرمایش خودش، و پایان آن جلسه هتل رامسر با دلخوری شاه و بعد رفتن آن جوان و آقای مجیدی به آمریکا و بعد فرار عجولانه و مفتضحانه شاه بی بصیرت و سرگردان، چون کسی جز سادات در این دنیای بزرگ حاضر به پذیزش او نبود. چرا که متاسفانه از درک حداقلها عاجز بوده و گرفتار شدن مردم ایران بدست کسانی که اصلآ خواب چنین روزی را نمیدیدند واین نمیشد، مگر با نادانی مطلق شاه از الف بای مسایل اقتصادی و اصولآ هر گونه علمی، مثل پسرش........اینها را من خودم حدود 10 سال پیش از صدای آمریکا شنیدم، آیا شما هم اینرا شنیده ایی؟ آیا شما از این مصاحبه خبر دارید؟ و آیا بآن دست رسی دارید؟ اگر دارید، آیا ممکنه برای هرچه روشن تر شدن اذهان افرادیکه خواهان شنیدن مطالب درست و واقعی از تاریخ ایزان هستند آنرا اینجا بگدارید؟ با تشکر و سپاس
        درود و ارادت
        آشنایی خانوادگی ما با خانواده اقای مجیدی و هم چنین خانواده آهی..به پیش از انقلاب مشروطه و هم چنین پیش از روی کار آمدن رضا شاه باز میگردد..آهی و هم چنین مجیدی از اقشار الیت مازندان و ابعی و...بودن و ما در لاریجان و آمل نسبتا شناخته شده و خوش سابقه بودیم..این سبب پبوندی اقتصادی و مشارکت و مباشرت و دوستی و برادری شد ..که گرچه در ۵۰ سال اخیر کمرنگ شد اما یاد اوردش نیز شیرین است..یوسف خان آهی آنقدر جسارت داشت که توانست یقه در یقه رضا شاه شود و اگر وساطت فروغی نبود شاید که با سرنوشت داور و دیگران دچار میشد..
        بعدها علی آهی وزیر دادگستری شد.
        مصاحبه ای که فرمودین در اتیه خواهم یافت.
        عموم خانواده مجیدی و نیز آهی مرحوم شدن و ارتباطات ما کم وبیش گسست. عموهایم یکا یک مرحوم شدن و....اندک شمار خانواده اهی و مجیدی در خارج از ایران ساکن هستند و نسل جوان شون تنها نامی از ایران شنیده اند..
        اینها را از این روی عرض کردم که پیش از انقلاب انسان های باشرفی زیستن که باسواد و منظبط بوده و برای تعالی این سرزمین بسیار کوشیده اند.
        از فرمایشات تون حس کردم ان جوان مشاور شما بودین
        در ۱۵ سال گذشته دست روزگار مرا به کویر کشاند و در کرمان با خانواده مرحوم دکتر منوچهر آگاه آشنا شدم...دکتر آگاه بنیان گذار دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران بود..آشنایی که مرا دلبسته سرزمینم کرد...
        مرحوم مهندس مهدی آگاه برادر اقای دکتر منوچهر آگاه برای ما از سالهای دور می گفت و ..روزهای منتهی به کودتاه ..و من که تشنه دانستن بودم و هستم..
        دلایل انقلاب گسترده و گسترده هستند و در حوصله این مقال نمیگنجد...چرا که تمدن سازی نیاز به رشد عرضی دارد و در ۴۵ سال گذشته این رشد عرضی تا حدود زیادی توسعه یافته اما کامل نشده..رشد عرضی منظور آگاهی است.
        این ابرهای تیره خواهد گذشت و آینده سرزمین ما توسط بهترین فرزندانش رقم خواهد خورد.
        حتم دارم خوانندگان این مقال(تاپیک) از بهترین فرزندان ایران هستند

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2722

با هر تنوری که تو مسیر زندگی رسیدند نون پختند و خوردند....بی توجه به اینکه چه کسایی زیر دست و پای یک مشت بی همه چیز له شدند...بعد کافیه بگیم خوب حالا چرا تاریخ رو به نفع خودتون تحریف میکنید!!!؟
          اونوقت هست که یا منافق هستید...یا ضد ولایت فقیه...یا بقول این آقا شاه پرست و دارای قیافه ای مثل لات ها ( نمیدونم بنده چه شاه پرستی هستم که چند صفحه قبل با ناصر خان داشتیم در مورد اشتباه بودن اصلاحات ارضی صحبت میکردیم و اشتباهات شاه)
          این برچسب زدنها دیگه قدیمی شده...این کلک ها دیگه کاربردی نداره...یک سوال این دوستان ازت پرسیدند...هزار و یک جور شامورتی بازی در اوردی...مبارکت باشه هنرش رو داری...اما فکر نکن دیگران نمی‌فهمند...درسته کار از سوختن نسل‌های ما گذشت...اما خیلی چیزها هم یادگرفتیم
          آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/06/22, 23:10.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

?گاف‌های بایدن تمامی ندارد

? وقتی فهمید سرود ملی هند است آرام دستش از روی سینه پایین آورد کسی نفهمد!
            --------------
            چند روز قبل رییسی در ونزوئلا سوتی مشابه داد که سرود ج.ا. را تشخیص نداد !!!

اثرات مذاکره دولت رییسی و بایدن !!

کمال همنشین در بایدن هم اثر کرده /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              با هر تنوری که تو مسیر زندگی رسیدند نون پختند و خوردند....بی توجه به اینکه چه کسایی زیر دست و پای یک مشت بی همه چیز له شدند...بعد کافیه بگیم خوب حالا چرا تاریخ رو به نفع خودتون تحریف میکنید!!!؟
              اونوقت هست که یا منافق هستید...یا ضد ولایت فقیه...یا بقول این آقا شاه پرست و دارای قیافه ای مثل لات ها ( نمیدونم بنده چه شاه پرستی هستم که چند صفحه قبل با ناصر خان داشتیم در مورد اشتباه بودن اصلاحات ارضی صحبت میکردیم و اشتباهات شاه)
              این برچسب زدنها دیگه قدیمی شده...این کلک ها دیگه کاربردی نداره...یک سوال این دوستان ازت پرسیدند...هزار و یک جور شامورتی بازی در اوردی...مبارکت باشه هنرش رو داری...اما فکر نکن دیگران نمی‌فهمند...درسته کار از سوختن نسل‌های ما گذشت...اما خیلی چیزها هم یادگرفتیم
              اناتول فرانس به شوخی گفت

خدا به این خاطر هندوانه را خط خط افریده است

تا موقع تقسیم ان بین اعضای خانواده عدالت رعایت گردد!!

اما از شوخی گذشته زندگی در کل ناعادلانه است

چه از نظر عدالت بین نسلی

چه عدالت افراد در یک جامعه

چه بین کشورها

کاری نمیشه کرد بخشی از زندگی به اراده است

اما بخشی هم نیست و کاملا ظالمانه و ناعادلانه است.

شوپنهاور می گفت

چه خداوندی است که فرزندان را به خاطر گناه والدین مجازات می کند.

اما اشکال نداره

باید خلاقیت کرد و شادی را افرید

خوب حالا برای شادی چه فیلم سینمایی را با هم ببینیم!!

فیلم سینمایی (خوب بد زشت) را دیدی؟

برترین فیلم سینمایی تمام دوران وسترن سینما

البته شاید مورد علاقه شما این سبک وسترن نباشه. این سبک مورد علاقه خودم هم نیست

اما به حدی این فیلم زیباست که از شما و باقی اهالی تاپیک دعوت می می کنم این فیلم را ببینید.
              زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2722

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                اناتول فرانس به شوخی گفت

چه از نظر عدالت بین نسلی

چه بین کشورها

شوپنهاور می گفت

اما اشکال نداره

اما به حدی این فیلم زیباست که از شما و باقی اهالی تاپیک دعوت می می کنم این فیلم را ببینید.
                اگه بگم الان داشتم فهرست فیلمها رو چک میکردم و روی فیلمهای وسترن بودم باورت میشه!!!!!؟؟؟؟ همون موقع شما این پیام رو نوشتید/:.ohno-smiley.://.:biggrinsmiley.:/

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1626

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                  اناتول فرانس به شوخی گفت

چه از نظر عدالت بین نسلی

چه بین کشورها

شوپنهاور می گفت

اما اشکال نداره

جناب اوراسیا...این فیلما چیه معرفی میکنین...مال عهد بوق....سلیقه شخصی من...فیلم لاو محصول 2016...البته این فیلم روباید به صورت سه بعدی دید...تا اصل حرف!!! فیلمساز رو درک کنین....
                  دوتا نکته...اول این فیلم +32 میباشد..برای پیرمردها...
                  نکته دوم/:.nono.:/

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    اگه بگم الان داشتم فهرست فیلمها رو چک میکردم و روی فیلمهای وسترن بودم باورت میشه!!!!!؟؟؟؟ همون موقع شما این پیام رو نوشتید/:.ohno-smiley.://.:biggrinsmiley.:/
                    اه
                    چه جالب

نظر

• EURASIA
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1253

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                      جناب اوراسیا...این فیلما چیه معرفی میکنین...مال عهد بوق....سلیقه شخصی من...فیلم لاو محصول 2016...البته این فیلم روباید به صورت سه بعدی دید...تا اصل حرف!!! فیلمساز رو درک کنین....
                      دوتا نکته...اول این فیلم +32 میباشد..برای پیرمردها...
                      نکته دوم/:.nono.:/
                      مرسی اقای مگنوس کارلسن

اخه من بر عکس ادم های دیگر هستم تو نوجوانی و جوانی به جای بازی و تفریح همش کار و کار و بعدش درس فرصت فیلم نگاه کردن نداشتم

اما چند سال است برعکس شدم نوجوان شدم فیلم نگاه می کنم و.... و ان فیلمها ان موقع که باید می دیدم ندیدم

اما انصافا سینمای کلاسیک زیباست

فیلمی که لطف فرمودید معرفی کردید حتما نگاه می کنم اما چون ادم خسیسی هستم اول ببینم رایگان از اینترنت پیدایش می کنم یا نه!!/:.grlim:./
                      آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/06/23, 00:05.

نظر

• vion
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 825

جناب دالاهو عزیز.فیلم مصاحبه مرحوم مجیدی در یوتیوب موجود هست..نمیتونم اینجا بارگذاری کنم.
                        بخش های اندکی از آن در آپارات موجوده
                        ارادت

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4093

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          سلام...خیلی عجیب هست که شاید بیش از نیم قرنی باشه که شخصیت و عملکرد محمدرضا پهلوی به هر نحو ممکن توسط برخی دیدگاه ها تخریب و تخطئه میشه ..راست ودروغ ..واقعیت وتوهم رو به هم میبافند که از صحنه تاریخ و حافظه تاریخ حذفش بکنند ...ولی کابوسش هنوز خیلی ها رو آزار میده ...ظاهرا هنوز رفتن و به راه پیوستنش رو باور ندارند..تااز دوره پهلوی و عملکردش..سوال و مقایسه ای به میان میاد..بحث رو به سمت دیگه ای منحرف می کنن ..اون قدری که این جماعت به بازگشت و استقرار نظام پادشاهی به ایران امیدوار و در عین حال بیمناک هستن ..تا جایی که دست به دامن اقسامی از توهم توطئه در باب مقدمه چینی برای بازگشتش میشوند ... من تصور نمی کنم خود داعیه داران پادشاهی بهش امیدوار باشند و محتمل بدوننش که این اندازه از مخالفین پادشاهی از هر جریان و طرز تفکری ..به حتمی بودنش یقین دارند ..چنین امری اگه در اینده سیاسی مملکت امکانش باشه ..بازهم بسته به رای و نظر مردم هست ...همان مردمی که سال ۵۷ اون انتخاب رو کردن ..ممکن هست در شرایط مشابه مجدد انتخاب دیگری بکنند ..وبه قول جنابعالی به یه اسپرم موروثی به جای اسپرم مقدس و الوهی رای بدن ..دیگه اشتباه و فاجعه هم شد که جای سوال نداره مگر از دیدگاه شما انقلابیون سال ۵۷ رو میشه مورد بازخواست قرار داد که فرضا سلطنت طلبان بعدی رو بشه از الان بازخواست کرد؟؟؟
                          درود
                          کابوس کجا برادر جان ؟ کابوس را طرفداران پهلوی دارند که نیک دانند دیگه بازگشت به استبداد عملی نیست و چشم و گوشها باز شده . به قول جناب احسانی زبل خانی دیگه برای عده ای معدود نیست
                          کدام عقل سلیمی می پذیره اسپرم یه نفر را که 45 سال است خارج از کشور بوده و زندگیشو کرده بدون کمترین هزینه ای و حتی 1 روز به عمرش کار نکرده ( تا هیمن حد کافیست بیشتر از اینم مطلب هست برای گفتن ) برداری بیاری بکنیش داخل قصر و ارباب ملت باشد ... مرغ پخته به خنده می افته
                          ایران فعلی ، افغانستان 22 سال پیش نیست که حامد کرزاری و یونس قانونی و ... را به روش چلبی سازی اوردند از بیرون کشور . افغانستان اون موقع با حاکمیت طالبان ، قحطی ادم بود و شاید حق داشتند . ایران قحطیش نیومده

ده ها نظر سنجی تا به حال داخل و خارج کشور ، جهموری خواهی بیشترین رای با اختلاف داشته . حتی خارج از کشور . به این تاپیک نگاه نکن که اکثرتون سطنت طلبید . البته نگارش کنندگان را میگم . وگرنه تماشاچی ها اماری نیست

من که در کامنتی دیگر گفتم اقلیتی که فکر میکنند اکثریت هستند . همون حرف مرتضی خان را تائید کردم . و گفتم اگر هوادار بود نیاز به دادار دودور نبود
                          پس نقدی اگر در مورد بازگشت به شاه بازی صورت میگیره توهم شماست که انرا به گونه ای که گفتید می پندارید
                          حرف حرف میاره وگرنه بحث کردن برای بازگشت به ارباب رعیتی بخاطر کابوس فلانی !!!! توهمی بیش نیست

اتفاقا داعیه دارانش دل به همین موضوع بستند و در همین تاپیک از خود جنابعالی تا چندین نفر دیگر کاملا عیان است وگرنه خشم و بغض هاتون را میتونستید کنترل کنید ، البته امیدواری از جنسی که نوعی ناامیدی در اون موج میزنه ، دیگه ماست را سیاه نکنید ماست سفید است
                          تموم شده دیگه برادر و 45 سال گذشته . چقدر دلیل بیاریم ؟ حالا از روی بغض و اعصاب خردی و البته برخیش امیخته به منافع شخصی ، فحاشی و ارزوی مرگ کردن و ای کاش درازشون میکرد و خون میریخت و این دست ادبیات حیرت اور قرن 15 میلیادی به قبل سودی نداره

بازم برای چندمین بار میگم هرگز قصد دفاع از انقلابی ها نیست . بحث میکنیم فقط و سعی بر اینه که یک جانبه نباشد و همه نقاط ضعف و قوت دیده شود
                          کسی که ارزوی مرگ انقلابی ها را داره دیر زمانی چند سال قبل در تالار بورس ارزوی مرگ مرا هم داشت و با فونت درشت برای من ارزوی مرگ کرد در چندین کامنت به حدی که اروز داشت همان شب را صبح نکنم . کی خاطرش است ؟ هر چند اون اروزی مرگ برای من بر مسائل فعلی و بحث هایئی از این قبیل نبود . بحث سیاسی اصلا نبود . بیشتر شخصی بود ، ظاهرا ایشون کلا دست به ارزوشون برای مرگ دیگران خوبه ولی من از صمیم قلب به شرفم قسم ارزوی سلامتی و توفیق و بهروزی ایشون را دارم

با چند نفر دلخوری داشت و در این تاپیک اسمشون را اورد و به گونه ای دلجوئی کرد ولی نامی از من نبرد شاید هنوزم ارزوی مرگ مرا دارد ولی خب هنوز نفسی می اید
                          به هر حال با این تیپ های فکری در قشر سلطنت طلب زیاد سر و کار داریم . تا حدی با درجه ای تخفیف جنابعالی هم نشون دادید . اینها نه اتهام است نه گمانه زنی و نه هیچی . عیان است و بحث این تاپیک هم نیست . عمیق تر از اینهاست

دقیقا با همین حد بغض و همین حد کینه و نفرت و خوی انتقام جویانه و .... و جالبه که با این تیپ فکری و ارزوی مرگ ... در مورد روشن فکری هم تومار مینویسند !!!
                          در حالی که بنده در همین تاپیک ایشون را چندین بار بصورت غیر مستقیم مطالبش را یاد کردم و بعنوان دوستی که فلان را گفت خطاب کردم

بهتر است برای سلامتی یکدیگر نگران باشیم تا ارزوی مرگ
                          یادتون است حدود یک سال نو نیم قبل بخاطر منفی ها و زیان ها دچار شوک های استرسی و عصبی شده بودید ؟ شاید تنها کسی که نگران شما بود و نقل قول کرد کامننتون را من بود . کینه و بغض و الودگی روان را بکاهید
                          اگر بحث بغض از روی ناملایملات روزگار بر اثر مسائل سیاسی باشد و زندگی روزمره مان ، زندگی من به مراتب و بسیار بیشتر از شما اکنده از درد است . گوشه گوشه دلم زخمی است و زندگی بر وفق مراد نیست . وضعیت مالیم به مراتب از جناب عالی پائین تر است . فرزندی اماده رفتن به کانادا هم ندارم

ولی ... خالی کردم خودمو از بغض و کینه ها . اروزی سلامتی و زندگی کنیم به جای خون و مرگ

و اما بخش اخر ....
                          د مساله همینه
                          این بار قرار نیست روش قبلی تکرار شود و نهایت تلاش اینه که فاجعه دومی نباشد
                          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/06/23, 01:36.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            درود
                            کابوس کجا برادر جان ؟ کابوس را طرفداران پهلوی دارند که نیک دانند دیگه بازگشت به استبداد عملی نیست و چشم و گوشها باز شده . به قول جناب احسانی
                            کدام عقل سلیمی می پذیره اسپرم یه نفر را که 45 سال است خارج از کشور بوده و زندگیشو کرده بدون کمترین هزینه ای و حتی 1 روز به عمرش کار نکرده ( تا هیمن حد کافیست بیشتر از اینم مطلب هست برای گفتن ) برداری بیاری بکنیش داخل قصر و ارباب ملت باشد ... مرغ پخته به خنده می افته
                            ایران فعلی ، افغانستان 22 سال پیش نیست که حامد کرزاری و یونس قانونی و ... را به روش چلبی سازی اوردند از بیرون . افغانستان اون موقع با کاکمیت طالبان قحطی ادم بود و شاید حق داشتند . ایران قحطیش نیومده

ده ها نظر سنجی تا به حال داخل و خارج کشور ، جهموری خواهی بیشترین رای با اختلاف داشته . حتی خارج از کشور . به این تاپیک نگاه نکن که اکثرتون سطنت طلبید . البته نگارش کنندگان را میگم . وگرنه تماشاچی ها اماری نیست

من که در کامنتی دیگر گفتم اقلیتی که فکر میکنند اکثریت هستند . همون حرف مرتضی خان را تائید کردم . پس نقدی اگر در مورد بازگشت به شاه بازی صورت میگیره توهم شماست که انرا به گونه ای که گفتید می پندارید
                            حرف حرف میاره وگرنه بحث کردن برای بازگشت به ارباب رعیتی بخاطر کابوس فلانی !!!! واقعا مسخره است

اتفاقا داعیه دارانش دل به همین موضوع بستند و در همین تاپیک از خود جنابعالی تا چندین نفر دیگر کاملا عیان است وگرنه خشم و بغض هاتون را میتونستید کنترل کنید ، البته امیدواری از جنسی که نوعی ناامیدی در اون موج میزنه ، دیگه ماست را سیاه نکنید ماست سفید است
                            تموم شده دیگه برادر و 45 سال گذشته . چقدر دلیل بیاریم ؟ حالا از روی بغض فحاشی و ارزوی مرگ کردن و ای کاش درازشون میکرد و خون میریخت و این دست ادبیات حیرت اور قرن 15 میلیادی به قبل سودی نداره

و اما بخش اخر ....
                            د مساله همینه
                            این بار قرار نیست روش قبلی تکرار شود و نهایت تلاش اینه که فاجعه دومی نباشد
                            درود
                            کاری به بقیه مطلب تون ندارم
                            ولی قرن ۱۵ میلادی به قبل رو اصلا درک نمیکنم
                            مگر ندیدید و نمی بینید در همین قرن ۲۱ میلادی به بعد در شهر های ایران چه خبر بود چندماه قبل و همین الان هم ادامه داره!!؟!!

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4093

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              درود
                              کاری به بقیه مطلب تون ندارم
                              ولی قرن ۱۵ میلادی به قبل رو اصلا درک نمیکنم
                              مگر ندیدید و نمی بینید در همین قرن ۲۱ میلادی به بعد در شهر های ایران چه خبر بود چندماه قبل و همین الان هم ادامه داره!!؟!!
                              درود
                              رفتار حکومتها را نمیگم دوست خوب . اینو که خوب دیدم و میدونم . چرا فکر میکنی ندیدم ؟
                              از خودمون و ادم های جامعه حرف میزنم نه حکومت
                              نظرم اینه باید ادبیات خشونت امیز در این حد نداشته باشیم و از این ادبیات دوری کنیم و قضاوت و عدالت را بسپاریم به عدالت خانه امین در اینده
                              باید یه جائی یا یه نقطه ای برای پایان این چرخه در نظر بگیریم

کامنتی که نقل کردید ویرایش شده لطفا مطالب افزوده شده را بخونید

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

بله متوجه شدم جناب بیفور
                                .......
                                ولی یه مطلبی که خیلی حیرت انگیزه اینه که خود رضا پهلوی بارها بصورت صریح و بقول معروف لری گفته من ترجیحم جمهوری هست
                                ولی برخی سلطنت طلبها و صد البته اکثرجمهوریخواه ها !!!!بهش میگن تو غلط کردی ! تو الا و لله باید شاه بشی ولی گرمی حالیت نیست /.:biggrinsmiley.:/
                                نظر سلطنت طلبا رو میشه به تعصب شون ربط داد و توجیه و سرهم بندی ش کرد ولی نظر جمهوریخواه رو چطور توجیه کنیم که میگن اگه تو اومدی حتما باید شاه بشی!!!
                                شک ندارم سلطنت طلبا رضایت بدهند در این باب جمهوری‌خواهان رضایت نخواهند داد !!
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/23, 01:56.

نظر

در حال کار...
                                X